Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tämän sivuston käyttöä.

Käyttöehdot

Verkkosivuston ja sen sisällön omistaa Valonpolku (”Yritys”, ”me” tai ”meidän”). Termi ”sinä” viittaa verkkosivujen www.valonpolku.com (”verkkosivusto”) käyttäjään tai katsojaan.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä verkkosivuston ehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, ja käytät verkkosivustoa ja sen sisältöä hyväksymällä käyttöehdot sellaisena kuin ne ilmestyvät, riippumatta siitä oletko lukenut ne. Jos et ole samaa mieltä näiden käyttöehtojen kanssa, älä käytä verkkosivustoamme tai sen sisältöä.

Verkkosivuston käyttö ja suostumus

Tämän verkkosivuston tai sen sisällön kautta käytettävissä olevat sanat, muotoilu, ulkoasu, grafiikka, valokuvat, kuvat, tiedot, materiaalit, asiakirjat, tiedot, tietokannat ja kaikki muut tiedot ja henkinen omaisuus ovat Anandi Oy:n omaisuutta.

Jos olet ostanut palvelun, ohjelman, tuotteen tai tilauksen tai muulla tavalla tehnyt erillisen sopimuksen kanssamme, sovelletaan myös sopimuksen ehtoja tai näitä ehtoja, jotka saattavat olla ristiriidassa. Verkkokaupoilla on liiketoimeen liittyviä käyttöehtoja.

Käyttäessäsi tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä, käytät ja vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias ja että olet hyväksynyt ja noudattanut näitä käyttöehtoja. Jokainen alle 18-vuotiaiden rekisteröityminen, käyttö tai pääsy verkkosivustolle ja sen sisältöön on luvatonta, lisensoimatonta ja ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa.

Materiaalioikeudet

Sinulla on rajoitettu käyttöoikeus. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat yksinomaan meidän ja/tai tytäryhtiöidemme tai lisenssinantajien omistamaa omaisuutta, ellei toisin mainita. Se on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä ja muilla immateriaalioikeuksilla.

Jos ostat verkkosivustoltamme tai katsot tai käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä, sinua pidetään lisenssinhaltijana. Sinulle myönnetään peruutettava, ei-siirrettävä lisenssi vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön mikä rajoittuu vain sinuun.

Kun ostat tai käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä, hyväksyt

  • Et kopioi tai varasta verkkosivustoamme tai sen sisältöä. Ymmärrät, että tekemällä jotain verkkosivustollamme tai sen sisällöllä, joka on ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa, ja rajoitetun käyttöoikeuden kanssa, jonka tarjoamme sinulle tässä, pidetään laittomana ja pidätämme oikeuden toimia tällaisessa tapauksessa lain vaatimalla tavalla.
  • Sinun on sallittua ajoittain ladata ja/tai tulostaa verkkosivuston tai sen sisällön yksittäisten sivujen kopio henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että nimeät meidät, mainitset kaikki tekijänoikeudet, tavaramerkki- ja muut omistusilmoitukset ja, jos sitä käytetään sähköisesti, sinun on sisällytettävä linkki verkkosivustolle, josta sisältö on saatu.
  • Et saa millään tavalla käyttää, kopioida, muokata, antaa ymmärtää tai edustaa, että verkkosivusto tai sen sisältö on sinun tai sinun luomaasi. Jos lataat, tulostat tai muuten käytät verkkosivustomme sisältöä henkilökohtaiseen käyttöön, sinulla ei missään tapauksessa ole omistusoikeutta – se on edelleen omaamme.
  • Sinun on saatava kirjallinen lupa ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä omalle yrityksellesi tai ennen jakamista muiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi muokata, kopioida, julkaista uudelleen, lähettää, kääntää, myydä, markkinoida, luoda johdannaisia, hyödyntää tai jakaa millään tavalla tai välineellä (mukaan lukien sähköposti, verkkosivusto, linkki tai muuten sähköisesti) mitä tahansa sivuston sisältöä, koska sitä pidetään työmme varastamisena.

Olemme myöntäneet sinulle rajoitetun lisenssin, jotta voit nauttia verkkosivustostamme ja sen sisällöstä omassa henkilökohtaisessa käytössäsi, ei omaan liiketoimintaasi tai kaupallista käyttöä varten tai millään tavalla, jolla ansaitset rahaa, ellei sinulle anneta kirjallista lupaa.

