5 virhettä jotka vaikeuttavat sinun unelmiesi toteutumista

 

1 – Viet huomiosi liikaa ulkopuolellesi

Kun haluat saada jotain, niin voit helposti jäädä jumiin siihen tapaan, että vain pyydät asioita joltain ulkopuoliselta taholta (esimerkiksi universumilta tai enkeleiltä). Tämä on toki myös tärkeää ja hyödyllistä, mutta on tärkeää ymmärtää syvemmälle tähän asiaan.

Ymmärrä siis, että se taho, joka luo elämääsi on sinä. Ei universumi tai enkelit – he eivät elä sinun elämääsi. Jos jäät liikaa jumiin siihen, että vain pyytelet hiljaa mielessäsi eri asioita ulkopuoleltasi, niin pysyt osittain hieman kauempana sinun omasta luomisvoimastasi.

Manifestoidaksesi vahvemmin, sinun tulee ymmärtää sinun oma voimasi ja toimia siitä käsin. Tuo taho jota rukoilet, tai jolta pyydät apua, ei ole sinusta irrallinen. Sinä olet yhtä sen kanssa. Jumala, enkeleiden viisaus – kaikki tämä on sinä. Älä siis jätä toiveitasi vain jonkun ulkoisen tahon puolelle, vaan omaksu itse tuo oma jumalallinen energiasi.

Sinä olet Jumala ihmismuodossa. Ja mitä vahvemmin yhdistyt tuohon energiaan itsessäsi (mikä on luomisen, rakkauden, runsauden, kaiken hyvän lähde), sitä helpommin alat luomaan elämääsi. Ymmärrät että sinä et ole mikään pieni ihminen kokemassa jotain satunnaisia asioita elämässäsi, vaan sinä olet itse korkein viisaus ja luomisvoima, joka voi saada kaiken, mitä haluaa, kun omaksuu tämän energian itseensä lopullisesti. Tämä on nopein keino luoda unelmia, sillä silloin sinusta tulee oman elämäsi luoja ja luojatar.

2 – Olet avoin ikäville asioille

Sinä saat niitä asioita elämääsi, joille olet avoin (tietoisesti tai tiedostamatta). Ei ole mitään ulkopuolista tahoa, joka heittelee erilaisia tilanteita elämääsi, vaan sinä luot aivan kaiken elämääsi. Jos elämässäsi on jotain, mihin et ole tyytyväinen, sinussa on voima tuon tilanteen muuttamiseksi. Jos olet kokenut jotain ikäviä asioita, katso mikä sinussa on sen aiheuttanut ja siirry eteenpäin. Sinun ei tarvitse pitää niistä enää kiinni. Siirry tilanteen yläpuolelle.

Tee selkeämmäksi mitä haluat kokea näiden sijasta enemmän elämässäsi. Ole avoin paremmille asioille. Anna itsellesi viimeinkin lupa nauttia elämästäsi yhä enemmän! Älä jää jumiin johonkin vanhoihin tilanteisiin, tai voivottelemaan elämässäsi tapahtuvia asioita.

3 – Olet jumissa siinä että ”sinussa on paljon työstettävää”

Olemme kaikki keskeneräisiä tavalla tai toisella. Olemme täällä oppimassa ja sitä kautta vapautumassa omilta harhoiltamme. Joskus voit siis jäädä liikaa jumiin siihen ajatteluun, että ”en voi saada tai tehdä jotain, sillä minussa on niin paljon työstettävää tuon edessä”. Tuo on vain mielen harhaa.

Ei muutoksen tarvitse kestää pitkään. Sinä olet jumalallinen olento, joten ei ole kovin viisasta ajatella, että onnistut vasta kun olet työstänyt jotain asiaa kymmenen vuotta. Älä tee muutoksesta vaikeampaa, kuin mitä se oikeasti on. Pyydä selkeämpää apua, ota sitä vastaan ja seuraa rohkeasti intuitiotasi. Saat kaiken sen mitä pyydät ja mikä sinulla on tavoitteena. Voit tarvita apua ja kannustusta myös muilta ihmisiltä, joten ota sitä rohkeasti vastaan – näin tilanteesta irtipäästäminen on sinulle helpompaa.

4 – Harhat ajasta ja omista mahdollisuuksista

Saatat olla hieman liiallisen juuttunut maalliseen näkemykseen elämästä ja omista mahdollisuuksistasi. Aika on kuitenkin vain meidän ihmisten luoma harha, johon voi olla helppo jäädä jumiin joskus. Älä jää kuitenkaan enää jumiin näihin valheisiin. Ei ole mitään tiettyä aikataulua sen suhteen, miten ja kuinka nopeasti asiat tapahtuvat. Sinä vain unelmoit ja universumi toimittaa, eikä sinun tarvitse siis tietää miten asiat tapahtuvat.

Omaksu nopeampi ja helpompi tapa luoda elämääsi. Omaksu oma jumalallinen olemuksesi. Tiedä että saat kaiken sen, mille olet avoin. Tee selväksi siis, että haluat nopeuttaa manifestointiprosessiasi ja että haluat tämän tapahtuvan rakkaudellisella, ihanalla ja tasapainoisella tavalla. Palaa tähän tunteeseen joka päivä ja seuraa rohkeasti omaa intuitiotasi (se elää sinussa jatkuvasti, sillä olet jumalallinen olento etkä voi milloinkaan paeta sitä), se johtaa sinut juuri sinne, minne haluat.

5 – Muutoksen pelko

Unelmamme vaativat meiltä usein kasvua ja sen vuoksi ne ovatkin meidän koko henkisen tiemme kannalta erittäin tärkeä asia. Saadaksemme sen, mitä haluamme (eli kasvaaksemme henkisellä tiellämme), meidän tulee kuoriutua yhä vahvemmin tuoksi upeaksi rakkaudelliseksi ja viisaaksi olennoksi, joka aidosti ja oikeasti olemme.

Unelmamme vaativat joskus siis myös muutosta. Joskus on helppo jäädä jumiin tähän nykyiseen tilanteeseen, sillä se tuntuu meistä tutulta ja turvalliselta. Mutta mitä silloin tapahtuu? Luultavasti et tule kokemaan mitään läpimurtoa, sillä pidät kiinni jostain vanhasta, eikä uutta pääse virtaamaan sen vuoksi luoksesi. Jos sinä kuitenkin haluat murtautua jotain vanhasta ulos, sinun täytyy olla valmis jättämään jotain taakse, mikä tuntuu jo palvelleen aikansa. Ja sinun täytyy myös avata uusia ovia, että uudet raikkaat tuulet voivat puhaltaa sinun elämääsi.

Älä siis pelkää muutosta tai jää liikaa jumiin omiin mielesi epävarmuuksiin. Ymmärrä että muutos on ihana sekä upea asia, eikä sinun tarvitse pelätä sitä. Ole rohkeampi, seuraa intuitiotasi ja purkaudu ulos noista vanhoista käsitteistä, jotka pitävät sinut jumissa omassa elämässäsi. Kokeile säännöllisesti jotain uutta ja pidä hauskaa elämässäsi. Ymmärrä että intuitiosi ja sydämesi ääni johdattaa sinut aina ihaniin asioihin ja on siis aivan täysin turvallista seurata tätä omaa sisäistä ääntäsi.