Kiitos kun liityit - olet onnistuneesti mukana! Tarkemmat tiedot workshopista ovat matkalla sähköpostiisi!

— MUTTA ODOTA —

Poista 3 suurinta tukosta intuition edestä aktivoidaksesi tämän viisauden itsestäsi entistä vahvemmin!

Älä enää kanna näitä ikäviä tunnetukoksia itsessäsi ja sitä kautta pienennä itseäsi siitä valosta, joka todellisuudessa olet! Tarjoan sinulle hauskaa ja helppoa ratkaisua intuitiosi vahvistamiseksi.

Sinussakin on luultavasti nämä 3 ikävää intuitiotukosta, jotka tukkivat yhteyttäsi korkeimpaan rakkauteen ja näin saavat sinut pienentymään tuosta valosta, joka todellisuudessa olet. 

Opit tiedostamaan nämä henkilökohtaiset tukoksesi sekä päästämään niistä rakkaudellisesti ja lempeästi irti enkeleiden ohjauksella.


Tämä paketti on saatavillasi nyt vain 21 €!

KYLLÄ - haluan tämän paketin vain 21 €

Sinun ei todellakaan tarvitse jatkaa itsesi pienentämistä! Salli itsesi siirtyvän ilolla eteenpäin elämässäsi purkamalla nuo ikävät asetukset intuitiosi edestä, niin ihana viisaus, kirkkaus ja selkeys voi täyttää sinut ja elämäsi entistä vahvemmin.

Oletko valmis avautumaan yhä suuremmalle ilolle, valolle ja selkeydelle?

Oletko valmis tiedostamaan vankemmin kuka sinä olet?

Oletko valmis vastaanottamaan universumista ja enkelimaailmasta entistä vahvemmin ohjausta ja tukea?

Silloin tämä tuotepaketti on juuri sinua varten!

Nämä kuuluvat tähän tuotepakettiin:

  • 1 x työkirja, joka auttaa sinua oivaltamaan 3 suurinta tukosta, jotka jollain tavalla tukkivat yhteyttäsi intuitioosi (eli rakkauden ja runsauden värähtelyyn)

  • 1 x hoitava enkelivisualisaatio, jossa käsitellään näitä sinun henkilökohtaisia energiatukoksiasi - enkelit hoitavat, poistavat ja purkavat näitä asetuksia sinun energiajärjestelmästäsi, niin sinä voit avautua entistä vahvemmin rakkaudelle, ilolle ja runsaudelle (mistä taajuudesta intuitiosi myös kanavoituu) -> TSADAAM! Näin nämä tukokset on poistettu ja sinä voit kokea upean avautumisen rakkaudelle, niin että intuitiosi voi toimia helpommin elämässäsi, ohjaten sinut unelmiesi elämään!

KYLLÄ - haluan tämän paketin vain 21 €

Tämän tuotepaketin avulla ohjaan sinua tiedostamaan omat henkilökohtaiset tukoksesi intuitiivisen supervoimasi edessä sekä päästämään niistä rakkaudellisesti ja lempeästi irti.

- EI ENÄÄ VASTUSTELUA -


Sinun oma intuitiosi värähtelee selkeyden, rakkauden, ilon, runsauden ja rauhan taajuudella. Yleensä näiden energioiden edessä on jonkinlaisia tukoksia, jotka saavat sinut pienentämään itseäsi omalta jumalalliselta itseltäsi.

Samalla pelkojen, rajoitteiden ja ongelmien ääni päässäsi kasvaa (koska yhteytesi totuuteen heikkenee). Tylsää, eikö vain?

Matkasi intuitioon on siis matka rakkauteen, iloon ja harmoniaan. Nyt on aika tiedostaa mitkä ovat nuo syyt sinussa itsessäsi, jotka aiheuttavat sen, että et osaa avautua tälle taajuudelle.

Enkeleiden rakkaudellisen ja tehokkaan hoidon avulla opit vielä vapauttamaan näitä ikäviä rajoitteita jumalallisen olemuksesi edestä, niin että koko energiakenttäsi voi avautua ottamaan vastaan runsautta kaikilla tasoilla.

OLETKO JO VALMIS PÄÄSTÄMÄÄN IRTI TIEDOSTAMATTOMISTA TUKOKSISTASI?

KYLLÄ - haluan tämän paketin vain 21 €

Varoitus - intuitiosi voi alkaa avautumaan, kuten näillä upeilla naisilla:


Aloittelijasta osaajaksi. Luottamus itseeni on kasvanut huimasti. Nyt jo lähes joka päivä huomaan keskustelevani jonkun enkelin kanssa. Olen oppinut tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa. Olen rauhallisempi, tasapainoisempi, kärsivällisempi kuin aiemmin.

- Sari Karhu

Sain elämääni paljon valoa, iloa ja uusia näkökulmia. Herkistyin kuuntelemaan intuitiivisia viestejä enkeleiltä ja ylipäätään kuuntelemaan ja olemaan avoin viesteille, joita saan toisilta tasoilta.

- Anna

Olen tehnyt isoja päätöksiä, joista aiemmin vain haaveilin. Nyt uskallan elää omannäköistää elämää muiden ajatuksista riippumatta. Olen myös paljon iloisempi ja onnellisempi, nautin elämästä uudella tavalla. Nykyään keskustelen enkeleiden kanssa päivittäin.

- Salla Vuono

KYLLÄ - haluan tämän paketin vain 21 €


Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>