Käyttöoikeuden saajana ymmärrät ja tunnustat, että tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä on kehitetty tai tehty investoimalla huomattavasti aikaa, vaivaa ja kustannuksia ja, että tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat arvokasta, erityistä ja ainutlaatuista omaisuuttamme, joka tarvitsee suojata väärältä ja luvattomalta käytöltä. Ilmoitamme selvästi, että et voi käyttää tätä verkkosivustoa tai sen sisältöä tavalla, joka loukkaa oikeuksiamme tai jota emme ole hyväksyneet.

Verkkosivustomme tai sen sisältöön liittyvät tavaramerkit ja logot ovat meille kuuluvia tavaramerkkejä ellei toisin mainita. Kaikki käyttö, mukaan lukien kehystäminen, sisällönkuvauskentät tai muu teksti, jotka käyttävät näitä tavaramerkkejä tai muita tavaramerkkejä, on ehdottomasti kielletty ilman kirjallista lupaa.

Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä ehdoissa tai nimenomaisella kirjallisella lisenssillä, ovat meille varattuja.

Sinun käyttöoikeutesi

Julkaisemalla tai lähettämällä materiaalia sivustossamme tai sen kautta, kuten kommentteja, viestejä, valokuvia, kuvia tai videoita tai muita julkaisuja, olet esittänyt, että olet kaikkien näiden materiaalien omistaja ja olet vähintään 18-vuotias.

Kun sinä vapaaehtoisesti toimitat meille tai lähetät kommentin, valokuvan, kuvan, videon tai muun aineiston käytettäväksi verkkosivustollamme tai sen kautta, olet myöntänyt meille ja meidän valtuuttamillemme henkilöille suostumuksen tehdä sen osaksi nykyistä tai tulevaa verkkosivustoamme ja sen sisältöä. Tämä oikeus sisältää oikeudenomistajien tai teollis- ja tekijänoikeuksien myöntämisen missä tahansa asiaankuuluvalla lainkäyttöalueella ilman minkäänlaista lupaa tai korvausta sinulle. Näihin henkilötietoihisi liittyvät oikeudet löytyvät tietosuojakäytännöistämme http://valonpolku.com/rekisteriseloste/

Sinä ymmärrät, että meillä on oikeus, mutta ei velvollisuus käyttää ??julkaisuja sinulta ja että voimme päättää lopettaa tällaisten julkaisujen käytön verkkosivustollamme tai sisällössämme milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Käyttöoikeuden pyyntö sisällön käyttämiseenKaikki pyynnöt sisällön tai muun immateriaalisen omaisuuden tai omaisuutemme käyttämisestä on tehtävä ennen kuin haluat käyttää sisältöä täyttämällä ”Ota yhteyttä” -lomake tällä sivustolla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen valonpolku@valonpolku.com

Meidän on hyvin selkeästi ilmoitettava, että et saa käyttää sisältöä millään tavoin, joka on ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa, ellemme ole antaneet sinulle erityistä kirjallista lupaa. Jos me myönnämme luvan, sitoudut käyttämään tietyltä sisällöltään sallitun sisällön ja AINOASTAAN siihen tapaan, jolla olemme antaneet sinulle kirjallisen luvan. Jos päätät käyttää sisältöä siten, että emme nimenomaisesti ole antaneet sinulle kirjallista lupaa siihen, olet samaa mieltä siitä, että sinua käsitellään ikään kuin kopioisit ja/tai varastasit tällaisen sisällön meiltä, ??ja suostut välittömästi lopettamaan tämän toiminnan ja ryhtyvän toimiin, joita voimme pyytää, sekä menetelmiin ja aikatauluun, jonka määrittelemme immateriaalioikeuksien ja omistusoikeuksien suojaamiseksi verkkosivustollamme ja sen sisällöllä.

Henkilökohtainen vastuu ja riskinotto

Käyttöoikeuden haltijana olet samaa mieltä siitä, että käytät verkkosivustoamme ja sen sisältöä omalla vastuullasi. Hyväksyt ja ymmärrät, että olet vastuussa kaikista riskeistä ja mitään tuloksia ei ole taattu tällä sivustolla ja/tai sen sisällöllä. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö tarjoavat sinulle koulutusta ja työkaluja, joiden avulla voit tehdä omia päätöksiä itsellesi. Olet yksin vastuussa teoista, päätöksistä ja tuloksista, jotka perustuvat tämän verkkosivuston tai sen sisällön käyttöön, väärinkäyttöön tai käyttämättä jättämiseen.

