OLISIKO IHANAA AISTIA ENKELEITÄ KIRKKAASTI JA VASTAANOTTAA HEILTÄ SELKEITÄ VIESTEJÄ?


SIIRRY ENKELIALOITTELIJASTA ENKELIAMMATTILAISEKSI

Opi vahvistamaan henkisiä kykyjäsi, kohottamaan energioitasi sekä aistimaan enkeleitä ja vastaanottamaan heiltä helposti selkeitä viestejä

Kyllä - tulen mukaan kurssille!

Oletko koskaan miettinyt...

KUINKA MONET ONGELMASI JOHTUVAT YKSINKERTAISESTI SIITÄ, ETTÄ SINULLA EI OLE TARPEEKSI VANKKAA YHTEYTTÄ KORKEAMPAAN VIISAUTEEN?

Sillä kaikki mitä tarvitset tai kaipaat, on aina ulottuvillasi.

Kaikkiin ongelmiisi ja puutteisiisi on ratkaisu sekä kaikkiin unelmiisi on olemassa iloinen ja helppo keino onnistua siinä.

Korkeampi voima, viisas ja rakastava taivaallinen taajuus on aina ulottuvillasi.

...valmis tarjoamaan sinulle aivan kaiken mitä haluat ja toivot sekä enemmänkin - missä ja milloin tahansa, täysin ilman vastapalveluksia.

Tästä syystä tälle taajuudelle avautuminen on usein elämämme tärkein ja kaunein asia, jonka voimme toteuttaa.

Haluan sinut nyt kuvittelevan... miten ihmeelliseksi sinun elämäsi muuttuisi, jos yhteytesi enkeleihin olisi kristallinkirkas?

...Miten nopeasti ja iloisesti etenisit silloin unelmiisi?

...Mihin mielessäsi oleviin kysymyksiin voisit vastaanottaa viisaan vastauksen välittömästi ja helposti?

...Miten paljon vastaanottaisit arjessasi tukea, taikaa, merkkejä ja ohjausta?

...Ja miten paljon HAUSKEMPAA sekä taianomaisempaa elämäsi yksinkertaisesti olisi?

Kuvittele mitkä asiat tulisivatkaan sinulle mahdollisiksi, joista et aikaisemmin uskaltanut edes unelmoida!

Kun yhteytesi enkeleihin on vahva sekä selkeä, silloin pystyt:

Kysymään enkeleiltä minkälaisia kysymyksiä tahansa (kuten esimerkiksi "Mikä on elämäntehtäväni?" "Mikä on nopein tapa toteuttaa unelmani?") ja vastaanottamaan heiltä luotettavan vastauksen missä ja milloin tahansa!

Elämään aidosti taianomaista ja IHMEIDEN täyttämää elämää, sillä sinulla on suora suhde siihen taajuuteen, joka pystyy tarjoamaan näitä sinulle suurella rakkaudella 24/7

LUOTTAMAAN moninkertaisesti enemmän itseesi, tulevaisuuteesi, unelmiisi ja taivaalliseen tukeen luonasi, sillä sinulla on syvällinen ja vankka suhde tahoon, joka pystyy tarjoamaan sinulle tuon vankkuuden ja lähteen luottamuksellesi

PYSYMÄÄN korkeavärähteisessä olotilassa sekä kokemaan yhä enemmän rauhaa, iloa ja kiitollisuutta, sillä pystyt hoitamaan negatiiviset tunnetukokset enkeliystäviesi avulla ja sitä kautta nopeuttamaan henkistä kehitystäsi sekä avautumaan yhä vahvemmmin rakkauden kanavaksi.

Ilahduttamaan taidoillasi myös muita sillä pystyt välittämään enkeleiden viestejä ja viisautta myös muille. Vankka enkeliyhteys on sinun lahjasi, jonka avulla voit lisätä iloa, rakkautta, mielenrauhaa ja toivoa muidenkin ihmisten elämässä!

Sinut on opetettu elämään peloista käsin. Intuitiosi ohjaa sinua elämään aidossa ilossa ja runsaudessa!

Sinut on ohjelmoitu toimimaan peloista ja rajoittavista näkemyksistä käsin. Sen vuoksi suhtautumisesi elämäsi eri asioihin on hieman vääristynyt. Intuition vahvistaminen ja enkeleihin yhdistyminen auttaa sinua päästämään irti näistä vääristymistä, sillä tietoisuutesi taso laajenee korkeampaan taajuuteen.

Mielesi rajallinen näkemys:

 • Näkee uhkia, ongelmia ja haasteita elämässäsi

 • Keskittyy selviytymään ja tyytymään asioihin, jotka eivät todella tee sinua onnelliseksi

 • Haluaa pysyä jumissa sekä näin ylläpitää ongelmia ja haasteita

 • Negatiivinen suhtautuminen itseesi ja koko elämääsi

 • Vastustelee aitoa onnellisuutta, runsautta, iloa ja vapautta

Intuitio (eli sielusi viisaus):

 • Keskittyy mahdollisuuksiin, ratkaisuihin ja unelmiin

 • Keskittyy kukoistamiseen ja kulkemaan suuntaan, joka tekee sinut onnellisemmaksi

 • On valmis kulkemaan eteenpäin sydämen osoittamaan suuntaan

 • Rakkaudellinen suhtautuminen itseesi ja elämääsi

 • Haluaa rakentaa koko elämän runsauden ja rakkauden pohjalle

Kumman äänen sinä enimmäkseen kuulet elämässäsi?
Miten ihanaa elämästä voisi tulla, kun yhteytesi omaan intuitiosi taikavoimaan vahvistuisi oleellisesti?

