Enkelitulkitsija -koulutus

Valaise elämäsi ja muiden elämä enkeleiden rakkaudella

Koulutus, joka keskittyy kasvattamaan sinun yhteyttäsi enkelimaailmaan hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla.


Enkeleiden taajuus on se, mistä kuulet ainoan oikean totuuden - aina. Ja kun sinulla on tuo yhteys - voit hyödyntää sitä omassa elämässäsi milloin haluat ja ilahduttaa tällä taidollasi myös muitakin ihmisiä.

Miten tutustut enkeleiden maailmaan, eli miksi kurssilaiset kokevat tänä aikana upeita muutoksia?

Enkeleihin tutustuminen on kaikkea muuta kuin vain esimerkiksi selvänäköisyyden kehittämistä. Enkeleiden taajuus on viisaus, rakkaus, totuus, luottamus, ilo ja nauru. Ja tuon taajuuden edessä on yleensä aika paljon tukoksia. Eli kun kasvatat yhteyttäsi koulutuksen aikana enkeleiden taajuuteen, koet parantumista monella tasolla. Päästät irti tarpeettomista huolista, peloista ja epävarmuuksista ja sitä kautta kuoriudut yhä vahvemmin tuoksi valoisaksi itseksesi, joka sisimmässäsi oletkin.

Tämän vuoksi enkeleihin tutustuminen on erittäin parantava ja yleensä elämää muuttava kokemus. Monet kurssilaiset kokevat upeita siunauksia koulutuksen aikana. Ja kun koet tämän upean muutoksen korkeampaan olemukseesi, elämäsi voi täyttyä vieläkin vahvemmin ilosta, rakkaudesta, runsaudesta ja lempeydestä. Enkeleiden ilo tarttuu sinuunkin ja luottamuksesi omiin taitoihisi kasvaa koulutuksen myötä. Tämän vuoksi koulutus kestääkin usean kuukauden ajan - sillä tuona aikana tulet päästämään tarpeettomista jarruista unelmiesi tiellä irti ja tulet vapautumaan paljon rennommaksi, lempeämmäksi ja iloisemmaksi itseksesi. Koulutus on siis kattava matka sinun todelliseen, valoisaan olemukseesi!

Tämä koulutus on siis upea seikkailumatka omaan korkeimpaan olemukseesi, omiin henkisiin taitoihisi ja enkeleiden maailmaan. Koulutuksen aikana opit tuntemaan, näkemään ja kuulemaan enkelit yhä vahvemmin. Mutta ennen kaikkea; enkelit auttavat sinua kuoriutumaan yhä vahvemmin upeaksi valoisaksi itseksesi ja tuolla matkalla päästät monista taakoista irti.

Mitä opit koulutuksessa?

 • Tutustut enkeleihin käytännönläheisesti (ymmärrät keitä ja minkälaisia he ovat - saat kaiken tarvitsemasi tiedon tästä aiheesta)
 • Tutustumaan henkilökohtaisesti sinun omiin enkeleihisi (keitä enkeleitä ja muita valon auttajia luonasi on, miksi he ovat luonasi ja opit kommunikoimaan heidän kanssaan aina jatkossakin)
 • Aistimaan enkeleitä, kommunikoimaan heidän kanssaan ja tutustumaan sinun tapaasi aistia tätä kaunista maailmaa (selvänäkö, selvätunteminen, intuitio ja selväkuuleminen) - opit myös kehittämään näitä aistimisen taitojasi
 • Tekemään enkelitulkintoja muille - eli opit aistimaan ja tunnistamaan muiden enkeleitä ja tuomaan heiltä viestejä muille ihmisille, eli opit välittämään luotettavaa, rakkaudellista ja upeaa ohjausta enkeleiden kautta muille ihmisille (ja saat tarvittavan luottamuksen tätä varten, vaikka se tuntuisi juuri nyt suorastaan mahdottomuudelta)
 • Yhdistymään yhä vahvemmin ilon, luottamuksen, rakkauden, lempeyden ja mielenrauhan taajuudelle (sillä enkelit elävät tällä kauniilla taajuudella) ja enkelit parantavat sinusta paljon esteitä tämän taajuuden edestä
 • Kohottamaan energioitasi ja työskentelemään rajoitteidesi parissa (niin että voit jatkaa tämän aiheen parissa työskentelyä ja energioidesi kohottamista jatkossakin - tämä kurssi on vasta upea alkusysäys sinun upealle ja voimalliselle muutoksellesi - haluan sinun ehdottomasti jatkavan kurssin jälkeen matkaasi ja tämän vuoksi annankin sinulle upeita välineitä tätä varten)
Jonna Molin www.jonnamolin.com

Koulutus yllätti minut aivan totaalisesti laajuudellaan! Enkelit eivät minulle niin kovin tuttu aihe ollut aiemmin, vaikka korttitulkintoja itsellesi olin tehnytkin. Enkelit ovat luontaisesti tuntuneet minulle aina läheisiltä, vaikka niin laajaa tietoutta ja tuntemusta tästä aiheesta ei juurikaan ole ollut. Mutta ystävinäni olin heidät jo pitkään tuntenyt ennen koulutusta. Netin kautta oli ihana opiskella omaan tahtiin, ja materiaalien selkeys, laadukkuus ja laajuus yllätti todella totaalisesti. Tuntui että yhdestä koulutuksesta sain monen koulutuksen materiaalit ja opit, aivan uskomaton matka! Sen lisäksi mitä kaikkea sain enkeleihin liittyvää opetusta koulutuksesta, niin sain myös uskomattoman paljon jokaiseen elämän osa-alueeseen tukea! Tavoitteeni oli saada lisävahvistusta elämäntehtävääni ja sitä todella sain. Unelmatyöni mitä olen saanut jo toteuttaa, muuttui koulutuksen myötä entistä valoisammaksi ja sai myös enkelit vahvemmin mukaansa <3 Tuntuu siltä että olen löytänyt kotiin. Saanut täydellisen rauhan ja luottamuksen elämääni. Kiitos enkelit ja Henna <3
Enkeliaihe oli loppujen lopuksi vähäinen siihen nähden, mitä olen saanut koulutuksessa oppia. Tavoitteeni oli kehittää omaa itseäni ja ajattelutapaani positiiviseksi enkelten avustuksella ja se tosiaan onnistui! Olen paljon armollisempi itselleni ja muille. Kiitollisuuden- ja onnentunteet ovat nousseet pintaan. En enää mudehdi niin paljon kuin ennen, ihana positiivinen asenne elämässä on vahvistunut! Koulutus on kauttaaltaan ihana ja tietoa ja taitoa tuli todella paljon. Visualisaatioita rakastan ja tilasinkin vielä sinulta lisääkin. Edelleen haluan kertoa, miten kauniita Hennan visualisaatiot ovat; kaunis, rauhallinen, lempeä ääni, musiikki sopivaa taustalla. En ole vielä löytänyt muita suomenkielisiä näin ihania visualisaatioita! Netin kautta on kiva ja mielenkiintoinen tapa opiskella ja facebookryhmässä voi taas tutustua ryhmäläisiin. Netin hyöty on, että saa opiskella, kun aikaa ja intoa on. Matkustaminen myös voi olla monille hankalaa, sillä meitähän on ympäri Suomea.
Kirsi Keskimäki
Katja Holopainen www.mandalatalo.fi
Enkelit ovat olleet jo pitkään tuttuja, mutta ehkä hieman etäisiä. Tavoitteena oli lähentyä enkelien kanssa ja saada vahvistusta ja uskallusta välittää viestejä ja toteutuihan se. Luottamus siihen, ettemme ole yksin ja saamme aina tukea syveni entisestään, vaikka elämässä ja terveydessä olikin haasteellista. Pidin oikeastaan kaikesta, kirjalliset materiaalit ovat ihanat ja todella kattavat, visualisaatiot ja videot voimalliset. Pariharjoituksissa pidin siitä, että joutui tekemään tulkintaa puhelimessa, kirjallinen tulkinta on minulle jo ennestään jonkin verttan tuttua ja samoin lähihoitotilanteessa viestien kanavoiminen, mutta puhelintyöskentely on vieraampaa. Tai oli. Netin kautta opiskelu on ihan loistava juttu! En osaa sanoa jääneeni kaipaamaan lisätietoa mistään.

