Toivotko että sinullakin olisi kyky onnistua unelmissasi 100 % varmuudella, niin että voisit luoda pankkitilillesi juuri sen summan, josta unelmoit?

MAKSUTON ENKELI-ILTA LIVELÄHETYKSENÄ:

Opi runsaudelle avautumisen kaava 3 tärkeän aktivoinnin kautta ja opi käyttämään 1# tärkeintä supervoimaasi runsauden moninkertaistamiseen elämässäsi

MAKSUTON KOULUTUKSEMME JÄRJESTETÄÄN KESKIVIIKKONA 18.12.2019 KLO 18:30

Suuremmasta unelmoiminen ei ole itsekästä. 

Täysin päinvastoin - itsesi pienentäminen on suurin vääryys, jota voit tehdä.

EHKÄ SINÄKIN SAATAT VIELÄ USKOTELLA ITSELLESI, ETTÄ VASTAANOTTAAKSESI ENEMMÄN, SINUN TARVITSEE TEHDÄ ENEMMÄN.

Asia on kuitenkin täysin päinvastoin ystäväni.

Suuremman runsauden luominen EI tapahtu enää niin, että sinun tulisi tehdä jotain enemmän, kehittää itseäsi enemmän, poistaa itsestäsi pelkoja vahvemmin jne...

Sinun ei tarvitse enää TEHDÄ yhtään mitään.

Unelmoimasi läpimurto tapahtuu vain yhdellä tavalla; avaamalla sinun feminiinisiä ominaisuuksiasi ja vastaanottokykyäsi - niin että sinä voit laajentua omassa olemuksessasi sille tasolle, josta unelmoit.

Ja näin unelmoimasi muutos voi tapahtua - helposti!

Tätä EI tule kuitenkaan tapahtumaan, jos et osaa tehdä tätä tärkeää muutosta ja avautumista itsellesi.

OLETKO VALMIS AVAAMAAN TÄRKEIMMÄT FEMINIINISET VOIMAKESKUKSESI, NIIN ETTÄ PYSTYT VASTAANOTTAMAAN JA YLLÄPITÄMÄÄN LUONASI YHÄ ENEMMÄN RUNSAUTTA?

kiitos kaikille - tapahtuma on päättynyt

Voit liittyä alapuolelta postituslistalleni ja kuulla, kun vastaavanlaisia tapahtumia järjestetään uudelleen.

[mc4wp_form id="25733"]

Käymme läpi kolme tärkeää aktivointia kohdallasi:

Aktivointi #1

Ymmärrä miten maskuliini/feminiinienergiat vaikuttavat huomaamattasi taustalla siihen, mihin suuntaan kuljet ja miten yhdistynyt sinä olet sielusi korkeimpiin visioihin. Opi tasapainottamaan tämä tilanne ja avautumaan että voit vastaanottaa ENEMMÄN aktivoimalla #1 tärkein feminiininen voimakeskuksesi.

Aktivointi #2

Sinussakin elää syvä muinainen viisaus ja upea jumalallinen viisaus, jota et vain ole vielä tottunut käyttämään sillä tasolla, joka olisi sinulle mahdollista. Opi aktivoimaan tämä tärkeä viisaus itsestäsi, niin voit huomata miten vetovoimanlaki alkaa toimimaan vahvemmin omaksi hyödyksesi. Opi aktivoimaan tämä intuitiivinen viisautesi, niin se voi alkaa ohjaamaan sinua SELKEÄMMIN.

Aktivointi #3

Opi tiedostamaan millä tasolla sinun vastaanottokykysi on tällä hetkellä (antamisen tasoon nähden) ja opi tekemään tähän muutoksia enkeleiden avustuksella, niin sinä voit avautua entistä vahvemmin runsaudelle sen vastaanottamiseksi vieläkin helpommin ja taianomaisemmin. Tiedosta mikä sinua jumittaa ja opi päästämään tästä irti yhteisessä aktivoinnissamme.

Jos näemme livetapahtumassa, niin minulla on sinulle tiedossa yllätyslahja!

Kun tulet livenä mukaan, saat lahjaksi yllätyslahjan, joka auttaa sinua pysymään avoimena runsaudelle sen kokemiseksi, vastaanottamiseksi ja moninkertaistamiseksi. Tämä erityinen taianomainen lahja nostaa nopeasti värähtelytaajuuttasi iloisella tavalla!

Kun yhteytesi OMAAN VASTAANOTTOKYKYYSI ON AKTIVOITU, SILLOIN PYSTYT HELPOSTI:

Selkeyttämään ja tiedostamaan sinun omat korkeimmat unelmasi, jotka tulevat johtamaan sinut upeaan runsauteen ja yltäkylläisyyteen kaikilla tasoilla juuri sillä tavalla, joka kunnioittaa sinun sielusi suunnitelmaa ja omaa ainutlaatuisuuttasi

Onnistumaan 100 % varmuudella unelmiasi luomisessa ja tämä voi tapahtua NOPEASTI sekä helposti (sillä se osa sinussa, joka vastustelee, ei vaikuta tähän prosessiin enää)

Pitämään luonasi kaiken runsauden ja jatkamaan sen moninkertaistamista, sillä sinulla on kyky pitää kaikki hyvä luonasi ja kasvattaa sitä vielä entisestään

PYSYMÄÄN korkeavärähteisessä olotilassa ja toteuttamaan unelmiasi taianomaisuudella ja keveydellä yhteistyössä enkeleiden kanssa

kiitos kaikille - tapahtuma on päättynyt

Voit liittyä alapuolelta postituslistalleni ja kuulla, kun vastaavanlaisia tapahtumia järjestetään uudelleen.

[mc4wp_form id="25733"]


Henna Saloranta © Copyright 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>