Ilmoittautuminen Unelmabisnekseen on nyt auki - varmista pian paikkasi ennen kuin kurssi sulkeutuu!


Lakkaa jo vastustelemasta sitä tehtävää, jota varten sinä olet syntynyt tänne. Aktivoi sisimmässäsi oleva selkeys, rohkeus ja palo, jonka avulla pystyt luomaan itsellesi sen unelmien elämän, josta unelmoit sisimmässäsi.

On aika palvella vahvemmin maailmaa tekemällä juuri sitä, missä sinä olet hyvä ja antautumalla tälle aspektille itsessäsi.


Olisitko valmis yhdistymään omaan rohkeuteesi, valoosi ja voimaasi yhä vankemmin ja auttamaan sen avulla muita ihmisiä?

Haluaisitko sinä toteuttaa vahvemmin jotain omia unelmiasi? Tehdä työtä, joka on rakentunut nimenomaan sinun arvoillesi? Ja toteuttaa sitä nimenomaan niin, että pystyt tämän upean tehtäväsi kautta nauttimaan yhä enemmän elämästäsi (rahallisesti ja ajallisesti)? Sinä todellakin pystyt siihen, kun tiedät miten se onnistuu.

Tiedän että tuon oman tehtävän tiedostaminen ja sen toteuttamaan lähteminen voi tuntua osittain jopa erittäin pelottavalta. Sen vuoksi olen tässä, ojentamassa kättäni sinulle, että voit onnistua ja sitä kautta ja auttaa vahvemmin.

Älä tyydy elämään, joka ei tunnu enää oikealta. Vaan lähde tavoittelemaan jotain, mitä sisimmässäsi oikeasti haluat. Kun otat apua vastaan heiltä, jotka ovat jo kulkeneet tuon matkan, jonka sinä olet aloittamassa, tulet aivan varmasti onnistumaan.


Tiedän. Iiks - tämä voi tuntua niin pelottavalta!

 • Ehkä pelkäät mitä muut ihmiset sanovat sinusta
 • Ehkä ajattelet, että rahan vastaanottaminen työstäsi on väärin ja itsekästä
 • Ehkä pelkäät, että tuletko toimeen sillä työllä, mitä todella rakastat tehdä
 • Ehkä pelkäät olla vahvemmin esillä omana itsenäsi

Ole valmis jo päästämään näistä irti ja siihen upeaan voimaan, mikä sinunkin sisimmässäsi sijaitsee!

Opi luomaan itsellesi taianomainen elämä luomalla taikaa muiden elämään.

Miksi Unelmabisneskoulu on ainutlaatuinen? 

Unelmabisneskoulu ei ole mikä tahansa nettikurssi. Henna on kurssilaisten tukena vastaamassa heidän kysymyksiinsä ja tuomassa monin eri tavoin vinkkejä omaan toimintaan (energioiden, teknisten asioiden ja esimerkiksi tekstien suhteen). Sinua ei jätetä yksin omien unelmiesi kanssa, vaan tulet saamaan tukea, kun otat sitä ilolla vastaan. Sisällön avulla sinulla tulee olemaan upeat työvälineet unelmiesi luomiseksi, joiden avulla pystyt aivan varmasti luomaan unelmiasi todeksi.

Yleensä yrityskurssit ovat hieman "tylsiä" ja liiallisesti puskemiseen taipuvia. Tämä paikka on erilainen, sillä täällä työstetään sinun energioitasi, mielesi lukkoja ja saat upeita välineitä myös manifestointiin. Näin voit purkaa sen "todellisen lukon" unelmiesi edestä, niin että sinuun ei tarvitse väkisin puskea unelmiisi, vaan kaikki voi tapahtua paljon helpommin. Käsittelemme myös erittäin vahvasti sinun omaa elämäntehtävääsi ja sen oivaltamista. Sillä tuo on se alusta, johon sinun tarvitsee astua, että voit päästä upealla kiidolla unelmiasi kohti. Yritystoimintasi pitää olla linjassa sydämesi viisauden kanssa.

Tavoitteenani oli oman yritysidean selkiyttäminen ja yrityksen perustaminen koulutuksen jälkeen. Koulutuksen ansiosta olen saanut paljon uusia ideoita ja selkeämmän käsityksen siitä, mitä juuri minulla on asiakkailleni annettavaa ja miten se tulee näkymään liiketoiminnassani. Henna on positiivista valoa tulvillaan ja hänen kannustava energiansa välittyy kaikesta kurssimateriaalista. Lisäksi hän ei kitsastele neuvoissa, vaan jakaa kaiken oppimansa yrittäjyytensä tiellä, mikä on hyvin arvokasta. Uskon, että tämän koulutuksen ansiosta unelmabisnekseni on jo pian täydessä vauhdissa. Suosittelen tätä koulutusta jokaiselle yrittäjälle ja yrittäjyydestä haaveilevalle, joka on valmis ottamaan kohtalonsa omiin käsiinsä ja työskentelemään itsensä kanssa kaikkien mahdollisten esteiden poistamiseksi ja unelmiensa saavuttamiseksi. Kiitos Henna. <3

Anne Kultti
www.graalion.fi
Reija Lammi Solar Stone

Tämä koulutus, kuten jo tiesinkin etukäteen, jälleen kerran ylitti odotukseni. Olet ihana ohjaaja ja annat hyvin runsaasti rahan edestä opetuksia. Omat tavoitteeni liittyivät päämäärieni selkeyttämiseen ja vahvempaan ymmärrykseen omista kyvyistäni ja lahjoistani ja tämä koulutus auttoi juurikin näissä asioissa ja antoi myös paljon enemmän. Arvokkain asia mitä ymmärsin omista toiminnoistani yrittäjänä oli se, että olen käyttänut tähän mennessä vain 10 % koko potentiaalistani ja tästä oivalluksesta saan valtavasti voimaa ja innostusta kehittää toimintaani eteenpäin, juuri oikeaan suuntaan. Tunnen, että sain paljon enemmän kuin odotin.

Tavoitteena kurssille osallistumiselleni oli ottaa käyttöön minussa piilevät ja vapautustaan odottavat voimavarat, joiden olemassaolon olin tunnistanut jo aiemmin, mutta väylä oli hieman ns. tukittuna, enkä tiennyt millä työkaluilla siitä pöheiköstä oikein selviäisin :) Tämän kurssin avulla pääsin todella kiinni näihin mahdollisuuksiini ja niitä on oikeastaan oivallusten, visualisaatioiden, meditaation jne. kautta avautunut niin huikeat määrät, että en aina oikein tiedä, että mitä niistä alan toteuttamaan seuraavaksi!

Tavoitteet ovat siis toteutuneet enemmän kuin taas osasin edes ajatella, sillä olen löytänyt itsestäni aivan uutta virtaa ja oivaltanut, että kaikki todella ON MAHDOLLISTA! Olen alkanut luottamaan itseeni ja siihen, että minulla on jatkuva enkeleiden ja valo-olentojen tuki. Koulutuksessa pidin rennosta meiningistä, kattavista materiaaleista ja varsinkin visualisaatiot ovat suurenmoisia! Upeaa työtä olet tehnyt näiden kurssien järjestämiseksi. Nämä todella muuttavat maailmaa :) Siitä minulla on henkilökohtaista kokemusta. Ovet vieläkin upeamiin mahdollisuuksiin ja tapahtumiin ovat auki ja minulla on vapaus valita niistä minkä ikinä haluan!

Riina Ekström

Mikä on ainut kestävä tapa yrittäjyydelle nykyaikana?

Jos mietit yrittäjyyttä, niin saatat varmasti miettiä, että voiko sitä kautta ansaita elannon vaikkapa koko loppuiäksesi. Yrittäjänä voit todellakin menestyä jatkuvasti, eikä sillä ole oikeastaan mitään tekemistä esimerkiksi taloustilanteen, kilpailijoidesi, hienojen nettisivujen tai upean markkinointistrategian kanssa (vaikka toki nekin auttavat).

Jos haluat jatkuvaa menestystä, siihen on vain yksi ainut kestävä tapa: toteuttaa omaa sielusi tehtävää rakkauden kautta.

Miksi? Koska silloin toteutat yrittäjyyttä sydämelläsi. Sinua ajaa työssäsi korkeampi tarkoitus. Saat sen johdosta jatkuvaa kannustusta, ohjausta ja tukea universumista (sillä tottakai universumi tukee sinua sydämesi työssä). Et tee työtäsi pelkästään esimerkiksi rahan vuoksi (vaikka tottakai sinun on tärkeää saada myös rahallista menestystä työstäsi), vaan ensisijaisesti sydämesi rakkauden vuoksi; haluat auttaa ja tukea muita. Tämä energia tulee johdattamaan sinut mitä upeimpia asioita kohti. Korkeampi viisaus tukee sinua tällä tiellä.

Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että me hyväsydämiset valotyöntekijät rohkaistumme toteuttamaan laajemmin sydämemme tehtävää. Sillä meillä on näinä muutoksen aikoina suuri vastuu. Vastuu olla välittämättä muiden mielipiteistä ja luottaa täysillä omaan sydämemme ääneen ja sitä kautta palvella muita.

Sinun sielusi tehtävä voi olla mitä tahansa, se ei tarkoita aina sitä, että teet enkelityötä, tai henkistä valmennusta. Yhtälailla kaikki muutkin ammatit ovat henkisiä ja täynnä valoa. Ehkä nautit käsitöiden tekemisestä, maskeeraamisesta, vaatteiden tekemisestä, luontaishoitojen tekemisestä tai vaikkapa tantrasta. Kunhan tämä aihe tuntuu sinulle tärkeältä ja merkitykselliseltä, niin se kertoo siitä, että olet oman sielusi tehtävän äärellä. Kaikki työ on henkistä, kun sitä toteutetaan rakkaudella ja kunnioituksella kaikkia ihmisiä kohtaan.Koulutuksessa tulet siis...

Tutustumaan omiin korkeimpiin mahdollisuuksiisi ja omiin lahjoihisi. Usko vain – niitä on sinullakin – ja ne ovat upeita!
Tulet saamaan ideoita sinun upeimmista mahdollisuuksistasi ja sielusi tehtävästä – miten voit palvella korkeimmillasi.
Käsittelemme sitä, miten juuri SINÄ voit palvella muita – niin että saavutat vapauden rahallisesti ja ajallisesti. Saat ohjeet ja vinkkejä siihen, miten voit rakentaa bisnesmallin, joka mahdollistaa sinulle upean vapauden (niin rahallisesti kuin ajallisesti). Usein yrittäjillä on ongelmia juuri näiden edellä mainitsemieni asioiden kanssa (ajankäytön tai rahan suhteen – tai kummankin). Näin ei tarvitse olla!

Kun sinun bisnesmallisi on rakennettu korkeimpien mahdollisuuksiesi mukaan, sinulla tulee olemaan enemmän aikaa ja enemmän rahaa. Tämä on nykyajan malli tehdä ”töitä” ja siltä pohjalta palvelet paljon vankemmin myös muita. Tämä aika mitä me elämme, kannattelee mitä upeimmalla tavalla omia unelmiamme. Se koskee myös sinuakin ja on aika löytää keinoja, joiden avulla alat nauttia enemmän elämästäsi ja siltä pohjalta auttamaan muita.

Jos mietit yrittäjyyttä, saatat pohtia:

 • Miten löydän uusia asiakkaita?
 • Miten saan varmasti aina säännöllistä tuloa?
 • Miten voin luoda osaamisestani toimivia palveluita?
 • Miten voin aloittaa?
 • Miten löydän luottamuksen itseeni?
 • Mitä muut ihmiset ajattelevat
 • Uskallanko olla esillä omana itsenäni
 • En osaa hinnoitella palveluitani

Jos toimit jo yrittäjänä, saatat ajatella:

 • Minulla on koko ajan kiire, enkä saa oikein mitään aikaiseksi
 • En saavuta tarpeeksi suurta asiakasjoukkoa
 • En osaa mainostaa itseäni tehokkaasti
 • Minua pelottaa olla esillä
 • Minulla ei ole selkeyttä omasta sieluni tehtävästä
 • Minulla ei ole vapaa-aikaa (mitä se edes tarkoittaa!)
 • Voimani ovat vähissä, annan paljon muille, mutta alan olla erittäin väsynyt jatkuvan palvelun vuoksi

Yrittäjyys on:

Parhaimmillaan yrittäjyys on tie valaistumiseen. Se on tie omaan sielusi tehtävääsi, sen valjastamiseen ja elämiseen korkeimmilla mahdollisilla tasoilla. Se luonnollisesti tulee johtamaan runsaaseen elämäntapaan kaikilla tasoilla. Yrittäjyyden kautta sinun on mahdollista panostaa omaan kehitykseesi paljon vahvemmin. Yrittäjyys tuo sinulle vapauden, niin että voit suhtautua elämääsi entistä suuremmalla intohimolla ja rakkaudella. Uuden ajan yrittäjyys on sitä, että toteutat elämäntehtävääsi täysillä siitä nauttien. Kun toimit näin (ja muistat pitää huolen hyvinvoinnistasi), rahaakin virtaa elämääsi paljon helpommin. Kun valjastat elämäntehtäväsi, ja toteutat sitä rohkeasti, sinusta tulee täysin pysäyttämätön. Sinusta tulee intohimoinen valotyöntekijä, joka inspiroi muitakin elämään korkeimmilla tasoilla.

Yrittäjyys ei ole:

Yrittäjyyteen liittyy paljon vanhoja ja haitallisia uskomuksia. Yrittäjyyden ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa sitä, että nämä pelkokuvat tulevat toteen. Kun bisnesmallisi on rakennettu järkevästi, toimintasi pystyy tuomaan sinulle vapauden ja mielenrauhan. Yrittäjyys ei ole sitä, että teet koko ajan työtä. Yrittäjyys ei ole sitä, että sinun tarvitsee koko ajan myydä ”inhottavalla tavalla”, että saat itsellesi lisää asiakkaita. Se ei ole jatkuvaa huolta toimeentulosta. Se on kaikkea muuta kuin huolehtimista, surua ja väsymystä.Uuden ajan yrittäjyys perustuu oman sydämen valolle. Työlle, jota sinun on tarkoitus tehdä. Sen vuoksi olet syntynytkin tänne. Uuden ajan yrittäjyys on oman sielusi tehtävän toteuttamista korkeimmillasi. Kun otat lahjasi vahvemmin käyttöösi, inspiroit suuresti muita ihmisiä ja autat heitäkin voimaantumaan.

Omia kokemuksiani yrittäjyydestä

Oma yrittäjyyden aika on ollut varsin mielenkiintoista ja täynnä monia kauniita (sekä vähemmän kauniita) hetkiä. Muistan hyvin tuon hetken, kun vasta mietin aloittamista. Se ei ollut todellakaan helppo päätös. Olin vakituisessa työpaikassa ja juuri kun päätin, että irtisanoudun ja lähden kokeilemaan yrittäjän siipiäni, niin huomasinkin olevani raskaana. Miehellänikään ei ollut tuolloin vakituista työpaikkaa ja meillä oli iso asuntolaina maksettavana. Siinäpä oli sitten miettimistä. Mitä teen ja mihin suuntaan nyt kuljen. Uskallanko irtisanoutua ja perustaa yrityksen? Onko nyt oikea aika? Voinko oikeasti luottaa siihen, että saan tästä elannon itselleni? Osaanko minä? Onko minusta siihen? Mitä muut ovat tästä mieltä? Onneksi tuli kuunneltua omaa intuitiota ja olen aivan varma siitä, että sinäkin voit luottaa omaan sisäiseen ääneesi. Varsinkin niinä hetkinä, jolloin päätöksen tekeminen suorastaan kauhistuttaa.

Muistan myös hyvin tuon hetken, kun tiedostin että halusin kehittyä yrittäjänä ja kasvattaa runsaasti toimintaani (sillä se tarkoittaa luonnollisestikin sitä, että olen auttanut useampia ihmisiä). Sekin nostatti pelkoja mieleeni. Mitä muut sanovat? Onko tämä nyt varmasti oikein? Mitä jos väsyn tätä tehdessä? Voiko tästä tapahtua jotain pahaa?

Tiedän siis oikein hyvin, että yrittäjäksi ryhtyminen ja yrittäjänä oleminen on aikamoista pelkojen kohtaamista, eli siis nopeasti henkisellä tiellä eteenpäin menemistä. Sinun sielusi suorastaan huutaa sinua nousemaan ylemmäksi elämässäsi, niin voit palvella muita yhä korkeammassa rakkaudessa. Ja sehän on vain hyvä asia, eikö niin? Yrittäjyys ei ole ollut aina helppoa, eikä siihen kannatakaan edes ryhtyä, jos ajattelee pysyvänsä koko ajan pelkällä tutulla mukavuusalueella (sillä sinun sielusi visio ei värähtele pelkästään tuolla tasolla). Nämä vuodet (kohta viisi) ovat olleet siis erittäin opettavaisia. Olen kokeillut paljon kaikenlaista, auttanut monia, luonut paljon, ollut hurmiossa tehtävästäni ja toki mennyt välillä vähän metsäänkin. Olen nyt siis huomannut, että on tietyt asiat, jotka täytyy olla kunnossa, että saa oman yritystoiminnan kunnolla kasvuun ja menestykseen - varsinkin meillä naisilla. Ja koska olen erittäin hyväsydäminen, haluan jakaa kaiken oppimani eteenpäin. Sen vuoksi olen tässä, tarjoamassa sinulle auttavaa kättäni, että voin auttaa sinua pääsemään eroon omista peloistasi ja epävarmuuksistasi. Tiedän että pystyn auttamaan sinua siinä ja vasta sitä kautta pystyt oikeasti kasvamaan upeasti omassa yritystoiminnassasi.