Koulutus oli paljon enemmän kuin osasin odottaa. Sen lisäksi että sain todella paljon tietoa enkelimaailmasta, opin luottamaan omaan intuitiooni ja tutustuin virtuaalisesti hienoihin samanhenkisiin ihmisiin. Olen myös kokenut todella monia ihania pieniä ihmeitä koulutuksen aikana. Itselleni koulutus ja enkeleihin tutustuminen on tehnyt todella hyvää. Olen löytänyt itsestäni uusia ulottuvuuksia ja saanut roppakaupalla lisää itseluottamusta. Tunnen olevani seesteisempi, luottavaisempi ja hurjasti rohkeampi ihminen kuin mitä olin ennen koulutusta. Tämän koulutuksen myötä olen myös löytänyt uuden uran jota kohti olen nyt uskaltanut lähteä kulkemaan. Koulutuksen aikana tehdyt harjoitukset ovat kerta kerran jälkeen vahvistaneet että olen menossa oikeaan suuntaan.
Kaisa Nissinen

Mitä hyötyä enkelit voivat tuoda elämääsi?

Olen nähnyt jo useiden ihmisten matkan vahvempaan enkeliyhteyteen ja usein yksi asia on yhteistä: luottamus elämää ja omaa itseään kohtaan kasvaa. Se on hyvin yleistä, sillä silloin kun vahvistamme enkeliyhteyttä, tiedämme että meistä huolehditaan aina ja luotamme omaan itseemme. Tämä on meille luontainen olotilamme. Kun meissä asuu luottamus, silloin tiedämme syvällä sisimmässämme, että emme ole milloinkaan yksin ja elämämme kannattelee meitä.

Myös ilo ja onnellisuus yleensä vahvistuu ja tämä tuo hyvää kaikille muillekin ihmisille omassa elämässä. Kun meissä asuu rauha, tämä sama rauha ja onnellisuus tarttuu luonnollisesti myös läheisiimme. Unelmiemme toteutuminen myös yleensä helpottuu, sillä vahvan enkeliyhteyden myötä voimme toteuttaa unelmiamme paljon helpommin, kuin aikaisemmin. Saamme heiltä kannustusta ja ohjausta missä ja milloin tahansa. Vahvempi luottamus omaan itseemme nopeuttaa unelmiemme toteutumista.

Saat tietoa enkeleistä ja valomaailmasta,
hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla.

Koulutuksen neljän kuukauden matka:

Jokaiseen osioon kuuluu:


 • Kirjallinen materiaali (luettavaa osio & tehtävää osio)
 • Visualisaatio (vähintään yksi, joskus enemmän jos osiossa tarvitaan enemmän työstettävää)
 • Video käsiteltävästä aiheesta


1) Vankka pohja

Kaikki upeat matkat alkavat tästä hetkestä ja omien energioiden tunnistamisesta. Luodaan aluksi vankka pohja sinun kehityksellesi, niin että etenemisesi on tasapainoista ja mukavaa. Tutustutaan perusasioihin energiatyöskentelyssä sekä samalla myös enkelimaailmaan. Pääset vahvistamaan yhteyttäsi suojelusenkeliisi ja aloitamme tutustumisen tähän maailmaan.

2) Korkeampi valo

Aletaan luomaan vahvaa ja pysyvää yhteyttä enkelimaailmaan. Saat lisätietoa tästä asiasta ja itsensä kehittämisestä. Käsittelemme vahvasti myös esimerkiksi arkkienkeleiden maailmaa sekä sitä kautta omaa ainutlaatuista elämäntehtävää täällä Maan päällä. Visualisaatiossa tutustut arkkienkeleiden ja yksisarvisten maailmaan ja pääset tutustumaan omiin enkeleihisi vahvemmin.

3) Esteiden purkaminen

Enkeleiden taajuus on puhdas rakkaus. Jos emme salli itsemme yhdistyvän tuohon taajuuteen, meissä on tukoksia, jotka on tärkeää puhdistaa pois. Ymmärrä omat esteet, niin voit helposti purkautua ja vapautua niistä. Enkelit auttavat meitä vapautumaan tarpeettomista jumeista, jotka estävät vankan yhteyden korkeimpaan ja sitä kautta saat selkeämmän yhteyden enkelimaailmaan.

4) Selvätaidot

Ymmärrät vahvemmin eri tapoja aistia enkeleitä. Samalla voit tutustua sinun omaan ainutlaatuiseen tapaasi entistä vahvemmin. Voit alkaa tuntemaan, näkemään ja kuulemaan enkelit joka päivä elämässäsi entistä vahvemmin harjoittelun kautta. Käännä energiasi vastaanottamaan ja tuntemaan enkelit monella eri tavalla. Pääset harjoittelemaan näitä taitoja ja niiden kehittämistä.

5) Omien energioiden nostaminen

Tässä osiossa opetellaan omien energioiden parissa työskentelyä. Saat välineitä, joiden avulla voit nostaa värähtelyäsi ja parantaa tarpeettomat esteet tämän korkean energiataajuuden edestä.

6) Korttitulkintojen mahdollisuudet

Opit helppoja korttitekniikoita, joita voit hyödyntää elämässäsi ja tulkintojen tekemisessä. Opit käsittelemään asioita syvellisemmin korttien kautta ja saat niiden avulla selkeämmän yhteyden enkeleihin.

7) Enkelitulkintojen tekeminen

Saat tietoa mitkä asiat on tärkeää tiedostaa tulkintojen tekemisessä ja kun vastaanotat viestejä enkelimaailmasta. Harjoitellaan erottelukykyä ja saat runsaasti käytännöllisiä vinkkejä tulkintoihin.

8) Selvänäön taito

Sinäkin olet selvänäköinen, et välttämättä ole vaan tiedostanut sitä vielä. Puretaan harhat tämän aiheen ympäriltä, niin että voit nähdä selkeämmin. Opetellaan näkemään enkelimaailmaa ja energioita.

9) Runsaudelle avautuminen

Enkelit haluavat täyttää elämäsi kaikella hyvällä kaikilla mahdollisilla tasoilla. Opit manifestoimaan ja ottamaan runsaudet vastaan enkeleiden avustuksella ja ymmärtämällä miten arvokas olet.

10) Enkelihoito

Tässä vaiheessa opettelemme enkeleiden rakkauden ja hoitavan energian välittämistä muille. Opit tekemään enkelihoitoja, sillä tämä on upea tapa toimia kanavana enkeleiden rakkaudelle. Samalla kanavointitaitosi syvenevät.

11) Avaudu valollesi

Käsitellään sielun viisautta ja tähän taajuuteen yhdistymistä. Tämä taajuus on totuus ja mitä vahvemin tähän yhdistyt, sitä enemmän rakkaudessa elät. Käsitellään myös puhtautta enkelitulkintojen osalta ja sitä, miten voit välittää viestejä mahdollisimman puhtaasti eteenpäin ja varmistaa näin sen, että asiakas saa parasta palvelua sinun kauttasi.

12) Oma elämäntehtävä

Käsitellään tätä mielenkiintoista aihetta ja puretaan harhaluuloja sen ympäriltä. Visualisaatiossa käsitellään tätä aihetta ja pääset ottamaan oman tehtäväsi vahvemmin käyttöösi. Enkelit auttavat sinua toteuttamaan vahvemmin elämäntehtävääsi ja sinä voit auttaa muita ihmisiä myös tällä saralla - inspiroimaan heitä oman elämäntehtävänsä osalta, sillä elämäntehtävä on juuri se, mitä me olemme.

13) Enkelitulkinnat

Tässä osiossa käsitellään vielä enkelitulkintoja ja saat runsaasti vinkkejä niiden tekemiseen ja ammattimaiseen toimintaan. Käsittelemme mm. henkilökohtaisia tulkintoja (esimerkiksi puhelimitse) tai kirjallisia tulkintoja. Saat vinkkejä siitä, mitä asioita sinun tulee huomioida kun haluat tehdä hyvän tulkinnan ja miten voit huomioida asiakkaan tarpeet tulkinnan edetessä. Tiivistetään oppimaamme selkeäksi asiaksi.


