7 merkkiä jotka kertovat siitä, että unelmasi on toteutumassa

 

Ehkä sinäkin olet lähtenyt manifestoimaan unelmiasi ja olet siinä vaiheessa, jossa odottelet…tuloksia!

Tähän kirjoitukseen olen kerännyt yleisiä merkkejä, joita kohtaat, kun olet matkalla ihanaan onnistumiseen runsauden unelmissasi.

On hyvä, että huomioit nämä merkit luonasi, muuten saatat helposti blokata näiden ihanien asioiden vastaanottamisen. Jo pelkästään jo se, että huomaat nämä ihanat merkit luonasi, kertoo siitä että olet avoin vastaanottamaan ja onnistumaan!

Tässä on siis 7 merkkiä siitä, että unelmasi on toteutumassa.

1. Kohtaat ihania ja taianomaisia merkkejä

Kun olet valmis vastaanottamaan ihania asioita ja kulkemaan eteenpäin, törmäät usein ihaniin ja taianomaisiin merkkeihin.

Universumi alkaa näyttää sinulle erilaisia merkkejä siitä, että sinua tuetaan ja tulet onnistumaan.

Näin tapahtuu, koska energiasi tukevat sinua unelman luomisessa.

Ehkäpä kohtaat erilaisia numerosarjoja (111, 777, 444 tms), jotka antavat sinulle vahvistusta siihen, että olet avoin universumin ihmeille.

Tai ehkäpä näet vaikkapa sateenkaaren, löydät lähettyviltäsi kauniita höyheniä, tai huomaat erilaisia symboleita, jotka tuntuvat sinusta merkityksellisiltä (esimerkiksi sydämiä).

Nämä ovat ihania merkkejä universumilta, jotka olet vetänyt puoleesi oman taianomaisen olotilasi kautta. Olet kulkemassa taianomaisesti eteenpäin!

2. Elät synkronismissa

Koska olet avoin, silloin alat huomata miten monet asiat alkavat sujua paljon helpommin.

Ehkäpä voit huomata, että saat jonkinlaisen laskun luoksesi – mutta ennen kuin ehdit edes kunnolla huomioimaan sitä, luoksesi tuleekin yllätyksellisesti rahaa tuota laskua varten.

Tai hankintasi ovatkin yllättäen tarjouksessa, tai ystäväsi ehdottaa sinulle ratkaisua johonkin ongelmaan, ennen kuin edes ehdit tiedostamaan, että sinulla on ongelma.

Ikään kuin universumi huolehtisi todella paljon kaikista tarpeistasi – jo etukäteen ennen kuin ehdit itse edes tiedostaa ne!

Kun elät synkronismissa, kaikki sujuu ihanasti ja toimivasti.

3. Kohtaat ikävät ajatuksesi

Unelmassa onnistumisen luulisi olevan ihana, positiivinen kokemus. Manifestointiprosessi ei aina ole välttämättä juuri tällainen 😉

Yksi merkki siitä, että olet kulkemassa unelmaasi kohti on se, että kohtaat ikävät ajatuksesi unelmaasi kohtaan.

Älä siis huolehdi siitä, jos ajatuksesi olivat ensin positiivisia unelmaasi kohtaan ja jonkin ajan päästä tämä tilanne muuttuukin – mielesi on täynnä epäilyjä.

Se ei ole aina epäonnistumisen merkki – vaan ihan päinvastoin!

Kun lähdet kulkemaan unelmaasi kohtaan, osoitat universumille, että olet valmis ottamaan sen vastaan.

Universumi vastaa aina KYLLÄ sinun aikomuksiisi – ja joskus ennen kuin pääset ihanaan lopputulokseen, sinun tulee kohdata oma vastustuksesi unelmaasi kohtaan.

Ne tuotiin tietoisuuteesi, että pääsisit niiden yli ja eteenpäin unelmaasi.

Ota ne siis vastaan siunauksena, käsittele nämä tunteesi ja ole valmis onnistumaan ihanasti unelmassasi!

4. Huomaat muutoksen suhtautumisessasi

Yksi selkeä merkki sisäisestä kasvusta (mitä manifestointiprosessi todella on) on se, että näet jonkin asian hieman eri tavalla.

Kun olet valmis onnistumaan unelmassasi, voit huomata että olet täynnä positiivisempaa ja luottavaisempaa näkemystä.

Nyt voit nähdä eri asiat kirkkaammin ja tunnet sisimmässäsi olevasi valmis uuteen.

Vanha vastusteleva vaihe on jäämässä taaksepäin, olet vapautunut ja valmis vastaanottamaan uutta luoksesi.

5. Saat ohjausta eteenpäin kulkemiseksi

Kun olet valmis kulkemaan eteenpäin, pystyt vastaanottamaan kaikki resurssit unelmassasi onnistumiseksi (ideat, tilaisuudet, oivallukset, jne.).

Kun alat vastaanottamaan positiivisia ideoita ja tilaisuuksia unelmaasi liittyen, tämä on selkeä merkki siitä, että olet kulkemassa eteenpäin!

Ota vastaan kaikki ideat, tilaisuudet yms. jotka tukevat sinua unelmassasi onnistumisessa. Ne muodostavat polun, joka johdattaa sinut eteenpäin unelmaasi kohti!

6. Tunnet eläväsi kiitollisuudessa

Mitä korkeammissa värähtelyissä elät, sitä helpommin ja nopeammin tulet onnistumaan unelmassasi.

Kun olet kiitollinen ja luottavainen, silloin luovuutesi toimii ja olet valmis näkemään universumin ohjauksen unelmaasi kohti. Silloin on luonnollisesti paljon helpompi onnistua!

Positiivinen olotila kertoo siitä, että olet valmis kulkemaan eteenpäin – sillä elät tuolla taajuudella, jossa pystyt näkemään polun, joka johdattaa sinut eteenpäin oikeaan suuntaan.

Kun elät kiitollisuudessa ja luottamuksessa, voit tietää, että olet oikealla polulla, matkalla upeaan onnistumiseen.

7. Olet valmis onnistumaan

Yksi selkeä merkki siitä, että olet onnistumassa unelmassasi, on se, että olet tehnyt sisimmässäsi selkeän päätöksen siitä, että TULET onnistumaan.

Silloin olet valmis tekemään mitä vaatii, että voit onnistua. Näin universumin on paljon helpompaa auttaa ja tukea sinua ja johdattaa sinua eteenpäin unelmaasi kohti.

Kun sinä olet todella VALMIS onnistumaan unelmassasi, elät varmuudessa. Tunnistat sydämessäsi, että unelmasi on sinulle tarkoitettu.

Tämä selkeys tukee sinua manifestointiprosessissasi upeaa onnistumista kohti – olet taianomainen magneetti kaikelle, mitä unelmasi toteutuminen vaatii.

Kysymys: mitä näistä merkeistä olet huomannut elämässäsi?

PSST! Ja jos et ole vielä huomannut niitä, niin älä lannistu. Aina voit tehdä sisäisiä muutoksia, joiden avulla voit yhdistyä siihen todellisuuteen, jota haluat vastaanottaa luoksesi.

Ja on hyvä huomioida että törmäsit tähänkin kirjoitukseen. Ehkä se oli sinulle jo jonkinasteinen merkki siitä, että onnistut unelmassasi, eikös vain?