VAHVISTA YHTEYTTÄSI OMAAN TAIVAALLISEEN ENKELITIIMIISI

Kohota energiasi ihmeiden, rakkauden ja runsauden taajuuteen vain neljässä päivässä enkeleiden avulla!

 *Saatavilla ainoastaan lyhyen rajoitetun ajan

HALUAISITKO AISTIA SELKEÄSTI OMAT ENKELISI JA VAHVISTAA TEIDÄN  yhteistyötänne?

Kyllä - sinäkin voit vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin, niin että pystyt aistimaan heidät ja vastaanottamaan heiltä selkeämpiä merkkejä ja viestejä.

Enkeleiden aistiminen ei ole jotain sellaista, mikä on tarkoitettu vain "harvoille ja valituille". Sillä sinäkin voit oppia onnistumaan tässä iloisella ja helpolla tavalla!

Tule mukaan tähän yhteiseen enkeliworkshopiin ja opi vahvistamaan yhteyttäsi enkeleiden taianomaiseen maailmaan!

Kiitos kaikille osallistuneille!

Workshopimme on päättynyt

OLETKO VALMIS VAHVISTAMAAN YHTEYTTÄSI OMIIN ENKELEIHISI JA AISTIMAAN HEITÄ YHÄ SELKEÄMMIN?

TÄSSÄ ENKELIWORKSHOPISSA OPIT:

Tutustumaan läheisesti sinun enkeleihisi - tiedostamaan keitä enkeleitä luonasi on, mikä on heidän tehtävänsä ja missä asioissa he sinua erityisesti juuri nyt auttavat

Kohottamaan energioitasi rakkauden, ilon ja täyttymyksen taajuudelle sekä näin yhdistymään yhä vahvemmin sielusi viisauteen sekä enkeleiden taajuudelle

Vastaanottamaan enkeleiltä viestejä ja merkkejä sekä kokemaan elämässäsi yhä enemmän ihmeitä ja synkronismia, sillä olet yhteydessä tahoon, joka osaa tarjoilla niitä sinulle

Kulkemaan taianomaisesti unelmiasi kohti, enkeleiden tukemana - sillä kaikista eniten he rakastavat auttaa sinua niissä asioissa, mitkä ovat sinulle kaikista iloisempia

Kiitos kaikille osallistuneille!

Workshopimme on päättynyt

MITEN HYÖDYT VAHVASTA ENKELIYHTEYDESTÄ?

Vahva enkeliyhteys tulee tuomaan elämääsi todella paljon siunauksia monella eri tasolla! Enkelit ovat Jumalan rakkaudellisia, iloisia ja viisaita apulaisia sekä he rakastavat sinun pyyteetöntä auttamista.

Kun yhteytesi enkeleihin on vahva, voit hyödyntää heidän tukeaan elämässäsi monin eri tavoin:

Unelmiesi toteuttamiseen - enkelit rakastavat sinun tukemistasi ja kaikista eniten he rakastavat, kun voivat auttaa sinua sinun sydämesi toiveiden toteuttamisessa!

Viisaaseen näkökulmaan yhdistymiseen - enkelit auttavat sinua näkemään korkeamman, rakkaudellisen näkökulman eri asioissa sekä tätä kautta kulkemaan aina ilolla eteenpäin

Jumien ja pelkojen vapauttamiseen - enkelit auttavat sinua aina keskittymään iloisiin mahdollisuuksiin pelkojen ja puutteiden sijasta ja näin luomaan iloisia lopputuloksia elämääsi

JOKA PÄIVÄ SAAT TEHTÄVIÄ (VOIT TEHDÄ KOTONASI), JOTKA KOHOTTAVAT ENERGIOITASI JA VAHVISTAVAT ENKELIYHTEYTTÄSI

Workshop sisältää yksinkertaisia ja helppoja tehtäviä (meditaatioita, enkeliharjoituksia, enkelipyyntöjä yms.), jotka vahvistavat yhteyttäsi enkeleihisi. Tutustu tarkemmin ohjelmaamme alapuolelta:

PÄIVÄ 1

Tutustu läheisesti omaan suojelusenkeliisi ja tiedosta hänen nimensä. Ojenna hänelle tärkeä sydämesi toive toteutettavaksi ja vastaanota tähän enkeleiltä tukea.

PÄIVÄ 2

Ymmärrä kuka erityinen arkkienkeli tukee sinua tällä hetkellä ja oivalla mitä se kertoo sinun elämäntilanteestasi ja toiveestasi. Vastaanota merkki enkeleiltä.

PÄIVÄ 3

Opi päästämään irti omista peloistasi enkeleiden avustuksella. Koe enkeleiden energioita kohottava vaikutus, kun he yhdistävät sinua sielusi viisauteen.

PÄIVÄ 4

Yhteisessä koulutushetkessä jaan sinulle tärkeitä työkaluja, tehtäviä ja vinkkejä, jotka auttavat sinua vahvistamaan yhteyttäsi enkeleiden maailmaan.

OHJAAJASI HENNA SALORANTA

Tätä workshoppia ohjaa Valonpolku -sivustolta tuttu Henna Saloranta, joka on auttanut ihmisiä yhdistymään enkeleihin maailmaan ja reilu kymmenen vuoden ajan erilaisten kurssien sekä koulutusten kautta.

Tässä maksuttomassa workshopissa pääset tutustumaan omiin enkeleihisi, vahvistamaan yhteyttänne ja vastaanottamaan heiltä yhä enemmän merkkejä ja rakkautta.

Henna on auttanut jo tuhansia ihmisiä yhdistymään omiin enkeleihin vuosien varrella. Hänellä on hyvin maanläheinen ja lempeä tyyli ohjata ihmisiä, joten voit tietää olevasi hyvissä käsissä tässä workshopissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

KYSYMYS: Milloin workshop alkaa?

Kun liityt mukaan, niin saat heti ensimmäisen materiaalin sähköpostiisi. Seuraavat materiaalit julkaistaan aina päivän päästä edellisestä - saat kaiken materiaalin omaan sähköpostiisi.

KYSYMYS: Onko workshopissa tarkkaa aikataulua?

Ei ole ja on :) Saat linkin materiaaliin omaan sähköpostiisi ja voit katsoa ne omassa tahdissasi. Materiaali ei ole kuitenkaan ikuisesti katsottavissa (ne poistetaan workshopin jälkeen), eli kannustan sinua katsomaan materiaalin aika pian julkaisun jälkeen. Näin sinun tulee tehtävät tehtyä ja tulet saamaan tästä hyötyä elämääsi.

KYSYMYS: Enkelit eivät ole minulle tuttuja, voinko tulla mukaan?

Et tarvitse minkäänlaisia tietoja tai taitoja osallistuaksesi mukaan - ainoastaan avoimen mielen sekä sydämen. Voit siis oikein hyvin osallistua mukaan, vaikka sinulla ei olisi minkäänlaisia enkelikokemuksia entuudestaan. Niitä tulet nimenomaan saamaan workshopin avustuksella!

KYSYMYS: Onko workshop oikeasti maksuton?

Kyllä. Kaikki workshopin materiaalit ovat täysin maksuttomia, eikä niistä veloiteta minkäänlaisia maksuja missään vaiheessa. Ilmoittautumisen jälkeen saat linkit sisältöön ilmoitettuina ajankohtina ja jos haluat, niin voit milloin vain poistua postituslistalta / koko haasteesta (jos et koe sitä itsellesi hyödylliseksi).

Kiitos kaikille osallistuneille!

Workshopimme on päättynyt


Henna Saloranta © Copyright 2023. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>