Tavoitteenani oli vahvistaa omaa henkistä matkaani ja luoda sen pohjalta uutta ja ihanaa yritykseeni. Tämä onkin alkanut jo toteutua, sillä usean vuoden jälkeen uinumassa ollut yritystoimintani on lähtenyt lentoon. Tiedän että minulla on paljon sanottavaa ja tarjottavaa ihmisille ja pystyn auttamaan ihmisiä löytämään oman potentiaalinsa, oli se sitten uraan tai henkilökohtaiseen elämään liittyvää. Kaikki on vielä siltikin hyvin alussa, mutta pohja on luotu jo hyvin pitkälle. Nyt vain on käärittävä hihat ja alettava hommiin. Vahvistit sitä mitä olen pitkään jo itsekin pohtinut. Yrittäjän ei tarvitse raataa, päinvastoin. Omannäköisen ja sydämestä lähtöisin tulevan yritystoiminnan pitää olla helppoa ja vaivatonta. Jos näin ei ole, yrittäjä on väärällä alalla. Perinteisesti yrittäjyys on mielletty raatamiseksi ja penninvenyttämiseksi. Uusi sukupolvi on jo romuttamassa näitä käsityksiä. Rakastan tätä kurssia ja luen sitä aina vaan uudestaan ja uudestaan läpi. Teen asioita rennosti yritykseeni liittyen. Ihanasti, kevyesti ja luottaen itseeni sekä sydämeni ääneen. Tunnen vahvasti että ylemmät voimat ohjaavat minua tielläni, kuinka muuten tietäisin olevani oikealla polulla? Suosittelen ehdottomasti kurssia muillekin yrittäjille. Henna, olet upea, rohkea, viisas ja harvinaislaatuinen ihminen.

Satu Malinen
Satumainen elämä
Mia Pennanen

Sain koulutuksesta aivan mahtavia vinkkejä siitä millaiset unelmat kantaa, miten hankkia lisää asiakkaita ja millä tavalla voi yritystä pyörittää ilman omaa uupumusta ja miten välttää ympärivuorokautista työntekoa. Tärkeintä koulutuksessa oli saada omat uskomukset rikottua ja saada luottamusta siihen omaan juttuun, mitä tekee. Koulutus oli laaja, paljon tietoa, upeita visualisaatioita, uusia näkökulmia yrittäjyyteen. Kaikki mitä tässä koulutuksessa käytiin läpi, antoi niin paljon vinkkejä juuri siihen omaan työskentelyyn ja markkinointiin. Henna antoi useita linkkivinkkejä, joista oli suuri apu. Kurssimateriaali oli ihanaa luettavaa, päämäärätietoista, kaunista tekstiä, perustelluilla faktoilla ja kauniilla kuvilla. Arvokkain asia oli ehdottomasti vanhoista uskomuksista irtipääseminen. Yrittäjyys ei ole vaikeaa, se on paljon helpompaa kuin uskookaan. Itse olen toiminut jo aiemmin sisustusalan yrittäjänä ja nyt vihdoin oman juttuni löytäneenä tästä oli paljon hyötyä tulevaan ja siitä miten eri tavalla lähden sitä omaa unelmabisnestä rakentamaan.

Henna on aivan ihana ihminen. Hänellä on selkeästi jalat maassa. Arvostan Hennan luonnollisuutta, sitä että hän käy asiat selkeästi läpi, mitään ei ole liian vähän, eikä liian paljon, kaikkea tietoa on aina sopivasti. Vaikka koulutus tapahtuu etäkoulutuksena, niin silti koulutus on hyvin tiivis ja tunnelma aivan huippu. Tämä voittaa mennen tullen ” normaalit ” yrittäjäkoulutukset.

Tavoitteenani oli saada jonkinlainen käsitys yrittäjyydestä. Ja sain, ihan roppakaupalla tietoa, vinkkejä ja tukea ja rohkeutta! Tykkään kun materiaali antaa paljon luettavaa ja tehtäviä ja aitoa kerrontaa kaikesta mitä yrittäjyyteen liittyy. Tehtäväkirja antoi aiheen oikein pureutua kysymyksiin ja oivalluksia syntyi joka kerta. Löytyy vieläkin kun nyt kertaan materiaalia ja etsin tietoja. Arvokkaimpana asiana pidän sitä että en enää pelkää ryhtyä yrittäjäksi. Suosittelen lämpimästi yrittäjäksi aikoville ja jo yrityksen omistavillekkin. Ihan huikea tietopaketti! Henna on aito ja hänen halunsa auttaa muita etenemään unelmiensa kanssa on niin vilpitön!

Kirsti Rosvall
Enkelin kosketus

Miksi sinun sielusi tehtävä on tällä hetkellä niin tärkeä?

Koska maailma tarvitsee enemmän rakkautta. Katso vaikka mitä täällä maailmassa tapahtuu, tunnet varmasti sisimmässäsi sen, miten paljon kannustusta ja rakkautta ihmiset maailmassa tarvitsevat. Sen vuoksi monet heräävät siihen, että heidän sielunsa viisaus herättelee heitä toteuttamaan vahvemmin heidän tehtäväänsä.

Sen vuoksi ehkä sinäkin mietit tätä asiaa.

Ja toteuttaaksesi sitä oikeasti kunnolla, tarvitset siihen kannustusta ja ohjeita.

Tuntuuko sinusta siltä, että pääset helposti tuota unelmaasi kohti yksin? Niimpä. Yleensä lennämme paljon vahvemmin, kun saamme vinkkejä joltain ihmiseltä, joka on jo päässyt lentoon. Tarvitset apua juuri sellaiselta ihmiseltä, joka on kokenut tuon saman matka, jonka sinäkin olet aloittamassa ja päässyt auttamaan ihmisiä menestyksellisesti. Jos sinulla on paljon pelkoja ja epävarmuutta omasta tehtävästäsi ja sen toteuttamisesta, on vaikeampaa onnistua siinä, jos et saa apua (tiedän tämän itsekin oman kokemukseni pohjalta). Sen vuoksi olen tässä!

Miksi me naiset olemme niin erilaisia ja sen vuoksi upeita yrittäjiä? Ja mikä tässä yhtälössä yleensä mättää?

Me naiset olemme uskomattoman vahvoja ja meissä on paljon annettavaa muille. Sen vuoksi olemme valtavan upeita yrittäjiäkin, sillä meissä on paljon rakkautta ja ymmärrystä muita kohtaan. Sen vuoksi olemme parhaimmillamme niin voimallisia yrittäjiäkin - pystymme saamaan intuitiomme sekä rakkautemme avulla upeita muutoksia aikaan muissa ihmisissä. Meidän täytyy kuitenkin olla yhdistyneitä sydämiimme, että tämä voi tapahtua. Emme pysty palvelemaan muita kovin suurella tavalla, jos meillä ei ole tätä yhteyttä. Jos toimimme liikaa pelkästään niin, että meillä on jonkinlainen hieno tavoite (esimerkiksi rahaan liittyen, tai johonkin projektiin) ja sitten puskemme sitä kohti - niin se ei vain toimi meillä. Me tarvitsemme syvemmän tarkoituksen asioille, joiden parissa työskentelemme. Silloin pystymme ihmeisiin - sillä toimimme aidosti sydämestämme käsin.

Miksi tämä yhtälö ei yleensä kuitenkaan toimi näin? Yleensä me naiset olemme tottuneet siihen, että huomioimme liikaa ulkopuolisia asioita. Hoidamme yleensä aivan kaiken (lapset, miehet, perheen, kodin, työn, pyykit, koiran, ystävämme - plääh, lista on loputon!). Silloin yhteys meihin itseemme katkeaa, emmekä saa selkeää yhteyttä sielumme tehtävään - eikä silloin työ jota teemme, voi tuntua niin merkitykselliseltä. Yleensä tämän yhteyden edessä on paljon erilaisia kerroksia, jotka on tärkeää pysähtyä parantamaan pois häiritsemästä meitä nauttimasta elämästämme.

