Säädä omat chakrasi runsauden taajuudelle ja manifestoi unelmiesi elämä taianomaisella flowlla

KYLLÄ - haluan tämän nyt 33 €

Sinussakin on runsaasti avaamatonta potentiaalia energiakentässäsi, sillä...

SINULLAKIN ON SUORA YHTEYS TAIVAALLISEEN RUNSAUTEEN

...mutta yleensä nämä kanavat on säädetty puutteiden ja ongelmien taajuudelle runsauden, harmonian ja yltäkylläisyyden sijasta.

SINUN CHAKRASI OVAT SINUN HENKILÖKOHTAINEN KANAVASI UNIVERSUMIN RUNSAUKSIIN, TUKEEN JA VIISAUTEEN

Chakroillasi on huomattava vaikutus omaan manifestointiprosessiisi, sillä ne voivat olla säädettyjä joko menestykseen, tai puutteisiin. Se energiaa, mitä sinä kannat sisimmässäsi määrittelee sen suunnan, mihin kuljet tässä hetkessä.

Chakroillasi on suuri vaikutus koko elämääsi. Sinun chakrojesi tilanne määrittelee totaalisesti sen, mitä asioita vedät puoleesi vetovoiman lakien mukaisesti.

Chakrojesi energiataajuus määrittelee sinun ajatuksesi, tunnetilasi, tietoisuutesi tason, kehosi hyvinvoinnin sekä onnistumisesi manifestoinnissa.

UNIVERSUMIN RUNSAUDET OVAT KOODATTU SINUNKIN CHAKROIHISI, SINUN TARVITSEE VAIN OPPIA AVAAMAAN TÄMÄ POTENTIAALI SISIMMÄSTÄSI.

Kuuntele siis minua nyt ystäväni.

Jos olet valmis ottamaan nyt extratukea matkallesi, niin tarjoan sinulle nyt erittäin edullisesti Runsauden flow chakrakurssiani.

Tällä minikurssilla ohjaan sinut puhdistamaan, avaamaan ja kohottamaan chakrojesi energioita sekä sitä kautta sinun yhteyttäsi universumin rikkauksiin.

Käänny siis sisäänpäin ja kuulostele olisiko tämä jotain, mikä tukisi sinua omalla matkallasi tässä hetkessä - tämä erikoistarjous on voimassa rajoitetun ajan.

ESITTELYSSÄ MINIKURSSI:

Minikurssi, jossa opit aktivoimaan chakrajärjestelmäsi runsauden, rakkauden ja ilon taajuudelle

HUOM! Kurssin normaalihinta on 144 €, mutta nyt se on saatavilla 33 € rajoitetun ajan!

KYLLÄ - haluan tämän nyt 33 €

TIESITKÖ ETTÄ CHAKRAT VAIKUTTAVAT OLEELLISESTI SIIHEN, ONNISTUTKO UNELMASSASI TAI MITEN HELPOSTI JA NOPEASTI ONNISTUT NIISSÄ

Chakroillasi on suuri vaikutus esimerkiksi:

Manifestoinnin keveyteen ja iloisuuteen, sillä chakrojesi tilanne määrittelee, miten paljon sallit itsellesi iloa ja nautintoa

Luottamuksesi tasoon - sekä sitä kautta yhteyteesi universumin tukeen, sillä chakrojesi tilanne määrittelee sen, keskitytkö selviytymiseen vai upean kukoistamisen rakentamiseen

Sinun rakkauden sekä kiitollisuuden määrään, sillä se minkälaiseksi sinä koet elämäsi riippuu siitä, minkälaista energiaa kannat sinun chakroissasi 

Sinun kykyysi sitoutua unelmaasi, sillä chakrojesi tilanne määrittelee itseluottamuksesi ja motivaation tason sekä myös sinun oman kykysi sitoutua sinulle tärkeisiin asioihin

Minikurssin arvo 144 €, tämä on saatavillasi nyt 33 €!

KYLLÄ - haluan tämän nyt 33 €

Mitä vastaanotat tällä minikurssilla?

1.

VIDEOKOULUTUS - OPI YMMÄRTÄMÄÄN CHAKROJEN VAIKUTUS MANIFESTOINTIIN

Ymmärrä chakrojesi vaikutus manifestointiprosessiin ja siihen, miten vahvasti sallit tuon taajuuden kanavoitua sinun omaan fyysiseen todellisuuteesi

Ymmärrä minkälainen tilanne sinulla on chakroissasi tällä hetkellä, sillä käymme läpi tyypilliset merkit, joita liittyy chakrojen epätasapainotilaan

Opi miten voit tehdä pysyviä ja lopullisia muutoksia chakroihisi ja työstää siellä olevat tukokset lopullisesti itsestäsi pois

2.