Kuvittele miltä tuntuisi, että sinulla olisi pian taito:

 • Aistia enkeleiden läsnäolo elämässäsi kristallin kirkkaasti missä ja milloin tahansa - niin että voit nähdä heidät, kuulla heidät ja tuntea heidän rakkautensa ja viisautensa luonasi 24/7

 • Työskennellä tehokkaasti energioiden parissa ja vaikuttaa helposti omaan olo- ja tunnetilaasi (sillä osaat kohottaa energioitasi helposti ja poistaa itsestäsi ikäviä ajatuksia ja tunnetukoksia) ja auttaa tässä myös muita ihmisiä

 • Tiedostaa jokaisessa päätöstilanteessa mikä on sinun ja läheistesi kannalta paras vaihtoehto - niin voit aina kulkea suuntaan, joka tukee onnellisuuttasi

 • Aistia erilaisia energioita helposti elämässäsi - niin että pystyt vastaanottamaan viisautta erilaisissa tilanteissa ja siltä pohjalta kulkemaan juuri siihen suuntaan, mitä haluat vahvistaa elämässäsi

 • Luottaa itseesi, koko elämääsi ja tulevaisuuteesi täydellisesti, niin että voit viimeinkin elää suuressa mielenrauhassa (vaikka ulkopuolellasi tapahtuisi mitä haasteita tahansa!)

 • Elää korkeamman viisauden ja rakkauden kautta elämäsi jokaisessa osa-alueessa, niin että voit suhtautua itseesi ja muihin ihmisiin suuremman lempeyden ja myötätunnon kautta

JOS KATSOT ELÄMÄÄSI AINOASTAAN FYYSISILLÄ AISTEILLASI, TULET AINA OLEMAAN SIDOTTU PELKKÄÄN FYYSISEEN TAAJUUTEEN JA SEN HALLITSEMISEEN.

Se mitä sinä aistit fyysisillä aisteillasi on vain pieni osa valtavan suuresta ja kauniista kokonaisuudesta. Elämä ei ole todellakaan vain sitä, mitä näet fyysisellä tasolla - ympärilläsi on paljon resursseja, mahdollisuuksia, tilanteita ja viisautta, jota pelkkä fyysinen silmä ei näe. 

Intuitio on siis sinunkin oma upea supervoimasi, sillä sen avulla voit tiedostaa aina missä tahansa tilanteessa oikeat vastaukset.

Miksi tarvitset vankan intuition ja yhteyden enkelimaailmaan?

Sinutkin on opetettu elämään pelkojen ja rajoitteiden kautta. Sinäkin olet luultavasti oppinut elämäsi aikana runsaasti pelkoon ja puutteisiin pohjautuvia ajatuksia ja uskomuksia - näin sinun yhteytesi jumalalliseen totuuteen katkeaa. Elämä suppeassa pelkoon pohjautuvassa näkemyksessä tuntuu erittäin ikävältä ja silloin on suorastaan mahdotonta nauttia elämästä.

Omalta viisaudeltaan hukassa oleva ihminen seuraa huomaamattaan toisten pelkoon pohjautuvia toimintamalleja ja elää näin osittain suuressa harhassa. Silloin elämästä tulee helposti harmaansävyinen, selviytymiseen keskittynyt suoritus. 

Enkeleille avautuminen on kaikkea muuta kuin esimerkiksi selvänäön kehittämistä. Se on kirjaimellisesti avautumista kaiken hyvän lähteelle - niin että sinä voit viimeinkin elää sielusi upeimpien visioiden kautta ja näin löytää täydellisen rauhan ja tarkoituksen elämääsi.

"Aloin nauttia tästä matkasta maanpäällä"


Ennen kurssia olin tutustunut enkeleihin ottamalla heistä selvää muun muassa netissä olevan tietouden ja kirjojen avulla. Tavoitteena oli tutustua aiheeseen tarkemmin ja saada lisätietoa aiheesta. Koen kyllä, että tavoite toteutui, ja paljon enemmänkin! Sillä kurssilla käsiteltiin juuri niitä asioita, joita olin mielessäni usein pohtinut. Erittäin iloinen yllätys oli, että tämä kurssi piti sisällään niin monipuolisen tiedon.

Nykyään saan itseni nostettua paljon helpommin ihaniin energioihin ja en enää murehdi ja märehdi sellaisia asioita, joilla oikeasti ei ole mitään väliä. Rakkaus ja Valo ovat läsnä päivittäin, ei enää hetkittäin vaan suurimman osaa päivää. Nykyään osaan suhtautua ilon kautta elämään, minussa on elämäniloa ja hetkessä elämisen keveyttä. Aloin nauttia tästä matkasta maanpäällä. Vaikka positiivinen elämän asenne on aina minulla ollutkin, niin nyt se tulee aidosti sydämestä. Ja tuo suuren suuri Rakkaus joka sisälläni on, pääsee nyt tulemaan ulos.


Johanna P.

"Selvänäköni sekä muut aistimukseni vahvistuivat huomattavasti"


Suhteeni enkeleihin ja intuitioon oli ennen kurssia etäinen. Olin tutustunut enkeleiden maailmaan jo aiemmin, mutta varsinaista yhteyttä en heihin ole osannut ottaa. Olin vastaanottanut merkkejä ja vastaanottanut vahvan viestinkin, sitä kuitenkaan usein seuraamatta.

Halusin kurssin kautta vahvistaa omaa intuitiotani, sillä olen elänyt hyvin suorittavassa maailmassa ja toiminut aina siten, miten "kuuluu tehdä" tai mitä hyvin usein muut ovat minulle sanoneet. Tavallaan olen ollut hakoteillä, enkä ole ollut täysin varma siitä, mitä haluan. Turhauduin helposti, sillä en elänyt oman totuuden mukaisesti. En osannut vastaanottaa ja päästää irti asioista, jotka eivät minua enää palvelleet.

Nyt olen alkanut elää elämää yksinkertaisemmin, en suorita, en murehdi liikoja. En myöskään anna muiden mielipiteiden tai toimintojen vaikuttaa minuun niin vahvasti. Huomaan, että enkelit ovat kurssin aikana vahvemmin ohjanneet minua ihan arkisissa asioissa, olen avoimempi ohjaukselle. Pystyn myös vahvemmin lukemaan ja tulkitsemaan muiden ihmisten energioita ja sopeutumaan niihin paremmin.