Unelmabisnes -kurssilla keskitytäänkin ensin rakentamaan tuota yhteyttä, antautumaan jumalallisuudelle meissä ja omalle tehtävällemme. Meillä täytyy olla oma tehtävämme ja tarkoituksemme selkeästi mielessämme - vasta sen jälkeen voimme lähteä rakentamaan ihanaa yritystoimintaamme intuitiomme kautta. Eli ensin löydetään tuo selkeä yhteys sielumme tehtävään ja vasta sen jälkeen lähdemme liikkeelle! Tässä vaiheessa olemme sytyttäneet sisimmästämme upean liekin, joka ei voi mitään muuta kuin alkaa roihuamaan tässä vaiheessa! On siis aivan turhaa lähteä tekemään jotain ennen tätä yhteyttä ja sen vuoksi tämä onkin tärkeä, suorastaan korvaamaton vaihe yrittäjyyden tiellämme. Tämä antautumisen sekä sallimisen tila on se, mistä syntyy parhaat ideat ja luovuus muiden palvelemista varten. Silloin olemme antautuneita korkeimmalle viisaudelle meissä ja tiedämme, että olemme täysin turvassa ja pystymme toteuttamaan kaiken sen, mistä sisimmässämme haaveilemmekin.

Miten Unelmabisnes -koulutus toteutetaan?

Unelmabisnes -koulutus on kahdeksan kuukauden kestoinen ohjelma. Se järjestetään netin kautta niin, että joka kuukausi saat aiheeseen liittyvää materiaalia, jolloin pääset askel askeleelta eteenpäin suunnitelmissasi.

Unelmabisnes -koulutuksen ohjelma

Etenemme yhdessä eteenpäin aihe kerrallaan ja järjestän aiheesta netin kautta videokoulutuksen. Etenemme kuukausi kerrallaan aiheissa eteenpäin.

1: Vankka pohja


Menestyäksesi yrittäjänä, sinulla täytyy olla ensin perusasiat kunnossa. Aloitetaan näiden asioiden tiedostamisesta, sillä haluan että sinä aloitat vankasti, niin että et mene heti alussa metsään! Käsittelemme muun muassa seuraavia aiheita:

 • Raha-ajatukset ja rahaan suhtautuminen
 • Menestyvän yrittäjän ajatusmaailma ja ajattelusi kääntäminen onnistumista kohtaan
 • Oman ainutlaatuisuuden ymmärtäminen ja näkeminen
 • Antautuminen omalle sielun tehtävälle ja sitä tukeva elämäntapa

2: Omaan unelma-asiakkaaseen tutustuminen


Sinä olet täällä auttaaksesi tietynlaista asiakasta ja antamassa hänelle opastusta hänen elämänsä polullaan. Tutustutaan siis yhä vahvemmin sinun sielusi tehtävään, eli omaan ainutlaatuisuuteesi tutustumalla omaan unelma-asiakkaaseesi. Näin ymmärrät yhä enemmän omaa elämääsi ja sitä kautta tehtävääsi ja pystyt sen pohjalta rakentamaan upeita palveluita ja koskettavia kirjoituksia/videoita. Mennään siis yhä syvemmälle sinun ydinosaamiseesi, niin että voit sitä kautta rakentaa upean liiketoiminnan itsellesi!

 • Omaan unelma-asiakkaaseen tutustuminen ja sitä kautta palveluiden miettiminen sekä selkeyttäminen
 • Oman unelma-asiakkaan tarpeet ja niiden ymmärtäminen
 • Oma asiantuntijuus tietyllä alalla 

3: Oman nettikurssin luominen


Aletaan luomaan sinulle omaa nettipalveluasi (nettikurssi tai joku muu vastaava palvelu), niin että voit palvella sitä kautta omaa unelma-asiakastasi. Käytetään sinun omaa ydinosaamistasi (eli omaa elämänkokemustasi ja ammattitaitoasi), niin että voit tehdä niiden avulla sekä jumalallisen ohjauksella upeita palveluita, jotka auttavat asiakkaitasi.

 • Erilaiset tavat toteuttaa nettikurssi ja miten toteutat käytännössä helpoiten ja ammattitaitoisesti
 • Mitä asiakkaat lopulta etsivät sinulta palvelusi kautta ja miten voit tehdä upean muutoksen omiin asiakkaisiisi ja miten voit antaa heille parasta tukea väsymättä itse
 • Miten voit saada ideoita omaan palveluusi liittyen ja miten saat sen oikeasti myös toteutettua (niin että tämä ei jää sinulle vuosiksi toteuttamattomaksi)
 • Menestyvän yrittäjän ajatusmaailma
 • Tekniset asiat: materiaalin luominen kauniisti eri tavoin ja videoiden tekeminen + muut tekniset vinkit, niin että varmasti osaat toteuttaa upean kurssisi kustannustehokkaasti

4: Oma asiantuntijuus ja luotettavuus


Että voit rakentaa asiakkaisiin vankan yhteyden, sinun on hyvä tuoda itseäsi ja ammattitaitoasi esille eri tavoin. On myös tärkeää, että he saavat sinuun kosketuspinnan ja sen vuoksi sinun on tärkeää toimia rohkeasti ja aidosti omana itsenäsi. Sinulta ostetaan, kun sinuun luotetaan ja kun voit luoda itsestäsi sellaisen kuvan, että voit auttaa heitä (sen takia tämä on tärkeä asia). Käsitellään tätä aihetta, niin että voit luoda itsestäsi aidon, luotettavan ja samalla ammattitaitoisen kuvan. Kerron sinulle miten voit käyttää eri kanavia ja näytän käytännössäkin miten se onnistuu (esimerkiksi teknisesti).

 • Blogikirjoitukset ja mitä asioita sinun kannattaa niissä käsitellä
 • Uutiskirje ja miten siitä on oikeasti myös hyötyä bisneksessäsi
 • Videot ja niiden hyödyntäminen liiketoiminnassasi (miten ja miksi)
 • Facebook (miten käyttää tätä järkevästi, niin että siihen ei mene liikaa aikaasi ilman tuloksia)

5: Oma hyvinvointi, rajat ja rohkea kommunikointi


Yrittäjänä sinulla tarvitsee olla selkeät rajat, sillä muuten väsytät itsesi. Sinä olet yrityksesi menestys, ei mikään muu ulkopuolinen seikka tai nettisivuillasi oleva kaunis koukeroinen kuva. Tässä osiossa käsitellään vahvemmin sinua ja sitä, miten voit varmistaa sen, että yritystoimintasi voi kasvaa upeasti. Mitkä ovat sinun rajasi, miten sinua kohdellaan ja mitä luot tulevaisuuteesi? Yrittäjyys ei ole vain sitä, että teet jotain työaikanasi, vaan se on kokonaan toisenlaisen näkemyksen omaksumista itsestä. Se on korkeimmillaan elämistämme, sillä kun olemme tuolla tasolla, heijastamme sitä universumiin ja silloin saamme sitä tukevia ideoita, ihmisiä ja tilaisuuksia luoksemme.

 • Nosta käsityksesi itsestäsi korkeammalle ja aseta sitä tukevat rajat itsellesi, että pysyt selkeässä yhteydessä sieluusi ja pystyt palvelemaan muita jumalallisesta runsaudesta ja täyttymyksestä käsin
 • Rohkeus; yrittäjinä meidän tarvitsee olla rohkeita ja kommunikoida selkeästi omalla totuudellamme. Näin osoitamme olevamme luottamuksen arvoisia ja ammattitaitoisia omalla alallamme.
 • Ajankäyttö, tehokkuus, projektien loppuunsaattaminen sitä kautta.
 • Intuition käyttäminen ja siihen nojaaminen yrittäjänä
 • Miten voit käytännössäkin eri keinoin varmistaa sen, että pidät itsestäsi tarpeeksi huolta (et pysty palvelemaan muita, jos et oikeasti ymmärrä tätä) - annan sinulle parhaat vinkkini, miten toimin itse ja miten pidän itseni selkeässä yhteydessä korkeimpaan
 • Sydämellä palvelu ja miten voit oikeasti varmistaa, että toimit itsekin omalla sydämelläsi, etkä näin heijasta negatiivista lopputulosta omaan tulevaisuuteesi

6: Palvelu nettiin, julkaisu ja markkinointi


Sitten kun sinun nettikurssisi alkaa olla valmiina julkaisua varten (voit myydä sitä jo etukäteenkin), on aika laittaa se saataville. Kerron miten voit tämän tehdä käytännössä ja miten voit myydä tätä eri keinoin asiakkaillesi. Annan sinulle runsaasti käytännön vinkkejä siitä, millä eri keinoilla voit myydä omaa upeaa palveluasi (niin että et heitä rahaa hukkaan!).

