Mikä asia on voimallisin parantajamme (ja miten sinä voit muuttaa elämäsi sen avulla)?

 

Elämä on loppujen lopuksi erittäin yksinkertaista. Me ihmiset teemme siitä usein paljon vaikeampaa, kuin sen tarvitsisi olla. Minullakin on paljon kokemusta tästä asiasta – olen haahuillut eteenpäin elämässäni varmasti monien vuosien ajan. Huomaan tämän saman joskus muissakin ihmisissä. Onneksi on keinoja palata takaisin ytimeen ja uskon että tämä on mahdollista kaikille muillekin, myös sinulle.

Olen jo vuosien ajan tutustunut erilaisiin energioihin, henkisiin näkemyksiin ja moniin muihinkin asioihin ja kaiken tämän perusteella tuntuu täysin selvästi siltä, että hyvän olon saavuttaminen ja elämästä nauttiminen on lopulta erittäin yksinkertaista. On yksi asia johon yhdistymällä ja jonka kautta elämällä voimme kokea elämämme paljon helpommaksi, merkityksellisemmäksi ja onnellisemmaksi. Se parantaa, palauttaa meidät takaisin alkuperäiseen ytimeemme. Ja jos olemme siitä kaukana, silloin koemme elämämme tietenkin erittäin vaikeana ja haasteellisena. No mikä tuo voimallisin parantajamme oikein onkaan?

Totuus. Totuus on kaikista upein ja voimallisin parantajamme.

Totuudesta on kuitenkin olemassa monenlaisia käsityksiä, mutta vain yksi taso niistä on oikea. Jos olet kaukana tästä oikeasta tasosta, koet elämäsi vaikeaksi, sillä olet kaukana aidosta oikeasta TOTUUDESTA.

No mitä se totuus sitten onkaan? Joskus ymmärrämme tiettyjä asioita parhaiten, kun ymmärrämme mitä ne eivät ainakaan tarkoita. Mitä totuus ei siis ainakaan tarkoita?

Totuus ei ole pelkoja. Se ei ole meidän vääristynyt näkemys itsestämme tai muista ihmisistä. Totuus ei ole tuomitseva tai syyttelevä käsitys elämässä tapahtuvista asioista. Totuus ei ole sitä, että määrittelemme asioita oikeaksi tai vääräksi. Sinä et esimerkiksi ole siis millään tavalla vääränlainen, riittämätön, huono, tai epäonnistunut. Kukaan muukaan ei ole. Tämä taso ei ole totuus (vaikka toki ihmiset toimivat elämässään joskus kyseenalaisesti, mutta se johtuu vain siitä, että he eivät osaa elää aidosta totuudesta käsin ja se on täysin ok joskus, sillä joskus juuri sitä kautta opimme palaamaan takaisin totuuteen).

Jos tunnet siis olosi joskus hieman stressaantuneeksi, koska voit esimerkiksi ajatella että et ole riittävä, olet epäonnistunut, et osaa jotain, tai sinussa ei ole jotain tarvittavaa ominaisuutta jotain tiettyä asiaa varten, olet väärässä. Elät erillisyydessä, kaukana totuudesta. Juuri se aiheuttaa sinulle pahaa oloa, sillä olet eksynyt totuudesta oman itsesi osalta. Päästä irti harhasta. Päästä irti niistä hassuista käsityksistä, jotka aiheuttavat sinulle pahaa oloa. Palaa takaisin sydämesi viisauteen, totuuteen. Ainut oikea totuus on rakkaus. Rakkaus on armollisuutta, lempeyttä, hyväksymistä, arvostamista ja hyvän näkemistä. Anna sen parantaa sinut ja avata sinua oikealle olemuksellesi yhä vahvemmin.

Totuus on aina kaunista, lempeää ja rakkaudellista.

