Siirry unelmiesi rikkauksiin ja vapauta itsestäsi rajoitteet ja puutteet vain neljässä päivässä

PÄIVÄ 3: TIEDOSTA JA VAPAUTA VASTUSTUS UNELMASI EDESTÄ

Vapauta sisäinen vastustuksesi rahallista runsautta kohtaan taianomaisen ja voimallisen aktivoinnin kautta. Valmistaudu AVAUTUMAAN sille mitä todella haluat kokea ja vastaanottaa.

  • Ymmärrä mikä ajatus määrittelee huomaamattasi sen, miten paljon sinä vastaanotat runsautta omassa elämässäsi

  • Miten voit poistaa jo NYT tulevaisuudestasi ikäviä haasteita, jotka estelevät sinua onnistumasta omissa unelmissasi

  • Opi tekemään upea ja voimallinen sisäinen muutos jo NYT, niin että et enää kanna manifestointikykyjäsi jarruttelevia energioita itsessäsi enää huomenna

1 - katso video

2 - TEE TEHTÄVÄT

Tehtäväkirja on pdf-muodossa, eli jos katsot sitä esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista, että sinulla on sovellus, joka avaa pdf-tiedostoja. Voit ladata tällaisen itsellesi maksuttomasti sovelluskaupastasi. 

Tulostettava tehtäväkirja

Voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä tulostettavan tehtäväkirjan. Tallenna tämä laitteellesi ja tulosta sen jälkeen, jolloin pääset kätevästi suoraan täyttämään tehtäväkirjan.

Täytettävä tehtäväkirja

Tämä toinen tehtäväkirja on muuten täysin sama, mutta tämän tehtäväkirjan pystyt täyttämään suoraan tietokoneesi kautta. Tallenna tämä ensin tietokoneellesi (täyttäminen ei välttämättä toimi esim. puhelimen kautta), niin pääset sen jälkeen täyttämään tehtäväkirjassa olevat kohdat.

3 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle. Minkä ikävän uskomuksen sinä olet nyt valmis vapauttamaan itsestäsi? Oletko innoissasi osallistumassa neljänteen päiväämme, jossa teemme lisää energioiden puhdistusta, niin että nämä tukokset voidaan TODELLA vapauttaa sinusta? Huomioi että emojit eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).


Henna Saloranta © Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>