Pyydät jotain ihanaa, mutta saatkin vain ikäviä asioita. Mikä on tämän tarkoitus?

Joskus kun tiedostamme oman unelmamme ja pyydämme apua siihen liittyen, niin voi tuntuakin siltä, että saamme ihanan unelmamme sijasta jotain ihan muuta. Ehkä sinullakin on kokemusta tästä. Tutustut vetovoiman lakiin tai manifestointiin ja innoissasi lähetät universumiin tilauksen unelmaasi liittyen. Teet mielestäsi kaiken oikein ja olet erittäin innoissasi asiasta. Sitten todellisuus osoittautuukin toisenlaiseksi. Saatkin kokea ihanan unelmasi sijasta jotain ikävää. Ehkä kohtaat ongelmia, haasteita ja tuntuu siltä, että koko universumi ei ole kuullut lainkaan sinun toivettasi (sillä ethän sinä tilannut mitään tällaista – vaan jotain ihan päinvastaista!). Saatat ajatella, että koko unelmasi oli väärä, tai tämä koko systeemi ei toimi toivomallasi tavalla, sillä et saanut sitä, mitä toivoit.

Miksi tämä asia on näin? Miksi kohtaamme joskus jotain muuta, kuin mitä haluamme tai mitä pyydämme? Tässä kerron sinulle omia ajatuksiani ja mitä sinun olisi hyvä tehdä tällaisessa tilanteessa. Nimittäin jos et tiedosta tätä asiaa, saatat ymmärtää koko asian täysin väärin ja ehkäpä jopa luovuttaa hieman turhaan, vaikka se ei olisikaan välttämättä tarpeellista.

Mitä tapahtuu kun pyydät jotain?

Ensiksikin on erittäin upeaa, että sinä olet tiedostanut oman unelmasi. Sinä todellakin ansaitset kaikki unelmasi ja koko unelmaelämäsi, oli se sitten visioissasi minkälainen tahansa. Jos se tekee sinut aidosti onnelliseksi, niin unelmasi on koko universumin kannalta erittäin tärkeä (sillä tottakai onnellisuutesi tukee muidenkin onnellisuutta ja se, että sinä nautit elämästäsi on tärkeää).

Mitä sinulle sitten tapahtuu, kun kuljet unelmiasi kohti? Kun sinä tiedostat unelmasi ja ilmoitat universumille, että haluat kulkea tuohon suuntaan, niin julistat samalla, että otat askelia tälle uudelle polulle. Tiedostat suunnan mitä kohti alat kulkea. Se on erittäin tärkeä asia koko sielusi kehityksen kannalta, sillä olet valmis kapuamaan yhä korkeammalle tasolle elämässäsi. Ja mitä sinun tulee yleensä tehdä, että pääset korkeammalle? Päästää irti tarpeettomasta taakastasi, jota kannat vielä sisimmässäsi (tietoisesti tai tiedostamatta), niin että pääset korkeammalle. Eikö niin?

Unelmasi kehittävät sinua. Niiden avulla päästät irti tarpeettomasta vanhasta taakasta, että voisit kohota yhä korkeammalle tasolle elämässäsi.

Kun ilmoitat universumille, että haluat kulkea jotain tiettyä polkua pitkin (mikä tietenkin johtaa sinun unelmiisi), niin tulet kohtaamaan nuo esteet, joita sinussa on vielä tuon tavoitteesi edessä. Päästäksesi maaliin, sinun tulee kulkea polulla olevien esteiden yli ja päästää näin eteenpäin kulkiessasi turhasta painotaakasta irti. Ja kun olet maalissa, olet sitä kautta paljon puhdistuneempi, kevyempi ja viisaampi, kuin aikaisemmin.

Kun kerrot universumille, että haluat jonkun tietyn unelmasi, sielusi iloitsee samalla tästä tapahtumasta. Sillä silloin kerrot, että olet valmis kasvamaan tuoksi ihmiseksi, joka osaa vastaanottaa unelman luoksesi (joka on paljon viisaampi, luottavaisempi, positiivisempi ja rakkaudellisempi versio itsestäsi). Unelmasi kehittävät siis nimenomaan sinua, ne auttavat sinua tulemaan yhä viisaammaksi ja valoisammaksi ihmiseksi. Saat unelman luoksesi, kun olet kasvanut tuoksi ihmiseksi, joka osaa vastaanottaa unelman luoksesi.

