Opi siirtymään peloista voimaasi ja vetämään puoleesi taianomaisia asioita!

SINUNKIN ON AIKA SIIRTYÄ VAIKEUKSISTA RUNSAUTEEN

VAIN 4 PÄIVÄSSÄ!

Opi feminiininen runsauden luomisprosessi, jossa vedät runsauden visiot puoleesi ilolla sekä taianomaisuudella ilman kärsimystä ja stressiä

 *Saatavilla ainoastaan lyhyen rajoitetun ajan

SÄÄDÄ ENERGIASI RUNSAUDEN TAAJUUDELLE JA VEDÄ PUOLEESI UPEITA IHMEITÄ.

Haluaisitko oppia vetämään puoleesi upeita rikkauksia, ihmeitä, synkronismia ja onnellisuutta VÄLITTÖMÄSTI?

Se onnistuu päästämällä irti ikävien ongelmien aiheuttavilta tekijöiltä  ja yhdistymällä taianomaiseen feminiiniseen olemukseesi, mikä auttaa sinua tulemaan välittömästi magneetiksi sydämesi todellisille visioille. 

Sinunkin on aika lopettaa pakeneminen omalta todelliselta voimaltasi. Ja yhdistyä siihen taianomaisuuteen, joka todella olet. 

Anna minun näyttää sinulle MITEN se onnistuu.

Kyllä - olen ehdottomasti mukana!

Täytä yhteystietosi tähän alle, niin pääset mukaan:

OPIT MUUN MUASSA SEURAAVIA ASIOITA:

Avaudu runsauden energialle helposti ja taianomaisesti, että voit vastaanottaa yhä enemmän ohjausta, merkkejä ja tukea universumista ja kulkea tuettuna eteenpäin unelmiasi kohti 

Tärkein asia mitä sinun tulee tehdä, että voit oppia luomaan enemmän rakkautta, rahaa ja onnellisuutta elämääsi ilman, että luet jälleen seuraavat 10 itsesi kehittämisen kirjaa

OIKEA syy siihen, miksi et saa mitä haluat ja mitä voit tehdä muuttaaksesi sen NYT, niin että voit manifestoida välittömästi mitä haluat ja päästää irti itsesi sabotoimisesta

Tärkeä feminiininen ominaisuus, jota et käytä tällä hetkellä. Tämä auttaa sinua ottamaan juuri oikeat askeleet, niin että sinun ei tarvitse enää rukoilla vuodesta toiseen ilman tuloksia. Lopetetaan tuo malli!

Älä menetä mahdollisuutta tähän sisältöön!

Täytä yhteystietosi alle, sillä haaste on saatavilla vain rajoitetun ajan:

JOKAISENA HAASTEEN PÄIVÄNÄ SAAT LYHYEN VIDEON SEKÄ ERITYISEN RITUAALIN, JOssa käsittelemme seuraavia aiheita:


Päivä #1
Aseta sisäinen gps-järjestelmäsi runsauden taajuudelle

Opi vapautumaan puutteiden ja ongelmien kierteeltä tekemällä tämä oleellinen ja tärkeä sisäinen muutos, joka alkaa ruokkia runsauden kasvua tulevaisuudessasi.


Päivä #2
VASTAANOTA SYDÄMESI UPEIMMAT VISIOT

Lopeta itsesi pienentäminen ja opi tarkastelemaan uudistunein silmin todellisia runsauden unelmiasi. Opi valjastamaan universumin voimallinen tuki unelmiesi toteutumiseksi. 


Päivä #3
avaudu korkeimmalle RUNSAUDEN TASOLLE VAPAUTTAMALLA VASTUSTUKSESI

Tiedosta ja vapauta oma sisäinen vastustuksesi, joka vaikuttaa huomaamattasi taustalla jarruttaen ja hidastaen onnistumistasi. Valmistaudu RÄJÄYTTÄMÄÄN nämä totaalisesti pois.


Päivä #4
OPI PYSYMÄÄN AVOIMENA JATKUVIEN IHMEIDEN KOKEMISEKSI

Yhteinen manifestointikoulutus livelähetyksenä - opi pysymään avoimena runsaudelle vastaanottaaksesi sitä jatkuvasti + runsauden luomiseen manifestointiäänite.

Toimiiko tämä... oikeasti?

Kyllä. Kun vain tiedät mikä on sinun tehtäväsi tässä yhtälössä. Tässä muutama kommentti heiltä, jotka ovat olleet mukana aikaisemmissa manifestointihaasteissa:

KYSYMYS: Onko videohaasteessa tarkkaa aikataulua? 

Ei ole ja on :) Saat linkin videoihin/meditaatioihin omaan sähköpostiisi ja voit katsoa ne omassa tahdissasi. Videot ja meditaatiot eivät ole kuitenkaan ikuisesti katsottavissa (ne poistetaan haasteen jälkeen), eli kannustan sinua katsomaan ne sillä viikolla kun ne julkaistaan / seuraavan viikon alussa. Yhteiseen live-iltaan saat tarkemmat aikataulut sähköpostiisi (siihen ei ole mahdollista tulla mukaan jälkikäteen).

KYSYMYS: Milloin voin nähdä videot?

Ensimmäisen päivän materiaali julkaistaan katsottavaksesi torstaina 28.11.2019 ja siitä lähtien saat aina päivän päästä seuraavan materiaalin itsellesi. Viimeisestä livelähetyksestä järjestetään kaksi eri ajankohtaa, joista saat ilmoituksen sähköpostiisi ja joista voit valita itsellesi sopivan ajankohdan.

KYSYMYS: Onko haaste oikeasti maksuton?

Kyllä. Kaikki yhteisen haasteen materiaalit ovat täysin maksuttomia, eikä niistä veloiteta minkäänlaisia maksuja missään vaiheessa. Ilmoittautumisen jälkeen saat linkit sisältöön ilmoitettuina ajankohtina ja jos haluat, niin voit milloin vain poistua postituslistalta / koko haasteesta (jos et koe sitä itsellesi hyödylliseksi).

Kyllä - olen ehdottomasti mukana!

Täytä yhteystietosi alle, sillä haaste on saatavilla vain rajoitetun ajan:


Henna Saloranta © Copyright 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>