Älä luo affirmaatioilla enää vaikeuksia elämääsi, näin saat ne oikeasti toimimaan!

 

Affirmaatiot. Voimalauseet. Mielen kouluttaminen positiivisemmaksi. Nykyään moni tietää tästä asiasta ja käyttää niitä omien unelmien luomiseen, tai yleisesti ottaen jonkinlaisen ongelman ratkaisuun. Affirmaatiot eivät kuitenkaan toimi, jos niiden kanssa ei osaa työskennellä tehokkaasti. Käytän itse affirmaatioita yhtenä osana unelmieni luomisessa – joskus enemmän, joskus vähemmän. Tässä sinulle omat vinkkini, joiden avulla olen huomannut, miten affirmaatiot saa varmasti toimimaan.

Liitä ongelman ytimeen

Ensinnäkin on tärkeää, että pysähdyt miettimään omaa tilannettasi hieman syvällisemmin. Näiden havaintojen perusteella voit huomata sinussa työstämistä kaipaavat asiat ja tätä kautta voit liittää affirmaatiot juuri ongelmasi ytimeen, jolloin ne toimivat tehokkaasti.

Jos sanot sanoja, jotka eivät korjaa alkuperäistä ongelmaasi, niin siinä ei ole oikein mitään… järkeä. Silloin saatat helposti vain tuhlata aikaasi tehottomiin asioihin ja unelmasi toteutuu sen vuoksi tarpeettoman hitaasti ja vaikeasti.

Sinun ei siis kannata toistella lauseita, jotka eivät korjaa ongelmasi ydintä. Silloin et opi avautumaan unelmallesi ja nuo sinussa olevat jarrut jatkavat elämistään sinussa. Jos tavoitteenasi on esimerkiksi manifestoida enemmän rahaa ja toistelet vaikkapa lausetta ”olen rikas”, niin se ei toimi kovin tehokkaasti, jos se ei ratkaise ydinongelmaasi tuon tavoitteen edestä.

Mieti onko tuo lause edes sitä, mitä sinä sisimmässäsi tarvitset tässä hetkessä?

Pitäisikö sinun tarkastella itseäsi yhä vahvemmin, miettiä mikä estää sinua ajattelemasta, että olet rikas?

Ajatteletko esimerkiksi, että et ansaitse hyvää elämääsi? Voisiko se olla ”ongelmasi ydin”? Eli se syy, miksi unelmasi ei toteudu helposti tällä hetkellä. Silloin sinun kannattaisi käyttää ”olen rikas” lauseen sijasta affirmaation yhtenä osana esimerkiksi: ”sallin itselleni kaiken hyvän kaikilla tasoilla elämääni”.

Miten löydät ongelman ytimen?

Mieti mikä on sinun unelmasi. Ja mieti sen jälkeen mitä haitallisia uskomuksia sinussa on tuon unelman edessä – kirjoita ne vaikkapa ylös. Tämän jälkeen voit miettiä, mitä sanoja voisit toistaa itsellesi, jotka korvaavat nuo haitalliset uskomukset unelmasi edestä. Eli luo juuri päinvastaiset! Ja kun käytät niitä, unelmasi toteutuu tietenkin paljon nopeammin, sillä olet oppinut tekemään muutoksia juuri niihin asioihin sinussa, jotka kaipaavat työstämistä.

Jos uskot tällä hetkellä vaikkapa siihen, että unelman toteutuminen vaatii paljon aikaa, työtä ja kärsimystä (eihän se ole tietenkään totta!), niin silloin on todennäköistä, että unelmasi toteutuu juuri näin, sillä osa sinussa on valinnut tämän todellisuudeksi. Tuo todellisuus ei muutu, jos et opi avaamaan itseäsi kauniimmalle totuudelle. Ehkäpä voisit toistaa itsellesi tuon alkuperäisen ongelman korvaavia sanoja, esimerkiksi: ”unelmani toteutuvat helposti, ilolla ja rakkaudellisesti juuri nyt”.

Varmista että sinussa ei ole vastustusta valitsemiasi sanoja kohtaan

Sinun tunteesi luovat välittömästi tulevaisuuttasi. Jos käytät jotain affirmaatiota, jota kohtaan sinussa on jonkinlaista vastustusta, niin tuon vastustuksen pitää myös tietenkin manifestoitua tulevaisuuteesi. Eli jos toistat vaikkapa lausetta ”olen miljonääri” ja osa sinussa suorastaan nauraa tuolle lauseelle (koska et usko siihen), niin tuon vastustuksen energian pitää myös manifestoitua elämääsi – eli tässä tapauksessa rahallisen puutoksen.

