Saat sen mitä hyväksyt elämääsi (tietoisesti tai tiedostamatta)

 

Puhutaan hieman tarkemmin vetovoiman laista ja sinunkin omista voimistasi siihen liittyen. Jos olet tutustunut vetovoiman lakiin, niin tiedät, että saat sen mihin uskot jollain tasolla. Houkuttelet kauniisti omaan elämääsi juuri niitä asioita, joista sinä nautit jollain tasolla, joita pidät oikeina ja sinulle kuuluvina. Sinä olet erittäin voimallinen magneetti asioille, joille jollakin tasolla sanot ”kyllä”.

Sinä et siis saa vain niitä asioita, joita toivot ja pyydät, vaan sinä saat niitä asioita, jotka hyväksyt elämääsi. Koet vain niitä asioita, joihin uskot jollain tasolla, eli niitä, joille sanot ”kyllä”. Jos haluat muuttaa elämäsi suunnan, tai saavuttaa jonkun sinulle tärkeän unelman, on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään mille sinä oikein sanot kyllä tässä hetkessä. Sillä se mitä hyväksyt elämääsi, sitä tulet saamaan vieläkin enemmän tulevaisuuteesi. Sinä valitset upeasti elämäsi suunnan – eli voit muuttaa sitä missä hetkessä tahansa, kun otat oman elämäsi haltuusi.

Miten asioiden hyväksyminen vaikuttaa tulevaisuuteesi?

Sinun on hyvä ymmärtää, että vanhat tilanteet ja ongelmat jatkuvat elämässäsi, vain jos sinä itse sallit sen. Ymmärrä että sinä olet jumalallinen, voimakas olento ja se minkälaiseksi elämäsi muodostuu, on juuri sinun käsissäsi (ei kenenkään muun – ei yhteiskunnan, vanhempiesi, ystäviesi tai edes Jumalan). Sillä ei ole mitään merkitystä, minkälainen menneisyys sinulla on ollut. Sillä ei ole mitään merkitystä, miten vaikealta joku asia tuntuu, tai miten pitkään joku vaikea tilanne on jatkunut.

Sillä on merkitystä mihin uskot tässä hetkessä ja mihin suuntaan kuljet sen perusteella. Sinulla on oma vapaa tahto ja sinä voit valita suunnan, mitä kohti kuljet.

Sinä saat sen, mitä hyväksyt elämääsi.

Miksi näin? Jos sinulla on esimerkiksi joku vaikea tilanne, tähän tilanteeseen voi olla joskus helppo jäädä jumiin, niin että tämä koko asia jatkuu aivan tarpeettoman pitkään. Joku sinussa pitää tuosta tilanteesta kiinni ja hyväksyy sen. Voit ajatella että ”kyllä, ansaitsen tämän”, tai että ”tällä on oma tarkoituksensa ja se poistuu silloin, kun on sen aika”. Sallit silloin itsesi kulkevan jonnekin suuntaan, minne et toisaalta halua.

Tiedätkö mitä? Ei se ole tarpeen. Älä mene sinne, minne et halua. Älä suostu siihen.

Sinä hallitset elämääsi, ei mikään muu voima maailmankaikkeudessa, vaan sinä.

Miksi?

Sinulla on vapaa tahto. Sinä valitset mihin kuljet.

Sinä todellakin valitset itse oman suuntasi. Elämäsi ei kuljeta sinua, vaan sinä elämääsi. Ota siis elämäsi haltuusi ja käytä tätä upeaa vapaata tahtoasi, niin että määrittelet mihin huomiosi kohdistuu ja mihin suuntaan haluat seuraavaksi kulkea. Tee sisäinen muutos tarkastelemalla mitä haluat ja minkä määrittelet nyt uudeksi todellisuudeksesi. Se minkä sinä hyväksyt elämääsi on tilaus universumille tulevaisuutesi osalta. Jos janoat muutosta, niin tee selkeä päätös uudesta suunnasta.

Mille sinä sanot ”kyllä”?

Sinä saat elämääsi niitä asioita, joille olet avoin – tietoisesti tai tiedostamatta. Eli sen mitä hyväksyt elämääsi. Et välttämättä aina tiedosta niitä asioita, joille sanot ”kyllä”, sillä tuo oma tilanteesi, jota elät, on sinulle tuttua ja turvallista. Käytöksesi ja valintasi eivät tapahtu myöskään aina tietoisen mielen puolelta ja jos tiedostamattoman mielesi puolella on elämäsi kannalta haitallisia asetuksia, niin on tietenkin selvää, että joku haitallinen asia voi jatkua elämässäsi tarpeettoman pitkään.

Etkä tietenkään tiedosta tällaisia asioita, jos ne ovat tiedostamattoman mielesi puolella!

Sen vuoksi on hyvä hieman irrottautua tuosta tilanteesta, jota elät. Katsella elämääsi korkeammasta näkökulmasta ja pysähtyä oikein kunnolla ja syvällisesti miettimään, mitä asioita sinä olet kutsunut elämääsi ja olisiko aika sulkea ovi joillekin asioille. Sinä todellakin luot kaiken omaan elämääsi, etkä voi tehdä muutosta, jos et ensin näe, miten olet luonut nykyisen tilanteen. Vasta silloin voit nähdä ja ymmärtää jotain, mitä et ole aikaisemmin nähnyt.