Irina Bekker
Olen muuttunut, mielestäni: olen saanut selvää kyvyistäni, itseluottamus ja itsevarmuus vahvistui, olen tasapainoisempi kuin aikaisemmin, näen energiat selkeämmin, opin jatkuvasti lisää. Olen avautumassa, käsitykseni elämästä, maailmasta, elämänenergiasta ja sen menoista ovat syventyneet. Rupesin ymmärtämään itseäni ja muita paremmin. Olen pitänyt monestakin asiasta... Erityisesti visualisaatioista, enkelikorteista, ja kanavointien ja tulkintojen tekemisestä / pariharjoituksista, kannustavasta ja innostavasta opiskeluprosessista olen nauttinut. Kauniista, rakkaudella tehdyistä kurssimateriaaleista, facebook -ryhmämme sivusta.
Siihen ei sanat riitä, miten paljon hyviä asioita on tapahtunut elämässäni näiden muutamien kuukausien aikana. Kaikki on muuttunut elämässäni... siihen on tullut ilo, rakkaus ja kiitollisuus kaikkea kohtaan ja anteeksianto. Olen ymmärtänyt sen syvemmän tarkoituksen, että itseä pitää ja saa rakastaa ja anteeksianto myös itselleni. Suhteeni läheisiin ihmisiini on syventynyt, solmuja on auennut, enkelien avulla joka päiväisestä elämästä on tullut hyvää ja tarkoituksenmukaista. Pikkuhiljaa sisäinen lapseni on voimistunut. Materiaali on kattavaa ja uudet ihmiskontaktit joita on tullut koulutuksen myötä, muutavat niistä ovat muodostuneet syviksi ja läheisiksi ystävyyssuhteiksi.
Satu Kirjavainen
Anne Laine
Enkeliaihe oli jonkin verran tuttu lähinnä alan kirjallisuudesta. Tavoitteenani oli selkeä yhteysenkeleihin, ilon ja rauhan löytyminen sekä rakkaudellisuuden lisääntyminen. Nyt juuri kun tätä kirjoitan voin sanoa, että tavoitteeni on toteutunut paremmin kuin osasin toivoa, olen hyvin kiitollinen tästä enkeleille ja Sinulle Henna. Minulla on hyvin seesteinen olo ja voin hyvin. Tunnen että jotain on vielä syntymässä minussa ja odotan sitä kiitollisena. Erityistä lempiaihetta en osaa sanoa, kaikki on ollut tosi upeita kokonaisuuksia. Netin kautta koulutus on minulle juuri sopiva tapa. Edullinen ja ajankäytön kannalta ihanteellinen. Kiitos paljon Henna ja kumppanit.
Enkeliaihe oli minulle melko uusi, olin käynyt juuri ennen tätä kurssia lyhyen nettikurssin, missä oli perustietoa enkeleistä. Tavoitteenani oli itseni kehittäminen ja enkelien löytäminen elämääni ja se kyllä toteutui paremmin, kuin uskalsin ikinä edes ajatella. Enkelien lisäksi elämääni on alkanut tulla ihania valoihmisiä ja kiitän kaikesta tätä kurssia ja ihanaa, rakasta Hennaa. Kurssi on laittanut liikkeelle sellaisen lumipallon, ettei sitä enää voi pysäyttää ja se vain kasvaa kokoajan eteenpäin vyöryessään! Olen kokenut niin valtavaa valoa ja rakkautta, etten osaa sanoin kuvailla - sanat ovat kovin rajalliset kaikkeen siihen ihanaan, mitä elämääni on kurssin myötä tullut. Mahtava tunne on ollut myös, kun on löytänyt itsestään lyvyt kuulla ja aistia enkeleitä ja energioita. Pidin koulutuksessa erityisesti Hennan kannustavasta ja rohkaisevasta, maanläheisestä suhtautumisesta. Kaikesta materiaalista tulvi valoa ja Hennalla on kyky tuoda enkelimaailma maan pinnalle ihan jokapäiväisenä asiana, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ei se ole mystistä ja saavuttamatonta tai vaikeaa, vaan ihan kaikkien ulottuvilla. Netin kautta opiskelu sopi minulle, koska samaan aikaan oma arki ja elämä pyöri väliin aika hektisenäkin. Koin, että näin tämä enkelimaailma juuri tulikin ihan kuin pikkuhiljaa mukaan omaan arkeen, osaksi elämää. Aikataulu oli sopiva ja oli hyvä, kun välillä oli väliviikkoja, niin ei päässyt kertymään läpikäymätöntä materiaalia ja tehtäviä. Olen todella kiitollinen kaikesta, myös ihanista extramateriaaleista! Mieleeni ei tule mitään "parannus" ehdotuksia. Henna, olet rakkaudellinen enkeli-ihminen ja teet todella hyvää työtä, ihan koko universumin laajudella! Kiitos! Kiitos! Kiitos!
Pia

Mikä on koulutuksen tavoitteena?

Tämän koulutuksen tavoitteena on vahvistaa yhteyttäsi enkelimaailmaan sekä samalla tuoda vielä enemmän iloa, valoa ja rauhaa elämääsi. Enkeleiden kanssa työskentely vaikuttaa sinuun hyvin vahvasti, sen ansiosta pystyt nauttimaan elämästäsi entistä enemmän! Se johtuu siitä, että enkeleiden taajuus on rakkaus, ilo ja runsaus. Kun yhdistät itsesi tähän taajuuteen, elät nimenomaan tuosta energiasta käsin entistä vahvemmin. Eli tulet kokemaan juuri näitä asioita enemmän elämässäsi, kun valitset että toimit tuosta korkeasta taajuudesta käsin. Se mistä värähtelystä käsin elät, muodostaa sinulle elämäsi.

Koulutuksessa saat käyttöösi runsaasti välineitä, jotta voit aistia enkelit mahdollisimman selkeästi. Käsittelemme myös laajasti henkistä kasvua ja saat paljon työkaluja siihen liittyen. Tarkoitus on myös tuoda sinulle paljon luottamusta omiin taitoihisi, jotta voit oivaltaa yhä vahvemmin miten paljon juuri sinussa on osaamista ja kykyjä. Koulutus on myös oikein mielenkiintoinen matka omaan itseesi - enkeleiden kanssa työskentelyn myötä löydät mielenrauhan, itseluottamuksen ja onnen entistä vahvemmin elämääsi.

Opit miten välität viestjejä enkelimaailmasta muille ihmisille, koska tämä on paras keino vahvistaa sinun omaa luottamustasi itseesi ja taitoihisi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä tekemään enkelitulkintoja tämän koulutuksen jälkeen. Voit tulla mukaan vain ihan oman kehityksesi vuoksi.

Enkeleiden kanssa kommunikointi on helppoa.
Sinun tarvitsee vain muistaa se jälleen omalla kohdallasi.

Marjo Nurmi
Wau, wau ja vielä kerran wau! Niin onnellinen ja kiitollinen olo. Aivan ihana kurssi. Anti yllättänyt kaikki mahdolliset odotukset. Olen kyllä etuoikeutettu päästyäni mukaan. Lähdin kurssille aivan lapsenkengistä.. tietoa enkeleistä siis hyppysellinen kurssille mukaan lähtiessä. Kurssille lähdin oman enkeliyhteyden vahvistaminen mielessäni. Mutta nyt ajatus on kasvanut aivan uusiin ulottuvuuksiin. Ihanaa kun olen saanut vahvistusta ja uskoa omaan enkeli yhteyteen ja osaamiseensa toimia enkeleiden parissa. En löydä sopivia sanoja kuvaamaan ihania tunteitani, mutta onneksi saan ne tuntea koko sydämelläni.
Enkelit ovat minulle melko tuttu aihe, mutta koulutus oli kattava ja sain uuttakin tietoa. Tavoitteenani oli luoda lähempi yhteys enkeleihin ja sainkin heidät avuksi arkeenikin ja luottamusta heidän läsnäoloon. Koulutus on tuonut elämääni lisää luottamusta ja uskoa parempaan huomiseen, visualisaatiot ja meditointi ovat tuoneet positiivista ajattelua ja rauhaa arkeeni ja tulkinnat ovat vahvistaneet intuitiotani ja luottamusta siihen. Kirjallinen materiaali on ollut monipuolista ja on antanut ideoita käytäntöön. Olen ollut tyytyväinen koulutukseen ja netin kautta opiskelu on ollut joustavaa kiireisen arjen keskellä.
Hannele Johansson
Saga Saranki

Tavoitteenani kurssille osallistuessani oli vaikuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen, mutta kyllähän siinä niin kävi että se henkinen hyvinvointi meni edelle aivan itsestään. Olen vahvempi ja tyytyväisempi itseeni ja elämääni kuin koskaan ennen. Koulutuksen aikana aloin suorastaan ahmimaan kaikkea enkeleihin liittyviä kirjoja joita oltiin Valonpolun sivuilla suositeltu. Niistä kirjoista ja kurssimateriaalista on kasvanut aivan uudenlainen ihminen. Rauhallinen, optimistinen, vahvempi ja myötätuntoisempi. Koulutuksen parhaat palat olivat harjoitukset ja uusiin ihaniin ihmisiin tutustuminen! Nettikoulutuksen parasta oli että sai omaan tahtiin lukea materiaalin.

