Opi vastaanottamaan universumista selkeämpiä merkkejä useammin ja nopeammin

 

Eikö olisikin ihanaa, että toimisit niin vahvassa yhteistyössä universumin kanssa, että arkesi muuttuisi tämän myötä puhtaaksi ihmeeksi – joka päivä?

Silloin:

  • Elämäsi ongelmiin ja mielessäsi oleviin kysymyksiisi vastattaisiin välittömästi taianomaisella tavalla tuomalla eteesi selkeää ohjausta ja ratkaisuja, niin että et jää enää jumiin ikäviin asioihin – vaan pystyt vapautumaan niistä nopeasti!
  • Unelmiisi annettaisiin selkeää, nopeaa ja 100 % toimivaa ohjausta, niin että pystyt tämän myötä olemaan joka päivä täysin luottavaisessa olotilassa, koska tiedät että korkeampi voima todellakin tukee sinua jatkuvasti
  • Kokisit joka päivä ihania ihmeitä ja merkkejä, jotka nostattavat sinussa (positiivisella tavalla) kylmät väreet arjessasi – sillä kohtaat niin selkeitä ja taianomaisia merkkejä arjessasi joka päivä

 

Olisihan se ihanaa, eikö vain?

Tämä on todellakin mahdollista ja helppoa sinullekin (kaikista epäilevistä ajatuksistasi huolimatta), sillä:

”Universumi ei ole ulkopuolellasi. Sinä olet koko universumi.”

Ja kun todella ymmärrät tämän asian merkityksen, pystyt linjaamaan itsesi siihen todellisuuteen, missä sinua tuetaan haastamisen sijasta. Näin pystyt muuttamaan elämäsi taianomaisuuden taajuudelle ja pysymään siellä.

Miten sitten onnistut siinä?

Tässä sinulle neljä tärkeää vinkkiä. Kun todellakin ymmärrät nämä ja toimit niiden mukaisesti – LUPAAN sinulle että näin tulee tapahtumaan.

Vinkki 1 – Pyydä merkkejä

Muista että sinulla on aina mahdollisuus kutsua niitä asioita luoksesi, joita haluat vastaanottaa.

Myös ihmeitä.

Taianomaisuutta.

Ohjausta.

Ratkaisuja.

Mitä tahansa sinä haluatkaan!

Mitä sinä siis haluat? Oletko jo kutsunut sitä luoksesi?

Aika usein vain saatat jäädä jumiin ajatteluun, että ”minulla ei ole sitä ja tätä”.

Pyri irrottautumaan tästä näkemyksestä ja sen sijasta kutsumaan taikaa ja tukea luoksesi.

Kerro universumille (ihan vain hiljaa mielessäsi) että haluat kokea enemmän ihmeitä ja taianomaisuutta. Kerro että haluat nopeuttaa manifestointiprosessiasi. Kerro että haluat vastaanottaa selkeämpää, nopeampaa ohjausta ja kokea ihmeitä joka päivä.

Kerro että olet täydellisen valmis tähän todellisuuteen ja pyydä enkeleitä tukemaan sinua tässä asiassa, niin että voit pysyä avoimessa ja taianomaisuuden tilassa sen kokemiseksi ja vastaanottamiseksi. Pyydä enkeleitä purkamaan kaikki mahdolliset tukokset tämän taajuuden edestä sekä auttamaan sinua nousemaan elämässäsi yhä korkeammalle, iloisemmalle ja taianomaisemmalle taajuudelle.

Avaa itsesi tälle todellisuudelle. Tunne miten se on totta juuri nyt.

Vinkki 2 – pidä yllä yhteyttäsi

Jos haluat kokea ihmeitä ja taianomaisuutta entistä vahvemmin – sinun on hyvä ylläpitää tuota suhdetta siihen taajuuteen, joka pystyy tarjoilemaan näitä sinulle.

Jatkuvien merkkien ja ihmeiden luominen tapahtuu pitämällä huolta YHTEYDESTÄSI universumiin.

Tässä on kyse YHTEYDESTÄ.

Minkälainen yhteys sinulla on taivaalliseen viisauteen? Luotatko siihen? Keskusteletko jollain tavalla tämän parissa? Luotatko siihen? Tarkistatko aina välillä miten avoin olet tälle taajuudelle?

Kaikki hyvä luodaan aina yhteydestä. Yhteydestä itseesi ja sitä kautta yhteydestä maailmankaikkeuteen.

Vaali siis yhteyttäsi taianomaiseen taajuuteen juuri sillä tavalla, mikä tuntuu sinulle oikealta ja hyvältä.

Voit esimerkiksi keskustella enkeleiden kanssa joka päivä. Jakaa heille murheesi taivaallista puhdistusta varten ja kertoa heille myös toiveistasi niiden luomiseksi – tämän yhteyden avulla.

