Yleisimmät virheet, jotka hidastavat unelman toteutumista

Sinäkin olet erittäin ihmeellinen ja voit hyvin oleellisesti vaikuttaa siihen, milloin joku unelmasi toteutuu. Se voi olla kuitenkin erittäin vaikeaa tai suorastaan mahdotonta, jos sinussa on tekijöitä, jotka estelevät uuden vastaanottamisen.

Tässä on muutamia yleisiä virheitä, joita saatat tehdä, mitkä vaikuttavat siihen, että unelman toteutuminen vaikeutuu. Kun tulet näistä tietoiseksi, voit siirtyä helpommin ihanaan flowhun, missä unelmasi toteutuvat paljon helpommin.

”Tarvitsen, tarvitsen, tarvitsen” -syndrooma

Jos lähdet toteuttamaan unelmiasi sellaiselta pohjalta, missä TARVITSET sen luoksesi, niin silloin sinussa on pelkopohjaista energiaa, joka vaikuttaa unelman toteutumiseen jarruttavasti. Samalla viestität universumille (ehkä tiedostamattasi), että et sisimmässäsi luota, etkä ole avoin vastaanottamaan.

Jos huomaat joskus ajattelevasi, että:

”Minä haluan unelmani tänne NYT! Tarvitsen, tarvitsen, tarvitsen tätä just NYT”

Niin silloin näiden ajatusten taustalla on paljon ikäviä ajatuksia siitä, että sinulla EI ole jotain luonasi tässä hetkessä.

Ja silloin luonnollisesti vetovoiman lain mukaisesti houkuttelet elämääsi yhä enemmän samankaltaista energiaa – tilaisuuksia, asioita, ihmisiä ja energiaa, jotka vahvistavat tuota todellisuutta, missä sinulla EI ole luonasi sitä mitä haluat.

Silloin käy aika ikävästi; pysyt jumissa ja vahvistat tuota todellisuutta, missä koko ajan tarvitset sitä jotain, mitä sinulla ei ole vielä. Pysyt jumissa.

Ymmärrä että sinussa on kyky luoda nopeastikin unelmiasi. Mutta se tapahtuu aina vain yhdellä keinolla; sinun tarvitsee luottaa ja olla avoin. Sinun on hyvä suhtautua unelmaasi rakkaudella – vapautuneesti, tietäen että se mitä kutsuit luoksesi, tulee sinulle.

Ratkaisu: Luota että se mistä unelmoit, tapahtuu, suhtaudu unelmaasi ilolla. Muista että se mitä sinulla on juuri nyt, on jotain, jota loit menneisyydessäsi. Sinun ei tarvitse jäädä tähän vanhaan näkemykseen enää kiinni. Unelmasi ovat uusia asioita, jotka tulevat luoksesi kun muistat olla avoin ja luottavainen.

Pyydä enkeleitä poistamaan sinusta pelkopohjaista näkemystä, joka aiheuttaa jarruja unelmasi toteutumiseen. Pyydä enkeleitä täyttämään sinut energialla, joka mahdollistaa kevyemmän, iloisemman ja leikkimielisemmän suhtautumisen unelmaasi.

Tämän hetken harhatodellisuus

Jos haluat vastaanottaa jotain uutta, et voi jäädä jumiin harhanäkemykseen, mistä et tule milloinkaan löytämään sitä mistä haaveilet.

Sinä ET voi siis jäädä liikaa kiinni siihen mitä sinun luonasi on JUURI NYT.

Tämä on aika yleinen virhe, jota ehkä sinäkin olet tehnyt. Olet saattanut menettää toivosi unelmasi suhteen, sillä se ei ole VIELÄ toteutunut, koska et pysty näkemään, tuntemaan tai muilla aisteillasi huomaamaan että se olisi luonasi juuri nyt.