Enkelit eivät olleet minulle tuttuja ennen koulutuksen alkua. Tavoitteenani oli koulutuksen aikana perehtyä enkeliaiheeseen ja luoda henkilökohtainen suhde enkeleihin, erityisesti omaan suojelusenkeliini. Toivoin myös koulutukselta tietoa enkelihoidoista ja tulkinnoista. Kurssi auttoi saavuttamaan kaikki tavoitteeni ja enemmänkin! Sain elämääni paljon valoa ja iloa kurssista ja uusia näkökulmia moniin henkisenkasvun asioihin! Koulutuksen aikana herkistyin kuuntelemaan inuitiivisia viestejä enkeleiltä ja ylipäätään kuuntelemaan ja olemaan avoin viesteille, joita saan toisilta tasoilta. Mielestäni onnistuin luomaan toivomallani tavalla suhteen enkeleihin ja tutustuimpa myös ihanaan yksisarviseeni. Enkelit tulivat elämääni jopa niin vahvasti, että perheessäni tapahtui ihania ja yllättäviä muutoksia parempaan ja sain uuden työpaikan. Nettikurssi sopi hyvin elämäntilanteeseeni ja pidin siitä, että opiskelun tahtia ja ajankohtia pystyi sovittamaan omaan elämäntilanteeseen. Koulutuksen parasta antia olivat toimivat harjoitukset, ihanat visuaalisaatiot ja kokemusten jakaminen muiden kurssilaisten kanssa. Olen kiitollinen siitä, että sain niin paljon enkeleitä elämääni kurssin myötä.

Anna

Omia kokemuksiani

Olen aina uskonut enkeleihin, mutta minulla ei ole ollut aina vankkaa enkeliyhteyttä. Löysin enkelit nuorena aikuisena, kun minulla oli sisimmässäni suuri tarve löytää joku syvempi merkitys tähän koko elämään. Koko elämä tuntui pelkältä suorittamiselta, missä ei ollut läsnä aitoa mielenrauhaa. Oma sisäinen etsintä jotain suurempaa kohti johti varmasti siihen, että löysin enkelit elämääni. Siinä vaiheessa tuntuikin siltä, että olisin löytänyt ikään kuin kotiin, kun tunsin tuon enkeleiden hyväksynnän, lempeyden ja kannustuksen. Se on ollut suuri voimavara omassa elämässäni ja vienyt minut mitä upeimpia seikkailuja kohti.

Oma elämäni on täysin muuttunut enkeleihin tutustumisen myötä. Aikaisemmin minulla on ollut paljon pelkoja, epävarmuutta ja kaiken sen myötä olen ollut aika kaukana omasta aidosta itsestäni (toki onhan niitä edelleenkin jonkin verran - mutta ei niin paljon, että ne häiritsisivät elämääni). Nämä henkiset asiat ovat tuoneet elämääni paljon hyvää; olen oppinut luottamaan itseeni ja koko elämääni vahvemmin. Olen oppinut rakastamaan ja arvostamaan itseäni. Olen oppinut seuraamaan omaa sydäntäni. On hienoa kun tietää, että rakkaus ja korkeimman tuki on mukana omassa elämässä ja voi konkreettisesti tuntea ja kuulla tämän omassa elämässään.

Opi uusi ihana taito!

Koulutus antaa sinulle kaikki valmiudet, työkalut ja varmuuden toimia enkeleiden kanavana ja tehdä enkelitulkintoja asiakkaille. Jos siis haaveilet enkelityöstä tällaisella tavalla, niin tämä koulutus antaa sinulle siihen tiedot ja taidot. Monet aikaisemmat kurssilaiset ovatkin saaneet koulutuksen myötä varmuutta ja luottamusta uuden ammatin perustamiseen ja ovat lähteneet luottavaisin mielin toteuttamaan unelmiaan. Koulutuksessa opit erilaisia tekniikoita, joita voit hyödyntää tulkintatilanteessa. Opit tekemään enkelitulkintoja kirjallisesti, puhelimitse sekä vaikka kasvotustenkin.

On tärkeää että tulkintatilanteessa toimit mahdollisimman puhtaana kanavana, niin että enkeleiden viestit välittyvät puhtaasti kauttasi eteenpäin. Tähän tavoitteeseen liittyen saat paljon vinkkejä - näin voit varmistaa oman ammattitaitosi tulkintatilanteessa. Käsittelemme myös selvänäön hyödyntämistä entistä vahvemmin tulkinnoissa, runsauden luomista sekä myös tietenkin omasta hyvinvoinnista huolehtimista.

Saat koulutuksen ajaksi lisäksi Hennan tuen ja avun, eli voit aina kääntyä hänen puoleensa, kun mieleesi tulee kysymyksiä tai kaipaat vahvistusta omalle polullesi. Henna auttaa sinua myös jatkossakin jos sinulle tulee jotain kysyttävää omaan enkelipolkuusi liittyen. Näin voit varmistua siitä, että sinulla on aina ammattitaitoinen tuki vahvistamassa kasvuasi ja matkaasi. Koulutuksesta valmistuneet voivat saada lisäksi yhteystietonsa Valonpolun sivuille. Voit kuitenkin osallistua koulutuksen oikein hyvin, vaikka et haluaisikaan tehdä tässä vaiheessa enkelityötä. Monet ovat osallistuneet ihan oman kehityksensä ja oppimisensa vuoksi, ja koulutus tuokin juuri tähän todella paljon välineitä.

Mitä hyötyä saat koulutuksesta:


  • vahvistat enkeliyhteyttäsi hyvin voimakkaalla tavalla
  • opit erottelemaan energioita ja tunnistamaan luotettavat enkelitaajuudet
  • opit käyttämään enkelikortteja intuitiivisella tavalla
  • nopeutat henkistä kasvuasi
  • pääset eroon turhista, tarpeettomista peloista ja esteistä
  • mielesi täyttyy yhä enemmän valosta, löydät mielenrauhan enkeleiden kanssa työskentelyn myötä
  • saat paljon luottamusta omaan itseesi ja taitoihisi, itseluottamuksesi vahvistuu
  • opit toteuttamaan unelmiasi enkeleiden kanssa
  • tutustut muihin samanhenkisiin enkeliystäviin
  • opit käyttämään selvänäköä sekä muita selväaisteja entistä vahvemmin
  • löydät vahvemmin oman elämäntarkoituksesi
  • saat Hennan tuen koulutuksen ajaksi


Helianna Lehtonen

Tavoitteeni oli tämän kurssin myötä saada selkeämpi yhteys enkeleihin ja löytää itseni ja oma elämäntarkoitukseni. Nämä asiat ovat toteutuneet paremmin kuin olisin ikinä voinut kuvitellakkaan. Olen saanut tutustua upeisiin henkimaailman olentoihinympärilläni. Olen myös päässyt eroon masennuksestani ja henkinen kasvuni on ollut huimaa. Olen tietenkin samaihminen kuin ennenkin, mutta seesteinen ja positiivinen. Osaan kohtaa ongelmat niin etten heti lannistu niistä.Tämän kurssin myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni. Sain työpaikan, meille lahjoitettiin suuri summa rahaa sekä saimme ostettua uuden auton. Nämä ovat asioita joita pyysin enkeleiltä ja ne meille suotiin, koska uskointarpeeksi vahvasti, että olemme ne ansainneet. Olen tämän koulutuksen myötä löytänyt selvännäkijäkykyni. Miten hienoa onkaan välittää viestejä enkeleiltä ja henkimaailmasta! Ja miten hienoa on huomata, että nämä viestit todella ovat oikeita ja muuttavat henkilön elämää, jolle viestit on tarkoitettu.