Vastuuvapauslauseke

Sivustomme ja sen sisältö ovat vain informaatiota ja opetusta varten. Lain sallimissa rajoissa voimme nimenomaisesti sulkea pois kaiken vastuun välittömästä tai välillisestä menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu sinulle tai muille verkkosivustojemme ja sen sisällön yhteydessä, mukaan lukien rajoituksetta vastuu onnettomuuksista, viivästyksistä, vammoista, vahinko, menetys, kuolema, menetetyt voitot, henkilökohtaiset tai liiketoiminnan keskeytykset, tietojen virheellinen soveltaminen, fyysinen tai psyykkinen sairaus, tilanne tai kysymys, fyysinen, psyykkinen tai henkinen vamma tai vahinko, tulonmenetyksen tai liikevaihdon menetys, voiton tai sopimusten menetys, ennakoidut säästöt, tietojen menettäminen, liikearvon menetys, hukkaan mennyt aika ja mahdolliset muut menetykset tai vahingot huolimattomuudesta, sopimusrikkomuksesta tai muusta, vaikka ne olisivatkin ennakoitavissa. Erityisesti tunnustat ja hyväksyt, että emme ole vastuussa minkään muun sivuston osallistujan tai käyttäjän, kuten sinun, loukkaavasta tai laittomasta käyttäytymisestä.

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke

Tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä ei pidä millään tavalla ymmärtää tai käyttää millään tavoin lääketieteellisenä tai mielenterveyden edistämisen neuvona. Verkkosivustomme tai sisältömme kautta annetut tiedot eivät ole tarkoitettu korvaamaan ammattitaitoista lääkärinhoitoa, diagnoosia tai hoitoa, jota lääkäri, sairaanhoitaja, lääkäriasiantuntija, terapeutti, neuvonantaja, mielenterveysalan ammattilainen, lisensoitu ravinto- tai ravitsemusterapeutti, seurakunnan työntekijä tai muu hyväksytty tai rekisteröity terveydenhuollon ammattihenkilö voivat tarjota. Älä jätä huomiotta tai viivytä ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa, koska olet lukenut tätä verkkosivustoa tai sen sisältöä tai olet saanut meiltä tietoja. Älä lopeta lääkkeiden ottamista keskustelematta ensin lääkärisi, sairaanhoitajan, lääkärin avustajan, mielenterveystyöntekijän tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on lääketieteellinen tai mielenterveysongelma, ota välittömästi yhteyttä oman terveydenhuoltosi tarjoajaan. Emme tarjoa terveydenhoitoa, lääketieteellisiä tai ravitsemushoitopalveluja tai yritä diagnosoida, hoitaa, estää tai parantaa millään tavoin fyysistä sairautta tai mitään henkistä tai emotionaalista ongelmaa, sairautta tai tilaa. Emme anna lääketieteellisiä, psykologisia tai uskonnollisia neuvoja.

Oikeudellinen ja taloudellinen vastuuvapauslauseke

Tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä ei pidä ymmärtää vetoavan millään tavoin liiketoimintaan, taloudelliseen tai oikeudelliseen neuvontaan. Verkkosivustollamme ja sen sisällössä annettavia tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattimaista neuvontaa, jonka voi antaa oma tilintarkastaja, asianajaja tai taloudellinen neuvonantaja. Emme anna taloudellisia tai oikeudellisia neuvoja millään tavoin. Sinua neuvotaan ottamaan yhteyttä omaan kirjanpitäjään, asianajajaan tai taloudelliseen neuvonantajaan kaikissa kysymyksissä ja huolenaiheissa, jotka koskevat omia tulojasi ja veroja, jotka liittyvät erityiseen taloudelliseen ja/tai oikeudelliseen tilanteeseesi. Hyväksyt, että emme ole vastuussa tuloksestasi, yrityksesi päätösten menestyksestä tai epäonnistumisesta, talouden tai tulotason noususta tai laskusta tai mistään muusta tuloksesta, joka saattaa olla mahdollinen saatujen tietojen perusteella sivuston tai sen sisällön kautta. Olet yksin vastuussa tuloksestasi.

