Näin siirryt lopullisesti puutteista yltäkylläisyyteen enkeleiden avulla (5 vinkkiä)

Tuntuuko sinun oma tilanteesi tällä hetkellä jollain tavalla ikävältä, puutteelliselta ja vaikealta? Ehkä sinulla on vaikeaa vaikkapa raha-asioissa. Mietit miten voit selviytyä laskujen maksamisesta, tai voi muuten tuntua siltä, että olisi kiva tehdä jotain hauskaa – mutta tämänhetkinen rahatilanteesi ei vain tue sinun unelmiasi – onpa ikävää! Tai ehkä koet jollain toisella elämäsi osa-alueella puutteita. Kaipaat vaikkapa merkityksellisempää, rakkaudellisempaa, vapaampaa, sisäisesti rikkaampaa elämää.

Tämä kirjoitus on silloin sinua varten.

On nimittäin aika oppia vaihtamaan suuntaa.

Jaan sinulle 5 tärkeää vinkkiä, joiden avulla pystyt varmasti purkautumaan tuosta tilanteesta enkeleiden avustuksella.

1 – Näe nykytilanteen ongelmat ja opi korjaamaan ne

Mieti aivan ensimmäiseksi tuota ikävää tilannettasi, jota elät tällä hetkellä. Sitä minkä olet valmis nyt jättämään taaksepäin. Et nimittäin aina tiedosta näitä asioita ja lopullisen muutoksen vuoksi sinun pitää oppia näkemään, miten itse ylläpidät tuota vaihetta elämässäsi. Tämän ymmärryksen jälkeen sinun on helpompi omaksua parempia ajatusmalleja ja -tapoja, niin että tuo muutos parempaan voi tapahtua lopullisesti.

Mieti siis ensin tuota nykyistä tilannettasi omalta osaltasi – katso itseäsi ikään kuin jonkun toisen näkökulmasta. Listaa ylös paperille seuraavat ajatuksesi:

  • Mitkä uskomukset pitävät sinut jumissa nykyisessä tilanteessasi – etkö esimerkiksi usko, että ansaitset parempaa? Vai mitä muuta hassua – kirjoita kaikki ajatuksesi ylös!
  • Mitkä omat tapasi ylläpitävät tuota ikävää tilannetta – mieti miten sitoutunut sinä olet tällä hetkellä tilanteen muuttamiseen – teetkö esimerkiksi aina jotain, joka vie sinua vain kauemmaksi oikeasta unelmastasi? Mieti miten sinä toimit omassa elämässäsi – mistä todellisuudesta teet valintoja ja päätöksiä elämässäsi?

No korjataanpa sitten tilanne! Tee sitten toinen positiivinen lista (jossa on päinvastaiset tavat/uskomukset), joita voit alkaa omaksumaan ja harjoittelemaan omassa elämässäsi. Koska mitään ei juurikaan muutu, jos sinä et opi muuttumaan, eikös vaan! Kirjoita ylös:

  • Uudet uskomuksesi, jotka tukevat sinua unelmissasi (kirjoita päinvastaiset kuin edellisessä listassa). Kirjoita ne vaikkapa jonnekin näkyville kotiisi ja opi omaksumaan tuo energia itseesi!
  • Uudet unelmiesi tavat – miten voisit toimia elämässäsi niin, että kunnioitat unelmiasi paremmin? Miten voisit käyttää onnistumiseen hieman enemmän aikaa? Mikä voisi olla esimerkiksi tuo yksi pieni muutos arjessasi, joka tukisi sinua tässä muutoksessa? Ehkäpä voisit vaikkapa osoittaa enemmän rakkautta itseäsi kohtaan ja rentoutua päivittäin hieman enemmän!

2 – Tee päätös ja päästä irti vanhasta

Nyt olet siis valmis muuttamaan tilanteen ja aletaan kuljettamaan sinua sitä kohti. Tämä matka alkaa päätöksen tekemisestä. Mitä sinä siis haluat tehdä elämässäsi? Haluatko sinä jäädä jumiin tuohon hieman (tai todella) ikävään tilanteeseen, vai kulkea eteenpäin ratkaisuja kohti?