 • Palvelun hinnoittelu ja mitkä eri tekijät vaikuttavat siihen
 • Palvelun julkaisu, myyminen ja mielenkiinnon herättäminen
 • Mitä asioita sinun kannattaa kertoa omasta palvelustasi, miten voit luoda siitä houkuttelevan?
 • Mitkä käytännön keinot myyvät tuotteitasi?

7: Fb-markkinointi


Facebook -markkinointi on erittäin tehokasta, valitettavasti voit kuitenkin hukata siihen aivan turhaan rahaa sekä aikaasi. Kerron sinulle miten olen itse käyttänyt Facebookia menestyksellisesti myymisessä ja miten voit sinäkin - kunhan löydät siihen vain oikeat keinot sekä vinkit.

 • Facebookin käyttäminen myymistä varten
 • Miten voit löytää Facebookista itsellesi unelma-asiakkaitasi
 • Facebook -mainokset (niin että ne myös myyvät, eivätkä vain vie sinulta rahojasi)
 • Facebookin linkittäminen tärkeisiin kanaviin, joiden avulla voit kohdistaa fb-markkinointisi juuri oikeille unelma-asiakkaillesi ja sitä kautta myydä tehokkaasti, niin että sinulta ei valu rahaa turhaan hukkaan

8: Palvelujen automatisointi


Miten voit automatisoida palveluitasi mahdollisimman helposti ja varmistaa sitä kautta, että hommat toimivat automaattisesti koko ajan? Voit automatisoida monia asioita nykyään ja sitä kautta luoda itsellesi passiivista, jatkuvaa tuloa. Kun sinulla on sisältöä ja palveluita luotuna muille, on aika automatisoida niitä ja sitä kautta helpottaa sinun työtäsi.

 • Palveluiden myymisen automatisointi
 • Passiivisen tulon luominen ja myymisen helpottaminen
 • Erilaiset kanavat, jotka tukevat sinua tulosten seuraamisessa ja sitä kautta palveluiden tehostamisessa

Lisäksi saatavilla seuraavat bonukset:

(koska haluan varmistaa että sinä oikeasti onnistut unelmassasi!)
Nämä järjestetään koulutuksen aikana ja näiden arvo on yhteensä jopa 1500 €!

Bonus: Tee omat kauniit nettisivut nopeasti


Aloittaaksesi yritystoimintasi (tai kasvattaaksesi sitä), sinulla täytyy olla houkuttelevat, kauniit ja sinun näköiset nettisivut. Näytän sinulle miten voit tehdä itsellesi todella kauniit ja ammattitaitoiset Wordpress -pohjalla toimivat nettisivut. Olen itse tehnyt esimerkiksi nämä nettisivut, joten näytän sinulle miten voit itsekin luoda itsellesi kauniin pohjan ammattitaitosi esittelemiselle ja toisten palvelemiselle. Näytän sinulle miten voit tehdä todella kauniit, ammattitaitoiset ja helposti päivitettävät sivut itsellesi, niin että asiakkaat voivat löytää sinut netistä ja voivat ostaa sinulta ihania palveluitasi. Näytän myös mitä palveluita voit käyttää, että saat itsellesi kauniit sivut edullisesti. Näin pääset nopeasti eteenpäin liiketoiminnassasi ja säästät ison summan rahaa, jonka voit sijoittaa jonnekin paljon parempaankin asiaan. Et tarvitse sivujen tekoa varten monimutkaisia koodaustaitoja, näytän sinulle miten voit itsekin tehdä tämän ja miten voit jatkossakin päivittää sivujasi itse.

Bonus: Oman rohkeuden ja itseluottamuksen kasvattaminen


Kun olet yrittäjä, ei ole hyväksyttävää että et luota itseesi, tai että et osaa olla rohkeasti esillä omana itsenäsi. Hoidetaan siis nämä asiat kuntoon, niin että sinulle on paljon luontaisempaa ja helpompaa toimia yrittäjänä ja olla ylpeä itsestäsi sekä palveluistasi. Saat tähän liittyen vinkkejä sekä välineitä, niin että yrittäjäpolulla eteneminen on sinulle luontaisempaa ja mukavampaa.

Bonus: Houkutteleva myyntisivu


Käsitellään erikseen hieman tarkemmin myös myyntisivuja ja näytän miten voit tehdä niitä sekä mitä asioita niissä kannattaa olla. Myyntisivu on se paikka, missä sinä vakuutat asiakkaan siitä, että sinä osaat auttaa ja palvella häntä. Jos et osaa tehdä tätä asiaa, on täysin selvää, että et pysty palvelemaan asiakkaitasi tarpeeksi hyvin ja sitä kautta toteuttamaan tehtävääsi. Saat käytännön vinkkejä ja annan sinulle myös teknisiä vinkkejä (esimerkiksi kuvien luomisen suhteen yms).


Tavoitteenani oli selkiyttää työtäni. Nyt tuntuu, että olen löytänyt sen, mitä olen pitkään hakenut – työn, missä voin auttaa, tuoda iloa ja käyttää luovuuttani ja herkkyyttäni :) Oma yrityskuva selkiytyi ja sai kaivattuja muutoksia. Erityisesti pidin koulutuksessa Hennan mahtavista ja voimakkaista visualisaatioista! Myös materiaali oli laaja ja monipuolinen. Ehdottomasti voin suositella koulutusta jokaiselle…ja olenkin jo suositellut ;) Kokemukseni Hennasta on positiivinen, kannustava ja lempeä. Hennalla on paljon myös tietoa, mitä hän jakaa avoimesti ja se on ihan mahtavaa! Upea koulutus, kaunis kiitos sinulle, Henna

Hanna Kivinen
Vuorivalo

Pirita Seppälä
Enkelinapu

Tämä koulutus on antanut ennenkaikkea kannustusta, rohkaisua ja uskoa itseensä! Koulutuksessa on ollut käytännön vinkkejä siitä, mitä voi konkreettisesti tehdä omien tavoitteidensa eteen ja juuri tätä ainakin itse odotin koulutukselta. Suosittelisin koulutusta ja olen suositellutkin sitä jo eteenpäin. Henkisistä asioita kiinnostuneet löytävät varmasti itsensä juuri tästä koulutuksesta! Olen pitänyt kaikista Hennan koulutuksista, ja innolla odottelen seuraavaa mielenkiintoista kurssia. Tuhannet kiitokset<3

Henkilökohtaisena tavoitteena koulutuksen suhteen oli oppia uutta, saada vinkkejä ja ideoita. Nämä toteutuivat hienosti! Olen saanut todella paljon irti materiaaleista, eikä ole mitään yksittäistä tärkeää juttuja, vaan koko kokonaisuus, mikä on loistava! Materiaalit on valtavan laajoja ja kattavia, niiden eteen on ihan todella nähty paljon vaivaa. Koulutuksen arvokkain asia lienee vahvistus omaan juttuun ja luottaminen omaan itseen ja siihen mitä haluaa tehdä. Että kaikki on mahdollista ja pitää oikeasti luottaa. Suosittelisin lämpimästi! Henna on ystävällinen ja kannustava :) ja todellakin osaa hommansa!

Jenni Kivikoski
My Wildheartbeat


Eli tässä koulutuksessa opit siis:

 • Saamaan selkeämmän yhteyden sielusi viisauteen (eli omaan tehtävääsi sekä myös intuitioosi) - sillä tarvitset ensin selkeyden omasta osaamisestasi ja sitä tukevan vankan intuition
 • Käytännön askeleet, joiden avulla voit rakentaa itsellesi kannattavan yritystoiminnan (eli miten luot asiakkaillesi upeita palveluita, miten löydät asiakkaita ja miten teet heihin upean muutoksen)
 • Minun parhaimmat manifestointivinkkini (sillä tietenkin voit vaikuttaa yritystoimintaasi erittäin vahvasti sinun oman luomiskykysi avulla) ja sinä todellakin olet upea luojatar ja voit helposti luoda kaiken, mitä haluat - yritystoimintasi vaatii sinulta vankkaa manifestointikykyä!
 • Käyttämään erilaisia teknisiä palveluita (esimerkiksi nettisivuja, Facebookia, uutiskirjettä yms) tehokkaasti, niin että saat rakennettua sitä kautta itsellesi upean yritystoiminnan

Mieti miten upea yritystoiminta sinulle voikaan syntyä, kun hallitset nämä edellä mainitut osa-alueet omassa toiminnassasi. Niimpä. Siinä vaiheessa mahdollisuuksillasi ei todellakaan ole enää mitään rajoja!

-> Opetan sinulle siis aikalailla KAIKEN, mitä olen oppinut näiden vuosien aikana ja kerron sinulle parhaimmat vinkkini, joita käytän itsekin.