Nyt osaan helpommin hakeutua oikealle polulle ja tehdä minua paremmin palvelevia päätöksiä.

Olen alkanut kuuntelemaan enemmän minulle tulevia viestejä ja omaa viisauttani siten, että luon omat rajani, päästän helpommin asioista irti, keskityn tähän hetkeen. Myös selvännäköni, sekä muut aistimukseni vahvistuivat huomattavasti kurssin myötä. Voin henkisesti paremmin, enkä enää nauti suorittamisesta.


Henriikka Mäki

"Enkelit ovat nyt vahvasti läsnä elämässäni"


Ennen kurssia olin tietoinen intuitiosta ja usein pyysin apua enkeleiltä. Koin että elämäntilanteeni oli tuolloin hieman jumissa niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Olin juuttunut vanhaan, eikä minussa ollut rohkeutta kulkea eteenpäin.

Tavoitteeni kurssilla oli vahvistaa intuitiota ja saada siitä lisää tietoa. Koen, että tavoitteeni toteutui! Toivoin myös, että pääsisin eteenpäin henkisessä kasvussa ja että löytäisin elämäntehtäväni. Olen päässyt eteenpäin näissä asioissa.

Kurssin ansiosta olen alkanut löytää omaa sisäistä vahvuuttani ja luottamusta itseeni. Olen huomannut omia kykyjäni ja taitojani. Olen saanut viestejä siitä, että minun tulisi lähteä opiskelemaan ja olen ottanut sitä kohti askeleita! Enkelit ovat nyt vahvasti läsnä ja intuitio on vahva opas elämässäni!


Asta

"Olen huomannut, että enkeleillä on vain hyviä viestejä"


Ennen kurssia en ollut tutustunut näihin aiheisiin mitenkään, vaikka tiesin, että ympärilläni on kyllä enkeleitä ja että aistin asioita. Elämäntilanne tuntui tuolloin aika sekavalta, enkä osannut tulkita saamiani merkkejä. Omaan intuitioon en uskonut ennen kurssia. Tavoitteenani oli vahvistaa luottamusta intuitiooni ja saada vahvistusta enkeleiltä. Tämä tavoite toteutui kyllä hyvin!

Nykyään saatan kuulla asiakkaiden enkeleiden viestit ja energian jopa ennen kuin he tulevat hoitoihin. Sain kurssin ansiosta uusia, ihania ystäviä pariharjoitusten ansiosta. Pariharjoitukset olivat mahtavia! Nykyään olotilani on kevyt ja kun tulee raskas olo, osaan enkeleiden avulla tasapainottaa ja keventää mieltäni. Tällä hetkellä uskon intuitiooni hyvinkin paljon ja olen huomannut, että enkeleillä on vain hyviä viestejä!


Sari Seppänen

"Sain myös uskallusta toimia intuition mukaan"


Ennen kurssia olen ollut tekemisissä aiemminkin enkeleiden kanssa ja toisinaan toiminut intuitiotani kuunnellen. Olen käynyt muutamia enkeli kursseja ennenkin ja lukenut kirjallisuutta intuitiosta. Tavoitteeni oli saada vahvistusta enkeleiden kanssa työskentelyyn ja työkaluja intuitiivisen elämän pariin.

Kurssin ansiosta enkeliyhteyteni vahvistui ja opin tunnistamaan intuition eri muodot ja sain myös uskallusta toimia sen mukaan! Kurssi oli kattava ja käytän edelleenkin siellä opittuja työkaluja ja harjoituksia päivittäisessä elämässäni. Onnellisuustasoni on noussut! Erotan nykyään selvemmin intuition "äänen".


Kirsikka

"Pariharjoitukset kasvattivat luottamusta itseeni"


Tavoitteenani oli vahvistaa intuitiota ja kanavointitaitojani. Kurssin aikana harjoituksissa sain hienoja onnistumisia, pariharjoituksissa intuitioni toimi todella hyvin. Pariharjoitukset kasvattivat luottamusta itseeni ja nykyään intuitioni kertoo usein suunnan elämässäni.

Kurssin jälkeen koen olevani tasapainoisempi, keskittyvämpi siihen, mikä on tärkeintä ja ajankohtaisinta juuri nyt. Materiaali oli kyllä upeaa, kiitos siitä. Tuli hyvin paljon uutta tietoa, vaikka olin jo ennen kurssia tutustunutkin tähän aiheeseen.


Sirkku Visuri

Miten hyödyt vankasta intuitiosta?

Intuitio auttaa sinua menestymään elämässäsi (ihmissuhteissa, terveysasioissa, omassa olotilassasi, työssäsi, valinnoissasi, raha-asioissa jne). Tuo oma sisäinen äänesi on siis myös runsauden ääni - mikä tahansa ongelmatilanne elämässäsi tuleekaan eteesi - intuition avulla voit löytää upeimman ja helpoimman ratkaisun, joka tulee johtamaan sinut menestykseen (mitä se sinulle tarkoittaakaan). 

Kaikista upeimmat asiat tässä maailmassa ovat saaneet alkunsa tästä yhteydestä. Mistä luulet että esimerkiksi Albert Einstein, Nikola Tesla, Thomas Edison (jonka hallussa oli yli 1000 patenttia), tai Leonardo da Vinci saivat omat ideansa ja viisautensa? Luultavasti ei ainakaan sukulaisten, naapurien tai median kautta :) vaan heillä oli yhteys korkeampaan voimaan, mistä kanavoituu meille aina kaikista upeimmat ideat. 

Intuition avulla löydät missä ja milloin tahansa vastaukset kaikissa mielessäsi oleviin asioihin. Sinulla on käytössäsi siis paljon parempi tiedonhakumenetelmä, kuin Google, sillä voit yhdistyä suoraan jumalalliseen viisauteen oman viisautesi ja enkelimaailman tuella.

Kun löysin omat intuitiiviset kykyni enkeleiden kanssa työskentelyn myötä, niin sen jälkeen elämäni on täyttynyt mitä upeimmista ihmeistä. Saman ovat kokeneet myös monet asiakkaani ja toivon samaa myös sinulle.