Tulosvastuuvapauslauseke

Sinä ymmärrät, että emme esitä terveydellisiä fyysisiä, henkisiä, emotionaalisia, henkisiä tai terveydellisiä etuja, tulevia tuloja, kuluja, myyntimääriä tai mahdollisia kannattavuuksia tai menetyksiä, jotka saattavat johtua tämän verkkosivuston tai sen sisällön käytöstä. Emme takaa, että saavutat tietyn tuloksen, positiivisesti tai negatiivisesti, taloudellisesti tai muulla tavoin verkkosivustollamme tai sen sisällöllä ja hyväksyt ja ymmärrät, että tulokset eroavat jokaisella yksilöllisesti. Me myös nimenomaisesti kieltäydymme kaikesta vastuusta antamiemme tai hankkimiemme tietojen valinnoista, toimista, tuloksista, käytöstä, väärinkäytöstä tai käyttämättömyydestä verkkosivuston tai sen sisällön avulla. Hyväksyt, että tulosi ovat täysin omasi ja emme ole millään tavoin vastuussa tuloksestasi.

Takuutiedot vastuuvapauslauseke

EMME ANNA TAKUITA VERKKOSIVUSTOSTAMME TAI SEN SISÄLLÖSTÄ. HYVÄKSYT, ETTÄ VERKKOSIVUSTOMME JA SEN SISÄLTÖ ON ”SELLAINEN KUIN SE ON” JA ILMAN EPÄSUORIA TAI LISÄTAKUITA. SOVELLETTAVASTA LAINSÄÄDÄNNÖSTÄ SOVELLETTAVISSA MÄÄRIN IRTISANOUDUMME KAIKISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN JA RAJOITUKSETTA MYYNTIKELPOISUUTTA KOSKEVAT TAKUUT, KAIKKI SOVELTUVAT TAKUUT KAUPALLISESTA SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA NÄIDEN RIKKOMISESTA. EMME TAKAA, ETTÄ VERKKOSIVUSTOMME TAI SEN SISÄLTÖ ON TOIMIVA, KESKEYTYKSETÖN, MOITTEETON, TÄYDELLINEN, TARKOITUKSENMUKAINEN TAI VIRHEETÖN, TAI MITEN NÄMÄ VIRHEET KORJATAAN, TAI MIKÄ TAHANSA OSA VERKKOSIVUSTOA ON SISÄLLÖLTÄÄN VAPAA VIRUKSISTA TAI MUISTA HAITALLISTA OSASISTA. EMME ANNA MITÄÄN TAKUUTA, JOKA KOSKEE VERKKOSIVUSTON TAI SEN SISÄLLÖN TAI KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUJEN KÄYTTÖTARKOITUKSIA NIIDEN OIKEELLISUUDEN, TARKKUUDEN, AJANMUKAISUUDEN, LUOTETTAVUUDEN TAI MUUN EHDON PERUSTEELLA.

Tekniikka vastuuvapauslauseke

Yritämme varmistaa, että verkkosivuston ja sen sisällön saatavuus ja toimitus ovat keskeytymättömiä ja virheettömiä. Emme kuitenkaan voi taata, että käyttöoikeuttasi ei jouduta keskeyttämään tai rajoittamaan aika ajoin, myös korjausten, ylläpidon tai päivitysten mahdollistamiseksi, vaikka tietenkin yritämme rajoittaa keskeytyksen tai rajoituksen tiheyttä ja kestoa. Lain sallimissa rajoissa me emme ole vastuussa vahingoista tai palautuksista tai mistään muusta käytöstä, jos verkkosivustomme tai sen sisältö ei tule saataville tai pääsy sinne tulee hitaaksi tai epätäydelliseksi mistä tahansa syystä, esimerkiksi järjestelmän varmuuskopiointimenetelmiä, internetliikenteen määrää, päivityksiä, palvelupyyntöjen ylikuormitusta, yleisiä verkon toimintahäiriöitä tai viivästyksiä tai muita syitä, jotka voivat ajoittain saada sivustomme tai sen sisällön pääsemättömäksi.

