Opi taianomainen prosessi, jossa siirryt puutteista runsauteen VAIN 4 PÄIVÄSSÄ!

Opi manifestoimaan rahaa niin paljon ja juuri silloin, kun sinä itse haluat

 *Saatavilla ainoastaan lyhyen rajoitetun ajan

AVAUDU RUNSAUDEN FLOWLLE JA TÄYTÄ ELÄMÄSI UPEILLA Ihmeillä.

Haluaisitko oppia vetämään puoleesi upeita rikkauksia, ihmeitä, synkronismia ja onnellisuutta VÄLITTÖMÄSTI?

Se onnistuu hyödyntämällä omia taianomaisia manifestointikykyjäsi, joita et ole vielä tottunut käyttämään siinä potentiaalissa, mikä olisi sinulle mahdollista. Nyt on aika herättää ne eloon!

Nyt on aika lopettaa itsesi pienentäminen ja astua yhä vahvemmin siihen voimaan, joka sisimmässäsi sijaitsee. Tehdään se ilolla yhdessä!

Tule mukaan tähän haasteeseen ja anna minun näyttää miten sinäkin voit oppia luomaan taivaan maan päälle. Tämä taito on sinussa aina käytössä ja on aika herätellä se eloon. 

Voi harmi - haaste on päättynyt!

KUN SINÄ OPIT HALLITSEMAAN TAIANOMAISEN

-Prosessin, niin silloin pystyt:

Suhtautumaan rahaan kevyemmin ja taianomaisemmin, niin että pystyt vastaanottamaan sitä enemmän ja toiveesi pystyvät toteutumaan nopeammin

Löytämään ja päästämään irti rahaan liittyvistä negatiivisista uskomuksista ja sitä kautta pystyt päästämään irti kaikesta tarpeettomasta rahadraamasta, joka vaikeuttaa onnistumistasi

Tiedostamaan mikä on tehokkain keino manifestoida rahaa juuri silloin kun itse haluat ja sen verran kuin haluat - iloisella ja taianomaisella tavalla

Kokemaan rahaan liittyviä ihmeitä, sillä sinä osaat pysyä avoimena rahalliselle runsaudelle ja näin universumi voi tuoda sinulle ihania taianomaisia yllätyksiä

Voi harmi - haaste on päättynyt!

JOKAISENA HAASTEEN PÄIVÄNÄ SAAT LYHYEN VIDEON SEKÄ ERITYISEN RITUAALIN, JOssa käsittelemme seuraavia aiheita:

Haasteessa on maksuttomia vinkkejä, työkirjoja ja aktivointeja sinulle hyödynnettäväksi SAMANTIEN


Päivä #1
RAHAN MANIFESTOINNIN #3 TÄRKEINTÄ SALAISUUTTA

Yhdisty tämän elämäsi rikkaaseen aikalinjaan ja opettele oivaltamaan mitä sinä todella haluat sielutasolla rahan suhteen juuri nyt. Opi kutsumaan tämä visio tehokkaasti luoksesi!


Päivä #2
KOHTAA SISIMMÄSSÄSI OLEVA VASTUSTUS VAPAUTUMISTA VARTEN

Opettele katsomaan sisimmässäsi olevaa vastustusta rahallista runsautta kohtaan, joka jarruttelee ja hidastelee salakavalasti sinun upeaa ja taianomaista onnistumistasi. 


Päivä #3
NOPEUTA UNELMAN TOTEUTUMISTA VAPAUTTAMALLA VASTUSTUS

Vapauta sisäinen vastustuksesi rahallista runsautta kohtaan taianomaisen ja voimallisen aktivoinnin kautta. Valmistaudu RÄJÄYTTÄMÄÄN nämä totaalisesti pois ja AVAUTUMAAN sille mitä todella haluat kokea ja vastaanottaa.


Päivä #4
OPI PYSYMÄÄN AVOIMENA JATKUVIEN IHMEIDEN KOKEMISEKSI

Yhteinen manifestointikoulutus livelähetyksenä - 3 avainta joiden avulla opit pysymään avoimena rahaihmeille vastaanottaaksesi niitä jatkuvasti + rahan luomiseen lahjaksi maksuton manifestointiäänite.

Toimiiko tämä... oikeasti?

Kyllä. Kun vain tiedät mikä on sinun tehtäväsi tässä yhtälössä. Tässä muutama kommentti heiltä, jotka ovat olleet mukana aikaisemmissa manifestointihaasteissa:

KYSYMYS: Onko videohaasteessa tarkkaa aikataulua? 

Ei ole ja on :) Saat linkin videoihin omaan sähköpostiisi ja voit katsoa ne omassa tahdissasi. Videomateriaali ei ole kuitenkaan ikuisesti katsottavissa (ne poistetaan haasteen jälkeen), eli kannustan sinua katsomaan ne sillä viikolla kun ne julkaistaan / seuraavan viikon alussa. Yhteiseen live-iltaan saat tarkemmat aikataulut sähköpostiisi (siihen ei ole mahdollista tulla mukaan jälkikäteen).

KYSYMYS: Milloin voin nähdä videot?

Ensimmäisen päivän materiaali julkaistaan katsottavaksi maanantaina 15.6.2020 ja siitä lähtien saat aina päivän päästä seuraavan materiaalin itsellesi. Viimeisestä livelähetyksestä järjestetään kaksi eri ajankohtaa, joista saat ilmoituksen sähköpostiisi ja joista voit valita itsellesi sopivan ajankohdan.

KYSYMYS: Onko haaste oikeasti maksuton?

Kyllä. Kaikki yhteisen haasteen materiaalit ovat täysin maksuttomia, eikä niistä veloiteta minkäänlaisia maksuja missään vaiheessa. Ilmoittautumisen jälkeen saat linkit sisältöön ilmoitettuina ajankohtina ja jos haluat, niin voit milloin vain poistua postituslistalta / koko haasteesta (jos et koe sitä itsellesi hyödylliseksi).

Voi harmi - haaste on päättynyt!


Henna Saloranta © Copyright 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>