Muista siis kuka sinä oikeasti olet. Muista mikä on totuus omassa elämässäsi, muiden elämässä ja koko maailmassa. Se, että sinä olet riittävä. Se että sinä osaat ja pystyt. Sinä olet aina osannut, vaikka joskus sinusta on voinutkin tuntua siltä, että olet hukassa. Sinä et ole kuitenkaan milloinkaan hukassa – ehkä ainoastaan siinä harhakäsityksessä, mikä ei ole milloinkaan totta. Sinussa elää upeasti voimavaroja, jotka alat muistamaan ja joita pystyt hyödyntämään, kun palaat takaisin tuohon totuuteen oman itsesi osalta.

Rakkaus tuntuu hyvältä, koska se on totuus, eikö niin? Kaikki muu on harhaa, josta on aika päästää irti. Rakasta itseäsi siis enemmän. Suhtaudu itseesi lempeämmin. Ole armollinen itseäsi ja muita kohtaan. Naura vähän omille harhakäsityksillesi. Naura vähän kaikelle tälle erillisyydelle.

Rakasta enemmän myös muita ihmisiä, sillä jokaisessa elää vahvana tuo totuus heidän ytimessään. Mitä vahvemmin näet itse tuon muissa ja muistutat heitä totuudesta heidän osaltaan, sitä helpommin hekin nousevat totuuden, eli rakkauden taajuudelle elämässään. Meillä on suuri vastuu täällä maailmassa myös toistemme osalta, sillä on täysin selvää, että vaikutamme toisiimme monin eri tavoin (puheessamme, käytöksessämme, valinnoissamme, ajatuksissamme, katseellamme, kehonkielellämme ja jopa pelkillä energioillamme). Me joko nostamme muita ylöspäin tai tuemme sitä, että he pysyvät kaukana totuudesta, vahvistamme heidän erillisyyden tunnettaan. Meillä on vastuu nostaa muita ylöspäin totuuden tasolle, auttaa heitä löytämään yhteys rakkauteen, niin että voimme kaikki elää suuremmassa harmoniassa keskenämme. Autetaan siis vahvasti toisiamme, sitä kautta autamme samalla myös itseämme, sillä elämme sydämemme ja rakkauden arvojen mukaisesti. Näemme totuuteen.

Mikä auttaa sinua palautumaan ainoaan oikeaan totuuteen arjessasi?

Joskus totuuden muistaminen ja sitä kautta eläminen on vaikeaa ja sen vuoksi tarvitsemme keinoja, joiden avulla voimme pysyä tässä tunnetilassa. Minulle itselleni enkeleiden kanssa työskentely on ollut erittäin parantavaa ja koko elämäni muuttavaa. Minussa on ollut niin paljon pelkoja, epävarmuutta, itseni aliarviointia, kyseenalaistamista ja vaikkapa mitä hassua, joka on tietenkin vaikuttanut siihen, miten onnelliseksi olen kokenut oman elämäni. Enkeleiden kanssa työskentely on palauttanut minut hetki hetkeltä takaisin totuuteen oman itseni osalta, auttanut minua kuuntelemaan vahvemmin omaa sydäntäni.

Jos työskentelet enkeleiden kanssa, niin vaikeina hetkinä pyydä heiltä ohjausta ja muistutusta siitä, mikä on ainut oikea jumalallinen totuus. Ja huomaa miten sinulle vastataan jollain tavalla (ehkäpä törmäät esimerkiksi jonkinlaiseen kirjoitukseen vaikkapa Facebookissa, mikä tuntuu koskettavalta – tuo voi hyvinkin olla merkki enkeleiltä). Tai tee jotain muuta, mikä yhdistää sinut omaan jumalallisuuteesi, armoon, rakkauteen ja lempeyteen. Meditoi, vietä aikaa luonnossa, naura ystäviesi kanssa. Tee juuri niitä asioita, mitkä tuovat sinulle aidon hyvänolon tunteen. Se on merkki siitä, että silloin elät vahvemmin totuudessa.

