Affirmaatioiden kautta unelmat todeksi

 

Affirmaatioilla tarkoitetaan positiivisia voimalauseita. Affirmaatiot ovat kätevä työväline, kun haluat toteuttaa omia unelmiasi ja elää vahvemmin vapaana, rakkaudellisena omana itsenäsi. Vetovoiman lakien mukaisesti luot tulevaasi nykyhetkestä käsin – nykyisen olotilasi, uskomustesi ja energioidesi perusteella. Jos sinussa on paljon negatiivisia uskomuksia ja käsityksiä, tämä voi vaikuttaa myös tulevaisuuteesi heikentäen jonkin verran unelmiesi toteutumista. Affirmaatiot voivat auttaa sinua, kun löydät sellaiset lauseet ja sanat, jotka uskomustesi muuttamista entistä positiivisemmaksi. Näin voit muuntaa omia uskomuksiasi hiljalleen positiivisemmaksi ja sitä kautta vaikuttaa siihen, minkälaiseksi luot tulevaisuutesi. Eli kun käytät positiivisia affirmaatioita, unelmasi toteutuvat helpommin ja nopeammin!

Imemme jatkuvasti ympäristöstämme erilaisia vaikutteita. Jos kuulet ympäristöstäsi paljon negatiivisia sanoja ja lauseita, tämä voi vaikuttaa omaan uskomusjärjestelmääsi ja luoda sinne jollain tasolla esteitä. Affirmaatioiden avulla voit vaikuttaa itse omiin käsityksiisi itsestäsi, elämästä ja mahdollisuuksistasi. Silloin voit helposti vaikuttaa unelmiesi toteutumiseen, vaikka ympäristösi olisi miten negatiivinen tahansa. Et voi valehdella aivoillesi, sillä kaikki mitä sanot tai näet menevät tajuntaasi jollain tasolla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinulla on upea mahdollisuus vaikuttaa omiin näkemyksiisi ja uskomuksiisi.

Tarkkaile siis miten sinä puhut itsellesi. Mitä asioita toistat ajatuksissasi ja sanoissasi. Sanat ovat voimaa ja jos haluat muuttaa elämäsi, sinun tarvitsee myös kiinnittää huomiotasi siihen, miten puhut itsellesi. Ole kannustava itseäsi kohtaan.

Miten affirmaatioita tehdään?

Affirmaatioiden kanssa työskenteleminen on hyvin tehokasta – varsinkin silloin kun löydät ne sanat, jotka tuntuvat sinulle tässä hetkellä oikeilta. Affirmaation tehokkuus piileekin siinä, että löydät juuri ne sanat, jotka ovat positiivisia ja herättävät sinussa positiivisia tunteita. Mieti ensin mitä sinä haluat juuri nyt luoda omaan elämääsi ja minkälaisia valheellisia uskomuksia sinulla saattaa olla sen edessä. Minkälaista vastustusta koet? Tuon oivalluksen pohjalta voit luoda itsellesi affirmaatioita, jotka auttavat sinua päästämään irti näistä esteistä unelmiesi edessä. Näin unelmasi toteutuminen on paljon todennäköisempää.

Jos unelmasi on löytää uusi kumppani elämääsi ja huomaat ajattelevasi että se on vaikeaa, etkä ansaitse rakkautta elämääsi, voit luoda affirmaatioita, jotka auttavat sinua pääsemään näistä harhaluuloista eroon. Voit ehkä muistuttaa itseäsi siitä että ”ansaitsen rakkauden elämääni”, ”löydän unelmien kumppanini juuri nyt”, tai ”elän täydellisessä rakkaudessa”. Muista käyttää affirmaatioissa vain pelkkiä positiivisia sanoja ja että se kohdistuu tähän hetkeen. Et halua koko ajan luoda jotain tulevaisuuteen, jolloin olisi vain todennäköistä että se pysyy koko ajan jossain kaukana tulevaisuudessa.

Ei ole hyvä myöskään mainita niitä asioita, joita et halua elämääsi. Kun olet valinnut voimalauseesi – työskentele niiden kanssa ahkerasti. Voit kiinnittää niitä esimerkiksi post-it -lapuilla ympäri asuntoasi, niin että näet niitä mahdollisimman usein. Voit laittaa ne myös vaikkapa tietokoneelle taustakuvaksi tai puhelimeesi johonkin näkyville, mistä näet ne usein. Tai voit kirjoittaa ne ylös ja lukea niitä jostain ”affirmaatiovihkosestasi” niin usein kuin haluat.

Toistele näitä voimalauseita mahdollisimman usein hiljaa mielessäsi tai ääneen – tällöin luottamuksesi kasvaa runsaasti. Mitä useammin ja ahkerammin työskentelet, sitä paremmin nopeammin houkuttelet unelmiasi luoksesi. Eli ole ahkera unelmiesi suhteen ja käytä näitä ahkerasti (ei ne muuten toimi haluamallasi tavalla).

Eli kertauksena vielä:

  • valitse affirmaatio, joka herättää sinussa positiivisia tunteita (jos sitä kohtaan on liikaa vastustusta, niin silloin tuo vastustuskin manifestoituu jollain tasolla tulevaisuuteen, mitä et tietenkään halua)
  • tee affirmaatiosta yksinkertainen – niin käytät sitä usein ja muistat sen ulkoa
  • kohdista affirmaatio tähän hetkeen (niin että et luo jotain asiaa koko ajan vain tulevaisuuteen, esimerkiksi ”minä olen pian erittäin rikas” ”tulevaisuuteni täyttyy rakkaudesta ja runsaudesta”)
  • käytä affirmaatioita usein! Lisää niitä kotiisi, puhelimeesi, autoosi ja toista niitä mielessäsi usein – varsinkin niinä hetkinä, jolloin koet vastustusta tai pelkoa unelmaasi liittyen!