VAHVISTA YHTEYTTÄSI OMAAN TAIVAALLISEEN ENKELITIIMIISI

 *Saatavilla ainoastaan lyhyen rajoitetun ajan

PÄIVÄ 1: TUTUSTU SUOJELUSENKELIISI JA AVAUDU SYDÄMESI VISIOLLE

Ensimmäisen päivämme aiheena on yhteyden vahvistaminen sinun omaan suojelusenkeliisi sekä oman unelman toteuttaminen hänen avustuksellaan. Tänään sinä:

  • Tapaat sinun oman suojelusenkelisi, vahvistat teidän välistä yhteyttänne ja opit tiedostamaan mikä on hänen nimensä

  • Opit hyödyntämään suojelusenkelisi apua oman unelmasi toteuttamisessa

  • Opit vastaanottamaan suojelusenkeliltäsi vahvemmin tukea, ohjausta, sekä viestejä omassa arjessasi

HUOM! Muistathan että tämä materiaali ei ole ikuisesti katsottavissa, eli hyödynnäthän materiaalin, niin se ei mene sinulta ohi.

1 - katso video

2 - ENKELIMEDITAATIO

Kuuntele seuraavaksi tämän päivän enkelimeditaatio, jossa opit tapaamaan oman suojelusenkelisi sekä tutustumaan vahvemmin hänen energiaansa. Kuuntele tämä meditaatio tästä alapuolelta (voit kuunnella sen halutessasi useastikin) klikkaamalla play -nappia.

Luota enkelimeditaatiossa vastaanottamiisi kokemuksiisi ja muista; ei ole oikeaa tai väärää tapaa aistia enkeleitä. Ole kiitollinen kokemuksista, joita saat ja luota siihen, että saat tässä hetkessä kaiken sen, mikä on sinulle tarpeellista juuri nyt. Enkeleitä ei ole siis tarpeellista välttämättä nähdä selkeästi mielikuviesi kautta, vaan on monia muitakin tapoja aistia enkeleiden energiaa.

3 - tee tehtävät

Katso ensin video yläpuolelta ja siirry sen jälkeen tämän osion tärkeisiin tehtäviin, jotka voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä.

Tehtäväkirja on jokaisessa linkissä sama, mutta siitä on saatavilla 2 eri versiota; tulostettava tehtäväkirja (jonka voit tulostaa) ja tämän lisäksi täytettävä tehtäväkirja (pdf tiedosto, johon voit kirjoittaa tietokoneellasi)

4 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle (sivun alaosaan). Kerro minkälaiselta suojelusenkelisi energia tuntui ja minkä viestin vastaanotit häneltä. Ollaan kaikki suurella ilolla mukana! Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).

Jos sinulla tulee kysyttävää mieleen, niin voit jättää minulle kysymyksen kirjoittamalla kommentin tänne sivun alapuolelle.

© Valonpolku  I  Tietosuoja  I  Vastuuvapaus  I  Käyttöehdot  I  Ota yhteyttä

>