"Olen saanut täydellisen rauhan elämääni.


Netin kautta oli ihana opiskella omaan tahtiin, ja materiaalien selkeys, laadukkuus ja laajuus yllätti todella totaalisesti. Tuntui että yhdestä koulutuksesta sain monen koulutuksen materiaalit ja opit, aivan uskomaton matka! Sen lisäksi mitä kaikkea sain enkeleihin liittyvää opetusta koulutuksesta, niin sain myös uskomattoman paljon jokaiseen elämän osa-alueeseen tukea!

Tavoitteeni oli saada lisävahvistusta elämäntehtävääni ja sitä todella sain. Unelmatyöni mitä olen saanut jo toteuttaa, muuttui koulutuksen myötä entistä valoisammaksi ja sai myös enkelit vahvemmin mukaansa <3 Tuntuu siltä että olen löytänyt kotiin. Kiitos enkelit ja Henna <3


Jonna Molin - www.jonnamolin.com

"En enää murehdi niin paljon, kuin ennen.


Tavoitteeni oli kehittää omaa itseäni ja ajattelutapaani positiiviseksi enkelten avustuksella ja se tosiaan onnistui! Olen paljon armollisempi itselleni ja muille. Kiitollisuuden- ja onnentunteet ovat nousseet pintaan. Ihana positiivinen asenne elämässä on vahvistunut! Koulutus on kauttaaltaan ihana ja tietoa ja taitoa tuli todella paljon. Visualisaatioita rakastan ja tilasinkin vielä sinulta lisääkin. Edelleen haluan kertoa, miten kauniita Hennan visualisaatiot ovat; kaunis, rauhallinen, lempeä ääni, musiikki sopivaa taustalla. En ole vielä löytänyt muita suomenkielisiä näin ihania visualisaatioita! Netin kautta on kiva ja mielenkiintoinen tapa opiskella ja facebookryhmässä voi taas tutustua ryhmäläisiin. Netin hyöty on, että saa opiskella, kun aikaa ja intoa on. Matkustaminen myös voi olla monille hankalaa, sillä meitähän on ympäri Suomea.


Kirsi Keskimäki

"Netin kautta opiskelu on ihan loistava juttu!


Enkelit ovat olleet jo pitkään tuttuja, mutta ehkä hieman etäisiä. Tavoitteena oli lähentyä enkelien kanssa ja saada vahvistusta ja uskallusta välittää viestejä ja toteutuihan se. Luottamus siihen, ettemme ole yksin ja saamme aina tukea syveni entisestään, vaikka elämässä ja terveydessä olikin haasteellista. Pidin oikeastaan kaikesta, kirjalliset materiaalit ovat ihanat ja todella kattavat, visualisaatiot ja videot voimalliset. Pariharjoituksissa pidin siitä, että joutui tekemään tulkintaa puhelimessa, kirjallinen tulkinta on minulle jo ennestään jonkin verttan tuttua ja samoin lähihoitotilanteessa viestien kanavoiminen, mutta puhelintyöskentely on vieraampaa. Tai oli. Netin kautta opiskelu on ihan loistava juttu! En osaa sanoa jääneeni kaipaamaan lisätietoa mistään.


Katja Holopainen

"Tunnen olevani seesteisempi, luottavaisempi ja hurjasti rohkeampi.


Koulutus oli paljon enemmän kuin osasin odottaa. Sen lisäksi että sain todella paljon tietoa enkelimaailmasta, opin luottamaan omaan intuitiooni ja tutustuin virtuaalisesti hienoihin samanhenkisiin ihmisiin. Olen myös kokenut todella monia ihania pieniä ihmeitä koulutuksen aikana. Itselleni koulutus ja enkeleihin tutustuminen on tehnyt todella hyvää. Olen löytänyt itsestäni uusia ulottuvuuksia ja saanut roppakaupalla isää itseluottamusta. Tunnen olevani seesteisempi, luottavaisempi ja hurjasti rohkeampi ihminen kuin mitä olin ennen koulutusta. Tämän koulutuksen myötä olen myös löytänyt uuden uran jota kohti olen nyt uskaltanut lähteä kulkemaan. Koulutuksen aikana tehdyt harjoitukset ovat kerta kerran jälkeen vahvistaneet että olen menossa oikeaan suuntaan.


Kaisa Nissinen

"Itseluottamus ja itsevarmuus vahvistui, olen tasapainoisempi kuin aikaisemmin.


Olen muuttunut, mielestäni: olen saanut selvää kyvyistäni, itseluottamus ja itsevarmuus vahvistui, olen tasapainoisempi kuin aikaisemmin, näen energiat selkeämmin, opin jatkuvasti lisää. Olen avautumassa, käsitykseni elämästä, maailmasta, elämänenergiasta ja sen menoista ovat syventyneet. Rupesin ymmärtämään itseäni ja muita paremmin. Olen pitänyt monestakin asiasta... Erityisesti visualisaatioista, enkelikorteista, ja kanavointien ja tulkintojen tekemisestä / pariharjoituksista, kannustavasta ja innostavasta opiskeluprosessista olen nauttinut. Kauniista, rakkaudella tehdyistä kurssimateriaaleista, facebook -ryhmämme sivusta.


Irina Bekker

"Kaikki on muuttunut elämässäni... siihen on tullut ilo, rakkaus ja kiitollisuus kaikkea kohtaan.


Siihen ei sanat riitä, miten paljon hyviä asioita on tapahtunut elämässäni näiden muutamien kuukausien aikana. Kaikki on muuttunut elämässäni... siihen on tullut ilo, rakkaus ja kiitollisuus kaikkea kohtaan ja anteeksianto. Olen ymmärtänyt sen syvemmän tarkoituksen, että itseä pitää ja saa rakastaa ja anteeksianto myös itselleni. Suhteeni läheisiin ihmisiini on syventynyt, solmuja on auennut, enkelien avulla joka päiväisestä elämästä on tullut hyvää ja tarkoituksenmukaista. Pikkuhiljaa sisäinen lapseni on voimistunut. Materiaali on kattavaa ja uudet ihmiskontaktit joita on tullut koulutuksen myötä, muutamat niistä ovat muodostuneet syviksi ja läheisiksi ystävyyssuhteiksi.


