Siirry unelmiesi rikkauksiin ja vapauta itsestäsi rajoitteet ja puutteet vain neljässä päivässä

PÄIVÄ 1: TÄRKEÄ OIVALLUS, JOKA AVAA SINUT RAHAIHMEILLE JA TAIALLE

Opettele raha työskentelemään SINUN hyväksesi, ilman että sinun tarvitsee raataa saadaksesi sitä tekemällä tämä yksi yksinkertainen muutos ajatusmaailmaasi.

  • Ymmärrä mikä on syynä siihen, että elät puutteissa ja stressissä rahan suhteen ja mikä energia pitää sinut jumissa tässä todellisuudessa

  • Opi ymmärtämään mikä muutos auttaa sinua siirtymään todellisuuteen, jossa voit kokea rahaihmeitä ja runsautta - helposti!

  • Mikä on 1# tärkein muutos, mikä sinun tulee tehdä onnistuaksesi unelmissasi helpommin ja luodaksesi vankan pohjan runsausihmeille

1 - katso video

2 - TEE TEHTÄVÄT

Seuraava vaihe on tehtäväkirjan läpikäyminen. Tehtäväkirja on pdf-muodossa, eli jos katsot sitä esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista, että sinulla on sovellus, joka avaa pdf-tiedostoja. Voit ladata tällaisen itsellesi maksuttomasti sovelluskaupastasi. 

Tulostettava tehtäväkirja

Voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä tulostettavan tehtäväkirjan. Tallenna tämä laitteellesi ja tulosta sen jälkeen, jolloin pääset kätevästi suoraan täyttämään tehtäväkirjan.

Täytettävä tehtäväkirja

Tämä toinen tehtäväkirja on muuten täysin sama, mutta tämän tehtäväkirjan pystyt täyttämään suoraan tietokoneesi kautta. Tallenna tämä ensin tietokoneellesi (täyttäminen ei välttämättä toimi esim. puhelimen kautta), niin pääset sen jälkeen täyttämään tehtäväkirjassa olevat kohdat.

3 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle. Kerro minkälaisin ajatuksin aloitat yhteisen haasteemme ja miten vahvasti olet sitoutunut haasteeseemme. Voit myöhemmin myös kertoa meille minkälaisen merkin sait universumilta. Ollaan kaikki aktiivisesti mukana! Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).


Henna Saloranta © Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>