Sillä sinä tarvitset juuri parasta onnistuaksesi ja tämä tulee varmasti säästämään sinulta paljon aikaa pitkällä aikavälillä. Jaan sinulle runsaasti omia kokemuksiani ja teen tästä matkasta meille kaikille erittäin mielenkiintoisen sekä hauskan. Tämä koulutus on siis todellakin jotain sellaista, joka voi muuttaa elämäsi. Käsittelemme yritystoimintaa erittäin laaja-alaisesti, koska haluan sinun todellakin onnistuvan toiminnassasi.

Jo ennen koulutusta mietin omaa yrittäjyyttäni ja mahdollisuuksia rakentaa uraa omien intohimojen pohjalta. Kun Hennalta alkoi tulla mainoksia koulutuksesta, se tuntui heti niin sopivalta omiin haaveisiin. Minulla ei ollut alunperin paljoa tietoa yrittämisestä ja epäröin omia kykyjäni vastata täysin itse omasta työtilanteestani. Koulutus toi paljon rohkeutta oman yrityksen pohjalle ja monia vastauksia kysymyksiin, joita en olisi edes osannut itseltäni alunperin kysyä! Tiedot mainonnasta ja esimerkiksi omien nettisivujen ja uutiskirjeen toteuttamisesta olivat kullanarvoisia minulle. Suosittelen ehdottomasti koulutusta kaikille omaa uraansa miettiville. Samalla koulutus on syvällinen matka itseen ja vaikkei koskaan yritystä tulisi perustamaankaan, on tästä apua ja hyötyä koko omalle elämäntaipaleelle ja itsensä toteuttamiseen omassa elämässään ilman mitään kompromisseja. Unelmaelämää on mahdollista elää osittain myös työn kautta :) Henna on ihana, lämminhenkinen ja maanläheinen opettaja, joka taatusti on luottamuksen arvoinen. Hän vastaa varmasti monella taholla kysymyksiin, joita yrittämisestä voi nousta.

Riia Jesiöjärvi

Leena Pulkkinen
Luontaishoitola Kultasiivet

Tavoitteeni oli saada ideoita siitä miten saan lisättyä asiakasmäärää ja kiinnostusta omaa yritystäni kohtaan. Alueella jossa on paljon työttömyyttä ja vastaavasti useita saman alan yrittäjiä luontaishoito alalla. Materiaali on todella hyvää, sekä ne video-osuudet ja harjoitteet. Koko koulutus on ollut mielestäni erittäin hyvä. Olen suositellut tätä koulutusta jo muille. Henna on aivan super ihana ja olen saanut hyvin positiivisen kuvan hänestä. Ja se on ensiarvoisen tärkeää, että on saanut vastauksen sähköpostiin nopeasti, kun on ollut siihen tarvetta.

Tavoitteena koulutukseen oli aluksi, että oppisin käyttämään internettiä tehokkaammin mm. mainontaan ja markkinointiin. Myös kaiken muun mahdollisen tiedon ja avun halusin ottaa vastaan. Tässä olen pikkuhiljaa tehnyt facebook ja kotisivuja, joihin olen voinut ottaa vinkkejä kurssilta :) Visualisaatiot ovat ihania ja siitä pidin erityisesti, että painotit rahan merkitystä, että kun se on kuitenkin pakollista olla olemassa niin opetella suhtautumaan myönteisesti sitä kohtaan. Itsellä on ollut juuri siinä vaikeuksia, mutta tuntuu, että olen tämän kurssin ja visualisaatioiden kautta järkeistänyt asiaa itselleni.Tämä edellinen asia, visualisaatiot ja Henkimaailman apu ovat olleet arvokkaimpia asioita. Kyllä voisin suositella koulutusta muille yrittäjille.Henna on lempeä ihminen, joka levittää maailmaan Henkimaailman apua ja Valoa. Hänen työnsä on laadukasta ja luottamusta herättävää.

Henna Sirviö
Hius- ja hoitohuone Henna

Tämä ei ole kuitenkaan ihan kenelle tahansa.
Tämä on heille, jotka ovat oikeasti tähän valmiita ja tekemään vaadittavan työn tätä kaikkea varten.

Tämä koulutus on sinulle jos:


 • Olet rakastava ja sydämellinen ihminen, joka on valmis palvelemaan muita vahvemmin
 • Haluat ryhtyä yrittäjäksi (tai kasvaa yrittäjänä), mutta et vain tiedä, miten IHMEESSÄ se onnistuu mahdollisimman helposti, tai kaipaat tähän muuten lisää kannustusta
 • Olet valmis ottamaan askelia eteenpäin ja olet selkeä tekijä, etkä vain paremmasta haaveilija (sillä pelkkä haaveilu ei vie sinua eteenpäin unelmissasi)
 • Tiedostat millä alalla haluat palvella muita


Tämä EI ole sinulle jos:


 • Sinulla ei ole mitään käsitystä siitä, millä alalla voisit toimia yrittäjänä
 • Tykkäät syytellä olosuhteita, etkä osaa ottaa vastuusta omasta elämästäsi ja sitä kautta tehdä upeita muutoksia parempaan
 • Oletat että pelkästään osallistumalla kurssille, saat yrityksesi toimimaan (sinun pitää tietenkin olla valmis ottamaan reippaasti askelia eteenpäin!)
 • Et halua toimia yrittäjänä niin, että tarjoat asiakkaillesi digitaalisia palveluita
 • Henkiset asiat ovat sinulle täysin vieraita, etkä halua toimia yritystoiminnassasi sydämen palvelun kauttaOnko sinulla kysymyksiä?
No minullahan on vastauksia!

Minkä alan yrittäjille koulutus sopii?

Koulutus on hyvin antoisa kaikenlaisille hyväsydämisille yrittäjille – nimenomaan kuitenkin heille, jotka haluavat hyödyntää digitaalisia palveluita omassa yritystoiminnassaan (ja sitähän voi tehdä melkeinpä millä tahansa alalla). Tärkeintä on se, että toimit sellaisella alalla, mitä rakastat, sillä se on varmasti jotain, missä olet erittäin hyvä. Ja vaikka tällä kurssilla käsitelläänkin energioita, enkeleitä ja henkistä kasvua, niin se ei tarkoita sitä, että sinun tulisi työskennellä itsekin juuri tällaisella alalla. Kaikki eri alat ovat erittäin tärkeitä ja luovat valoa ihmisten elämään, jos sitä on tekemässä upea, sydämellinen ihminen. Pidänkin tärkeänä sitä, että osaat toimia itse yhteydessä omaan sydämeesi, toimit sitten millä alalla tahansa (vaikkapa jonkinlaisen kaupan omistajana, käsitöiden tekijänä, siivousyrittäjänä, bloggaajana tai vaikkapa taiteilijana). Alalla ei siis ole niinkään väliä, enemmänkin sillä, minkälaiseksi haluat muodostaa yritystoimintasi (haluatko luoda digitaalisia palveluita ja kasvaa enemmän myös tällaisella puolella) ja haluatko oppia hyödyntämään yhä vahvemmin omaa sielusi viisautta yritystoiminnassasi.

Silloin sinulla on parhaat mahdolliset tilaisuudet kasvattaa omaa yritystoimintaasi, kun sinulla on intohimo, rakkaus ja innostus työtäsi kohtaan. Tärkeää on luonnollisesti myös se, että sinulla on osaamista tuolla alalla ja henkilökohtaista kokemusta - näin sinulla on välineet muiden auttamiseksi. Unelmabisnes -kurssilla käsitellään myös henkisiä asioita ja saat tähän liittyen välineitä, joiden avulla voit työskennellä jatkossakin. Eli luonnollisesti sinun on hyvä olla avoin myös näille asioille ja kokea ne omaksesi, että saat kurssista parhaan hyödyn itsellesi.

Miten minä luon koulutuksen avulla itselleni Unelmabisneksen?

Vaikka jaankin sinulle koulutuksessa upeita manifestointivinkkejä ja autan sinua luomaan sydämesi sekä intuitiosi kautta itsellesi yritystoiminnan, se ei kuitenkaan tule toteutumaan pelkästään haaveilemalla. Jos odotat jotain superhelppoa keinoa, jonka avulla pystyt yhdessä päivässä luomaan satojen tuhansien yritystoiminnan, niin silloin tämä koulutus ei ole sinua varten. Vaikka manifestointi ja unelmointi on ihanaa, niin tarvitsemme sen tueksi myös käytännön tekoja! Tarvitaan hauskaa pohdintaa, intuitiota, selkeyttä ja sitten toteutusta, niin että unelmasi pääsee konkretisoitumaan ja koskettamaan muita ihmisiä. Tämä koulutus on heille, jotka ovat valmiita ottamaan askeleita eteenpäin ja sitä kautta luomaan unelmansa todeksi.