Satu Kirjavainen

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla ja opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.

Tällä enkelikurssilla sinä opit:

 • Aistimaan enkeleitä eri tavoin ja vahvistamaan yhteyttäsi heidän maailmaansa

 • Tekemään intuitiivisia tulkintoja muille

 • Kasvattamaan luottamustasi intuitioosi

 • Hyödyntämään intuitiotasi eri tavoin

 • Kasvamaan henkisellä polullasi ja kohottamaan energioitasi

Kurssin hinta kokonaismaksulla 597 €

Paytrailin maksutavat; maksukortti, verkkopankki, osamaksu ja mobiilimaksutavat (yhden materiaalin hinta vain 54,27 €)

Tule mukaan kokonaismaksulla


Kurssin hinta osamaksulla 88 € x 7

Maksu veloitetaan maksukortiltasi kerran kuukaudessa ilmoitetun ajan verran - kokonaissummaksi tulee 616 €)

Tulen mukaan osamaksulla

Näistä merkeistä tunnistat, että intuitiosi vaatii vahvistamista:

 • Et osaa tehdä oikeita päätöksiä (aikaisemmatkin päätökset ovat johtaneet sinut lähinnä ikäviä asioita kohti)

 • Elämäntilanteesi tuntuu olevan hieman "jumissa"

 • Et aisti enkeleitä tai muita valo-olentoja ja heidän ohjaustaan

 • Et osaa työskennellä energioidesi parissa ja jäät jumiin ikäviin tunteisiin

 • Intuitiosi on HIDAS ja hankalasti käytettävissä oleva (jumalallinen viisaus ei ole hidasta ja se on AINA käytettävissä ja kuunneltavissa)

 • Rakkaus, luottamus, ilo ja lempeys puuttuu elämästäsi

 • Sinulla ei ole hajuakaan siitä, mikä on sinun elämäntehtäväsi

 • Et tiedosta omia unelmiasi

Miten sitten avaudut intuitiollesi ja enkeleiden maailmalle tällä kurssilla?

Enkeleiden avustuksella. Kurssilla keskitymme siihen, että avaudumme aistimaan enkelimaailmaa ja vahvistamaan yhteyttä tähän taajuuteen. Sitä kautta intuitiiviset lahjasi avautuvat sinun käyttöösi upealla tavalla - enkeleiden kanssa työskentely tekee tästä hyvin hauskaa, taianomaista, kaunista ja turvallista. Opit aistimaan energioita enkeleiden avustuksella ja välittämään viestejä enkelimaailmasta eteenpäin muille ihmisille.

Enkeleihin tutustuminen on kaikkea muuta kuin vain esimerkiksi selvänäköisyyden kehittämistä. Enkeleiden taajuus on viisaus, rakkaus, totuus, luottamus, ilo ja nauru. Ja tuon taajuuden edessä on yleensä aika paljon tukoksia. Eli kun kasvatat yhteyttäsi kurssin aikana enkeleiden taajuuteen, koet parantumista monella tasolla. Päästät irti tarpeettomista huolista, peloista ja epävarmuuksista ja sitä kautta kuoriudut yhä vahvemmin tuoksi valoisaksi ja rohkeaksi itseksesi, joka sisimmässäsi oletkin. 

Tämän vuoksi enkeleihin tutustuminen on erittäin parantava ja yleensä elämää positiivisesti muuttava kokemus, joka aiheuttaa upeita siunauksia omassa elämässä. Enkeleiden ilo tarttuu sinuunkin ja luottamuksesi omiin taitoihisi kasvaa. Vasta silloin sinulla on todella ne tärkeät ainekset, joita tarvitset unelmiesi luomiseksi. Avautuminen enkelimaailmalle on siis aina ensisijaisesti 
upea seikkailumatka omaan korkeimpaan olemukseesi. 

Miksi kurssilla keskitytään enkelitulkintojen tekemiseen?

Kuulostaako tutulta:

"Luulen että aistin jotain, mutta tuo ei ollut tarpeeksi konkreettinen ja voimallinen kokemus, että voisin oikeasti luottaa siihen."

"Vastaanotin viestin, mutta olikohan se nyt kuitenkin vain omaa mielikuvitustani"

"Sain ohjausta unelmaani liittyen, mutta en ota askeleita sitä kohti, koska  SE EI TUNTUNUT TARPEEKSI SELKEÄLTÄ TAI MERKITTÄVÄLTÄ"

Yksi yleisin ongelma, joka tukkii yhteyden omiin henkisiin taitoihin on luottamuksen puute. Tämä on tärkein asia, jonka pyrimme korjaamaan kurssin aikana ja juuri tämän vuoksi kurssilla opetellaankin tekemään enkelitulkintoja (oli sinun tarkoituksenasi tehdä tätä kurssin jälkeen vai ei).

Olen opettanut tätä aihetta jo tuhansille ihmisille reilu kymmenen vuoden ajan ja huomannut, että tämä (enkelitulkintojen opettelu) on kaikista toimivin sekä nopein tapa vahvistaa luottamusta omiin intuitiivisiin taitoihin sekä näin vahvistaa omia henkisiä kykyjä.

Ilman tätä kokemusta ja kurssiin liittyviä pariharjoituksia tässä tavoitteessa onnistuminen ei luultavasti onnistu niin hyvin! Kurssin yksi iso ja tärkeä tavoite onkin siis se, että sinä opit välittämään enkeleiden viestejä muille. Tämä on juuri se "juttu", joka saa sinut oivaltamaan käytännönläheisesti, että sinä todellakin voit LUOTTAA taitoihisi ja hyödyntää niitä omassakin elämässäsi yhä vahvemmin.

Saat tietoa enkeleistä ja intuitiivisista lahjoistasi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla.

