Mihin kaikkeen voit hyödyntää omaa intuitiotasi?

 

Sinussakin on olemassa tuo tärkeä sisäinen kompassi – intuitiosi, että voisit käyttää sitä ahkerasti omassa elämässäsi ja tehdä sen avulla itsestäsi onnellisen kaikilla tasoilla.

Mitä tahansa sinä haluatkaan saavuttaa, tai kokea elämässäsi, on tärkeää että hyödynnät omaa intuitiotasi tuolla matkalla. Sillä se ohjaa sinua aina ihania, rakkaudellisia, onnellisia ja iloisia asioita kohti.

Ja mitä vahvemmin tuota viisautta ja valoa itsessäsi hyödynnät, sitä ihanammaksi ja valoisammaksi koko elämäsi muuttuu! Sillä silloin sinä elät elämääsi suoraan sielusi viisaudesta käsin. Ja se tulee täyttämään kaikki elämäsi osa-alueet ihanilla siunauksilla.

Mihin kaikkiin asioihin voit sitten hyödyntää tätä omaa sisäistä viisauttasi? Tässä muutama esimerkki.

Päätösten tekeminen

Elämä muodostuu erilaisista valinnoista. Valitettavan usein luultavasti sinäkin olet tehnyt valintoja mielestäsi käsin ja tästä syystä esimerkiksi unelmien toteutuminen on tarpeettoman vaikeaa.

Ehkä nämä jonkinlaiset ”väärät” valinnat ovat johtaneet sinutkin jonkinlaisiin vaikeuksiin. Ihan vain sen vuoksi, että oppisit kuuntelemaan intuitiotasi mielesi sijasta yhä vahvemmin ja rakentamaan elämäsi tuosta viisaudesta käsin.

Kun alat tekemään valintoja intuition pohjalta, voit siis välttää tarpeettomat haasteet elämässäsi ja tehdä parempia valintoja, mitkä tukevat sinua elämässäsi!

 

Intuitio on rakkauden, runsauden, ilon, rauhan ja onnellisuuden ääni. Ei se värähtele vaikeuksien ja puutteiden taajuudella.

Silloin kun sinulla on jonkinlainen päätös edesssäsi, käänny intuitiosi taikavoiman pariin. Kyseenalaista se tapa, jonka luulet olevan se ”oikea” reitti ja pyri avautumaan kaikista parhaimmalle lopputulokselle. Anna intuitiosi ohjata sinut upeimpia valintoja kohti!

Mieti intuitiosi avulla:

 • Mikä vaihtoehto tuntuu oikealta?
 • Mikä vaihtoehto lisää rakkautta, valoa ja runsautta elämässäsi?
 • Mikä vaihtoehto olisi suorin tie omiin unelmiisi?
 • Mitä sinun kannattaisi tehdä juuri nyt, että voisit löytää ratkaisun ongelmiisi?
 • Mitä sinun kannattaisi tehdä tänään, että voisit toteuttaa unelmasi helpoimmalla, upeimmalla tavalla?

Ihmissuhteet

Onnellinen elämä on varmasti sellainen elämä, jossa on onnellisia ihmissuhteita. Olet varmasti saattanut huomata, että jotkut ihmiset voivat haastaa sinua elämässäsi, viedä sinun voimiasi, kun taas toiset auttavat sinua kukoistamaan omassa elämässäsi yhä vahvemmin.

Intuition avulla voit tehdä juuri oikeat päätökset elämäsi ihmissuhteissa.

Intuition avulla voit miettiä:

 • Mitä sinulle tapahtuu, kun avaat itsesi esimerkiksi uudelle ihmissuhteelle?
 • Kenen kanssa sinun kannattaa ystävystyä, tai kenties aloittaa vaikkapa parisuhde, tai jatkaa / ei jatkaa suhdetta?
 • Keneltä sinun kannattaisi oppia jotain, jota haluat oppia?
 • Kuka olisi paras henkilö auttamaan sinua jossain asiassa, missä kaipaat apua?
 • Miten voisit auttaa parhaiten läheisiäsi (esimerkiksi lapsiasi, ystäviäsi, sukulaisiasi tms.)?

