7 Kirjaa jotka koskettivat vuonna 2015

Tykkään kovasti lukea kirjoja ja tarkastella mitä kaikkea ihania asioita muut ihmiset ovatkaan koonneet kansien sisään. Yksi paras tapa minulle rentoutua onkin pysähtyä lukemaan jotain hyvää ja mielenkiintoista teosta. Parhaassa tapauksessa kirjat ovat olleet oman elämäni kannalta aika mullistavia, niin paljon välineitä ja ajateltavaa olen niistä saanut. Tässä on muutamia kirjoja, jotka koskettivat minua viime vuonna.

Kylli Kukk & Virpi Melleri: Kyllin hyvä, lempeämmän elämän käsikirja

kylliTämä kirja oli minulle (joka osaan olla välillä aikamoinen ylisuorittaja & perfektionisti) ihana muistutus lempeydestä, armollisuudesta ja elämästä nauttimisesta. Miten tärkeiden asioiden parissa tässä ollaankaan!

Kirja on täynnä vinkkejä omaan ajatusmaailmaan liittyen, stressin selättämiseen, rentoutumiseen, rakkauteen ja fyysisestä kunnosta huolehtimiseen. Visuaalinen minäni nautti suunnattomasti tästä kirjasta. Kirja oli täynnä mielenkiintoisen ja puhuttelevan sisällön lisäksi upeita ja kauniita kuvia.

Diana Cooper & Tim Whild: The Archangel Guide to Ascension

archangel-guideKun nämä kaksi viisasta olentoa lyöttäytyvät yhteen, niin lopputulos ei voi olla mitään muuta kuin jotain ihan hämmästyttävää! Diana Cooper on minun oma suosikkikirjailija, jonka kanavoima tieto on tuntunut hyvältä näihin energioihin. Hänellä on uskomaton kyky tuoda uudenlaista viisautta tänne maailmaan.

Tämä kirja on täynnä erilaisia vinkkejä henkistä tietä kulkeville. Siinä on paljon työkaluja, joita voit käyttää ja nopeuttaa henkistä kasvuasi. Varo vaan, näitä vinkkejä kun sovellat niin saatat vaikka valaistua!

Alana Fairchild: Magic of Isis – A book of Powerful Incantations & Prayers

magic-of-isisTämä ”taikakirja” on minulle hyvin erityinen ja pyrin aina kääntymään sen puoleen, kun kaipaan voimakasta apua valomaailmasta. Kirja on täynnä voimakkaita rukouksia, joiden avulla pystyt kääntämään minkä tahansa tilanteen parhain päin Isiksen avulla.

Isis on minulle erityisen läheinen opas ja luulen että senkin vuoksi olen kokenut nämä pyynnöt niin voimakkaiksi. Isis on Kultaisen Atlantiksen papitar, mutta hänellä on muitakin inkarnaatioita, yksi niistä tunnetuimmista on mm. muinaiselta Egyptiltä.

Frank Martela: Valonöörit – sisäisen motivaation käsikirja

valonooritTämä kirja oli hauskaa luettavaa filosofisesta näkökulmasta. Frank Martelaa kuvataan uuden suomalaisen filosofian airueksi ja hänen ajatusmaailmansa on kieltämättä mielenkiintoinen. Kirjassa hän tarjoaa näkemyksensä merkityksellisen elämän rakentamiseksi.

Tara Lange: Vihermehu – luonnollinen energiajuoma

vihermehuOlen itse kokenut vihermehut todella parantaviksi ja energioita kohottaviksi. Kaipasin lisää motivaatiota mehujen tekemiseksi, joten törmäsinkin sopivasti tähän kirjaan. Siinä onkin selitetty tämä aihe varsin kattavasti ja käytännönläheisesti kauniiden kuvien kera.

Kuka ei enää haluaisi lähteä mehustamaan tämän kirjan jälkeen? Jos et halua voida hyvin, niin älä missään nimessä tartu tähän.

Riina Ekström: Nimeni on Rakkaus – Ilon pisaroita

runokirjaEn ole ollut niinkään runoihminen aikaisemmin, kunnes sain tämän kirjan käsiini. Koin sen erittäin koskettavaksi. Kun luin Riinan runoja ensimmäisen kerran, niin kyyneleet vain valuivat silmistäni. Nämä on kirjoitettu sanoilla, jotka koskettavat ainakin minua.

Otan aina välillä kirjan käsiini ja selaan sitä pyytäen sopivaa runoa valikoitumaan eteeni. Ja annan sitten sanojen avata ja parantaa minua. Todella koskettava ja puhutteleva kokonaisuus!

Ulla Niskanen: Numerologia – energiaa ja sieluntietä

numerologiaNumerologia on kiinnostanut minua aina hyvin paljon ja olenkin kaivannut hieman lisätietoa tästä aiheesta. Olenkin kauan odotellut tätä kirjaa ja viimeinkin pääsin selailemaan sitä. Tämä on todella hyvä ja kattava teos numerologian saloihin ja sen hyödyntämiseen omassa elämässä. Pääset itse tekemään oman numerologisen tulkinnan elämästäsi ja saat työkaluja, miten voit tasapainottaa tilannettasi. Numerologia auttaa sinua tuntemaan itsesi entistä vahvemmin.

Ullalla on ihana ote kirjoissaan, hän tuo korkeampaa ja uudenlaista näkemystä näihin energioihin. Numerologian avulla pystyt selvittämään tarkemmin omaa elämäntehtävääsi ja omat numerosi auttavat sinua tällä matkalla ja sen saavuttamisessa.

Nautinnollisia lukuhetkiä (näiden tai jonkin muun kirjan) parissa!

P.S. Mikä kirja oli sinulle erityinen viime vuonna?