Miksi koulutus kestää näin pitkään (8 kuukautta)?

Ymmärrän että tämä kurssin pituus voi kuulostaa aluksi pitkältä ajalta. Tiedän kuitenkin ihan käytännön kokemuksenkin kautta, että tässä asiassa ei kannata edetä liian nopeasti, vaan on hyvä ensin löytää selkeyttä omaan tehtävään ja suurimpiin lahjoihin ja palveluihin, joita kantaa omassa osaamispakissaan. Sitten tuon saavutetun selkeyden avulla voit alkaa rakentamaan upeita palveluita yritystoimintasi ympärille. Tämä vaatii joskus hieman aikaa ja kypsyttelyä, sillä kasvat samalla itsekin vanhasta minästä yhä kirkkaampaa, luottavaisempaa ja rakkaudellisempaa minääsi kohti. Alat nousemaan itsekin samalla peloistasi ylemmäs ja tuo aika vaatii rauhoittumista, sallimista, rentoutumista, avoimuutta ja itsesi rakastamista. Sen vuoksi on hyvä sallia tälle prosessille aikaa, lempeyttä ja rakkautta. Näin saavutat tästä itsekin parhaiten hyötyä ja pidemmällä aikavälillä olet tehnyt erittäin vankan ja upean pohjan upealle yritystoiminnallesi ja sinulla on eväät, joiden avulla voit jatkossakin kasvaa upealla tavalla ja jatkaa palveluidesi ja toimintasi kehittämistä.

Miten kurssi käytännössä toimii (miten saan materiaalit)?

Kun olet ilmoittautunut mukaan (ja maksanut kurssin sinulle sopivalla maksutavalla), niin saat sen jälkeen sähköpostiisi kuitin sekä tunnukset, joiden avulla voit kirjautua Valonpolun Akatemian sivuille. Sisältö on siis näkyvissä Valonpolun Akatemian sivuilla (joka on minun oma erillinen koulutusalustani) ja sinne ilmestyy kurssin edetessä ?kaikki materiaalit helposti saataville. Kun osallistut Unelmabisnes -kurssille, niin et saa silloin samalla pääsyä varsinaisen Valonpolun Akatemian sisältöön, sillä Unelmabisnes -kurssi on erillinen kokonaisuutensa, ne ovat vain molemmat samalla alustalla ja niihin voi kumpaankin ostaa pääsyn, mikä tuntuukaan itselle sopivalta tähän hetkeen.

Saamasi tunnukset ovat ikuisesti voimassa, eli sisältö on sinun katsottavissasi ja käytettävissäsi niin pitkään, kuin itse haluat sitä hyödyntää. Saat siis elinikäisen pääsyn materiaaleihin, sillä tiedän miten arvokkaita hyvät vinkit ovat ja niihin on hyvä palata vielä jälkikäteenkin.

Miten nopeasti voin saada tuloksia koulutuksen avulla?

Ihana kysymys ja varmasti tämä on loppujen lopuksi erittäin yksilöllistäkin - riippuen siitä miten selkeät suunnitelmat sinulla on nyt ja miten nopeasti olet valmis etenemään. Uskon hyvin syvästi siihen, että pystyt menestymään koulutuksen vinkkien avulla ja saamaan itsellesi oikean upean yritystoiminnan rakennettua tässä kahdeksan kuukauden aikana (sillä näin upea ja suuri kasvu vie yleensä hieman aikaa). Koulutuksen avulla saat hyvin paljon käytännöllisiä vinkkejä, joita toivon sinun hyödyntävän mahdollisimman tehokkaasti omassa työssäsi. Yritystoiminta vaatii aina panostusta (myös rahallista), huolenpitoa, aikaa ja intohimoa, jotta saat siitä kannattavan ja menestyvän. En ole tarjoamassa sinulle mitään keinoa, joka veisi sinut päivässä suureen menestykseen - vaan tämä vaatii myös työtä ja käytännön askeleita. Muista että aivan varmasti saavutat toivomasi tulokset ja enemmänkin kun laitat itsesi likoon ja viimeinkin päätät toteuttaa itseäsi entistä vahvemmin.

Miten paljon aikaa koulutus vie?

Kurssi kestää yhteensä noin kahdeksen kuukautta ja saat kaikki materiaalit itsellesi talteen. Meillä ei siis ole varsinaisesti mitään tarkkaa aikataulua, missä edetä, vaan jokainen toimii tietenkin niin, miten kokee itselleen parhaaksi. Ajallisesti on siis vaikea arvioida miten paljon aikaa koulutus tulee viemään ja milloin pääset toteuttamaan haaveesi. Kaikki on niin yksilöllistä ja riippuu myös täysin meistä itsestämme, missä aikataulussa etenemme. Etenet kurssilla hiljalleen eteenpäin unelmassasi vinkkien, tehtäväkirjan ja muiden työkalujen avulla. Mitä rohkeampi ja mitä valmiimpi olet etenemään unelmaasi kohti, sitä nopeammin se varmasti onnistuu. Uskon että pystyt kuitenkin tämän kurssin edetessä ja kahdeksan kuukauden aikana rakentamaan itsellesi oikean upean unelmabisneksen.

Minulla ei ole mitään tietoa yrittäjyydestä. Käsitelläänkö koulutuksessa kaikki yrittäjyyteen liittyvät asiat?

Koulutus on hyvin laaja ja siinä käsitellään monia yrittäjyyden ja asiakkaiden hankinnan kannalta tärkeitä asioita. Autan sinua hyvin laajasti palveluidesi luomisesta asiakkaiden löytämiseen ja heidän palvelemiseen. Yrittäjyyteen ja aloittamiseen liittyy kuitenkin hyvin paljon eri asioita, jotka saattavat mietityttää sinua. Mikäli sinulla ei ole siis mitään tietoa yrittäjyydestä, niin luultavasti kaipaat kuitenkin lisätietoa mm. eri yritysmuodoista, verotuksesta, kirjanpidosta yms. Eli jos kaipaat näistä lisätietoa, niin suosittelenkin sinua kääntymään näissä asioissa asiantuntijan puoleen (en ole tietenkään asiantuntija verotuksessa tai kirjanpidossa). Onneksi meillä on täällä Suomessa monta neuvovaa tahoa, joihin voit aina tarvittaessa kääntyä ja saada hyvää palvelua ilmaiseksi (mm. Ensimetri). Varmasti siis saat aina kaiken tiedon, jota kaipaat ja koulutuksen annin myötä löydät entistä vahvemmin luottamuksen omaan toimintaasi.

Minulla on muitakin yrityskumppaneita, joiden kanssa pyöritämme yritystoimintaa yhdessä. Saammeko alennuksen?

Koulutuksessa käsitellään nimenomaan omaa voimaantumista, oman tehtävän löytämistä – sielun vision toteuttamista ja sen pohjalta oman ajatusmaailman kääntämistä sitä tukevaan suuntaan. Tästä johtuen materiaali on siis hyvin henkilökohtaista, sillä käyt itse tätä prosessia läpi omassa tahdissasi – ja jokaisella lähtökohta on tietenkin erilainen. Jos haluat siis hyödyntää koulutuksen materiaalia, ja näin saada siitä suurimman mahdollisen hyödyn monella tasolla, niin sinun tulee siis hankkia se itsellesi omaan käyttöön. Jos sinulla on kuitenkin yritystoiminta jonkun kanssa, jossa toteutatte samaa intohimoa ja tarkoitusta, niin voit tiedustella alennusta yhteydenottolomakkeen avulla (kerro teistä ja tehtävästänne siinä hieman tarkemmin).

Yrittäjyys kiinnostaa minua, mutta en tiedä lainkaan millä alalla voisin toimia. Kannattaako minun osallistua mukaan?

Tulet saamaan koulutuksesta parhaiten hyötyä silloin, kun tiedostat oman elämäntehtäväsi tässä hetkessä. Käsittelemme alussa oman idean selkeyttämistä ja sen löytämistä, eli varmasti sielusi tehtävä selkeytyy sinulle koulutuksen edetessä. Jos sinusta tuntuu kuitenkin siltä, että sinulla ei ole minkäänlaista käsitystä tehtävästäsi, niin koulutus ei välttämättä ole sinulle paras vielä tähän hetkeen. Kuuntele aina omaa sydäntäsi kun teet valintoja omaa elämääsi koskien, osaat varmasti tunnistaa sinulle parhaimmat välineet.