Raha-asiat

Voit hyödyntää intuitiota myös raha-asioissa – sillä tottakai korkein viisaus haluaa tukea myös sinun fyysistä elämääsi ja yltäkylläisyyttä kaikilla tasoilla.

Intuitio voi auttaa sinua:

 • Toteuttamaan mielessäsi olevan rahaunelman parhaimmalla sekä helpoimmalla mahdollisella tavalla
 • Tekemään juuri oikeat rahalliset päätökset, niin että rahaasi ei valu hukkaan niihin asioihin, mitä sinä et oikeasti tarvitse elämääsi (mieti nyt kuinka usein olet saattanut ostaa asioita, joita et oikeasti edes tarvitse)
 • Suhtautumaan rahaan totuudenmukaisemmin ja päästämään irti rahaan liittyvistä peloista ja puutteista
 • Näkemään upeimmat ja korkeimmat rahaan liittyvät mahdollisuudet sinun luonasi

Terveys

Terveys on myös aika tärkeä asia onnellisen elämän kannalta, eikö vain?

Voit hyödyntää intuitiota tässäkin, sillä se voi:

 • Auttaa sinua tekemään ne valinnat, jotka tukevat terveyttäsi (ruokavalion, muiden terveystuotteiden, liikunnan yms. osalta)
 • Antaa sinulle ohjausta, jonka avulla voit vapautua terveydellisistä haasteista
 • Antaa sinulle tärkeää ohjausta kehoosi liittyen energiatasolla, niin että voit vapauttaa siellä olevat ikävät tukokset ja elää yhä vahvemmin laajentuneempana valo-olentona

Unelmien manifestointi

Intuitiosi on myös yksi tärkeimmistä välineistäsi, kun haluat lähteä manifestoimaan omia unelmiasi todeksi. Sillä unelmasi kanavoituvat sinulle sielusi viisaudesta – kutsuen sinua laajentumaan ja ottamaan yhä enemmän iloa vastaan elämääsi. Ja tottakai sielusi viisaus samalla tietää lyhyimmän tien unelmiasi kohti. On siis aika viisasta pysähtyä kuuntelemaan sitä.

Intuitiosi auttaa sinua:

 • Löytämään helpoimman tien unelmaasi kohti
 • Keskittymään ratkaisuihin ja vastaanottamaan sen, mitä oikeasti haluat
 • Nauttimaan tuosta matkasta, jolloin kasvat ottamaan ihanan tärkeän unelmasi vastaan

Enkeleiden viisaus

Intuitio on sinun taianomainen voimasi. Sen avulla avaudut aistimaan myös kaunista energiamaailmaa sinun luonasi. Sinunkin ympärilläsin on paljon kauneutta, jota pelkkä fyysinen silmä ei näe.

Intuition avulla voit:

 • Aistia ihanaa taivaallista tukijoukkoa, enkeleitä sinun luonasi
 • Vastaanottaa enkelimaailmalta ohjausta ja näkemystä elämäsi eri tilanteisiin
 • Vastaanottaa viestejä enkelimaailmasta mielessäsi oleviin kysymyksiin

Intuitio on todellakin siis sinun supervoimasi. Se on sinun oma sisäinen kompassisi unelmiesi elämään.

Ala siis hyödyntämään intuitiotasi siis ahkerammin! Se on käytössäsi koko ajan, joka hetki ja on ainut luotettava taho, jolta sinun kannattaa hakea näkemystä elämäsi eri asioihin.

Sisäinen viisautesi on KÄYTTÖÄ varten, eikä se kulu sen mukaan, mitä enemmän sitä käytät. Vaan päinvastoin – yhteytesi omaan valo-olemukseesi alkaa lisääntymään yhä vahvemmin tuolla matkalla.