Itse en nykyään edes käytä ”minä olen” affirmaatioita, sillä ne eivät oman kokemukseni mukaan toimi tarpeeksi tehokkaasti. Hyvin usein emme usko näihin lauseisiin ja sen vuoksi voimme luoda vaan lisää hankaluuksia tulevaisuuteemme.

Pääset unelmaasi kohti paljon nopeammin, kun käytät sellaisia lauseita, jotka eivät aiheuta sinussa vastustusta (silloin pystyt vaikuttamaan alitajuntaasi ja manifestointikykyihisi nopeammin!).

Huomaa ero esimerkiksi näissä lauseissa ja tarkastele kumpi aiheuttaa sinussa enemmän vastustusta (eli et usko siihen omalla kohdallasi):

1. Minä olen rikas juuri nyt
2. Luokseni virtaa runsaasti rahaa juuri nyt

Pyri siis valitsemaan affirmaatioiksi sellaisia lauseita, jotka tuntuvat sinulle uskottavilta. Sillä et varmastikaan halua luoda enää yhtään puutosta tulevaisuuttasi, eikö vaan?

Liitä tähän hetkeen

Affirmaatiot on myös hyvä liittää tähän hetkeen. Jos sinä toistelet sanoja, jotka liittyvät tulevaisuuteen (tai ajattelet jollain tavalla tulevaisuutta affirmaatioita käyttäessäsi), niin tulet aina vaan lähettämään unelmasi erittäin kauas sinusta. Etkä silloin pääse luonnollisestikaan nauttimaan siitä tässä hetkessä.

Keskity siis aina siihen, että luot visioita tähän hetkeen. Silloin unelmasi toteutuu paljon nopeammin, sillä olet tilannut sen luoksesi juuri nyt!

Liitä affirmaatioosi esimerkiksi sanat ”juuri nyt”, tai pyri muilla tavoilla omaksumaan tuo visio tähän hetkeen ja omaan kehoosi.

Lisää visualisointi ja tunteet!

Affirmaatiot ovat erittäin tehokkaita, kun liität niihin vielä visualisoinnin sekä omat ihanat positiiviset tunteesi! Silloin ne luovat todella tehokkaasti unelmiasi todeksi tähän hetkeen. Kun toistat näitä lauseita, niin pyri tuntemaan miltä tuntuu, kun tuo sinun unelmasi on toteutunut. Visualisoi samalla myös haluamasi lopputulos ja keskity näihin edes minuutiksi joka päivä.

Voit myös suoraan käyttää sanaa tunne affirmaatiossasi. Tarkkaile reaktioitasi, kun lausut seuraavat lauseet (huomaa ero, kumpi lause tuntuu herättävän sinussa vahvemmin haluttuja tunteita?)

1. Raha elämässäni jatkaa kasvamistaan.
2. Tunnen miten raha elämässäni jatkaa kasvamistaan.

Eikö olekin selkeä ero?

Käytä joka päivä

Et voi tietenkään olettaa, että affirmaatio toimii ja hups tuosta vaan pääset unelmaasi, jos et oikeasti käytä niitä. Jos sinussa on paljon vastustusta unelmaasi kohtaan, on hyvin todennäköistä, että se säilyy sinussa, jos et sitoudu tuon energian puhdistamiseen.

Muista siis työskennellä näiden taikatyökalujen kanssa ahkerasti ja huomaa miten sitä kautta unelmasi toteutuu yhä helpommin ja nopeammin!

Nyt sinulla on käytössäsi aivan uskomattoman voimakas kombo, joten ei kun vaan hyödyntämään niitä.

Mikä toimii sinulla?

Miten sinä puhut itsellesi jatkuvasti? Miten kannustat itseäsi ja muistutat itseäsi totuudesta niinä hetkinä, kun usko itseesi ja elämääsi on koetuksella? Minkälaiset affirmaatiot olet kokenut itsellesi hyviksi? Olisi ihana kuulla sinun kokemuksiasi, joten jätäthän tähän alle kommenttisi.