Tarkkaile mihin sinä olet tällä hetkellä keskittynyt – ongelmiisi vai ratkaisuihin? Koska ongelmissa kieriskeleminen ei vaan vie sinua juuri mihinkään – ehkä olet saattanut sen itsekin huomata. Kun päästät irti ikävistä asioista, niin teet samalla tilaa paremmille ajatuksille ja sitä kautta tilanteen muuttumiselle. Ja minä tiedän kyllä – joskus irtipäästäminen on hankalaa. Se voi tuntua erittäin, erittäin vaikealta! Mutta tee se siitä huolimatta; irrottaudu niistä asioista, mitä et halua enää elämääsi.

Sinun tarvitsee siis tehdä sisäinen muutos, niin olosuhteet elämässäsi voivat alkaa muuttumaan tuon mukaisesti. Tee voimallinen päätös, että nyt muutat tämän tilanteen; olet valmis jättämään tämän ikävän todellisuuden lopullisesti taaksepäin ja toivottamaan uusia, ihanampia asioita elämääsi. Kuvittele vaikka mielikuvissasi, miten suljet oven nyt kaikkiin haasteisiisi ja miten nuo kaikki ongelmat tipahtavat energiakentästäsi helposti ja lopullisesti pois juuri nyt.

No miten tämä liittyy sitten enkeleihin? Erittäin oleellisesti. Jos sulkeudut ongelmiisi ja olet keskittynyt puutoksiin, sulkeudut samalla osittain myös enkeleiden avulta. Enkeleiden ei ole helppo auttaa sinua, jos pidät itsesi sulkeutuneena – he kunnioittavat sinun päätöksiäsi, myös tätä päätöstä. He voivat toki aina tuoda sinulle ohjausta, ideoita ja tilaisuuksia, mutta sinä saatat helposti vain ohittaa ne – jos olet niin kiinni tuossa ikävässä todellisuudessa. Kun alat keskittyä ratkaisuihin, unelmiisi ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin, avaat itseäsi, olet rennompi ja vastaanottavaisempi – silloin alat myös vastaanottamaan parempia asioita luoksesi. Silloin tietenkin enkeleidenkin on helpompaa auttaa sinua – ja pystyt myös itse huomaamaan tämän elämässäsi.

3 – Luo selkeitä unelmia ja varmista, että onnistut niissä

Sitten on aika luoda selkeämpiä unelmia! Seuraavaksi enkelit haluavat sinun miettivän tarkasti, mitkä ovat sinun toiveesi ja tarpeesi tässä hetkessä. Näin annat enkeleille enemmän mahdollisuuksia auttaa sinua. On siis aika listata toiveesi ylös!

Listaa nämä kaksi asiaa esimerkiksi paperille:

  1. Kirjoita ensimmäiseksi ylös kaikki toiveet, jotka tuntuvat sinulle sydämessäsi tärkeiltä
    Mitä sinä toivot juuri nyt? Mikä toisi sinulle iloa ja saisi sinut nauttimaan elämästäsi yhä enemmän? Jos toivot esimerkiksi jonkinlaista rahasummaa – mikä se summa olisi? Miten haluaisit sen vastaanottaa? Mitä muuta toivot? Iloisempaa olotilaa, enemmän vapaa-aikaa? Jonkinlaisen lomareissun? Ja mitä tarvitset, että se toteutuisi (vapaa-aikaa, rahaa, hyvän tarjouksen?). Kirjoita kaikki toiveesi ylös, jotka tuntuvat juuri nyt jollain tavalla tärkeiltä ja merkityksellisiltä sinulle.
  2. Kirjoita ylös myös tuki, jota tarvitset enkeleiltä itsellesi onnistumista varten.
    Mieti niitä asioita, mitkä tukisivat sinua näiden toiveiden toteuttamisessa. Onko olotilasi luottavainen ja iloinen unelmiesi suhteen? Jos ei ole, niin pyydä enkeleiltä tukea tähän asiaan. Sillä sinun olotilallasi on luonnollisesti erittäin suuri merkitys tässä yhtälössä, eikö vaan? Enkelit tietenkin auttavat sinua pysymään avoimena, luottavaisena ja vastaanottavaisena, niin unelmasi voi toteutua paljon helpommin! Kirjoita siis ylös miten sinä kaipaat tukea tässä yhtälössä. Mieti missä sinulla on ongelmia elämässäsi juuri nyt. Jos olet esimerkiksi hieman väsynyt, motivaatio on kadoksissa, tai sinun on vaikea uskoa, että elämäsi voi muuttua – pyydä näihin ongelmiin tukea enkeleiltä (kirjoita nämä toki positiiviseen muotoon, esimerkiksi: enkeleiltä tukea näihin toiveisiin: energinen olotila, hyvä motivaatio, usko itseesi). Voit kirjoittaa myös uudet uskomuksesi (1. kohdasta) tähän ja pyytää enkeleiltä tukea niiden omaksumiseen!