Mitä hyötyä enkelit voivat tuoda elämääsi?

 • Luottamus elämää ja omaa itseä kohtaan kasvaa (sillä tiedät ja ymmärrät, että sinusta huolehditaan aina sekä enkelit opettavat sinua näkemään oman jumalallisen arvosi sekä ainutlaatuisuutesi)

 • Ilo ja onnellisuus vahvistuu (enkeleiden viestit pohjautuvat aina iloon, rakkauteen ja onnellisuuteen sekä näin he vahvistavat tätä energiaa sinun omassa elämässäsi)

 • Sydämesi avautuu yhä vahvemmin - näin voit elää yhä vankemmin rakkaudesta, lempeydestä ja keveydestä käsin sekä suhtautua aidolla rakkaudella yhä vahvemmin omaan itseesi, elämääsi ja muihin ihmisiin

 • Unelmien toteutuminen helpottuu (enkeleiden ja intuitiivisten kykyjesi avulla voit tehdä parhaimmat valinnat ja toimia upeimmassa olotilassa unelmiesi toteuttamiseksi)

 • Vapaudut menneisyyden taakoilta ja ongelmia aiheuttavilta taajuuksilta (enkeleiden kanssa toimiminen on hyvin parantavaa monella eri tasolla)

 • Yhteytesi omaan tarkoitukseesi ja aitoon jumalalliseen itseesi vahvistuu - näin pystyt helpommin rakentamaan itsellesi oman näköisesi elämän, joka pohjautuu juuri SINUN todellisiin ainutlaatuisiin unelmiisi ja tarkoitukseesi

"Voin paljon paremmin kaikilla osa-alueilla.


Olen rauhallisempi, seesteisempi, enemmän oma itseni. Olen huomannut, että elämäni on muuttunut pienin askelin paremmaksi ja terveellisemmäksi, joten tässä muutaman kuukauden aikana paljonkin :). Tämän ovat huomanneet myös muut. Koulutuksessa pidin oikeastaan kaikesta. En osaa erityisesti yhtä asiaa nostaa esille. Kurssin asiat tulen käymään uudelleen ehdottomasti läpi. Niin ihania asioita ne sisälsivät. Olin aina luullut, että nettiopiskelu ei ole minua varten. Mutta huomasin, että se olikin erittäin antoisaa ja hauskaa. Sain omaa tahtiani edetä asioissa. Kiitos koulutuksesta!! Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin seuraavia kurssejasi :)


Minna Viljanen

"Ihana ja antoisa kurssi! Lähtisin uudelleen mukaan milloin vain!


Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, mitä tekisin elämälläni ammatin suhteen. Tunsin, ettei nykyinen työni enää palvele minua ja tiesin että minun olisi tehtävä asialle jotakin. Koulutuksen aikana koin erittäin hienoja hetkiä ja sain sellaisia kokemuksia, joita en koskaan osannut kuvitella kokevani. Ja mikä parasta, luottamus itseeni on kasvanut valtavasti. Tämän johdosta olen kurssin aikana ottanut tuon pelottavalta tuntuvan askeleen työelämän suhteen, muutoksia on tulossa ja olen siitä enemmän kuin innoissani. Osittain olen siis saavuttanut omat tavoitteeni, ehkä sen tärkeimmän. Toisaalta matka vielä jatkuu ja tätä jatkoa odotan uteliaana ja luottavaisena. Ihana ja antoisa kurssi! Lähtisin uudelleen mukaan milloin vain!


Heidi Vohlonen

"Tää kurssi muutti elämäni täysin.


Enkeliaiheesta olin jonkun verran lukenut mutta käytännössä ei aihe ollut tuttua. Höyheniä kyllä olin löytänyt. Kun kurssi-ilmoitus osui silmiini vahingossa niin tunsin vaan vahvasti, että tää on se juttu. Tää kurssi muutti elämäni täysin. Olin juuri käymässä läpi vaikeita aikoja ja olin rikki revitty ja ehkä vähän katkerakin. Mutta kurssin ansiosta tajusin mitä oikeasti ansaitsen ja mitä en ansaitse. Oppisin kunnioittamaan itseäni ja huomasin kuinka onnellinen olinkaan. Oppisin nauttimaan elämästäni ja menemään eteenpäin hymyssä suin. <3 Netin kautta opiskelu oli todella mukavaa, että pystyi tämän käymään työn teon ohella ja omassa tahdissa. Kaikinpuolin tämä oli aivan mahtava kurssi!


Nina Hermansson

"Tämän kurssin myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni.


Tavoitteeni oli tämän kurssin myötä saada selkeämpi yhteys enkeleihin ja löytää itseni ja oma elämäntarkoitukseni. Nämä asiat ovat toteutuneet paremmin kuin olisin ikinä voinut kuvitellakkaan. Olen saanut tutustua upeisiin henkimaailman olentoihinympärilläni. Olen myös päässyt eroon masennuksestani ja henkinen kasvuni on ollut huimaa. Olen tietenkin samaihminen kuin ennenkin, mutta seesteinen ja positiivinen. Osaan kohtaa ongelmat niin etten heti lannistu niistä. Tämän kurssin myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni. Sain työpaikan, meille lahjoitettiin suuri summa rahaa sekä saimme ostettua uuden auton. Nämä ovat asioita joita pyysin enkeleiltä ja ne meille suotiin, koska uskointarpeeksi vahvasti, että olemme ne ansainneet. Olen tämän koulutuksen myötä löytänyt selvännäkijäkykyni. Miten hienoa onkaan välittää viestejä enkeleiltä ja henkimaailmasta! Ja miten hienoa on huomata, että nämä viestit todella ovat oikeita ja muuttavat henkilön elämää, jolle viestit on tarkoitettu.


Helianna Lehtonen

"Kurssi toi valtavan määrän uusia tapoja aistia enkelit lähemmin elämässä.


