VOI HARMI - HAASTE ON PÄÄTTYNYT!


MAKSUTON 4 PÄIVÄN ENKELIMEDITAATIOHAASTE

Vahvista yhteyttäsi enkeleihin ja päästä irti sinua estelevistä peloista

Opi vastaanottamaan enkeleiltä päivittäisiä viestejä sekä upeita, odottamattomia ihmeitä, joista et ole aikaisemmin osannut edes unelmoida!

HALUAN SINUN NYT KUVITTELEVAN... MITEN IHMEELLISEKSI SINUN ELÄMÄSI MUUTTUISI, JOS LÄHEISIMPIIN YSTÄVIISI KUULUISI ENKELIT?

...Miten nopeasti ja iloisesti etenisit silloin unelmiisi?

...Miten paljon vastaanottaisit arjessasi taikaa, merkkejä ja ohjausta?

...Miten paljon osaisit vastaanottaa runsautta ja rakkautta?

...Ja miten paljon HAUSKEMPAA ja HELPOMPAA elämäsi olisikaan?

OLISITKO SINÄ VALMIS YSTÄVYSTYMÄÄN SYVÄLLISEMMIN ENKELEIDEN KANSSA?

VOI HARMI - HAASTE ON SULKEUTUNUT!

VOIT HALUTESSASI LIITTYÄ ALAPUOLELTA UUTISKIRJELISTALLENI JA KUULLA KUN VASTAAVANLAISIA HAASTEITA JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN.

[mc4wp_form id="25733"]

"Tuntuu siltä että olen löytänyt kotiin. Saanut täydellisen rauhan ja luottamuksen elämääni. Kiitos enkelit ja Henna <3"

-Jonna Molin

Kun yhteytesi enkeleihin on vahva sekä selkeä, silloin pystyt:

Kysymään enkeleiltä minkälaisia kysymyksiä tahansa (kuten esimerkiksi "Mikä on elämäntehtäväni?" "Mikä on nopein tapa toteuttaa unelmani?") ja vastaanottamaan heiltä luotettavan vastauksen missä ja milloin tahansa!

Moninkertaistamaan ihmeiden ja runsauden määrän elämässäsi, koska olet suorassa yhteydessä tahoon, joka osaa tarjoilla niitä sinulle rajattoman määrän. Opit vastaanottamaan ENEMMÄN!

LUOTTAMAAN syvällisesti ohjaukseen, merkkeihin ja viesteihin, jota saat enkeleiltä ja tätä kautta luomaan unelmaelämäsi 100 % varmuudella, sillä LUOTAT merkkeihin (sekä itseesi).

PYSYMÄÄN korkeavärähteisessä olotilassa sekä kokemaan yhä enemmän rauhaa, iloa ja kiitollisuutta, sillä pystyt hoitamaan negatiiviset tunnetukokset enkeliystäviesi avulla ja sitä kautta nopeuttamaan henkistä kehitystäsi sekä avautumaan yhä vahvemmmin rakkauden kanavaksi.

Ilahduttamaan taidoillasi myös muita sillä pystyt välittämään enkeleiden viestejä ja viisautta myös muille. Vankka enkeliyhteys on lahjasi vahvistaa valoa maailmassa!

Voi harmi - haaste on sulkeutunut!

VOIT HALUTESSASI LIITTYÄ ALAPUOLELTA UUTISKIRJELISTALLENI JA KUULLA KUN VASTAAVANLAISIA HAASTEITA JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN.

[mc4wp_form id="25733"]

"Vahvemman enkeliyhteyden myötä myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni. Sain työpaikan, meille lahjoitettiin suuri summa rahaa sekä saimme ostettua uuden auton. Nämä ovat asioita joita pyysin enkeleiltä ja ne meille suotiin, koska uskoin tarpeeksi vahvasti, että olemme ne ansainneet."

-Helianna Lehtonen

Haasteen jokaisena neljänä päivänä käsittelemme tiettyä aihetta ja samalla pääset itse vahvistamaan näitä tärkeitä enkeliominaisuuksia itsessäsi kyseisen päivän arkkienkelin avulla.

JOKAISENA HAASTEEN PÄIVÄNÄ SAAT LYHYEN VIDEON + ENKELIMEDITAATION, JOSSA KÄSITTELEMME SEURAAVIA AIHEITA:


Päivä #1
HERÄTÄ TAIVAALLINEN LUOTTAMUS

Astu jumalallisen rauhan flowhun samalla kun opit luottamaan enkeleihin, omaan taianomaisuuteesi ja vastaanottamaan täydellisen selkeyden seuraavista askeleistasi unelmiesi suhteen.


Päivä #2
AVAUDU KORKEIMMALLE RAKKAUDELLE

Rauhoita levottomuutesi, karkoita huolet ja puhdista pelot samalla kun avaat sydämesi enkeleiden rakkaudelle, hoitavalle energialle sekä vahvemmalle enkeliyhteydelle.


Päivä #3
herää näkemään sielusi korkeimmat visiosi

Poista arvottomuuden verho energioistasi ja avaudu omalle jumalalliselle arvollesi. Avaudu näkemään elämäsi korkeimmat visiot ja tunnustelemaan niitä sydämelläsi.


Päivä #4
TIEDOSTA OMA TAIVAALLINEN ELÄMÄNTEHTÄVÄSI

Yhteinen enkeli-ilta livelähetyksenä, jossa saat vinkkejä miten enkelit tukevat sinua löytämään sekä toteuttamaan elämäntehtävääsi. Saat välineitä tärkeän polkusi löytämiseen.

KYSYMYS: Onko videohaasteessa tarkkaa aikataulua? 

Ei ole ja on :) Saat linkin videoihin/meditaatioihin omaan sähköpostiisi ja voit katsoa ne omassa tahdissasi. Videot ja meditaatiot eivät ole kuitenkaan ikuisesti katsottavissa (ne poistetaan haasteen jälkeen), eli kannustan sinua katsomaan ne sillä viikolla kun ne julkaistaan / seuraavan viikon alussa. Yhteiseen live-iltaan saat tarkemmat aikataulut sähköpostiisi (siihen ei ole mahdollista tulla mukaan jälkikäteen).

KYSYMYS: Milloin voin nähdä videot ja kuunnella meditaatiot?

Ensimmäisen päivän materiaali julkaistaan katsottavaksesi torstaina 28.11.2019 ja siitä lähtien saat aina päivän päästä seuraavan materiaalin itsellesi. Viimeisestä livelähetyksestä järjestetään kaksi eri ajankohtaa, joista saat ilmoituksen sähköpostiisi ja joista voit valita itsellesi sopivan ajankohdan.

KYSYMYS: Onko haaste oikeasti maksuton?

Kyllä. Kaikki yhteisen haasteen materiaalit ovat täysin maksuttomia, eikä niistä veloiteta minkäänlaisia maksuja missään vaiheessa. Ilmoittautumisen jälkeen saat linkit sisältöön ilmoitettuina ajankohtina ja jos haluat, niin voit milloin vain poistua postituslistalta / koko haasteesta (jos et koe sitä itsellesi hyödylliseksi).


Henna Saloranta © Copyright 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>