Näistä merkeistä tiedät että unelmasi on *se oikea*

Oletko joskus miettinyt, onko unelmasi se oikea? Onko se linjassa sydämesi, elämäntarkoituksesi ja onnellisuutesi kanssa? No kukapa ei olisi. Tässä on muutamia vinkkejä omasta kokemuksestani, joiden avulla voit oppia tunnistamaan juuri sinulle oikean unelman. Sillä onhan se niin tärkeää, että keskityt juuri oikeisiin unelmiin. Sillä niissä ”oikeissa” unelmissa on taianomaista, upeaa voimaa, jonka tulet varmasti huomaamaan, kun sallit niiden saapua elämääsi.

Ei jätä sinua rauhaan

Unelmasi on osa sinua. Se on jonkinlainen visio, joka on ikään kuin sisäänrakennettu sinuun. Asetus joka odottaa sitä, että sanot sille kyllä ja annat sen saapua omaan elämääsi.

Unelmasi on ominaisuudeltaan siis sellainen, että se ei jätä sinua rauhaan. Ehkä olet saattanut kokea sen itsekin omassa elämässäsi. Ehkä yrität unohtaa sen hetkeksi, mutta voit huomata, että se ei vaan millään onnistu. Voi kulua vaikkapa kuukausia ja vuosia, mutta edelleenkin tiedostat, että tuo unelma on vieläkin sisimmässäsi. Et pääse sitä millään pakoon. Se ei vain jätä sinua rauhaan.

Ja se on vain hyvä asia. Tämä on täysin normaalia ja kertoo siitä, että osa sinussa haluaa herätellä sinua jotain uutta ja ihanaa kohti! Ota siis aikaa itsesi ja näiden visioiden kuuntelulle.

Aiheuttaa pelkoja ja epävarmuuksia

Unelmasi voivat aiheuttaa sinussa jonkinlaisia pelkoja ja epäröintiä. Se johtuu siitä, että unelmat ovat yksi tapa saada sinut kehittämään itseäsi, yhdistymään yhä vahvemmin omaan todelliseen olemukseesi, joka kuuntelee rohkeasti omaa itseään ja kulkee siihen suuntaan, joka tuntuu oikealta.

Tämän vuoksi suhtautumisesi unelmaasi saattaa hieman vaihdella. Välillä voit olla siitä hyvin innoissasi, sillä tiedostat että unelmasi on oikein ihana ja se saa sinut innostumaan elämästäsi yhä vahvemmin! Mutta välillä voit taas hieman jarrutella, sillä osa sinussa epäröi (joskus todella paljonkin!). Ehkä ajattelet että ”miten minä voin onnistua tässä”. ”Onko tämä unelma ihan turha, ehkä pärjään oikein hyvin ilmankin”. ”Mitä muut ihmiset ajattelevat”. Tai jotain ihan muuta hassua!

Ymmärrä, että nämä kummatkin tunteet kuuluvat asiaan. Unelmasi kutsuu sinua kasvamaan ja sen vuoksi nämä epäilevät ajatukset ja pelot nousevat esille. Pelot ja epäröinnit poistuvat hiljalleen, kun päätät avautua unelmillesi yhä vahvemmin.

Lisää iloa

Unelmien yksi tärkeä ominaisuus on tietenkin myös se, että ne luovat hyvää maailmaan. Mikä tahansa unelma sinulla sydämessäsi onkaan, se varmasti lisää iloa omassa elämässäsi ja sitä kautta myös muidenkin elämässä. Tämä on yksi tärkeä ominaisuus sydänten visioissa. Ja kun opit avautumaan niille yhä vahvemmin, silloin elämäsi alkaa täyttyä koko ajan yhä vahvemmin ilosta ja onnellisuudesta. Ja tämä vaikuttaa tietenkin myös kaikkiin muihinkin ihmisiin elämässäsi ja koko maailmassa!

Anna siis unelmiesi saapua elämääsi, sillä ne ovat sinun ainutlaatuinen sisäinen karttasi yhä onnellisempaa ja iloisempaa elämää kohti!

Saat ohjausta ja merkkejä

Kun tiedostat omat unelmasi, niin universumi sekä enkelit alkavat kuljettaa sinua niitä kohti (ainakin silloin, kun teet sisäisen päätöksen, että olet valmis unelmiisi). Tässä vaiheessa alat saamaan ohjausta unelmiisi liittyen. Mitä vahvemmin olet linjassa upeiden sydämesi visioiden kanssa, sitä vahvemmin saat ohjausta ja merkkejä universumilta.

Ehkäpä näet kauniin valkoisen höyhenen jossain lähelläsi. Tai kohtaat juuri oikeat sanat sosiaalisessa mediassa, jotka ovat ikään kuin vastaus rukouksiisi. Mieleesi tulee laulun sanat, jotka vahvistavat ajatuksiasi. Uusia ovia avautuu, uutta alkaa virrata luoksesi monin eri tavoin. Universumi alkaa avata eteesi uutta polkua, joka vie sinut juuri siihen lopputulokseen, mistä sisimmässäsi unelmoit.

Pysy siis tarkkaavaisena. Mitä merkkejä sinulle tuodaan? Huomaa miten sinua ohjataan juuri sinne, minne sisimmässäsi haluatkaan mennä.

Minkälaisia kokemuksia sinulla on?

Mistä merkeistä sinä olet tunnistanut oikean unelman? Minkälaisia merkkejä olet saanut universumista? Jätä kommentti ja kerro ajatuksistasi.