Ilmoittaudu enkelitulkintaan

Nyt sinun on mahdollista vastaanottaa itsellesi maksuton enkelitulkinta. Jos olet kiinnostunut vastaanottamaan enkelitulkinnan itsellesi, niin täytä omat tietosi tähän. Tulkinnan vastaanottajat valitaan satunnaisesti ilmoittautuneiden joukosta, eli valitettavasti ihan jokaiselle ei todennäköisesti riitä tulkitsijoita.

Enkelitulkinnan sinulle tekee Intuition taikavoima -kurssilleni osallistunut henkilö, joka on oppinut kurssilla tekemään enkelitulkintoja. Näissä tulkinnoissa hän käyttää kurssilla opittuja taitoja ja tekee sinulle enkelitulkinnan – vastapalveluksena sinun tulee lähettää meille ainoastaan palaute vastaanottamastasi tulkinnasta. Tulkinta on siis sinulle maksuton, sinun tulee ainoastaan soittaa puhelimitse tulkitsijalle sekä lähettää palaute tulkinnan jälkeen.

HUOM! Ennen lomakkeen täyttämistä lue seuraavat ohjeet tarkasti:

    • Enkelitulkinta tehdään puhelimitse (eli sinun tulee olla yhteydessä tulkitsijaan ja soittaa hänelle sovittuna ajankohtana)
    • Tulkinnan jälkeen sinun tulee täyttää palautelomake 24 tunnin sisällä tulkinnan vastaanottamisesta (näin tulkinta on sinulla tuoreessa muistissa palautteen antamisen kannalta)
    • Tulkinnassa käsitellään vain yhtä tiettyä kysymystä tai aihe-aluetta ja tulkinnan on tarkoitus kestää arviolta noin 20 minuuttia (ei ole kovin tarkkaa, mutta tarkoituksena ei ole kuitenkaan tehdä kovin laajaa ja pitkää tulkintaa)

 

Mikä on enkelitulkinta?

Tulkinnassa käsitellään yhtä sinun mielessäsi olevaa kysymystä tai aihe-aluetta ja tulkinnassa tulkinnan tekijä välittää tähän aiheeseen liittyen enkeleiltä viestejä. Näin pääset siis tulkinnassa kuulemaan enkeleiden viisaan, korkeavärähteisen sekä rakkaudellisen näkökulman tähän aiheeseen liittyen.

Enkelitulkinta ei ole kuitenkaan:

    • Tulevaisuuden ennustamista (enkelit eivät yleensä kerro mitä tulevaisuudessasi tapahtuu, sillä tämä ei ole hyvin korkeavärähteinen tapa tukea meitä omalla polullamme – tämän sijasta enkelit keskittyvät energioidesi ja näkökulmasi kohottamiseen tässä hetkessä)
    • Sinun käskemistäsi (enkeleiden tehtävä ei ole viedä sinulta omaa vapaata tahtoasi ja tästä syystä he eivät käske mitä sinun tulisi tehdä omassa elämässäsi – tämän sijasta he antavat sinulle ohjausta sekä korkeaa näkemystä ja näin auttavat sinua vastaanottamaan viisautta, niin voit tehdä omaa itseäsi kuunnellen parhaimmat päätökset elämässäsi)

 

 


 

Ilmoittautuminen

 

Kiitos kaikille mielenkiinnosta – olemme saaneet riittävän määrän vapaaehtoisia tulkintoja varten, joten tällä hetkellä emme tarvitse enää lisää vapaaehtoisia.

 

 

>