enkelitulkitsijakoulutus-kiitos-ilmoittautumisesta

Kiitos ilmoittautumisestasi!

Todella upeaa että olet päättänyt panostaa näin paljon omaan kehitykseesi.
Hienoa saada JUURI SINUT mukaan kurssille.

Ilmoittautumisesi on otettu onnistuneesti vastaan ja olet vahvistetusti mukana koulutuksessa.

Sähköpostiisi on saapunut kuitti ja vahvistusviesti


Lisätietoa koulutuksesta:

Merkitse kalenteriisi ylös koulutuksen aloitusajankohta: perjantai 8.9.2017. Silloin lähtee ensimmäinen postitus liikkeelle! Siitä lähtien saat materiaalia sähköpostiisi säännöllisesti, postituspäivä on aina perjantai (koulutukseen kuuluu 13 postitusta). Joskus pidämme taukoa postituksista. Näin sinun on mahdollista tutustua aiheeseen rauhassa omassa tahdissasi eikä työskentely ole liian intensiivistä.

Jos kurssipostituksia ei ala jostain syystä kuulumaan, niin ole minuun heti yhteydessä. Näin voin auttaa sinua. Kannattaa tällaisessa tapauksessa myös tarkistaa oma roskaposti -kansio sekä gmail -sähköposteista Tarjoukset -välilehti.

Tarvitseeko nyt hankkia tai tehdä jotain?

Vielä ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Odottele vaan ensimmäistä postitusta, niin saat samalla lisätietoa käytännön asioista. Siihen saakka odotellaan yhdessä suurella innolla koulutuksen alkua 🙂

Ensimmäisessä postituksessa saat myös kutsun omaan Facebook -ryhmäämme. Näin pääset tutustumaan muihinkin kurssilaisiin ja keskustelemaan kurssin aiheista ja jakamaan omia kokemuksiasi muille. Nyt vain nauttimaan arjesta ja odottelemaan kurssin alkua!


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Rakkain terveisin,

henna-nimmari

 

>