CHAKRAOPAS JOKAISESTA 12 cHAKRASTA SEKÄ NIIDEN VAIKUTUKSESTA MANIFESTOINTIIN

Kirjallinen yhteenveto kaikista 12 chakrasta, niihin liittyvistä ominaisuuksista, tehtävästä manifestoinnin kannalta sekä yleisistä merkeistä, joista tunnistat, että sinulla on työstettävää jonkun chakran alueella.

Jokaisen 12 chakran tehtävä ja ominaisuudet

Yleisimmät merkit, joista tunnistat, että sinulla on tukoksia jonkun chakran alueella

Jokaisen chakran tehtävä manifestointiprosessissa

3.

TYÖKIRJA, JOKA AUTTAA SINUA TIEDOSTAMAAN CHAKROISSASI OLEVAT TUKOKSET

Tämä työkirja auttaa sinua tarkastelemaan chakroissasi olevaa tilannetta yhä syvällisemmin. Opastan sinua tiedostamaan chakroissasi olevia negatiivisia ohjelmointeja, jotka ovat chakrojen jumien taustalla. Näin pystyt vapauttamaan jumituneita energioita itsestäsi yhä vahvemmin ja selkeämmin.

Tiedosta ja ymmärrä chakroissasi olevia tukoksia yhä vahvemmin ja selkeämmin

Opi vapauttamaan chakrojen jumeja yhä vahvemmin ja pysyvämmin

4.

CHAKRAMEDITAATIO, jOSSA ARKKIENKELIT UUDISTAVAT JA AVAAVAT CHAKROJASI

Tässä meditaatiomatkassa matkustat enkeleiden luokse vastaanottamaan heiltä syvällistä hoitoa chakrajärjestelmääsi. Arkkienkelit käyvät sinun chakrajärjestelmäsi läpi ja he puhdistavat sekä laajentavat sitä, että sinulla voi olla vahvempi yhteys jumalalliseen runsauteen.

Puhdista sinun koko chakrajärjestelmäsi

Vastaanota enkeleiltä hoitavaa ja parantavaa energiaa chakroihisi

Vahvista yhteyttäsi jumalalliseen runsauteen ja korkeimpaan itseesi

5.

LYHYT CHAKRAMEDITAATIO, JOSSA ARKKIENKELIT AVAAVAT CHAKROJASI

Tässä lyhyemmässä meditaatiomatkassa käyt enkeleiden kanssa läpi chakrajärjestelmäsi, puhdistaen ja laajentaen sitä. Näin voit aloittaa päiväsi upeassa energiassa, sillä olet yhdistynyt korkeimpaan olemukseesi enkeleiden avustuksella!

Puhdista ja laajenna chakrajärjestelmäsi

Vastaanota enkeleiltä siunauksia sekä valoa chakroihisi

Vahvista yhteyttäsi korkeimpaan itseesi ja runsauteen

5.

MINIOHJEET KRISTALLIEN HYÖDYNTÄMISEEN CHAKROJESI AVAAMISESSA

Tässä minioppaassa kerron sinulle miten voit hyödyntää voimallisia kristalleja chakrojesi puhdistamisessa ja avaamisessa. Saat ohjeet voimalliseen kristallichakrahoitoon. Saat ohjeet myös eri kristallilajeihin, jotka sopivat sinun 12 eri chakraasi. 

Opi puhdistamaan ja avaamaan chakrojasi kristallien avulla

Ymmärrä mitkä kristallilajit sopivat sinun eri chakroillesi

Opi tekemään itsellesi voimallinen kristallichakrahoito

KYLLÄ - haluan tämän nyt 33 €

TÄMÄ ON JOPA

ALENNUS

KURSSISTA JONKA ARVO ON 144 €,
SAATAVILLA NYT

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan

KYLLÄ - haluan tämän nyt 33 €

Palautteita ASIAKKAILTANI:

"Koen tänään olevani arvokas, olen luottavainen ja rauhallinen, säteilen varmuutta. Olen tästä saanut palautettakin. Olen löytänyt vahvistusta oman polun kulkemiseen eli elämäntehtäväni. Olen todella levollinen ja luottavainen, ymmärrän, että olen vastuussa asioista, mutta en syyllistä niistä itseäni. Tiedän, että olen vahvasti menossa kohti unelmiani."

