Oletko valmis oppimaan 3 tärkeää elementtiä, joiden avulla alat elämään unelmiesi todellisuutta ja sitä kautta VASTAANOTAT unelmasi 100% varmuudella?

OLETKO VALMIS JATKUVIIN RAHAIHMEISIIN, SYVÄÄN MIELENRAUHAAN SEKÄ TAIANOMAISUUTEEN RAHAN SUHTEEN?

On aika herätellä tämän mahdollistama voima sisimmästäsi.

Livetapahtuma, jossa opit kolme tärkeää elementtiä, joiden avulla opit hallitsemaan vetovoiman lain ja saamaan kaiken mitä haluat - milloin haluat

Livetapahtuma järjestetään tiistaina 2.7.2019 klo 19:00

Aikaa jäljellä:

motionmailapp.com

Okei. Osaat laatia juuri ne oikeat, sydämestäsi kumpuavat rahaunelmat ja kutsua universumin tueksesi. 

Mutta mitä sitten seuraavaksi?

Jatkatko samoilla ikävillä kaavoilla eteenpäin, ajatellen että "tein varmaankin jotain väärin", "en minä tässä edelleenkään voi onnistua" tai "nyt loin itsellesi aivan liian ison tavoitteen"

...ja sitä kautta kokemaan tarpeettomia viivästyksiä unelmiesi toimituksessa?

Vai haluatko todella oppia tekemään ISON, pysyvän muutoksen elämässäsi?

Oletko valmis oppimaan selkeän tavan, jonka avulla PYSYT taajuudella ja sitä kautta unelmasi toteutuvat 100 % varmuudella?

Kiitos kaikille - tapahtumamme on päättynyt!

Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle ja kuulla kun vastaavanlaisia tapahtumia järjestetään uudelleen.

[mc4wp_form id="24881"]

Nämä asiat käymme läpi yhteisessä illassamme:

Kolme tärkeää elementtiä, joiden avulla opit alat elämään unelmiesi todellisuutta ja sitä kautta VASTAANOTAT unelmasi 100% varmuudella?

Askel #1

Osa sinusta on tottunut jäämään kiinni erillisyyden, vaikeuksien ja haasteiden taajuudelle. Opi laajentamaan näkemystäsi helpolla ja rakkaudellisella tavalla yhdistymällä yhä vahvemmin universaaliin viisauteen ja rajattomuuteen. Näin voit helpolla tavalla pysyä avoimena, päästä eteenpäin epäilyistäsi ja kokea ihania onnistumisen hetkiä jatkuvasti.

Askel #2

Yhdisty tulevaisuuden visioihisi yhteisen taianomaisen meditaatiohetkemme aikana. Vastaanota ohjausta, vinkkejä ja voimaannuttavaa energiaa tulevaisuuden minältäsi ja nopeuta täten unelmiesi toteutumista huomattavasti ymmärtämällä vahvemmin seuraavia askeleitasi. Vastaanota täydellinen selkeys siitä, MITEN toteutat omat runsauden unelmasi ja visiosi.

Askel #3

Opi onnistumaan kaikissa unelmissasi ymmärtämällä SINUN tärkeimmän tehtäväsi manifestoinnin osalta ja yhdistymällä tähän osaan itsessäsi. Avaudu universumin ohjaukselle ja merkeille yhä vahvemmin sekä valjasta tässä prosessissa myös INTUITIOSI. Opi siirtymään unelmiasi kohti tuhatkertaisella vauhdilla pitämällä itsesi sillä taajuudella, missä unelmasi toteutuvat 100 % varmuudella.

Jos näemme livetapahtumassa, tämä maksuton visualisaatio tulee olemaan sinun!

Kun tulet livenä mukaan, saat lahjaksi tämän maksuttoman manifestointivisualisaation, jossa keskityt luomaan rahaunelmiasi ja pysymään avoimena niiden vastaanottamiseksi. Voit käyttää tätä vaikka koko loppuelämäsi ajan ja sitä kautta avautua vastaanottamaan mitä haluat, milloin haluat!

Kiitos kaikille - tapahtumamme on päättynyt!

Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle ja kuulla kun vastaavanlaisia tapahtumia järjestetään uudelleen.

[mc4wp_form id="24881"]


Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>