Lähdin kurssille saadakseni syvempää ymmärrystä enkeleistä, sekä viesteistä, joita minulle tuodaan. Halusin myös vahvistaa yhteyttäni enkelimaailmaan ja se toteutui. Pidin koulutuksesta kokonaisuuteni, valtava määrä tietoa, ja mielenkiintoisia aiheita – tulen käyttämään hankkimaani tietoutta jatkossakin, ja pyrin elämään itsekkin enemmän ilon ja rakkauden kautta, kuten kurssimateriaalissa kehoitettiin, joka kerta. Netin kautta opiskelu oli myös helppoa ja vaivatonta – hommat sujui pariharjoituksien teon suhteenkin hyvin, aina saatiin sumplittua yhteistä aikaa ja facebook -ryhmämme on ollut valtavan huippu paikka jakaa mieltä askarruttavia asioita ja murheita. Kurssi toi minulle itselleni uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia sekä valtavan määrän uusia tapoja aistia enkelit lähemmin elämässä. Iso kiitos Hennalle tästä upeasta keväästä. :)


Anna Koivula

"Enkelit ovat tulleet vielä lähemmäksi ja konkreettisemmiksi.


Enkeliyhteyden olen kokenut jo aikaisemmin vahvaksi, mutta enkelit ovat tulleet vielä lähemmäksi ja konkreettisemmiksi. Sain koulutuksesta myös uutta tutkimisen aihetta! Koulutuksen aikana elämässäni on tapahtunut paljon…. juuri sellaisia asioita jotka ovat laittaneet miettimään omaa suhtautumistani elämään ja priorisoimaan mikä aidosti on tärkeää…. myös oman terveen itsekkyyden opetteleminen on ollut tapetilla koko ajan ja prosessi jatkuu vielä. Harjoittelen kovasti pois liiasta kiltteydestä ja uhrautuvaisuudesta ja oman itsen tarpeiden jättämisestä taka-alalle. Ja se, minkä reaktion tämän muutoksen läpikäyminen aiheuttaa ympäristössä ja läheisissä ei ole aivan pieni. Koulutuksessa olen kokenut tärkeänä Hennan tekemät videot, missä kertoo viikon asiat ja zemppaa eteenpäin, myös laaja kirjallinen materiaali on ollut todella hyvä, kiitos siitä. Se tulee olemaan tulevaisuudessakin tärkeä ja läsnä elämässäni. Netin kautta opiskelu oli ainut vaihtoehto opiskella elämässäni tällä hetkellä. Opiskeluajat eivät ole olleet kiinni tiukoista ajankohdista, vaan olen voinut palata asioihin aina kun on ollut hiljaista ja siihen mahdollisuus.


Maarit Puusti

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla ja opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.

Tällä enkelikurssilla sinä opit:

 • Aistimaan enkeleitä eri tavoin ja vahvistamaan yhteyttäsi heidän maailmaansa

 • Tekemään intuitiivisia tulkintoja muille

 • Kasvattamaan luottamustasi intuitioosi

 • Hyödyntämään intuitiotasi eri tavoin

 • Kasvamaan henkisellä polullasi ja kohottamaan energioitasi

Kurssin hinta kokonaismaksulla 597 €

Paytrailin maksutavat; maksukortti, verkkopankki, osamaksu ja mobiilimaksutavat (yhden materiaalin hinta vain 54,27 €)

Tule mukaan kokonaismaksulla


Kurssin hinta osamaksulla 88 € x 7

Maksu veloitetaan maksukortiltasi kerran kuukaudessa ilmoitetun ajan verran - kokonaissummaksi tulee 616 €)

Tulen mukaan osamaksulla

Miksi kurssin hinta tulee maksamaan itsensä sinulle helposti takaisin?

Kurssilla opit tekemään enkelitulkintoja muille todella ammattimaisella, rakkaudellisella ja korkeavärähteisellä sekä luotettavalla tavalla (puhelimen kautta ja kirjallisesti). Jos haluat hyödyntää kurssilla opittuja taitoja enkelitulkintojen tekemiseen, niin pystyt tätä kautta helposti kattamaan kurssimaksusi.

Esimerkiksi jos teet 7 x 88 € arvoista enkelitulkintaa, se tekee yhteensä 616 euroa.
Tai jos teet vaikkapa 8 x 75 € arvoista enkelitulkintaa, se tekee yhteensä 600 euroa.

Kurssilla opittujen taitojen avulla pystyt siis helposti kattamaan kulusi (ja tekemään vielä runsaasti tuottoa ja ylimääräisiä tuloja itsellesi jakaen viisautta ja iloa muille)!

Oletko valmis aktivoimaan intuitiosi taikavoimat? Se onnistuu seuraavasti:

Tässä on kurssin sisältö:

TAIKA-ASKEL 1:

OPI TYÖSKENTELEMÄÄN TAIANOMAISESTI ENERGIOIDESI PARISSA

Itsenäinen materiaali


 • Opi ymmärtämään energioita ja niiden toimintaa omassa elämässäsi

 • Opi vaikuttamaan olotilaasi ja energioihisi työskentelemällä energioidesi ja enkeleiden parissa

 • Oman energiakentän parissa työskentely helposti, nopeasti ja tehokkaasti, niin että voit oppia nostamaan värähtelyäsi
   
 • Yhteyden rakentaminen omaan intuitioon

TAIKA-ASKEL 2:

TUTUSTU OMAAN TAIVAALLISEEN ENKELITIIMIISI

Itsenäinen materiaali


 • Kun tutustut omiin enkeleihisi, tutustut samalla omaan taivaalliseen itseesi

 • Opi tuntemaan omat suojelusenkelisi (kyllä, heitä on monta!) sekä tiedostamaan ketkä arkkienkelit työskentelevät nyt henkisen kehityksesi parissa

 • Opi ymmärtämään mikä tehtävä eri enkeleillä on sinun elämässäsi ja vahvista yhteyttäsi heihin yhä vahvemmin

TAIKA-ASKEL 3:

OMIEN ENERGIOIDEN PUHDISTAMINEN ENKELEIDEN AVULLA

Itsenäinen materiaali


 • Opi tutkimaan syvällisesti intuitiosi avulla omaa energiakenttääsi ja tekemään sinne puhdistusta

