”Olen aivan väärässä ulottuvuudessa” -syndrooma

 

Henkiseen kehitykseen liitetään usein erilaisia, joskus hieman vaikeastikin ymmärrettävissä olevia sanoja ja määrittelyitä ja yksi niistä on käsite, jonka mukaan elämme erilaisissa ulottuvuuksissa. Ja mitä korkeammassa ulottuvuudessa elät, sitä korkeavärähteisempi, viisaampi ja henkisesti kehittyneempi olet.

Puhutaan kolmannesta ulottuvuudesta (joka on siis aivan väärä ja vanhanaikainen ja jossa kukaan ei halua elää tai olla), puhutaan neljännestä (joka on se välitie viidenteen, joka on jo ihan ok, mutta ei siltikään riittävä) ja sitten puhutaan viidennestä ulottuvuudesta, jossa jokainen haluaisi nykyään elää (kuudennesta puhumattakaan).

Tuo kaikki on tietenkin aivan totta – uskon siihen itsekin, mutta niin monet eivät tunnu ymmärtävän tämän ydintä ja sen vuoksi tämä koko aihe alkaa kääntyä itseämme vastaan. Ja niin käykin varsinkin silloin, kun feminiinienergiamme on tukossa – silloin olemme suorastaan tuomittuja kärsimään henkisellä tiellämme (sillä yhteys sydämeen on kadonnut).

On erittäin valitettavaa, miten niin moni ei suhtaudu aidosti viisaudella tähän aiheeseen. Vaan tämä luokittelu tuntuu aika usein aktivoivan meissä tuon ikävän ”en ole milloinkaan tarpeeksi ja riittävä” -syndrooman, jolloin automaattisesti tipahdamme aikamoisen alhaiseen näkemykseen itsemme osalta.

Ehkä sinäkin olet ajatellut että:

”Olen ihan väärässä ulottuvuudessa”
”Pitäisi tehdä enemmän henkisiä harjoituksia, että voisin pysyä korkeammassa ulottuvuudessa”

ja lopulta:

”Taidan luovuttaa – vaikka mitä teen, en milloinkaan pääse ja pysty ylläpitämään tarpeeksi korkeavärähteistä olotilaa!”

Muista: aito rakkaus ja viisaus ei milloinkaan määrittele sinua ja aseta sinua jonkinlaiseen laatikkoon, jonka mukaan olet ”jollain tavalla väärä”. Vaan mitä tahansa sinä koetkaan, missä tahansa olotilassa sinä oletkaan, mitä teetkään, minkälaisessa elämäntilanteessa oletkaan, mitä ajatuksia sinulla onkaan – sinä olet aina riittävä ja juuri oikeanlainen tuollaisena kuin olet.

Rakkaus, Jumala ja korkein viisaus elää sinussa aivan jokaisessa ulottuvuudessa, aivan jokaisessa hetkessä, aivan jokaisessa tunnetilassa.

Mitä tahansa koetkaan, se on juuri oikein.

Missä tunnetilassa oletkaan, se on juuri oikein.

Minkälainen elämäntilanne sinulla onkaan, se on juuri oikein.

Ymmärrä että sinä olet täydellinen ja riittävä jokaisessa olotilassa, tunteessa ja ulottuvuudessa mitä koet. Sen kaiken takana ja ytimessä sijaitsee rakkaus, lempeys, myötätunto ja sitä kautta uskomattoman suuri kyky parantaa itseäsi kokonaisvaltaisesti ja ”nostaa värähtelyäsi”.

Aito henkinen kehitys ei tapahdu asettamalla ketään tiettyyn laatikkoon, tai suhtautumalla itseesi tai toisiin syyttelyn, tuomitsemisen ja häpeän kautta. Vaan se tapahtuu hyväksymällä ja avaamalla omaa sydäntä yhä vahvemmin kauniille rakkauden ytimelle, eli lempeydelle ja myötätunnolle.

Ymmärrä myös, että sinä olet moniulotteinen olento.

Sinä olet enemmän kuin yksi ulottuvuus. Kaikki ulottuvuudet – 3D, 4D, 5D, 6D jne. elävät sinussa juuri nyt. Sinä olet nuo kaikki. Ja on vain harhaa ajatella, että olet vain yhdessä näistä.

