VAHVISTA YHTEYTTÄSI OMAAN TAIVAALLISEEN ENKELITIIMIISI

 *Saatavilla ainoastaan lyhyen rajoitetun ajan

PÄIVÄ 2: TUTUSTU ARKKIENKELIISI JA YHDISTY UNELMASI TAAJUUTEEN

Tänään sinä pääset vahvistamaan enkeliyhteyttäsi tutustumalla uuteen luonasi olevaan tärkeään enkeliin ja vastaanottamalla häneltä viisasta ohjausta omalle polullesi. Tänään sinä:

  • Tapaat luonasi olevan erityisen arkkienkelin, jolla on tärkeä merkitys omalla polullasi ja unelmasi toteuttamisessa juuri nyt

  • Oivallat minkälaiseen todellisuuteen sinun kannattaa yhdistyä toteuttaaksesi unelmasi helpolla ja iloisella tavalla

  • Ymmärrät minkälaisen iloisen toiminnan askeleen sinä voisit ottaa valjastaaksesi enkelit tukemaan sinua yhä vahvemmin

HUOM! Muistathan että tämä materiaali ei ole ikuisesti katsottavissa, eli hyödynnäthän materiaalin, niin se ei mene sinulta ohi.

1 - katso video

2 - ENKELIMEDITAATIO

Kuuntele seuraavaksi tämän päivän enkelimeditaatio, jossa tapaat luonasi olevan arkkienkelin ja vastaanotat häneltä ohjausta polullesi. Kuuntele tämä meditaatio tästä alapuolelta (voit kuunnella sen halutessasi useastikin) klikkaamalla play -nappia.

Luota enkelimeditaatiossa vastaanottamiisi kokemuksiisi ja muista; ei ole oikeaa tai väärää tapaa aistia enkeleitä. Ole kiitollinen kokemuksista, joita saat ja luota siihen, että saat tässä hetkessä kaiken sen, mikä on sinulle hyväksi juuri nyt.

3 - tee tehtävät

Katso ensin video yläpuolelta ja siirry sen jälkeen tämän osion tärkeisiin tehtäviin, jotka voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä.

Tehtäväkirja on jokaisessa linkissä sama, mutta siitä on saatavilla 2 eri versiota; tulostettava tehtäväkirja (jonka voit tulostaa) ja tämän lisäksi täytettävä tehtäväkirja (pdf tiedosto, johon voit kirjoittaa tietokoneellasi)

4 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle (sivun alaosaan). Kerro kuka on sinulle tärkeä arkkienkeli ja minkälaista ohjausta sait häneltä. Ollaan kaikki suurella ilolla mukana! Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).

Jos sinulla tulee kysyttävää mieleen, niin voit jättää minulle kysymyksen kirjoittamalla kommentin tänne sivun alapuolelle.

© Valonpolku  I  Tietosuoja  I  Vastuuvapaus  I  Käyttöehdot  I  Ota yhteyttä

>