Siirry unelmiesi rikkauksiin ja vapauta itsestäsi rajoitteet ja puutteet vain neljässä päivässä

PÄIVÄ 2: RAHAN MANIFESTOINNIN #3 TÄRKEINTÄ SALAISUUTTA

Sen sijasta, että tyydyt ja jäät jumiin nykyiseen rahatilanteesi, opettele MUUTTAMAAN rahatilanteesi sellaiseksi, mistä itse unelmoit. 

  • Ymmärrä mitkä on kolme yleisintä rahan manifestointiin liittyvää virhettä ja miten sinä voit välttää ne

  • Opi kolme tärkeää sääntöä rahan manifestoinnin suhteen, niin sinä voit todella ONNISTUA rahaunelmissasi tehokkaalla ja selkeällä tavalla

  • Ymmärrä mitkä kaksi ajatusmallia sinun TULEE omaksua, että voit onnistua omissa runsauden unelmissasi 100 % varmuudella ja taianomaisimmalla sekä helpoimmalla tavalla

1 - katso video

2 - TEE TEHTÄVÄT

Tehtäväkirjassa on yhteenveto videolla mainituista asioista, joiden avulla voit laatia oman unelmasi tehokkaasti! Tehtäväkirja on pdf-muodossa, eli jos katsot sitä esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista, että sinulla on sovellus, joka avaa pdf-tiedostoja. Voit ladata tällaisen itsellesi maksuttomasti sovelluskaupastasi. 

Tulostettava tehtäväkirja

Voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä tulostettavan tehtäväkirjan. Tallenna tämä laitteellesi ja tulosta sen jälkeen, jolloin pääset kätevästi suoraan täyttämään tehtäväkirjan.

Täytettävä tehtäväkirja

Tämä toinen tehtäväkirja on muuten täysin sama, mutta tämän tehtäväkirjan pystyt täyttämään suoraan tietokoneesi kautta. Tallenna tämä ensin tietokoneellesi (täyttäminen ei välttämättä toimi esim. puhelimen kautta), niin pääset sen jälkeen täyttämään tehtäväkirjassa olevat kohdat.

3 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle. Millä asenteella sinä lähdet luomaan unelmiasi ja jos teit bonustehtävän (tehtäväkirjasta), niin kerro mitkä 3 tunnetta unelmasi toteutumiseen liittyy? Huomioi että emojit eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).


Henna Saloranta © Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>