Lähdin kurssille saadakseni syvempää ymmärrystä enkeleistä, sekä viesteistä, joita minulle tuodaan. Halusin myöis vahvistaa yhteyttäni enkelimaailmaan ja se toteutui. Pidin koulutuksesta kokonaisuuteni, valtava määrä tietoa, ja mielenkiintoisia aiheita – tulen käyttämään hankkimaani tietoutta jatkossakin, ja pyrin elämään itsekkin enemmän ilon ja rakkauden kautta, kuten kurssimateriaalissa kehoitettiin, joka kerta. Netin kautta opiskelu oli myös helppoa ja vaivatonta – hommat sujui pariharjoituksien teon suhteenkin hyvin, aina saatiin sumplittua yhteistä aikaa ja facebook -ryhmämme on ollut valtavan huippu paikka jakaa mieltä askarruttavia asioita ja murheita. Kurssi toi minulle itselleni uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia sekä valtavan määrän uusia tapoja aistia enkelit lähemmin elämässä. Iso kiitos Hennalle tästä upeasta keväästä. :)

Anna Koivula
Maarit Puusti
Enkeliyhteyden olen kokenut jo aikaisemmin vahvaksi, mutta enkelit ovat tulleet vielä lähemmäksi ja konkreettisemmiksi. Sain koulutuksesta myös uutta tutkimisen aihetta! Koulutuksen aikana elämässäni on tapahtunut paljon…. juuri sellaisia asioita jotka ovat laittaneet miettimään omaa suhtautumistani elämään ja priorisoimaan mikä aidosti on tärkeää…. myös oman terveen itsekkyyden opetteleminen on ollut tapetilla koko ajan ja prosessi jatkuu vielä.Harjoittelen kovasti pois liiasta kiltteydestä ja uhrautuvaisuudesta ja oman itsen tarpeiden jättämisestä taka-alalle. Ja se, minkä reaktion tämän muutoksen läpikäyminen aiheuttaa ympäristössä ja läheisissä ei ole aivan pieni.Koulutuksessa olen kokenut tärkeänä Hennan tekemät videot, missä kertoo viikon asiat ja zemppaa eteenpäin, myös laaja kirjallinen materiaali on ollut todella hyvä, kiitos siitä. Se tulee olemaan tulevaisuudessakin tärkeä ja läsnä elämässäni. Netin kautta opiskelu oli ainut vaihtoehto opiskella elämässäni tällä hetkellä. Opiskeluajat eivät ole olleet kiinni tiukoista ajankohdista, vaan olen voinut palata asioihin aina kun on ollut hiljaista ja siihen mahdollisuus.

Enkeliaihe oli tuttu, mutta odotin jotain lisää, jotain mitä en tiennyt ja myös ns. vanhan kertausta. Sain kerättyä helmiä koruuni, joka täydentyi erittäin mukavasti. Sain siis koulutuksesta sen mitä hainkin. Tavoitteena oli saada lisää tietoa ja kehittyä henkisellä polulla. Tämä toteutui, henkisyys kasvoi ja ennen kaikkea luottamus omiin taitoihin kasvoi. Kasvoi myös usko siihen, mitä olen aiemminkin kuullut, nähnyt ja tuntenut eli usko ja luottamus enkeleihin kasvoi.Pidän juuri tällaisesta työskentelystä ja olin onnekas kun kaikki parini tavoitin.

Anne Kumpulainen

Koulutus sopii sinulle jos:

 • Et tiedä enkeleistä vielä juuri mitään ja haluat tutustua heihin
 • Enkelit ovat sinulle jo tuttu aihe, mutta et vielä aivan aisti tai tunne heidän läsnäoloaan niin, kuin haluaisit
 • Haluat nostaa elämäsi seuraavalle tasolle, joka on täynnä rakkautta, lempeyttä ja valoa
 • Olet valmis järjestämään ajan ja energian tätä koulutusta varten
 • Haluat oppia uutta, kehittää itseäsi ja työskennellä seuraavien neljän kuukauden ajan aiheen parissa

Koulutus ei sovi sinulle jos:

 • Et ole valmis järjestämään aikaa koulutusta varten
 • Sinulla on jo vankka yhteys enkeleihin (jatka silloin vain samalla tavalla!)
 • Elämäntilanteesi on erittäin epätasapainoinen (sinulla on esimerkiksi vakavia mielenterveydellisiä häiriöitä)
 • Et koe minun tapaani omaksesi (sillä tietenkin on tärkeää, että olemme samalla aaltopituudella)
 • Luulet että kaikki ongelmasi katoavat itsestään ja enkeliyhteys vahvistuu heti sillä hetkellä, kun ostat kurssin

Kokemuksia etäkoulutuksesta:

Netin kautta opiskelu on ihana ja helppo tapa itselleni opiskella. Olen kolmen pienen lapsen kotiäiti ja olisi ollut hyvin hankalaa saada onnistumaan sitä, että olisin lähtenyt johonkin kouluttautumaan. Etäkoulutus siis tavallaan mahdollisti unelmani! Plussaa on ehdottomasti se, että aikataulut ovat tällä tavoin joustavammat - voinhan vaikka tehdä visualisaatioitakin keskellä yötä, jos siltä tuntuu ;)

Netin kautta opiskelu sopi mun tilanteeseen oikein hyvin ja pidin siitä tosi paljon. Vaikka täytyy sanoa, että viikko meni aina uskomattoman nopeesti ja taas tuli uutta opittavaa. Opiskelu jatkuu vielä pitkään, sen verran paljon on materiaalia. Koko kurssi on rakennettu oikein hyvin ja kaikki viikot oli mielenkiintoiset. Jo töissä päivällä, kui posti tuli, oli pakko puhelimesta vähän yrittää lukee uutta materiaalia ja kotona aina ensimmäisen päästä koneelle.

Netin kautta opiskelu sopii minulle erityisen hyvin, kun en pääse matkustamaan omaishoitajana ja vapaapäiviä on harvoin. Hennan tekemät videot toivat vaihtelua ja oli aivan kuin olisi istunut häntä vastapäätä siellä huoneessa. Materiaalin pystyy ottamaan vastaan silloin kun itselle sopii, eikä ole kellon ajoista riippuvainen. Koulutuksessa pidin erityisesti visualisoinneista. Oli ihana herätä kurssi-aamuna, kun muist, että tulee m?ateriaalia sähköpostiin.

Netin kautta on ollut mukava kokemus ja sopi oikein hyvin tähän hetkeen elämässäni. Olen voinut opiskella materiaaleja silloin kun minulle on parhain hetki. Materiaali oli kyllä todella runsas ja kattava ja oli tosi hienoa, että olet panostanut myös materiaalin ulko- ja kirjoitusasuun. Materiaaleihin on varmasti kiva palata myös myöhemminkin. Samoin visualisaatiot ja erilaiset äänitteet olivat todella kivoja ja hyödyllisiä.

Netin kautta opiskelu sopi minulle täydellisesti! Minulla on kaksi pientä lasta joiden kanssa on menoa ja meininkiä, joten oli helppo iltaisin tai päikkäriaikaan paneutua materiaaliin. Erityisesti pidin siitä että oli viikko aikaa opiskella ja tehtävien teko oli joustavaa :)


Yllätyin siitä, että olen oppinut netin kautta. Yleensä opin kursseilla missä ollaan fyysisesti läsnä. Tämä kuitenkin mahdollisti oman sopivan rytmin etenemiseen jkoa on hyvin tärkeää kaiken arjen keskellä. Materiaalia oli niin runsaasti että se antaa paljon vielä pitkän aikaa! Tuntuu että tähän oli kootti kaikki oleellinen tieto josta poimia omansa.

Mitä sinulta vaaditaan?

Sinulta ei vaadita mitään ennakkotietoa tai taitoja koulutuksen aiheesta, vaan voit hyvin osallistua mukaan, vaikka et tietäisi mitään enkeleistä tai henkisestä kasvusta. Ainut vaatimus on halu kehittää itseäsi – sen myötä saat kaiken hyödynkin irti koulutuksen annista. Enkelikurssiin kuuluu erilaisia tehtäviä ja harjoituksia ja juuri näiden vuoksi sinun on mahdollista kehittää itseäsi niin monipuolisesti.

Vaatimuksena onkin tehtävien ja pariharjoitusten suorittaminen, näin saat parhaat välineet omaan kasvuusi. En voi luvata sinulle mitään tiettyä kehitystä, sillä olet itse vastuussa omasta tilanteestasi ja kehittymisestä – uskon kuitenkin erittäin vahvasti siihen, että sinä tulet kehittymään, kun olet mukana koulutuksen tehtävissä. Kun uskallat hypätä rohkeasti mahdollisuuksiin, niin kehitystä kyllä tulee varmasti tapahtumaan!

Mikäli haluat suorittaa koulutuksen loppuun ja tavoitella todistusta, niin vaatimuksena on vielä oppimispäiväkirjan pitäminen koulutuksen aikana. Halukkaille, todistusta tavoitteleville järjestetään vielä lopuksi lopputulkinnat, joiden avulla varmistetaan kurssilaisten osaaminen todistusten luovuttamista varten. Jos koet että todistuksen saaminen ei ole sinulle tarpeen, voit kuitenkin osallistua ihan oman kehityksesi vuoksi – jos haluat saada esimerkiksi enkelit vahvemmin omaan elämääsi.