Virheet ja puutteet

Emme takaa verkkosivujemme tai sen sisällön tarkkuutta, oikea-aikaisuutta, suorituskykyä, täydellisyyttä tai sopivuutta. Pyrkimyksenä on tarjota sinulle mahdollisimman tarkat ja ajantasaiset tiedot, mutta koska tieteellisen tutkimuksen luonne muuttuu jatkuvasti, emme voi olla vastuullisia sisällön oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta virheistä tai laiminlyönneistä verkkosivustossa, sen sisällöstä tai muusta sivustossa viitatussa tai linkitetystä tiedosta. Käyttäjä myöntää, että tällaiset tiedot voivat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä lain sallimissa rajoissa.

Linkit muihin verkkosivustoihin

Voimme tarjota linkkejä ja viitteitä muihin kolmannen osapuolen ylläpitämiin sivustoihin, jotka saattavat viedä sinut verkkosivuston tai sen sisällön ulkopuolelle. Nämä linkit on tarkoitettu avuksesi, ja verkkosivustollamme tai sen sisällössä olevien linkkien sisällyttäminen mihinkään muuhun verkkosivustoon ei merkitse hyväksyntää, sponsorointia tai sivuston tai sen omistajan hyväksyntää. Emme hyväksy ja emme ole vastuussa verkkosivustossamme tai sen sisällöllä tarkoitetuista ulkoisista lähteistä, niiden tarkkuudesta tai luotettavuudesta, näkemyksistä, mielipiteistä, tosiasioista, lausunnoista, virheistä tai puutteista. Meillä ei ole määräysvaltaa näiden sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta, joten emme ota vastuuta mistään menetyksistä, vahingoista tai muusta, joka voi aiheutua niiden käytöstä. Sinun velvollisuutesi on tarkistaa näiden linkitettyjen verkkosivustojen käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, jotta voit varmistaa, että ymmärrät ja hyväksyt nämä käytännöt.

Linkittämisen ja kehyksen rajoitukset

Voit luoda hypertekstilinkkiä verkkosivustollemme, tai sisällöllämme niin kauan, kuin linkki ei tarkoita tai merkitse sponsorointia, hyväksyntää tai omistusta verkkosivustollamme tai sisällöllämme, eikä siinä mainita tai oleteta, että meillä on sponsorointi, hyväksyminen tai omistusoikeus sivustoosi. Et kuitenkaan saa kehystää tai yhdistää sisältöä ilman kirjallista lupaa.

Ostaessasi verkkosivustoltamme ja/tai käyttäessäsi sen sisältöä millään tavalla tai mistä tahansa syystä, hyväksyt myös epäsuorasti täyden vastuuvapauslausumamme, joka löytyy tästä verkkosivustosta.

Korvaus, vastuun rajoitus ja saatavien vapauttaminen

Vahingonkorvaus

Hyväksyt aina, kun puolustaa, turvata ja pitää vaarattomana yrityksemme, samoin kuin minkä tahansa tytäryhtiöistämme, agenttien, urakoitsijoiden, johtajien, johtajien, osakkeenomistajien, työntekijöiden, yhteisyrityskumppanien, seuraajien, siirronsaajien, toimeksiantajien ja lisenssinhaltijoiden vahingoista, veloista, kustannuksista ja kuluista, mukaan lukien oikeudenkäyntikulut ja kulut, jotka johtuvat verkkosivustostamme tai sen sisällöstä tai siitä, että olet rikkonut minkäänlaisia ??velvoitteita, takuita, edustuksia tai sopimuksia, jotka mainitaan näissä käyttöehdoissa tai missä tahansa muussa sopimuksessa.

Vastuun rajoitus

Emme ole millään tavalla vastuussa mistään tiedoista, tuotteista tai materiaaleista, joita pyydät tai vastaanotat verkkosivustollamme ja sen sisällöstä. Emme ota vastuuta onnettomuuksista, viivästyksistä, vammoista, vahingoista, menetyksistä, vahingoista, kuolemasta, menetetyistä voitoista, henkilökohtaisista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, tietojen virheellisestä soveltamisesta, fyysisestä tai henkisestä sairaudesta, tilasta tai liikkeestä tai muusta sellaisesta toiminnasta tai oletuksesta kenen tahansa tai minkä tahansa yrityksen, joko omistajien, henkilöstön, edustajien, yhteisyrityskumppaneiden, sopimuskumppaneiden, toimittajien, yhteistyökumppaneiden tai muiden yritysten kanssa. Emme ole vastuussa mistään omistajista, henkilöstöstä, edustajista, yhteisyrityskumppaneista, urakoitsijoista, myyjistä, tytäryhtiöistä tai muusta, joka harjoittaa verkkosivuston tai sen sisällön esittämistä millään tavalla tai missä tahansa paikassa. Jos käytät verkkosivustoamme ja sen sisältöä tai muita antamiamme tietoja, emme ole vastuussa.