Me luomme itse omaa elämäämme. Ja jos kohtaamme elämässämme vaikeuksia, niin ne ovat tietenkin meidän itsemme luomia, eikö niin (luultavasti tiedostamattamme)? Haasteet ovat siis sitä, että kohtaamme jonkun osan itsestämme, joka nousee ulkomaailman kautta esille. Kohtaamme painotaakkamme, josta irrottautumalla voimme kavuta yhä korkeammalle. Saamme siis upeita tilaisuuksia kohdata itsemme vieläkin syvällisemmin. Ja kun teemme näin, opimme itsestämme jotain upeaa ja samalla voimme parantaa tämän asian aiheuttavan energian itsestämme. Sillä eihän meidän tietenkään ole tarkoitus kärsiä tai kieriskellä ongelmissa. Tämä on vain jotain, mikä tapahtui, että oppisimme itsestämme jotain lisää ja sen avulla voimme kohota yhä korkeammalle.

Voit esimerkiksi unelmoida uudesta kumppanista, mutta sisimmässäsi sinulla on esteitä aikaisempien kokemustesi vuoksi ja voit ajatella, että tämä asia on mahdotonta, etkä sinä ansaitse rakkautta. Että voisit saada rakkautta, niin sinun tulee siis avata itsesi rakkaudelle ja tätä kautta parantaa nuo haavat sen edestä. Jos saisit heti mitä pyydät, niin et samalla oppimi tai kehittyisi omalla polullasi eteenpäin. Unelmasi auttavat sinua upealla tavalla kuoriutumaan vahvemmin omaksi todelliseksi itseksesi, eli rakastavaksi sekä valoisaksi ihmiseksi.

Sinun roolisi = tilata asioita ja universumi (sekä enkelit) ovat toimittajia

Muista että universumi on vain taho, joka toimittaa sinulle asioita, jotka sinä olet jollain tasolla tilannut elämääsi (tietoisesti tai tiedostamatta). Universumi ei päätä mitään sinun puolestasi, eikä se määrittele onko unelmasi oikea vai väärä. Jos kohtaat haasteita, niin se ei ole merkki siitä, että universumi tai enkelit yrittävät estää sinua kulkemasta unelmaasi kohti. Universumi ei vain toimi näin. Kaikki mitä koet elämässäsi on vain seurausta siitä, mitä sinä olet ollut aikaisemmin, mitä sinä olet ollut tietoisesti tai tiedostamatta.

Haasteet ovat siis osa sinun kaunista elämäsi polkua. Sinun elämäsi haluaa kertoa sinulle jotain, saada sinun huomiosi vahvemmin omaan itseesi. Elämäsi opettaa sinua kohtaamaan myös omat rajoitteesi ja on tärkeää, että pysähdyt kuuntelemaan vaikeuksien keskellä omaa sydäntäsi. Mikä osa sinussa aiheuttaa tämän?

Muista että sinun ei tule milloinkaan luovuttaa unelmiesi suhteen. Ei milloinkaan. Haasteet eivät ole merkki universumilta siitä että ”luovuta, väärä suunta!”. Universumi toimittaa. Sinä olet oman elämäsi luoja ja luojatar. Sinä päätät mitä asioita haluat kokea elämässäsi ja jos haluat kokea suuremman muutoksen, sinun täytyy oppia tarkastelemaan itseäsi ja rajoitteitasi yhä syvällisemmin. Universumi vain toimittaa sinulle asioita, joita sinun oma kaunis elämäsi haluaa tuoda sinulle tietoisuuteesi. Ota vastuu elämästäsi, itsestäsi ja käytä niitä välineinä, jotta voit kavuta yhä korkeammalle, puhtaammalle tasolle.

Miksi sinun ei pidä milloinkaan luovuttaa?

Sinun ei siis pidä milloinkaan luovuttaa unelmiesi suhteen. Jos sinä luovutat heti vaikeuksien keskellä, et tule milloinkaan parantamaan näitä omia rajoitteitasi onnistumisen edestä. Unelmat auttavat sinua kehittymään ja mitä omistautuneempi olet niitä kohtaan, sitä todennäköisempää on, että saat mitä haluat (ja samalla kehityt, viisastut ja opit upeita asioita). Ja tottakai sinä ansaitset kaiken, mitä sisimmässäsi unelmoit. Älä siis luovuta. Luovuttamisen kautta vain viestisit universumiin että ”tämä unelma ei ole minulle tärkeä, en minä oikeasti tätä halua”. Ja miksi silloin saisitkaan unelmasi, jos se ei ole edes sinulle tärkeä?

