Opi toteuttamaan rahaunelmasi neljässä päivässä - ilolla ja taianomaisuudella!

PÄIVÄ 1: RUNSAUSTYÖKALUT, JOTKA YHDISTÄVÄT SINUT UNELMIISI

Tänään jaan sinulle #2 taianomaista työkalua, joiden kautta alat yhdistyä runsausunelmiisi

  • Työkalu #1, joka auttaa sinua yhdistymään omaan runsausunelmaasi sellaisella tavalla, että sinä voit oikeasti myös ONNISTUA sen vastaanottamisessa

  • Työkalu #2, joka auttaa sinua siirtymään puutteista, stressistä ja ongelmista runsauteen, positiivisiin ratkaisuihin, ihmeisiin ja oman elämäsi korkeimpiin mahdollisuuksiin

1 - katso video

2 - TEE TEHTÄVÄT

Seuraava vaihe on tehtäväkirjan läpikäyminen. Tehtäväkirja on pdf-muodossa, eli jos katsot sitä esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista, että sinulla on sovellus, joka avaa pdf-tiedostoja. Voit ladata tällaisen itsellesi maksuttomasti sovelluskaupastasi. 

LATAA TEHTÄVÄKIRJA

Voit ladata työkirjan itsellesi alla olevasta linkistä. Tallenna tämä laitteellesi ja tulosta sen jälkeen, tai voit myös tallentaa tämän laitteellesi ja sitä kautta täyttää tehtäväkirjan suoraan laitteeltasi.

3 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle (sivun alaosaan). Kerro miltä tuntui kirjoittaa "tulevaisuuden minänäsi" (jos teit kiitollisuusharjoituksen extravinkillä)? Ollaan kaikki suurella ilolla mukana! Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).


Henna Saloranta © Copyright 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com 

>