- Päivi Järvilehto-Kylänpää

"Koen muuttuneeni ihan konkreettisesti oman elämäni luojattareksi. Arvostan itseäni aivan eri tavalla kuin ennen, tämän huomaan myös korjaantuneessa parisuhteessani. Henkinen polku on taas selvänä edessäni ja ihanat valon oppaat kulkevat kanssani. Intuitioni on kasvanut, kuulen enkeleiden viestit selvästi. Samalla kun olen alkanut näkemään itsessäni potentiaalia vaikka mihin on elämä tuonut eteeni uusia tilaisuuksia."

- Anu Kalliola

UNELMIESI YLTÄKYLLÄINEN ELÄMÄ on aivan sinunkin ulottuvillasi...

Se elää jo NYT sinun sisimmässäsi. Valitettavasti sinä olet vain tottunut kantamaan raskaita, ikäviä energioita chakroissasi. Tästä syystä sinun on vaikeaa:

Pitää yllä luottamusta ja yhteyttä universumin tukeen ja taikaan

Olla avoin sille mitä haluat - niin että se voisi saapua helposti luoksesi

Päästää irti ikävistä ajatuksista ja tunnetukoksistasi

Rakas ystäväni, elämän taianomaisuus, helppous, flow ja ihmeet ovat aina olleet sinun ulottuvillasi.

Oletko valmis aktivoimaan tämän taajuuden yhä vahvemmin?

Tämä minikurssi on sinulle, jos haluat oppia työskentelemään chakrojesi parissa yhä taianomaisemmin, toimivammin ja viisaammin.

ONKO SINUN CHAKROILLASI OIKEASTI YHTEYS UNELMIESI ELÄMÄÄN?

Manifestoimisessa ei ole kyse vain toivomisesta tai unelmien jahtaamisesta. Manifestointi on prosessi, jossa sinä yhdistyt korkeavärähteisiin visioihin ja pystyäksesi onnistumaan niissä sinun tulee itsekin avautua tuolle korkeavärähteiselle energialle. 

Sinä pystyt onnistumaan upeissa unelmissasi (ja ylläpitämään tuon taajuuden) siis ainoastaan siten, että kohotat omia energioitasi pysyvällä tavalla. Tämä onnistuu siten, että puhdistat chakrajärjestelmääsi ja sitä kautta mahdollistat korkeamman valon kanavoitumisen omaan olemukseesi.

Sinun chakrajärjestelmäsi on sinun oma henkilökohtainen kanavasi omaan korkeavärähteiseen olemukseesi. Jos siellä on tukoksia, sinulla on tukoksia omassa yhteydessäsi runsauteen, rakkauteen ja universaaliin viisauteen. Kun sinä opit puhdistamaan, avaamaan ja laajentamaan omia chakrojasi, niin samalla moninkertaistat yhteytesi taivaalliseen runsauteen.

Tämän korkeamman tietoisuustilan ansiosta sinulla avautuu selkeämpi yhteys omiin unelmiisi, elämäntehtävääsi sekä omaan kykyysi ottaa nuo visiot vastaan tänne fyysiseen todellisuuteen ilolla ja nautinnolla.

KUVITTELE MITEN SINÄ...

Osaat avata korkeammat chakrasi sekä sitä kautta opit kuulemaan enkeleiden viestit vahvemmin ja koet universumin tukevan sinua vahvasti

Löydät nautinnon manifestointiprosessista yhä vahvemmin, sillä osaat avata tärkeän energiakeskuksen, joka yhdistää sinut taianomaiseen flowhun

Osaat avata sydämesi yhä vahvemmin sekä sitä kautta avata rakkauden virtaamaan sinulle ja sinusta yhä voimallisemmin

Aktivoit oman intuitiosi toimimaan arjessasi sekä moninkertaistat ihmeiden sekä ohjauksen määrän elämässäsi

Ihana ystäväni, sinä voit todellakin LUODA kaiken mitä haluat.

Kun opit vain pitämään energiasi korkealla - helposti (mikä onnistuu kätevästi juuri chakratyöskentelyn avustuksella)

HUOM! Kurssin normaalihinta on 144 €, mutta nyt se on saatavilla 33 € rajoitetun ajan

Hanki pääsy näihin TAIANOMAISIIN runsauden työvälineisiin:

Kun hankit nämä työvälineet käyttöösi, voit alkaa soveltamaan niitä omaan elämääsi koko loppuelämän ajan ja alkaa juurtumaan entistä vahvemmin runsauden visioihisi niiden vastaanottamiseksi.

Kun hankit kurssin itsellesi, niin saat ikuisen pääsyn kurssimateriaaliin.

KYLLÄ - haluan tämän nyt 33 €


Henna Saloranta © Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>