4 – Valjasta enkelit avuksesi

Seuraavaksi on aika valjastaa enkelit apuusi, eikös niin! Kun olet tehnyt oman osuutesi – eli määritellyt unelmasi ja uuden olotilasi tässä onnistumista varten, on aika kutsua enkeleitä tueksesi, niin että voit onnistua unelmissasi.

Enkelit ovat täydellisiä, jumalallisia olentoja ja he tiedostavat nopeimman, helpoimman tien unelmiisi. He näkevät myös sinussa olevat rajoitteet unelmasi edessä ja kun opit avautumaan enkeleiden avulle yhä vahvemmin, he voivat poistaa sinusta näitä tarpeettomia tukoksia, niin unelmasi voi päästä kukoistamaan elämääsi yhä helpommin! Ota siis enkeleiltä apua vastaan, niin tämä koko prosessi toteutuu paljon helpommin!

Kerro siis enkeleille tästä omasta toivelistastasi. Kerro että nämä ovat sinulle tärkeitä asioita ja että haluat onnistua niissä. Muista pyytää enkeleiltä apua aina niin, että sydämesi on mahdollisimman avoin heidän siunauksilleen – näin onnistutte yhdessä helpommin. Tunne vaikkapa suurta kiitollisuutta omasta elämästäsi juuri nyt, kaikista siunauksista joita elämässäsi on tällä hetkellä. Ja siltä pohjalta pyydät enkeleiltä lisää siunauksia ja tukea, niin että voit laajentua tuossa tunteessa sekä valo-olemuksessasi yhä vahvemmin. Kerro enkeleille myös, että olet valmis näihin unelmiisi ja tunne sisimmässäsi selkeästi tämä päätös (sillä sinun pitää olla valmis unelmiisi, muuten ne toteutuvat paljon hitaammin).

5 – Muista oma tehtäväsi tässä yhtälössä

No mitäs sitten seuraavaksi? Enkelit osaavat kyllä tietenkin onnistua ja auttaa sinua. Sinullakin on kuitenkin tärkeä rooli tässä yhtälössä – sillä sinä määrittelet miten paljon otat siunauksia vastaan enkeleiltä (jos sulkeudut epävarmuuksiisi, niin valitettavasti se vaikuttaa lopputulokseen). Sinä luot elämääsi, ei enkelit (vaikka tottakai he voivat tukea sinua oleellisesti unelmissasi). Että voitte onnistua yhdessä, niin sinun pitää pysyä mahdollisimman avoimena ja luottavaisena tässä prosessissa.

Luota siis enkeleihin. Luota myös itseesi. Päätä luottaa. Tunne kiitollisuutta siitä, että onnistutte yhdessä! Muista ylläpitää sitä energiaa, mikä johtaa onnistumiseen. Omaksu nuo uudet uskomukset elämääsi ja panosta tapoihin, jotka tukevat sinua onnistumisessa.

Muista että enkelit auttavat meitä usein niin, että he tuovat ohjausta unelmiisi liittyen. Ala siis odottamaan sitä innolla. Ehkä kohta näet jonkun uuden tilaisuuden, tai saat upean idean unelmaasi liittyen. Eikö ole ihana asia? Sinun ei tarvitse tietää MITEN tuo unelma toteutuu. Anna se enkeleiden hoidettavaksi ja päästä itsesi helpommalla tässä prosessissa. Sen takia luonasi on enkeleitä, ettei sinun tarvitse hoitaa kaikkea yksin ja tämä koko prosessi voi olla paljon helpompaa! Tartu tilaisuuksiin, joita eteesi tulee ja hämmästy miten ihanasti onnistut unelmissasi enkeleiden avustuksella!