Minna
Tämä koulutus on kehittänyt minua aivan mielettömällä tavalla ja saanut hermoilijasta esiin rauhallisemman ja varmemman ja luotan enkeleiden ohjaukseen nyt entistä varmemmin. Tuntuu, että vaikka vahva olen ollutkin niin se sisäinen vahvuus ja lämpö on minussa silti vain kasvanut. Tiedän nyt että tämä koulutus oli tarkoitettu juuri minulle ja kaikki parini oli tarkoitettu juuri minulle tälle polulle. Sain varmistuksen omille kehittyville kyvyilleni, jotka tämä koulutus on saanut auki ja paljon sain vastauksia elämääni ja työskentelytavat tulevaan. Olen saanut yhteyden enkeleihin selvemmin ja uudella mahtavalla tavalla kommunikoin ja luotan siihen, että osaan välittää viestejä myös muillekin. En voi kyllin kittää parejani, enkeleitä ja Hennaa tästä ihanasta matkasta kohti uudistunutta elämääni. Kaikki tuntuu niin paljon paremmalta ja selkeämmältä nyt. Tiedän mihin olen matkalla ja kaikella on selkeä tarkoitus myös menneessä. Netin kautta opiskelu on kyllä hieno juttu, sillä muuten tämä ei minulle olisikaan ollut mahdollista.Kiitos Henna ihana valonlähettiläs, joka olet tuonut meille tämän kaiken mahdolliseksi. Ilman sinua maailma olisi pimeämpi paikka <3
Pia Wikström

Ennen koulutusta olin työskennellyt energioiden parissa jo yli 10 vuotta. Herkkyyteni ja intuitioni on varmasti kehittynyt entisestään ja uusi vieläkin upeampi maailma on avautumassa. Myös luottamus itseen ja omiin taitoihin valotyöläisenä on kasvanut sekin. Koulutus on antanut minulle valtavan paljon uusia työkaluja itseni ja toisten hoitamiseen. Enkeleiden kanssa työskentely on kyllä aivan ihanaa, niin positiivista ja rakkaudellista. Lisäksi olen omassa elämässäni kyennyt tekemään isoja ratkaisuja enkeleiden avustuksella ja tiedän, että olen nyt matkalla kohti unelmaelämääni. Erityisen hienoa oli kun sain kuunnella kaikessa rauhassa visuaalisaatioita ja tehdä upeita mielikuvamatkoja. Materiaalia tuli koulutuksen aikana niin paljon, että siitä riittää ohjelmaa vielä pitkäksi aikaa. Harjoituksia on kyllä hyödyllistä tehdä jatkossakin ja näin aionkin. Mitään muuta en osannut kaivata tähän koulutukseen. Tämä kyllä täytti kaikki odotukseni ja antoi paljon enemmän kuin osasin ikinä odottaakaan. Voisin suositella kurssia kaikille henkisestä polusta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin jo pidemmälle ehtineillekin. Jokaista se vie varmasti aimo harppauksen eteen päin omalla tiellään.

Anne Rajala

Matka on ollut huikea ja olen oppinut valtavasti matkan varrella itsestäni, enkeleistä ja heidän kanssaan työskentelystä. Vaikka vielä tuntuukin, että olen matkallani alkutaipaleella, niin muutos on huima. Usko ja luottamus omaan itseen ja tulevaan on kasvanut suureksi, elämä muuttunut sisäisesti paljon seesteisemmäksi, vaikka suuria vastoinkäymisiäkin on ollut elämässäni. Paljon on kaikenlaista hyvää muutosta tapahtunut, jos kaiken kirjoittaisin, niin siitä saisi kirjan... :) Koulutus on kokonaisuudessaan erittäin ihana, posteja odotti aina innolla ja visualisaatiot ovat huikeita, ihania kokemuksia olen niiden kautta saanut.

Tavoitteenani oli luoda vahvempi enkeliyhteys ja saada selkeitä viestejä enkeleiltä. Tämä on onnistunut. Olen saanut selkeitä viestejä enkeleiltä ja tuntuu uskomattomalta, etten ole kyennyt aiemmin tähän! Tavoitteena oli myös saada lisää tietoa enkeleistä ja arkkienkeleistä, sekä muista valon olennoista. Sain enemmän tietoa kuin olisin voinut toivoakaan :) Koulutuksen aikana olen kehittynyt aivan huimasti kaikilla tasoilla. Suurin muutos on varmasti se, että en ole enää väsynyt.Alitajunnasta ja solutasolla asti olen puhdistautunut. Olen saanut purettua vanhoja energiota ja ajatusmalleja ja luonut tilaa uudelle, kaikkien ihanien menetelmien avulla, joita koulutus tarjosi. Olen iloisempi, tasapainoisempi ja valoisampi kuin ennen. En valita enää enkä turhaudu niin helposti. Kiitollisuus on lisääntynyt ihan valtavasti ja näen mahdollisuuksia kaikessa ja kaikissa.Erilaiset menetelmät ja harjoitukset olivat todella tarpeellisia ja tehokkaita. Visualisaatiot olivat aina ihania, itku tuli joka kerta siitä rakkauden määrästä, jota tunsin visualisaatioiden aikana. Pääsin myös lähemmäksi omia enkeleitäni ja muita valon auttajia juuri visualisaatioiden avulla, sekä lähemmäksi korkeampaa itseäni.
Marjo Sánches
Anu Kalliola

Olen kovasti etsinyt omaa henkistä polkuani muutaman vuoden ajan sitä löytämättä. Tämän kurssin aikana oli kuin olisin löytänyt kotiin.Tavoitteeni koulutuksesta oli löytää vihjeitä minne suuntaan kulkea. Täytyy sanoa että koulutus täytti ne isommin, kuin osasin odottaakkaan, avaamalla kokonaan uuden enkelimaailman eteeni. Koen että etenin henkisellä polullani huiman harppauksen eteenpäin ja huomasin näkökulmani moniin elämäni ongelmiin muuttuneen. Myös suhtautuminen muihin ihmisiin on muuttunut.En ole siis aiemmin tietänyt varsinaisesti enkeleistä juuri mitään muuta mitä peruskoulun uskontotunneilla on opetettu. Kaikki kurssilla käsitellyt aiheet olivat minulle uusia. Positiivinen yllätys oli myös kuinka hyvin opiskelu nettikurssina onnistui. Oli myös antoisaa tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin ja jakaa ajatuksia ja kokemuksia heidän kanssaan.Kurssimateriaali, joka oli todella kattava, tulee olemaan varmasti käytössä tulevaisuudessakin jokapäiväisessä elämässäni. Visualisaatiot olivat kauniita ja niihin oli helppo heittäytyä mukaan. Useammankin kuuntelu kerran jälkeen niistä löytää aina jotain uutta ja ihanaa.

Enkeliaihe ei ollut minulle kovinkaan tuttu ennen tätä koulutusta, olin käynyt energiahoidossa ja sitä kautta kiinnostunut aiheesta. Valonpolun sivuja olin kyllä seurannut jo jonkin aikaa ennen tätä ja miettinyt koulutukseen osallistumista jo pitkään. Tavoitteeni koulutuksen alkaessa oli oppia lisää enkeleistä, noh tavoite kyllä toteutui ja sain enemmänkin. Aloittelijasta osaajaksi. Luottamus itseeni on kasvanut huimasti sekä myös olen löytänyt enkelit elämääni...alussa vähemmän ja nyt jo lähes joka päivä huomaan keskustelevani jonkun heistä kanssa. Ja olen oppinut tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa. Olen rauhallisempi, tasapainoisempi, kärsivällisempi kuin aiemmin. Henna, sinun kirjalliset materiaalit ovat ihania kuvineeen ja teksteineen. Ne olivat parasta tässä. Ja parityöskentelyt, olen tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin, huippua <3. Netin kautta opiskelu sopii minulle hyvin, tosin jostain suunnasta on kuulunut ennakkoluuloja netin kautta opiskelusta, mutta minua se ei haittaa. Tähän saa käyttää aikaa sen verran kuin sitä on ja edetä oman aikataulun mukaan.
Sari Karhu
www.hoidoniloa.fi

Miten koulutus järjestetään?

