Miten voit nopeuttaa manifestointiprosessia?

 

Aina kun kuulen sanat ”se tapahtuu, silloin kun on tarkoitus”, minun tekee mieli pyöritellä salaa silmiäni. Toki on tärkeää luottaa siihen, että unelmasi toteutuu, mutta ei kannata samalla unohtaa kuitenkaan SINUN omaa vaikutustasi tähän prosessiin.

Sinä olet upea luoja ja luojatar ja sinulla on sitä kautta myös ihmeellinen kyky vaikuttaa siihen MILLOIN joku unelma toteutuu.

Universumi (ja sitä kautta aikataulu jonkun toteutumiseen) ei ole missään ulkopuolellasi. Sinä olet koko universumi. Ja tätä kautta sinulla on kyky vaikuttaa siihen aikatauluun, milloin joku unelma saapuu sinun luoksesi.

Tässä sinulle vinkkejä, joiden avulla voit nopeuttaa manifestointiprosessia (nimenomaan ilon, rakkauden ja antautumisen kautta).

1 – Päästä irti ajan harhasta

Ymmärrä että aika on yksi yleinen harha, johon saatat jäädä helposti kiinni. Universumissa ei ole aikaa – on vain erilaisia energioita, ajatuksia, tunteita ja värähtelyitä, jotka vaikuttavat siihen, miten ja milloin joku asia toteutuu. Ja sinulla on mahdollisuus linjautua siihen energiaa, mihin haluat (esimerkiksi siihen, että se tapahtuu juuri nyt).

Ajattele että päästät irti todellisuudesta, missä on aika ja siirry siihen ainoaan oikeaan asiaan, millä on merkitystä unelmasi toteutumisen kannalta – eli tähän hetkeen (ajaton todellisuus).

Jos haluat nopeuttaa unelman toteutumista, sinun tarvitsee ottaa vastuuta siitä olotilasta, ajatuksista ja energioista, joita kannat itsessäsi juuri nyt. Sillä ne ratkaisevat sen, milloin ja miten sinun unelmasi toteutuu (tai ei toteudu).

2 – Tarkasta että olet avoin unelmallesi

Oletko huomannut, että saat unelman luoksesi kun olet oikeasti valmis siihen? Valmius on myös taito, jota sinä voit tietoisesti harjoitella omassa elämässäsi. Mitä enemmän avaat itseäsi rakkaudellisesti siihen todellisuuteen, missä olet valmis unelmaasi, sitä nopeammin opit vastaanottamaan sen luoksesi.

Kysymys kuuluukin: Miten valmis olet oikeasti vastaanottamaan unelmasi?

Mitkä uskomukset, ajatukset ja energiat estävät sinun avautumisen unelmallesi? Käsittele näitä asioita, päästä irti tukoksista ja opi avautumaan upealle unelmiesi lopputulokselle entistä vahvemmin. Mitä avoimempi olet, sitä valmiimpi olet onnistumaan ihanissa, tärkeissä unelmissasi.

3 – Linjaudu energiaan mikä toteuttaa unelmasi

Tämä hetki mitä elät juuri nyt on se hetki, joka luo koko ajan tulevaisuuttasi – niitä tilaisuuksia, ajatuksia, tunteita, ihmisiä, ihmeitä ja energioita joita TULET vastaanottamaan luoksesi tulevina hetkinä jollain tavalla. Jos haluat nopeuttaa unelmasi toteutumista, niin ala luomaan sitä ilolla tässä hetkessä yhä vahvemmin.

Esimerkiksi: juhlista sitä hetkeä milloin unelmasi on jo toteutunut tässä hetkessä. Tunne iloa siitä, että unelmasi on jo toteutunut!

Miten juuri sinä voisit juhlistaa unelmasi toteutumista? Mitä valintoja tekisit juuri nyt, jos tuo olisi totta? Mitä tunteita kokisit kun vastaanotat unelmasi? Kenelle kertoisit unelmasi toteutumisesta? Millä muilla tavoilla sinä voisit juhlistaa tuota kaunista hetkeä, kun opit avautumaan ottamaan vastaan tuon kauniin, ihanan ja tärkeän unelmasi? Mitä vahvemmin voit tehdä tästä itsellesi mahdollisimman konkreettista todellisuutta juuri nyt, sitä helpommin ja nopeammin houkuttelet sitä luoksesi.

Muista: sinulla on ihmeellinen kyky vaikuttaa omaan elämääsi, unelmiesi toteutumiseen ja aikatauluun miten ja milloin joku unelmasi toteutuu. Tule tietoisemmaksi omasta itsestäsi ja ala hyödyntämään taianomaisia ominaisuuksiasi unelmiesi luomiseksi entistä vahvemmin! Sinä pystyt mihin vaan, milloin vain!