Mitä teet haasteiden keskellä?

Jos kohtaat paljon haasteita, niin mitä silloin on hyvä tehdä? Se on hyvä kysymys ja sinä varmasti tiedät itse aina parhaiten miten toimia missäkin tilanteessa. Sinun ydinolemuksesi on jumalallisuus ja tämä tarkoittaa sitä, että sinussa on aina osa, joka tiedostaa kaikki vastaukset ja jumalallisen totuuden missä tahansa tilanteessa. Et siis voi oikeastaan paeta vastauksia, sillä osittain aina tiedostat ne sydämessäsi. Sinä olet rakkaus ja totuus, tiedostat sen tai et. Seuraa siis aina rohkeasti omia tuntemuksiasi ja totuuttasi.

Joskus voi olla hyväksi esimerkiksi ottaa koko asiasta hieman etäisyyttä. Jos pidät unelmastasi liikaa kiinni, et näe sitä korkeammasta näkökulmasta ja samalla et välttämättä huomaa edes ratkaisua johonkin tiettyyn asiaan. Aika usein parhaimmat ratkaisut ovat hieman kauempana siitä omasta tutusta näkökulmasta ja sen vuoksi irrottautuminen on hyvä sekä antoisa asia. Joskus on hyvä tarkastella myös omaa tapaasi kulkea eteenpäin. Olisiko hyvä toimia hieman toisenlaisella tavalla, vaihtaa tapaa kulkea eteenpäin? Pyytää enemmän apua muilta? Tai tarkastella omia rajoitteita esimerkiksi joidenkin toisten avustuksella?

Mitä jos haasteet eivät siis olisikaan mikään ikävä, tai jollain tasolla ongelmallinen asia? Mitä jos haasteet olisivatkin elämäsi upeimpia siunauksia?

Ja kun kohtaat ne avoimella sydämellä, opit lisää. Viisastut, kasvat ja kehityt yhä upeammin. Muista että sinun oma ainutlaatuinen elämäsi on viisas. Se antaa sinulle kaiken, mitä sinä tarvitset elämässäsi. Kohtaat aina vain oikeita asioita, jotka vievät sinua juuri oikeaan suuntaan, tavalla tai toisella. Elämäsi rakastaa sinua ja mitä enemmän sinä rakastat elämää ja kaikkia siellä olevia ihania asioita, sitä vahvemmin toimit omasta sydämesi rakkaudesta sekä viisaudesta käsin.

Tarvitseeko unelmien toteuttamisen olla hankalaa?

Unelmien toteuttamisen ei tietenkään tarvitse olla vaikeaa, eikä unelmat myöskään tarkoita sitä, että kohtaat aina vaikeuksia. Me olemme kaikki ainutlaatuisia ja elämämme ilmentävät itseään eri tavoin. Joskus meidän sisimmässämme saattaa olla jonkinlaisia esteitä, jotka meidän on hyvä kohdata, että pääsemme unelmaamme kohti. Näin voi tapahtua esimerkiksi suurien unelmien kohdalla. Sillä suuret unelmat vaativat joskus suurta kehitystä meissä itsessämme (koska meissä on tuon tavoitteen edessä luultavasti paljon parannettavaa!). Ja se on hyvä asia, eikö niin? Sitä kautta löydämme vieläkin upeampia, korkeampia tapoja toimia ja kulkea eteenpäin.

Muista siis että unelmasi ovat tärkeitä eikä sinun tarvitse milloinkaan luopua niistä. Pysy siis motivoituneena. Pysy avoimena ja sallivana. Pysy inspiroituneena. Muista että universumi kannattelee sinua ja tuo sinulle sen, mistä sinä unelmoit. Tämä tapahtuu tavalla tai toisella, kun sallit tämän tapahtua juuri sillä tavalla, mikä on sinun ainutlaatuiselle elämällesi luontaista ja hyväksi. Ota vastaan apua muilta ihmisiltä, ota vastaan apua myös esimerkiksi enkelimaailmalta. Anna tämän energian tukea sinua unelmissasi ja ole valmis luomaan unelmiesi elämä. Sinä ansaitset kaiken hyvän elämääsi.