Koulutus järjestetään etäkoulutuksena ja se kestää neljä kuukautta. Koulutuksen edetessä saat säännöllisesti kattavan materiaalin sähköpostiisi. Materiaali sisältää kirjoitetun aineiston lisäksi myös runsaasti koulutusta varten luotuja visualisaatioita ja jokaiseen opetusviikkoon sisältyy myös opetusvideo. Saat nämä kaikki tallennettua koneellesi ja sen ansiosta voit työskennellä materiaalin parissa vaikka koko loppuelämäsi.

Viestintäkanavana kaikkien osallistuneiden kesken toimii myös Facebook (oma suljettu ryhmä), jossa voit esittää Hennalle kysymyksiä ja muuten jakaa kokemuksiasi ja ajatuksiasi muiden osallistuneiden kanssa. Tämä Facebook -ryhmä on toiminut oikein ihanana kanavana kurssilaisten kesken ja sitä kautta voit tutustua uusiin ihaniin enkeliystäviin. Monet kurssilaiset ovatkin löytäneet tätä kautta ihania uusia ystäviä. Facebook -ryhmä on täysin vapaaehtoinen, joten jos et ole Facebookissa mukana, niin se ei haittaa kouluttautumistasi millään tavalla.
Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuinka paljon aikaa koulutus vie?


Koulutusmateriaali sisältää kirjallisen materiaalin pdf-muodossa (keskimäärin noin reilu 20 sivua per materiaali - mukana on kuitenkin paljon kuvia), opetusvideon (kesto maksimissaan 15 minuuttia) sekä visualisaation. Materiaali olisi hyvä käydä läpi viikoittain, mutta jos joskus on hankala järjestää aikaa, niin voit hyvin tutustua siihen myöhemminkin. Aikataulu on tarvittaessa hieman joustavakin, eli voit hyvin sovittaa aikataulut omaan elämäntilanteeseesi. On kuitenkin hyvä että pysyt pääosin koulutuksen tahdissa mukana.

Koulutuksen alussa viikkotehtävät ovat lähinnä visualisaatioiden ja kirjallisen osion läpikäymistä ja sen pohjalta omien ajatusten kirjaamista ylös. Kun koulutus hieman etenee, niin alamme tekemään pariharjoituksia, jotka ovat todella loistava tapa saavuttaa luottamusta omiin taitoihisi! Pariharjoituksissa harjoitellaan enkelitulkintojen tekemistä kurssilaisten kesken. Pariharjoitukset tehdään joko puhelimitse tai Skypen kautta, voit toki välillä harjoitella kirjallisestikin. Pariharjoituksiin ei välttämättä mene kauaa aikaa - toki tämäkin riippuu ihan omasta tilanteesta ja parin tavasta työskennellä.

Ajallisesti on siis vaikea arvioida miten paljon aikaa koulutus tulee viemään - mutta toki mitä paremmin pystyt keskittymään koulutuksen aiheisiin ja tehtäviin, niin sitä paremman mahdollisuuden tämä tuo sinun omalle kehityksellesi. Koulutuksen läpikäyminen on myös hyvin yksilöllistä. Jotkut kurssilaiset käyvät materiaalin nopeasti läpi ja jäävät innolla jo odottamaan seuraavan viikon materiaalia, kun taas joillekin koulutuksen aiheet ja koko prosessi voi viedä enemmän aikaa. Muista että enkelit ovat kuitenkin tukenasi hyvin vahvasti ja he varmasti auttavat sinua järjestämään tarvittaessa aikaa, kun muistat kääntyä heidän puoleensa ja kuunnella ohjausta ja ideoita joita he sinulle tuovat aiheeseen liittyen.

Pariharjoitukset jännittävät enkä usko että onnistuisin niissä kuitenkaan


Ymmärrän tämän oikein hyvin ja tiedän että pariharjoitukset voivat jännittää todella paljonkin. Monia kurssilaisia jännittää yleensä tämä vaihe. Se on toki ymmärrettävää, alussa sinulla ei välttämättä ole juurikaan kokemusta tulkintojen tekemisestä (tai ei ollenkaan), ja varmasti haluat onnistua kovasti! Oma mielesi voi luoda tilanteeseen kovasti paineita, mutta muista että harjoitusparisi on myös samassa tilanteessa. Tämä ei myöskään ole niin vakava asia, eli tähän voi keskittyä rennolla ja iloisella mielellä! Olen nyt seurannut jo monien kurssilaisten kehittymistä ja voin luvata, että varmasti onnistut kyllä kun uskallat heittäytyä tilanteeseen avoimin mielin! Monet ovat kokeneet ihania onnistumisia ja saavuttaneet luottamusta omiin taitoihinsa juuri pariharjoitusten ansiosta.

Koulutuksen ympärillä hääräilee lisäksi todella monta enkeliä, joten et ole koskaan yksin missään tilanteessa. Enkelit ovat vahvasti sinun tukenasi jokaisessa vaiheessa - varsinkin pariharjoituksissa. He tukevat ja auttavat sinua.Pariharjoitukset ovat mielestäni yksi koulutuksen parhaista mahdollisuuksista kehittää omia taitojasi ja sinun on lisäksi helppo heittäytyä tilanteeseen, kun et entuudestaan tunne muita kurssilaisia (harjoitukset tehdään kurssilaisten kesken). Tämä koulutus on myös oikein ihana tapa saada itsellesi runsaasti enkeliviestejä, sillä saathan harjoitustulkinnoissa myös vastaanottaa viestejä. Harjoituksia ei tarvitse jännittää, se on aivan luonnollista meille kaikille - me kaikki osaamme kommunikoida enkeleiden kanssa ja he ovat hyvin vahvasti kanssasi auttamassa sinua koko koulutuksen ajan kaikissa käytännön asioissa. Onnistumisia tulee juuri uskalluksen ja heittäytymisen myötä. Muista että et voi myöskään onnistua, jos et uskalla välillä epäonnistua. Ja vaikka ensimmäinen askel saattaisikin tuntua vaikealta, ei se itse asiassa sitä olekaan. Tulet huomaamaan miten epäilyt ja huolet kaikkoavat kun pistät itsesi likoon. Minä uskon sinuun, enkelit uskovat sinuun, usko sinäkin itseesi!

Kuinka tarkka aikataulu koulutuksessa on?


Etäkoulutuksen hyvä puoli on juuri joustavassa aikataulussa, sinun ei tarvitse käydä materiaaleja samana päivänä läpi, kun saat ne postiisi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voit jättää materiaalin lukematta moneksi viikoksi. On siis suositeltavaa, että pysyt koulutuksen tahdissa mukana, sillä näin saat parhaan mahdollisen hyödyn irti koulutuksesta. Aikataulu ei ole siis kovin tiukka, mutta sen osalta ei ole hyväksi myöskään jättää materiaalia täysin lukematta pitkäksi aikaa. Saat parhaan mahdollisen hyödyn irti koulutuksesta, kun sitoudut järjestämään ajan ja energian koulutuksen tehtäviä ja materiaalia varten.

Minulla ei ole mitään kokemusta enkeleistä. Voinko silti osallistua mukaan?


Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta ei vaadita, eli voit hyvin osallistua vaikka et tietäisi mitä enkeli edes tarkoittaa. Käsittelemme aihetta hyvin laajasti ja alussa käymmekin läpi ihan perusasioita. Sinun ei tarvitse siis huolehtia siitä, että et tunne aihetta tai sinulle ei ole henkilökohtaista kokemusta siihen liittyen. Aikaisemminkin on ollut monia kurssilaisia mukana, joilla ei ole ollut aikaisempaa tietoa tai taitoja - kaikki kehittyvät, kun on halua kehittyä. Ainut vaatimus onkin juuri halu kehittää omaa itseäsi ja taitojasi.

Mitä hankintoja tarvitsee tehdä koulutusta varten?


Koulutusta varten ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään hankintoja. Käsittelemme hieman esimerkiksi enkelikorttien käyttöä, mutta jos nämä eivät tunnu mielestäsi houkuttelevilta, niin sinun ei tarvitse käyttää niitä ollenkaan. Koulutuksessa käsittelemme laajasti enkeleitä, henkistä kasvua ja tulkintojen tekemistä, eli saat kaikki välineet tulkintojen tekemiseen ilman apuvälineitäkin. Saattaa tosin käydä niinkin, että innostut esimerkiksi enkelikorteista ja sinun tekee mieli hankkia niitä useampikin kappale :) Mikäli et ole tutustunut korttien käyttöön aikaisemmin ja mietit niiden hankintaa, voit hyvin tehdä niin, että odotat kun näiden aiheiden materiaali saapuu sinulle ja teet sitten vasta ostopäätöksen. Koulutuksen alussa et kuitenkaan tarvitse heti mitään välineitä.