Luin yksi päivä yhden Enkelitulkitsijakoulutuksen käyneen kurssilaisen kokemuksia tämän aiheen ympäriltä, jossa hän kertoi omia kokemuksiaan tämän aiheen osalta kurssin aikana. Muistin sitä lukiessa myös tuon vaiheen omassa elämässäni, eli miten kauan etsinkään ”sitä jotain”, mikä toisi minulle rauhan ja aidon onnellisuuden tunteen. Onneksi universumi vastaa aina pyyntöihimme, kun seuraamme tätä johdatusta. Tässä tämän kurssilaisen kirjoitus näistä asioista (hänen luvallaan):

”Elin monta vuotta tuntien jatkuvaa epämääräistä henkistä pahaa oloa. Päälle päin katsottuna kaikki asiat saattoivat olla elämässäni hyvin, mutta minua seurasi vuodesta toiseen paha olo, jolle en löytänyt mitään konkreettista selitystä. Ajattelin monesti, että mikä minussa on vikana, kun en osaa olla onnellinen tai että tämä maailma, missä elän, ei ole minua varten, että olen liian herkkä tai heikko tänne, ettei minussa ole vaadittavaa voimaa selviytyäkseni kaikesta, mitä elämä tuo eteeni.

En välttämättä syyttänyt ulkoisia olosuhteita tai muita ihmisiä pahasta olostani, sillä tunsin enimmäkseen että vika on minussa. En vain osannut tehdä tilanteelleni mitään, koska en ymmärtänyt sen syytä. Nyt huomaan paremmin kuin hyvin miten hukassa olen ollut omasta itsestäni, olin kadottanut täysin yhteyden omaan sieluuni ja sydämeni ääneen. Etsin kyllä apua mm. psykoterapiasta, mutta ei ihmekään ettei siitä paljoa apua ollut, koska en saanut siellä hoitoa varsinaiseen ongelmaan.

Vaikka olen noista ajoista päässyt jo paljon eteenpäin, en ole täysin ymmärtänyt tilanteeseeni johtanutta syytä kuin vasta nyt, mikä tuntuu aivan uskomattoman hyvältä ja vapauttavalta. Voi kun olisin jo kauan sitten oivaltanut, miten yksinkertaisesta asiasta onkaan loppujen lopuksi kysymys. Toisaalta en ehkä olisi tuolloin ollut vielä tarpeeksi kypsä ymmärtämään ja hyväksymään sitä tosiasiaa, että kaikki on vain minusta itsestäni kiinni.”

Ravitse siis totuutta itsessäsi

Meillä on vastuu elää sydämen arvojemme mukaisesti, elää meille merkityksellistä elämää ja löytää yhteys siihen korkeampaan voimaan, joka elää tällä hetkellä meissäkin. Vain se voi vapauttaa meidät kaikelta tältä harhalta ja erillisyydeltä, mikä aiheuttaa meille pahaa oloa. Muista siis mikä on totuus sinun itsesi osalta. Kuuntele ohjausta, joka tuntuu lempeältä, rakkaudelliselta ja kannustavalta. Ravitse niitä ajatuksia, jotka ylläpitävät hyvää oloasi. Pidä hyvää huolta itsestäsi, rakasta itseäsi. Ihastele hiljaisuutta, nauti elämästäsi. Elä tuosta rakkauden energiasta käsin ja katso miten upeaksi sinun elämäsi muodostuukaan kaikilla tasoilla.

P.S. Jos olet kiinnostunut työskentelemään tämän aiheen parissa enkeleiden avustuksella, niin pian aloitamme seuraavan Enkelitulkitsijakoulutuksen (eli varaa pian paikkasi!). Tämä tulee olemaan viimeinen kerta, kun järjestän tämän koulutuksen tässä muodossa, eli jos olet haaveillut siitä, että tulet mukaan, niin nyt on viimeinen tilaisuutesi siihen.