Sinulla on tietynlainen suhde kaikkiin asioihin. Ihmisiin elämässäsi. Itseesi. Unelmaasi. Rahaan. Enkeleihin. Jumalaan.

Miten pidät huolta tästä suhteestasi?

Pidä siitä huolta, niin se voi tuottaa sinulle vahvemmin hedelmää. Sillä kun teet näin – alat itse samalla avautumaan vastaanottamiselle.

Miten sinä voisit siis vahvistaa yhteyttäsi korkeampaan viisauteen? Mikä tuntuu sinulle sopivalta tavalta muistaa, että et ole yksin ja luonasi on aina taajuus, joka tukee sinua ja on valmis auttamaan?

Vinkki 3 – Odota ihmeitä ja etsi niitä ilolla

Kun olet kutsunut ihmeitä luoksesi, seuraava askel onkin niiden vastaanottaminen.

Sinun ei tarvitse ajatella tätä asiaa liikaa. Vaan toimia vastaanottavaisessa olotilassa – jossa suorastaan ODOTAT ihmeitä (eikä yhtään sen vähempää) luoksesi.

Odota siis ihmeitä luoksesi ja etsi niitä luotasi ILOLLA.

Ei niin että ensin ajattelet ”ihanaa, tänään koen ihania ihmeitä” ja sitten muutaman tunnin päästä olet jo keskittynyt siihen, että ”ei tämä toiminut, en ole kokenut yhtään ihmettä tänään”.

Puutteissa eläminen houkuttelee lisää puutteita luoksesi ja kaikkia erilaisia tilanteita, jotka ylläpitävät tätä elämäntilannetta sekä ajattelutapaa.

Odota ihmeitä ILOLLA ja keveydellä.

Ala tietoisesti, uteliaisuudella ja ilolla etsimään niitä luotasi. Näin avaudut niiden vastaanottamiselle yhä vahvemmin.

PSST! Ja jos et löytänyt niitä juuri tuona kyseisenä sekuntina, niin älä jää SILTIKÄÄN kiinni puutteelliseen näkemykseen. TIEDÄ sisimmässäsi, että näin tulee tapahtumaan, päästä irti ja luota ilolla.

Vinkki 4 – Uskomaton kiitollisuuden tunne

Olet varmastikin törmännyt joskus lauseeseen:

”Se mihin keskityt, lisääntyy.”

Tämän asian ymmärtäminen on todella tärkeää. Etsi siis tietoisesti päivistäsi ihania ihmeitä ja tunne niistä kiitollisuutta.

Muista; jos elät mielentilassa, missä ajattelet että ”minun elämässäni ei ole mitään hyvää, en ole kokenut ikinä ihmeitä, eikä nytkään niitä ole näkynyt lähiaikoina ollenkaan” -> silloin tulet vain houkuttelemaan vetovoiman lakien mukaisesti samankaltaisuutta luoksesi.

Jolloin et koe ihmeitä.

Vastaanotat asioita, jotka vahvistavat sitä, että luonasi EI OLE ihmeitä, olet huono ihminen, etkä ansaitse mitään hyvää luoksesi.

Kääntääksesi tämän asian, sinun tarvitsee vaihtaa omaa suhtautumistasi.

Ja alkaa tuntemaan enemmän kiitollisuutta elämäsi siunauksista. Näin siunaukset moninkertaistuvat.

Etsi vaikka väkisin joku asia päivistäsi, mikä tuntuu ihmeeltä (sillä usko minua – niitä on sinunkin elämässäsi varmasti miljoonittain – kunhan vain näet sen itse elämässäsi).

Se voi olla ihan mitä tahansa.

Vaikkapa se, että sait avata silmäsi tänään. Sait syödä jotain. Sinulla on joku laite, millä luet tätä.

Huomaatko jo miten siunattu sinä todellisuudessa olet?

Tunne siis kiitollisuutta elämäsi ihmeistä. Ja muista että kiitollisuus on tunne.

Se ei ole vain ohimenevä kiva ajatus, vaan sinun pitää nimenomaan TUNTEA kiitollisuutta.

Ne mistä tunnet kiitollisuutta, moninkertaistuvat. Ihmeet moninkertaistuu. Ohjaus selkeytyy. Eteneminen nopeutuu.

Tee tästä tapaa päivääsi.

Ja muista pitää hauskaa samalla kun teet tätä!

Jaa meille oma upein kokemuksesi

Milloin olet kokenut upeaa ohjausta universumista? Minkälaisen merkin olet vastaanottanut? Mitä se merkitsi sinulle tuossa tilanteessa? Jaa inspiraatiota toisille ihmisille, niin autat muitakin ihmisiä avautumaan taianomaisuudelle entistä vahvemmin.