Onko koulutus mahdollista maksaa osamaksuna?


Koulutuksen maksutavoissa on valittavana usea eri vaihtoehto - myös osamaksu, joka onkin ollut suosittu maksutapa. Voit maksaa koulutuksen kokonaisuudessaan luottokortilla tai voit valita myös osamaksun (vaihtoehtoina Collectorin, Everydayn tai Jouston osamaksupalvelu). Lisätietoa eri osamaksuvaihtoehdoista voit lukea ilmoittautumissivuilta.

Minulla on jo kokemusta enkeleiden kanssa työskentelystä, onko koulutuksesta hyötyä minulle?


Koulutuksen materiaali on todella laaja ja siinä käsitellään enkeliaihetta hyvin kattavasti. Käsittelemme kyllä ihan perusasioitakin, mutta myös edistyneempiä tekniikoita hyödyntää enkeleitä omassa elämässä sekä esimerkiksi tulkintatilanteessa. Tulkintatilannettakin käsitellään hyvin paljon ja saat siihen liittyen runsaasti vinkkejä ja erilaisia tekniikoita. Näin voit tukea asiakkaitasi upealla tavalla enkeleiden avustuksella ja auttaa heitä voimaantumaan entistä vahvemmin! Käsittelemme myös omaa henkistä kasvua, ylösnousemusta ja tähänkin liittyen saat todella paljon vinkkejä. Uskon että voit oppia uutta tästä aiheesta, vaikka tiedätkin jo enkeleistä. Jos tunnet että sinulla on kuitenkin jo erittäin vankka yhteys enkeleihin, niin siinä tapauksessa tämä koulutus ei välttämättä ole sinua varten. Kuuntele ensisijaisesti aina omaa itseäsi ja tuntemuksiasi, kun mietit osallistumista - enkelitkin auttavat sinua valitsemaan oikeat välineet tiellesi.

Koulutukseen kuuluu oma Facebook -ryhmä, mutta en ole itse Facebookissa. Haittaako tämä asia?


Facebook -ryhmä on lähinnä "extrajuttu" kaikille kurssilaisille, jonka avulla voit päästä keskustelemaan muiden kurssilaisten kanssa ja jakamaan omia kokemuksiasi. Se ei ole mitenkään pakollinen, eli jos et ole Facebookissa, niin se ei haittaa kouluttautumista ollenkaan. Pääset kuitenkin tutustumaan muihin kurssilaisiin esimerkiksi pariharjoitusten avulla. Kaikki eivät ole olleet mukana Facebook -ryhmässä aikaisemmillakaan kursseilla - jotkut eivät koe sitä omaksi paikakseen ja se on täysin ymmärrettävää. Eli voit aivan hyvin tehdä itse päätöksen, tuletko sinne mukaan. Facebook -ryhmä jää kurssilaisille käyttöön myös koulutuksen jälkeenkin, eli sen kannalta se on kyllä mukava keskustelupaikka samanhenkisten ihmisten kesken aina jatkossakin, jos kaipaat tukea muilta enkeli-ihmisiltä jossain vaiheessa matkaasi.


Kirsti Rosvall
www.enkelinkosketus.fi

Tässä kurssissa on toteutunut kaikki ja enemmänkin mitä edes toivoin oppivani! Kurssin aikana huomasin että voin vain pyytää enkeleitä apuun kun joku asia ei suju tai on paha mieli. Uskallan myös ottaa rennommin asioita ja henkisyyteni kasvoi ihan kauheasti. En koe itseäni mitenkään uskonnolliseksi mutta sisäinen rauha ja henkisyys on selvästi läsnä. En hermostu eikä minua saa millään pahalle tuulelle! Rakkaus kaikkia ja kaikkea kohtaan. Ja olen saanut täältä koulutuksesta mukaani yhden sielunkumppanin ja sitä ei osaa sanoin kuvata mikä yhteys meillä on vaikka emme ole edes tavanneetkaan vielä. Mahtava koulutus, ihanan aito opettaja olet, todellinen valonenkeli!

Mielestäni paras anti on ollut oma mielenrauha. Olen oppinut luottamaan enkeleihin ja itseeni enemmän. Olen oppinut tarkastelemaan asioita ja tapahtumia sekä omassa että toisten elämässä eri näkökulmista. Pohdin asioita enemmän ja suhtaudun muihin ihmisiin ystävällisemmin. Olen myös armeliaampi itselleni. Olen myös oppinut rajaamaan ajankäyttöä ja sanomaan välillä EI. Pariharjoitusten aikana olen yllättynyt monesti siitä, miten selkeitä viestit voivat olla, vaikka superego yrittää välillä tunkea omia kommenttejaan ja häiritä ajatuksia. Olen lapsesta saakka saanut viestejä ja niitä on vähätelty ja itse olen joskus jopa pelännyt. Nyt tiedän, että mitään pelättävää ei ole.
Maija-Riitta Ahlgren
Heli Kinnunen

Enkeliaihe oli minulle oikeastaan aika tuttu. Suojelusenkelit ja arkkienkelit kaikkein tutuimpia. Jokaisessa viikossa oli jotain tuttua, mutta paljon oli myöskin uutta hyvin mielenkiintoista tietoa. Koulutuksen tavoite oli juuri oppia tekemään enkelitulkintoja. Tavoitteeni oppia tekemään tulkintoja on täyttynyt. Koulutuksen aikana itsevarmuuteni ja itseni rakastaminen sekä arvostaminen on kovasti kohonnut. Olen paljon lempeämpi ja armollisempi itseäni kohtaan. Myös muut perheenjäsenet, sukulaiset ja tuttavat ovat huomanneet lempeyden lisääntymisen. Myös negatiivisten tunteiden häviäminen tai vähentyminen on ollut todella suuri plussa.Koulutuksessa olen pitänyt sen positiivisesta ilmapiiristä. Kannustavasta materiaalista. Myös tämä netin kautta suoritettava opiskelu on ollut aivan mahtavaa.Ja olen hyvin kiitollinen, että enkelit johdattivat minut sivuillesi. Jos tätä ei olisi ollut, todennäköisesti koulutus tähän olisi jäänyt suorittamatta. Sen verran kaukana olen paikkakunnista, jossa yleensä näitä järjestetään. Olen siis todella kiitollinen teille enkelit ja Henna.

Enkeleihin olin tutustunut jo vähän ennen koulutusta, n. 2 vuotta sitten ostin ensimmäiset enkelikorttini, joita olen vaihtelevasti käyttänyt itselleni ja ystävilleni avuksi. Olin myös lukenut joitain enkelikirjoja, ja innostunut niistä.Tavoitteenani oli saada enemmän itseluottamusta ja -tuntemusta, Sekä varmuutta päätöksentekoon sisäistä ääntäni kuunnellen. Ja tietysti tutustua enkeleihin enemmän. Tavoitteeni toteutui täysin, sain valtavasti uutta ymmärrystä asioihin ja rohkeutta. Kurssin aikana olen tehnyt isoja päätöksiä, joista aiemmin vain haaveilin. Nyt uskallan elää omannäköistää elämää muiden ajatuksista riippumatta. Olen myös paljon iloisempi ja onnellisempi, nautin elämästä uudella tavalla. Rakkaus itseäni, muita ihmisiä ja enkeleitä kohtaan on vahvistunut. Luotan siihen, että elämä kantaa ja saan apua, kunhan sitä pyydän. Uskon myös, että asiat sujuvat juuri niin kuin on meidän kaikkien parhaaksi. Nykyään keskustelen enkeleiden kanssa päivittäin, ja kiitän heitä kaikesta, mitä olen saanut, ja mitä tulen saamaan. Olen myös uskaltanut kertoa ystävilleni enkeleistä ja näihin liittyvistä asioista, saan siis jakaa oppimaani myös muille ja auttaa heitä elämässään. Visualisaatiot olivat kurssin parasta antia, samoin pariharjoitukset. Oli ihanaa jutella samanhenkisten ihmisten kanssa, ja nauttia tulkinnoista: sekä tekemisestä, että saamisesta. Netin kautta opiskelu oli oikein hyvä asia: aikataulu oli sopivan joustava, ja oli hyvä, että välissä oli ei pakollisia viikkoja. Koska tämän kevään aikana on elämässäni tapahtunut paljon isoja asioita, en aina oikein jaksanut keskittyä kuluvan viikon materiaaliin. Tehtävät ja lueskelun pyrin kuitenkin aina tekemään suunnilleen valmiiksi ennen uuden viikon tehtäviä.
Salla Vuono
>