Ota siis hieman etäisyyttä omaan elämääsi. Tarkastele mikä sinussa on luonut jonkun asian. Mitä haluat elämääsi ja mitä et? Mitkä asiat toistuvat elämässäsi, mihin et ole tyytyväinen? Haluatko muuttaa suuntaa? Jos haluat muutosta, niin sinun täytyy irrottautua ensin tuosta nykyisestä tilanteesta ja tehdä selväksi, että et halua sitä enää elämääsi.

Olisiko aika sanoa jollekin ei?

Sinä olet jumalallinen olento.

Se tarkoittaa sitä, että muodostat elämästäsi juuri sellaisen, kuin itse haluat. Voit kirjoittaa elämäsi kirjasta minkälaisen tahansa. Voit kääntää sivua, pyyhkiä jotain vanhoja tapahtumia elämästäsi ja kirjoittaa tulevaisuuteesi mitä vaan. Päästä siis irti asioista, joita et enää halua elämääsi. Ei niille ole enää mitään jumalallista tarvetta, jos se luo vain tarpeetonta stressiä elämääsi.

Sinun ei tarvitse kärsiä elämässäsi. Et sinä ole tullut tänne kärsimään. Sinä olet tullut vapautumaan niistä harhoista, jotka luovat kärsimystä elämääsi. Sinä olet tullut tänne nauttimaan, vapautumaan, iloitsemaan ja nauramaan. Joten päästä irti asioista, jotka eivät tue tätä visiota.

Katso mikä kohta sinussa aiheuttaa tällaisia mahdollisia ikäviä asioita elämääsi ja siirry korkeammalle tasolle.

Älä enää sano tälle samalle asialle ”kyllä, tämä on oikein, se on hyväksi minulle ja se jatkuu varmasti niin pitkään, kuin on tarpeen”. Ei ole kovin henkinen ajatus jäädä kiinni omiin pelkoihimme ja rajoitteisiimme.

Sinä olet Jumala, sinä olet jumalallinen olento. Voit tehdä selkeitä, voimallisia päätöksiä ja julistuksia ja näin määrittää elämäsi suunnan. Jos et halua jotain, tee selkeä päätös, että et enää hyväksy tätä elämääsi. Siirrä elämäsi suunta ihan toiseen suuntaan. Sulje se ikään kuin energiakenttäsi ulkopuolelle, niin että et tule enää hyväksymään sitä tulevaisuuteesi. Irrottaudut siitä aivan täysin ja kokonaan. Sillä ei ole mitään väliä, miten pitkään tämä on jatkunut. Jos haluat muutosta, ota askelia toiseen suuntaan, pysy siellä ja pyydä apua.

Sinun tulevaisuutesi ei ole todellakaan ennalta määritelty, sinulla ei ole mitään tiettyä kohtaloa, mitä kohti sinä olet epämääräisesti kulkemassa. Käytä sinun omaa luomisvoimaasi sillä voimakkuudella, mihin se on tarkoitettukin. Älä pelkää sitä, sillä se on tarkoitettu hyvien asioiden luomiseksi ja sinä voit käyttää sitä rakkauden kautta. Ja tietenkin on oikein käyttää sitä positiivisten muutosten luomiseen.

Rakasta itseäsi siis tarpeeksi, että muutat ikävät tilanteesi toisenlaiseksi, et enää suostu siihen, että ne jatkuvat elämässäsi. Älä jää voivottelemaan ja sitä kautta tuon tilanteen ”alapuolelle”. Sinun tarvitsee nostaa itsesi koko asian yläpuolelle ja julistaa, että tämä tilanne muuttuu nyt.

Rakasta itseäsi tarpeeksi, että olet valmis muutokselle NYT, avaat oven toisenlaiseen suuntaan.

Sinun unelmasi odottaa sinua sillä puolella, missä olet sanonut ”ei” jollekin asioille. Älä siis jää kiinni ikäviin elämisi tapahtumiin. Vaadi muutosta ja tee joka päivä selkeä päätös siitä suunnasta, mitä haluat kulkea seuraavaksi. Pidä tuo suunta mielessäsi kristallinkirkkaana ja palaa siihen aina, jos huomiosi meinaa palata johonkin vanhoihin, ikäviin asioihin. Maailmankaikkeus tuo sinulle kaiken sen, mihin sinä uskot ja mitä energiaa sinä enimmäkseen koet. Pidä siis huomiosi uudessa suunnassasi ja tulet huomaamaan, miten elämäsi muuttuu sille tasolle. Tämä on laki.

Kerro jumalallisuudelle, enkeleille, jumalattarille – kenen parissa työskenteletkään, että mikä on sinun uusi suuntasi ja että haluat kulkea sinne. Pyydä että kaikki esteet puretaan sen edestä ja sinun korkein visiosi toteutuu mitä upeimmalla tavalla. Pyydä että saat luottamusta, rohkeutta ja apua uuteen suuntaan kulkemisessa. Pidä yllä itsekin tuota visiotasi (sillä tottakai sinunkin kuuluu tehdä osasi, eikä enkelit tai muutkaan valo-olennot ole täällä elämässä elämääsi sinun puolestasi). Vaali luottamustasi ja hyvää oloasi ja tiedä, että sinulla on vapaa tahto. Sinä valitset mille asioille annat vallan – kuunteletko pelkojasi ja epävarmuuksiasi, vai valjastatko oikeasti sinun oman jumalallisen rohkeutesi.

Sinun voimillasi ei ole mitään rajoja ja on aika omaksua sinun rajaton olemuksesi fyysisen elämäsi tasolle.

Sinä. Pystyt. Mihin. Vaan.

 


P.S. Jos haluat oppia manifestoimaan paljon voimallisemmin, kuin milloinkaan aikaisemmin, tule mukaan Akatemiaani.