VAHVISTA YHTEYTTÄSI OMAAN TAIVAALLISEEN ENKELITIIMIISI

 *Saatavilla ainoastaan lyhyen rajoitetun ajan

PÄIVÄ 3: PÄÄSTÄ IRTI JA KOHOTA ENERGIOITASI ENKELEIDEN AVULLA

Tänään sinä pääset hyödyntämään enkeleiden tukea sekä apua energioidesi kohottamisessa. Tänään sinä:

  • Tarkastelet minkälaisia raskaita näkemyksiä kannat itsessäsi ja jotka sulkevat yhteyttäsi enkeleiden tukeen

  • Opit tekemään irtipäästöä raskaista energioista enkeleiden avustuksella

  • Kohotat energioitasi yhä vahvemmin enkeleiden taajuudelle ja opit näin vastaanottamaan heiltä tukea unelmiesi luomiseen

HUOM! Muistathan että tämä materiaali ei ole ikuisesti katsottavissa, eli hyödynnäthän materiaalin, niin se ei mene sinulta ohi.

1 - katso video

2 - tee tehtävät

Katso ensin video yläpuolelta ja käy sen jälkeen läpi tämä tehtäväkirja, jossa olevat kysymykset auttavat sinua tutkimaan pelkojasi.

Tehtäväkirja on jokaisessa linkissä sama, mutta siitä on saatavilla 2 eri versiota; tulostettava tehtäväkirja (jonka voit tulostaa) ja tämän lisäksi täytettävä tehtäväkirja (pdf tiedosto, johon voit kirjoittaa tietokoneellasi)

3 - ENKELIMEDITAATIO

Kuuntele seuraavaksi tämän päivän enkelimeditaatio, jossa enkelit puhdistavat sinun energioitasi. Kuuntele tämä meditaatio tästä alapuolelta (voit kuunnella sen halutessasi useastikin) klikkaamalla play -nappia.

Luota enkelimeditaatiossa vastaanottamiisi kokemuksiisi ja muista; ei ole oikeaa tai väärää tapaa aistia enkeleitä. Ole kiitollinen kokemuksista, joita saat ja luota siihen, että saat tässä hetkessä kaiken sen, mikä on sinulle tarpeellista juuri nyt. 

4 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle (sivun alaosaan). Kerro miltä tuntui päästää irti vanhasta enkeleiden avulla! Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).

Jos sinulla tulee kysyttävää mieleen, niin voit jättää minulle kysymyksen kirjoittamalla kommentin tänne sivun alapuolelle.

© Valonpolku  I  Tietosuoja  I  Vastuuvapaus  I  Käyttöehdot  I  Ota yhteyttä

>