Jokainen ulottuvuus, värähtelyt, tunnetilat ja kaikki universumin viisaudet elävät sinussa. Et ole vain yksi näistä, ja on aika pinnallista ajatella, että hetkenä x olet vain yhdessä näistä.

Ja sinulla on täysi lupa kokea nuo kaikki – olla tuo kaikki ja leikitellä niillä miten haluat.

Ymmärrä myös että: kaikkien ulottuvuuksien taustalla on totuus, eli rakkaus.

Ei ole olemassa toista parempaa ulottuvuutta. Kaikki vaan on ja jokaisen niiden taustalla on rakkaus. Tarve määritellä asioita oikeaksi tai vääräksi tulee meidän IHMISTEN ikävistä ajattelumalleista ja tavoista, kun katsomme asioita erillisyyden näkökulmasta.

On olemassa monia ulottuvuuksia, joissa sinä voit tanssia ja sitä kautta kokea itse, missä sinä tunnet olosi kotoisammaksi. Ja luultavasti kun olet kokenut tarpeeksi ja hyväksynyt kaikki osat itsessäsi, alat toimia yhä vahvemmin rakkaudesta.

Ei sinulta katoa yhteys Jumalaan silloin kun koet jotain ”negatiivista”. Vaan tuo korkeampi viisaus on läsnä sinussa ikuisesti, joka hetki, auttaen ja tukien sinua hyväksymään jokaisen osan itsessäsi myös (ja erityisesti) niinä hetkinä, kun sinusta tuntuu että et ole riittävä.

Sinun ei tarvitse ansaita rakkautta (eli kehitystä, onnellisuutta yms.) elämääsi ”pyrkimällä värähtelytilaan x”. Ehkä sinun on pitänyt käyttäytyä näin saadaksesi vanhemmiltasi huomiota. Mutta Jumala, enkelit ja tuo aito valo ei toimi näin. Se jatkaa sinun rakastamistaan joka hetki, eikä sinun tarvitse todistella että ansaitset sen. Se jatkaa sinun rakastamista, varjelemista ja ohjaamista vaikeinakin hetkinä.

Muutos korkeavärähteisyyteen ei tapahdu välttelemällä jotain osaa itsestäsi ja pakenemalla niitä pois ”jonnekin parempaan paikkaan ja tunnetilaan”. Silloin juokset pakoon myös omaa kehittymistäsi. Vaan muutos parempaan ja ”korkeammalle” tapahtuu syleilemällä aivan jokaista osaa itsessäsi. Että voisit sitä kautta palata entistä kokonaisempana ja ehyempänä kotiisi, yhä suurempaan rakkauteen.

Sinä voit siis joko määritellä itsesi vääräksi tai riittämättömäksi.

Tai voit syleillä kaikkia kohtia itsessäsi – mitä olet, tunnet, ajattelet ja koet. Ja sitä kautta eheyttää oman näkemyksesi itsestäsi ja sanoa elämälle kaikissa sen eri väreissä ja ulottuvuuksissa KYLLÄ. Silloin sielusi viisaus alkaa kanavoitumaan elämääsi, kehoosi ja kaikkialle sinussa yhä vahvemmin. Sillä suhtaudut elämään sekä itseesi tuosta jumalallisesta käsityksestä katsottuna.

Kannattaako sinun sitten tehdä henkisiä harjoituksia tai pyrkiä ”nostamaan värähtelyäsi”? Tottakai. Kunhan se vain vahvistaa rakkautta, iloa ja aitoa onnellisuutta itsessäsi. Etkä tee sitä niin, että se saa sinut vain tuntemaan yhä enemmän ERILLISYYTTÄ ja syyllisyyttä itsestäsi sekä sitä kautta koet enemmän sisäistä kamppailua, taistelua, stressiä ja riittämättömyyden tunnetta.

Henkisen kehityksen ensimmäinen oppisääntö: opettele olemaan itseäsi kohtaan lempeämpi ja rakkaudellisempi. Se on ainut tie ”korkeavärähteisyyteen”.