Kun päätin osallistua Unelmabisnes-koulutukseen tavoitteenani oli saada konkreettista tietoa siitä, mitä aloittelevan yrittäjän olisi hyvä tietää. Koulutusmateriaali on antanut paljon vastauksia mielessäni olleisiin kysymyksiin ja valaissut monia sellaisia asioita, joita en ole tullut ajatelleeksikaan. Olen ollut hyvin tyytyväinen kaikkeen koulutusmateriaaliin - upeat visualisaatiot ovat ihana bonus. Pyrinkin käyttämään niitä lähes päivittäin. On ollut mukava käydä materiaalia läpi omassa tahdissa ja on myös hyvä, että kaikki aineisto säilyy tietokoneellani käytettäväksi yritykseni kehittymisen myötä. Arvokkainta, mitä Unelmabisnes-koulutus on antanut minulle, on ollut usko omiin mahdollisuuksiini, joka on välittynyt koko koulutusmateriaalista. Se on antanut minulle rohkeutta aloittaa oma yritystoiminta. Suosittelen koulutusta kaikille, jotka haaveilevat yrittäjyydestä, tai jo toimivat yrittäjinä. Koulutukseen sijoitetut rahat kantavat varmasti hedelmää ja tulet hyötymään koulutusmateriaalista paljon. Kiitos Henna, olet ammattitaitoinen, lempeä ja innostava kurssin vetäjä! Tunnen, että olen saanut koulutuksesta vahvaa ja arvokasta tukea paitsi yrittäjyyden alkumetreille, myös koko tulevalle huikealle matkalle yrittäjänä. Jos otan kaikki koulutuksen opit käyttöön, tiedossa on täydellinen elämänmuutos ja vapaus tehdä kokopäiväisesti sitä, mitä rakastan!

Arja Saarinen
Oranssi valo

Jenni Rantanen

Tavoitteeni tälle koulutukselle oli selkeä – haluan koulutuksen jälkeen alkaa elää unelmaani uuden ajan yrittäjänä ja saavuttaa vapauden ajallisesti ja rahallisesti (koulutuksen pääteema). Sitä minun täytyy vielä monta kertaa miettiä, mistä aloitan, kun kiinnostuksenkohteita on paljon. Tarkastella sydämessäni asiaa ja täsmentää omaa elämäntehtävää, tähän kaikkeen unelmabisnes-koulutus on mainio apu. Kun kirjoitin nämä sanat koulutuksen alkaessa tehtäväkirjaan, en todellakaan tiennyt, miten valtavia harppauksia voin ottaa ja kuinka paljon kehittyä, kun vain työskentelen oman unelmani eteen Hennan ja koko ryhmän tuen avulla. Tavoitteeni on tullut paljon lähemmäs, en olisi odottanutkaan, että kaikki on valmista heti koulutuksen päätyttyä. Uskon siihen, että kaikki tämä mitä tavoittelen, on juuri minulle mahdollista ja pystyn auttamaan työni kautta hyvin monia ihmisiä. Pidin koulutuksessa erityisesti voimaannuttavista visualisaatiomatkoista, ne olivat aivan huikeita, kiitos Henna! Pidin myös koulutuksen syvällisyydestä, se oli hyvin läpitunkeva matka omaan itseen, myös omiin pelkoihin ja rajoituksiin, ja niiden pintaan tuleminen jos mikä on upeaa, tärkeä askel matkalla eteenpäin.

Koko asenne lähestyä yrittäjyyttä oli hyvin vapauttava ja rakkaudellinen, innostava ja silti myös käytännöllinen ja toimiva. Koulutuksen arvokkain asia minulle on ollut päästä eroon negatiivisista ajatusmalleista rahaan liittyen. ?R?aha-aiheen syvällisen käsittelyn ??avulla koin rahan energian todellisen luonteen: se onkin mitä puhtainta ja korkeinta valoa kantavaa energiaa! Matkalla yrittäjäksi kaikki rahaan liittyvät negatiiviset ajatusmallit olisivat todella haitallisia, joten siksi nostin tämän tärkeimmäksi aiheeksi. Suosittelen kurssia hyvin lämpimästi ihan jokaiselle, vaikka ei vielä edes olisi ajatuksia tai haaveita yrittäjyydestä. Tämä koulutus on niin syvääluotaava matka itseen, että uskon monien sydämestä löytyvän selkeän suunnan ja kipinän elää unelmaelämää oman työn kautta, samalla palvellen muita korkeimmalla mahdollisella valolla ja rakkaudella. Se tekee maailmasta koko ajan enemmän taivaan maan päällä, rakkauden valtakunnan. Henna on täynnä rakkautta ja aina valmis jakamaan kaiken oivaltamansa muiden kanssa. Hän on syntynyt tänne maan päälle auttamaan ja levittämään jumalallista valoa hyvin laajalle. Hennalla on upea taito opettaa ja inspiroida, motivoida ja tukea. Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen, että minut on johdatettu Hennan kursseille ja olen saanut tutustua häneen aina paremmin. Tämän koulutuksen arvoa on vaikea mitata rahassa, mutta ainakin se oli kaiken hintansa arvoinen ja paljon enemmänkin. Jos ottaisin aivan kaikki koulutuksen opit käyttöön, koen, että se veisi elämäni niin uusille ulottuvuuksille, että arvo olisi aika mittaamaton. Lisäksi koen, että tämä koulutus valmistaa nimenomaan Uuden ajan yrittäjäksi, enkä ole vastaavanlaiseen koulutukseen törmännyt.

Materiaali oli kattava ja upeasti koottu. Arvokkaimpia asioita oli juuri tämä ajankäyttö sekä erilaiset työkalut ja tiedot erilaisista maksujärjestelmistä. Myös hinnoittelun ja oman energian välittämisen ja oman juttunsa löytäminen olivat hyviä muistutuksia. Aihe oli kattava, joten jokainen saa tästä varmasti itselleen jotain : ) Sinussa ja työtavoissasi on paljon samaa mitä itse haen tekemiseltäni ja ympäristöltä, työ tavoilta yms. Lämmin kiitos Henna innostavasta (ja kauniista) materiaalista yrittäjyyteen. Ihanaa, että jaoit tämän kaiken kanssamme. Kiitokset myös oppaillesi <3 Olen jo suositellut koulutusta ystävilleni : )

Niina Nabb

Hinta ja maksutavat


Nappaa nopeasti paikkasi!

Koulutuksen kokonaishinta on 1197 euroa, tarjolla on seuraavat maksuvaihtoehdot:

Osamaksu:
Maksa haluamallasi maksusuunnitelmalla ja ajalla!
Voit maksaa koulutuksen summan osamaksulla. Tarjolla on kolme erilaista osamaksuvaihtoehtoa (Collector, Everyday ja Jousto), joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kun valitset osamaksun, niin voit valita omaan tilanteeseesi sopivan maksuajan sekä lyhennyserän. Voit lukea lisää osamaksuvaihtoehdoista ilmoittautumissivuilla.

Korttimaksu (kertaveloitus):
Voit maksaa koulutuksen kokonaisuudessaan myös korttimaksulla. Seuraavat kortit käyvät maksua varten: Visa ja MasterCard (debit ja credit), Visa Electron, Maestro, American Express ja Diners Club. Voit maksaa koulutuksen myös kk-erissä (129€ x 10kk ajan), jos muut maksuvaihtoehdot eivät sovi sinulle.

Verkkopankkimaksu
Voit maksaa koulutuksen kokonaisuudessaan myös verkkopankkitunnuksillasi. Käytössä on kaikkien pankkien maksupainikkeet, joiden avulla voit maksaa kurssin turvallisesti.

Korttimaksu (kk-veloitus 10 kk ajan)
Jos osamaksu sopii paremmin tilanteeseesi, mutta et pysty maksamaan sitä yllä olevilla vaihtoehdoilla, niin tarjolla on myös kuukausiveloitus, joka veloitetaan valitsemaltasi maksukortilta joka kuukausi 10 kuukauden ajan. Kuukausimaksu on 129 euroa, joka veloitetaan kortiltasi joka kuukausi sama päivä (ja ilmoittautuessasi ensimmäisen kerran).


Maksun turvallisuus
Maksaminen onnistuu täysin turvallisesti luotettavan palvelun (Checkout Finland Oy:n) toimesta. Chechout Finland on luotettava suomalainen yritys, jonka kautta maksaminen tapahtuu helposti ja täysin turvallisesti. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Jos valitset tarjolla olevan kk-maksun, joka veloitetaan 10 kuukauden ajan kortiltasi, niin maksu toteutetaan Stripe-maksupalvelun toimesta, joka on erikoistunut luotettavaan korttimaksamiseen. Maksupalvelu täyttää internet-maksamiselle asetetut korkeat tietoturvavaatimukset.>