Vaatimusten vapauttaminen

Missään tapauksessa emme ole vastuussa mistään osapuolesta mistään suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista, tasapuolisista tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat verkkosivustostamme tai sen sisällöstä tai niihin liittyvästä käytöstä tai luottamisesta, täten vapaudumme kaikista vaatimuksista; mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, henkilökohtaiset tai liiketoiminnan keskeytykset, henkilövahingot, onnettomuudet, tietojen virheellinen soveltaminen tai muu menetys, fyysinen tai henkinen sairaus, kunto tai ongelma tai muutoin, vaikka meitä nimenomaisesti kehotetaan tällaisten vahinkojen tai vaikeuksien mahdollisuuteen.

Sinun menettelytapasi

Hyväksyt, että et käytä verkkosivustoamme tai sen käyttäytymismallia millään tavalla, joka aiheuttaa tai todennäköisesti aiheuttaa verkkosivuston, sen sisällön tai sen saatavuuden keskeytymisen, vahingoittumisen tai heikentymisen millään tavoin. Ymmärrät, että olet yksin vastuussa kaikista sähköisen viestinnän ja sisällön lähettämisestä tietokoneeltasi tällä verkkosivustolla ja sen sisällöllä sekä meille.

Ostat tavaroita tai palveluita vain itsellesi tai muulle henkilölle, jolle sinulla on laillisesti oikeus tehdä niin tai keneltä olet saanut nimenomaisen suostumuksen antaa nimensä, osoitteensa, maksutapansa, luottokorttinsa ja laskutustietonsa .

Hyväksyt olevasi vastuussa kaikista ostoksista, jotka sinä tai joku, joka toimii sinun puolestasi olet ostanut verkkosivuston tai sen sisällön kautta. Sitoudut käyttämään verkkosivustoa ja sen sisältöä vain laillisiin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, eikä spekulatiivisiin, vääriin, vilpillisiin tai laittomiin tarkoituksiin.

Sinun on käytettävä verkkosivustoa ja sen sisältöä vain laillisiin tarkoituksiin. Hyväksyt, että et käytä verkkosivustoa tai sen sisältöä jollakin seuraavista tavoista:

  • Petollisiin tarkoituksiin tai rikoksen yhteydessä tai muutoin laittomaan toimintaan
  • Sellaisten materiaalien lähettämiseen, käyttämiseen tai uudelleenkäyttöön, jotka ovat laittomia, loukkaavia, väärinkäytöksellisiä, vahingollisia, haitallisia, halventavia, säädyttömiä tai uhkaavia, vastenmielisiä, yksityisyyttä vaarantavia aineistoja, jotka ovat ristiriidassa luottamuksen, immateriaalioikeuksien kanssa tai voivat muutoin vahingoittaa muita
  • Et voi lähettää, vaikuttaa kielteisesti tai tartuttaa verkkosivustoamme tai sen sisältöä ohjelmistoviruksilla tai muilla haitallisilla tai vastaavilla tietokoneohjelmilla, jotka ovat omiaan vaikuttamaan kielteisesti minkä tahansa tietokoneohjelmiston tai -laitteiston toimintaan, kaupallisia pyyntöjä, ketjukirjeitä, massamainontaa tai roskapostiviestejä on se sitten suunniteltua tai ei
  • Aiheuttaa häiritsevyyttä, haittaa tai tarpeetonta ahdistusta
  • Esiintyä jonakin kolmantena osapuolena tai muutoin harhauttaa
  • Kopioida, toistaa tai myydä uudelleen mikä tahansa osa verkkosivustoamme tai sen sisältöä tavalla, joka ei ole näiden käyttöehtojen tai muiden sopimusten mukaista.