Aina kun jäät kiinni tämän fyysisen maailman rajalliseen näkemykseen ikävällä tavalla (ajatellen että unelmasi ei ole vielä toteutunut), niin tietyllä tavalla jarruttelet mahdollisuuksiasi. Jäät kiinni siihen harhaan, missä uskot että se mitä luonasi on juuri nyt, on ainut todellisuus. Samalla sulkeudut uuden vastaanottamiselta.

Muista että sinun tarvitsee oppia luottamaan siihen, jota ei ole vielä täällä. Näin se voi saapua luoksesi paljon helpommin.

Et voi siis jäädä kiinni siihen, mitä sinulla on juuri nyt. Koska sinun unelmasi ovat luultavasti jotain uutta, jota ei ole olemassa tässä hetkessä. Sinun tarvitsee siis alkaa luottamaan ja yhdistymään siihen energiaan, joka mahdollistaa onnistumisen (PSST! Ja se ei ole tässä hetkessä).

Pyydä enkeleitä lisäämään luottamustasi omaan unelmaasi, niin että voit uskoa siihen, että se toteutuu ihanalla, taianomaisella ja helpolla tavalla.

Epävarmuuksien äänet, jotka stoppaavat flown

Ehkä oletkin saattanut huomata, että sinussa on yksi osa, joka epäilee unelman toteutumista. Sinun oma kaunis, mutta joskus niin hassu mielesi. Ymmärrä että mielesi ei kovin helposti usko niihin asioihin, joita et ole vielä kokenut (sillä se on rakentunut menneistä kokemuksista). Näin mielesi vain toimii.

Joskus se ajattelee, että ”unelma on ihan täysin mahdoton!”, joskus se ajattelee, että ”et sinä todellakaan ansaitse noin kaunista unelmaa luoksesi” ja joskus se miettii että ”tuohon unelmaan panostaminen on silkkaa ajanhukkaa” – ja mitä kaikkea muutakin tämän kaiken lisäksi!

Mitä tapahtuu, jos nämä ikävät näkemykset ovat suurimmaksi osin äänessä omassa arjessasi? Silloin tietenkin sulkeudut uusien, ihanien asioiden vastaanottamiselta, sillä sinussa on osa, joka ei ole valmis ottamaan niitä vastaan.

Ymmärrä että sinä et ole kuitenkaan mielesi, vaan sinun todellinen olemuksesi on paljon kauniimpi, viisaampi ja rajattomampi.

Tässä maailmassa, kun ympärillä on niin paljon pelkopohjaisia ääniä, niin on erittäin tärkeää ruokkia tuota ääntä meissä itsessämme, joka on näitä pelkopohjaisia ääniä viisaampi, kehittyneempi ja rakkaudellisempi.

Kun teet näin, voit huomata että nämä pelon, epäilysten ja ikävien näkemysten ääni alkaa hiljentyä. Samalla alat luottamaan, suhtautumaan unelmaasi iloisemmin ja voit yllättäen huomata, että unelmasi saapuikin luoksesi (sillä osasit toimia ihanassa kevyessä näkemyksessä joka mahdollisti sen toteutumisen!).

Sinun kannattaakin siis alkaa panostamaan yhä vahvemmin siihen, että oma intuitiivinen, sydämesi viisaus vahvistuu arjessasi. Muuten voit helposti huomata, että epäilyjen äänet kasvavat vaan koko ajan suuremmiksi (ja se on tietenkin erittäin ikävää, eikö vain).

Muista siis rentoutua arjessasi. Meditoi. Työskentele enkeleiden kanssa. Vahvista rakkaudellista, iloista näkemystä elämässäsi. Tunne kiitollisuutta elämäsi siunauksista.

Pyydä enkeleitä täyttämään sinut totuuden, rakkauden, ilon ja rauhan energialla. Pyydä heitä katkaisemaan sinusta kaikki alemmat sidokset ja näkemykset, jotka sitovat sinut ikäviin näkemyksiin. Pyydä heitä ohjaamaan sinua niin, että voit yhä vahvemmin elää rakkauden, ilon ja rauhan kautta elämääsi ja näin olla magneetti niille asioille, joita sydämessäsi kaipaat.