Energiasuojaus ja puhdistautuminen

Tuntuuko joskus siltä että jotkut ihmiset vain “imevät” sinusta kaiken energian? Onko joskus vaikeaa pysyä tasapainoisena ja läsnä tässä hetkessä? Tässä pari vinkkiä mitkä voivat auttaa paljonkin omaan olotilaasi. Kun alamme kehittyä henkisellä tiellä, aistimme energioita herkästi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että olemme entistä herkempiä myös muiden ihmisten energioille ja ne saattavat vaikuttaa myös omiin energioihimme. Muodostamalla tietoisesti energiasuojan luot ympärillesi suojakentän, joka auttaa sinua pysymään yhteydessä omaan intuitioosi ja sinun on yksinkertaisesti vain mukavampaa elää arkesi keskellä. Energiasuojat suojaavat meitä ainoastaan negatiivisilta energioilta, joten suojaukset eivät estä rakkautta tai muita positiivisia energioita.

Suojauksia olisi hyvä käyttää vaikkapa päivittäin. Tämä riippuu toki tapauksesta, kuuntele itseäsi; miltä sinusta tuntuu – väsytkö helposti? Tuleeko sinulle jouluruuhkassa ärtynyt tai stressaantunut olo? Tai jos olet esimerkiksi aamulla hyvin iloinen ja energinen kun lähdet ulos ja kun saavut kotiin, oletkin yhtäkkiä hirveän ärtyinen ja pahalla tuulella? Tämä kertoo siitä, että omat energiasi valuvat muualle ja olisikin hyväksi ottaa nämä energiasuojat käyttöösi. Tähänkin on hyvin monta erilaista tapaa, käytä sitä, joka tuntuu sinulle sopivalta tavalta.

Muista että mitä paremmin visualisoit suojaukset yllesi, sitä tehokkaammin ne toimivat. Jos teet tämän aina hyvin hätäisesti, niin silloin vaikutus ei ole välttämättä kovin hyvä. Käytä siis tähän aina aikaa muutama hetki, niin että voit visualisoida täydellisen suojan ympärillesi. Kun sinulle kertyy tästä enemmän kokemusta, tämä sujuu paljon helpommin ja nopeammin.

meditointi

Puhdistautuminen

Suojautumista ennen olisi kuitenkin hyvä aina puhdistautua. Tätä kautta pääset poistamaan negatiiviset ajatuksesi ja raskaat energiat pois kehostasi. Puhdistumiseen on myös monta tapaa (esimerkiksi nämä neljä elementtiä):

Vesi: merisuolakylpy on todella puhdistava tai jos tämä ei ole mahdollista niin voit kuvitella esimerkiksi kun olet suihkussa kuinka vesi puhdistaa sinut kaikilta negatiivisilta energioilta ja ajatuksilta ja kuinka kaikki negatiiviset asiat valuvat alas viemäristä.

Maa: mene johonkin luontoon jossa voit oikein kunnolla hyppimällä/pomppimalla/potkimalla antaa “ongelmasi” Äiti Maalle (Äiti Maa kuljettaa nämä energiat maan ytimeen jossa ne muuntuvat jälleen positiiviseksi energiaksi ja nousevat maan pinnalle. Tämä ei ole haitallista Äiti Maalle, sillä tätä energiaa käytetään ikäänkuin ravintona).

Ilma: kun olet esimerkiksi lenkillä voit kuvitella että annat kaikki negatiiviset energiat ja ajatukset tuulen kuljetettavaksi.

Tuli: (todella voimakas elementti!) kirjoita kaikki negatiiviset ajatuksesi paperille ja sytytä paperi tuleen.

Puhdistumisen jälkeen on todella tärkeää että otat tilalle jotain muuta, sillä tyhjä tila täyttyy aina jollain. Jos olet juuri poistanut jotain negatiivista niin ota aina tilalle jotain positiivista tai muuten puhdistuminen ei onnistu kunnolla. Jos esimerkiksi poltit paperin johon kirjoitit ongelmasi niin ota toinen (vaikka kauniisti koristeltu ja ihanasti tuoksuva) ja kirjoita mitä haluat tilalle (esim. rakkautta, positiivisia ajatuksia, runsautta) ja säilytä tämä paperi.

Suojautuminen

Puhdistautumisen jälkeen on hyvä aina suojautua, sillä emmehän halua että kaikki tehty työ menee hukkaan.
Tässä muutamia tapoja suojaukseen (näitä on myös paljon muitakin, käytä sitä mikä toimii sinulla parhaiten):

Arkkienkeli Mikael: Pyydä arkkienkeli Mikaelia asettamaan suojeluksen sinisen viitan ympärillesi (kuvittele tällöin että Mikael pukee viitan yllesi ihan jalkojen alta, laittaa viitan vetoketjulla kiinni ja lopuksi asettaa hupun vielä pääsi päälle niin että kaikki chakrasi peittyvät) ja ovat suojassa.

Arkkienkeli Gabriel: Pyydä arkkienkeli Gabrielia tuomaan ympärillesi heijastava, puhtaan valkoinen valosuoja, joka heijastaa pois kaiken, mikä ei ole hyväksi. Kuvittele samalla miten olet tämän valosuojan ympäröimä ja aina turvassa.

Yksisarviset: Pyydä yksisarvisia suojaamaan sinut ja voit vaikka nähdä tai kuvitella miten olet täysin yksisarvisten ympäröimä. Tai voit vaikka pyytää yhden yksisarvisen eteesi, yhden taaksesi, yhden vasemmalle ja yhden oikealle puolellesi, niin että olet täysin yksisarvisten korkean energian suojaama.