Online-kauppa

Verkkosivuston tai sen sisällön tietyt osat voivat sallia sinun tehdä ostoksia meiltä tai muilta kauppiailta. Jos teet ostoksen meiltä verkkosivustossamme tai sen sisällön kautta, kaikki ostoksen tai tapahtuman aikana saadut tiedot ja kaikki tiedot, jotka annat osana tapahtumaa, kuten nimesi, osoitteesi, maksutapasi, luottotietosi kortin numero ja laskutustiedot voidaan kerätä meille, kauppiaille ja maksuprosessointiyrityksille. Tutustu tietosuojakäytäntöön, jotta voimme noudattaa henkilötietojesi suojaamista.

Osallistumisesi, kirjeenvaihdon tai liiketoimintasi jonkin kumppanin, yksityishenkilön tai yrityksen kanssa, joka löytyy verkkosivustoltamme tai sen kautta, kaikki ostosopimukseen liittyvät maksut, hyvitykset ja/tai toimitukset, jotka koskevat ehtoja, etuja tai takuita ovat yksinomaan sinun ja kauppiaasi välisiä. Hyväksyt, että emme ole vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista, hyvityksistä tai muista sellaisista asioista, jotka aiheutuvat tällaisten kauppiaiden kanssa.

Maksuprosessointiyrityksillä ja kauppiailla voi olla tietosuojaa ja tietojen keräämistä koskevia käytäntöjä, jotka poikkeavat meistä. Meillä ei ole vastuuta näiden maksuprosessointiyritysten ja kauppiaiden riippumattomista toimintatavoista. Lisäksi, kun teet tiettyjä ostoksia verkkosivustomme tai sen sisällön kautta, saatat joutua maksuprosessointiyrityksen, kauppiaan tai meille erityisten ostosopimusten ehtojen piiriin. Jos haluat lisätietoja kauppiaista ja heidän ehdoistaan, käy kauppiaan verkkosivustolla ja napsauta sen tiedot-linkkejä tai ota suoraan yhteyttä kauppaan.

Sinä vapautat meidät, tytäryhtiöt, maksuprosessinyritykset ja kauppiaat kaikista vahingoista, joita sinä aiheutat, ja sitoudut olemaan vaatimatta meiltä tai sivuiltamme mitään vaatimuksia, jotka johtuvat verkkosivustomme tai sen sisällön hankkimisesta tai käytöstä.

Tekijänoikeudet / tavaramerkit

Kaikki sisältö ja materiaalit, jotka ovat saatavilla osoitteessa www.valonpolku.com mukaan lukien teksti, grafiikka, verkkosivuston nimi, koodit, kuvat ja logot, mutta eivät rajoitu niihin, ovat Anandi Oy:n immateriaalioikeuksia ja niitä suojataan sovellettavalla tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädännöllä. Kaikki sopimaton käyttö, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tämän sivuston sisällön kopiointi, jakelu, näyttäminen tai lähettäminen on ehdottomasti kiellettyä ilman Anandi Oy:n lupaa.

Sovellettava lainsäädäntö

Tätä verkkosivustoa hallitsee Anandi Oy. Verkkosivusto on käytettävissä useimmissa maissa ympäri maailmaa. Käyttämällä verkkosivustoamme, olet samaa mieltä siitä, että valtion sääntöjä ja lakeja, jotka eivät ole lainvalintasääntöjä ja kansainvälistä tavaroiden myyntiä koskevaa Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimusta, sovelletaan kaikkiin tämän sivuston käyttöön ja hankintaan liittyviin asioihin kaikista tuotteista tai palveluista tämän sivuston kautta.

Päättäminen/irtisanominen

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan kieltäytyä tai lopettaa pääsyn verkkosivustolle ja sen sisältöön kokonaan tai osittain milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Jos sinulla on peruutus tai irtisanominen, sinulla ei ole enää lupaa käyttää verkkosivuston tai sisällön osaa, johon tällainen peruuttaminen tai irtisanominen vaikuttaa. Näissä käyttöehdoissa asetetut rajoitukset verkkosivuston ja sen sisällön suhteen tulevat silti sovellettaviksi nyt ja tulevaisuudessa, myös sinun tai meidän irtisanomisen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, ota yhteyttä osoitteeseen valonpolku@valonpolku.com

Viimeksi päivitetty: Elokuu 2018

>