 • Ymmärrä miten voit hyödyntää enkeleiden apua energioidesi puhdistuksessa

 • Opi pitämään energiasi korkealla taianomaisella ja iloisella tavalla sekä tekemään helposti irtipäästöä pelkoihisi ja raskaisiin energioihin

TAIKA-ASKEL 4:

INTUITIIVINEN CHAKRATYÖSKENTELY ENKELEIDEN AVULLA

Itsenäinen materiaali


 • Opi tutustumaan intuitiivisella tavalla omaan chakrajärjestelmääsi

 • Ymmärrä chakrojesi vaikutus koko elämääsi ja myös omaan enkeliyhteyteesi

 • Opi puhdistamaan, avaamaan ja kohottamaan chakrojesi taajuutta korkeimpaan mahdolliseen taajuuteen

 • Opi mittailemaan, tutkimaan ja ymmärtämään omien chakrojesi tilannetta ja energiataajuutta niiden kohottamiseksi

TAIKA-ASKEL 5:

ENKELIKANAVOINTI JA RAKKAUDEN TAAJUUDEN YMMÄRTÄMINEN

Yhteinen livelähetys


 • Mitkä ovat #3 tärkeintä oppia, mitkä sinun tulee ymmärtää, että voit kanavoida enkeleiltä puhtaita ja totuudenmukaisia viestejä

 • Opi ymmärtämään, että nimenomaan SINÄKIN voit helposti oppia kanavoimaan enkeleitä

 • Miten voit toimia nimenomaan rakkauden taajuudesta käsin ihmissuhteissasi / kanavoinnissa ja näin vahvistaa toisissa luottamusta itseensä ja korkeampaan voimaan

TAIKA-ASKEL 6:

SELVÄTUNTEMISEN YMMÄRTÄMINEN JA HYÖDYNTÄMINEN

Yhteinen livelähetys


 • Opi ymmärtämään miksi ohje "seuraa vain tunteitasi" on täysin väärä ja johdattaa sinua kauemmaksi omasta intuitiostasi ja enkeleiden viisaudesta

 • Miten voit hyödyntää selvätuntemista - opi erottelemaan egosi viestit jumalallisen viisautesi / enkeleiden viesteistä ja ohjauksesta

 • Vahvista erottelukykyäsi ja opi tunnistamaan oikea intuitiivinen viisautesi yhä vahvemmin

TAIKA-ASKEL 7:

SELVÄTIETÄMISEN HYÖDYNTÄMINEN JA YMMÄRTÄMINEN

Yhteinen livelähetys


 • Opi ymmärtämään mitä on selvätietäminen ja miten se toimii sinun arjessasi + miksi tätä aistia sanotaan usein korkeavärähteisimmäksi selväaistiksi

 • Miten voit hyödyntää selvätietämistä enkeleiden aistimiseen ja heidän viestien vastaanottamiseen

 • Harjoituksia joiden kautta voit vahvistaa ja oppia hyödyntämään selvätietämisen taitoasi enkeleitä kanavoidessasi

TAIKA-ASKEL 8:

SELVÄKUULEMISEN HYÖDYNTÄMINEN JA YMMÄRTÄMINEN

Yhteinen livelähetys


 • Opi ymmärtämään mitä on selväkuuleminen ja miten voit hyödyntää sitä arjessasi

 • Opi vastaanottamaan enkeleiltä helposti ja vaivattomasti viestejä tietoisuuteesi missä ja milloin tahansa

 • Opi erottelemaan omat tunteesi / ajatuksesi enkeleiden viisaudesta ja ohjauksesta

TAIKA-ASKEL 9:

SELVÄNÄKEMISEN HYÖDYNTÄMINEN JA YMMÄRTÄMINEN

Yhteinen livelähetys


 • Ymmärrä mitä selvänäkeminen lopulta OIKEASTI on + miksi SINÄKIN voit todella oppia hyödyntämään helposti tätä selväaistia (vaikka mielesi uskottelisi sinulle muuta!)

 • Miten voit nähdä enkeleitä ja energioita + hauskoja selvänäköharjoituksia jotka antavat sinulle viisasta ohjausta koska "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa"

 • Yksi oivallus, joka auttaa sinua uskomaan, että SINÄKIN voit nähdä selvänäköisesti

TAIKA-ASKEL 10:

ENTISTEN ELÄMIEN JA TULEVAISUUDEN INTUITIIVINEN AISTIMINEN

Yhteinen livelähetys


 • Opi aistimaan intuitiivisesti aikajanoja ja vastaanottamaan viisasta ohjausta enkeleiltä menneestä tai tulevasta

 • Miten voit oppia aistimaan menneitä elämiä ja vastaanottamaan sieltä hyödyllistä informaatiota tämän hetken ja oman kasvusi kannalta

 • Miten voit aistia iloisella tavalla (enkeleiden avulla) tulevaisuutta ja hyödyntää tätä informaatiota tämän hetken kannalta

TAIKA-ASKEL 11:

OPI PUHDISTAMAAN MUIDEN ENERGIAKENTTÄ ENKELEIDEN AVULLA

Yhteinen livelähetys


 • Ymmärrä miten voit tutkia enkeleiden avulla muiden ihmisten energiakenttää tiedostaaksesi mitä puhdistettavaa siellä on

 • Opi kohottamaan muiden energioita enkeleiden avulla ja puhdistamaan heidän energiakentästä rajoittavat näkemykset ja raskaat energiat

 • Opi tarkastamaan muilta heidän chakrojen tilanne + kohottamaan chakroja (+ muuta energiakenttää)

"Luottamus itseeni on kasvanut huimasti. Nyt jo lähes joka päivä huomaan keskustelevani jonkun enkelin kanssa.


Enkeliaihe ei ollut minulle kovinkaan tuttu ennen tätä koulutusta, olin käynyt energiahoidossa ja sitä kautta kiinnostunut aiheesta. Valonpolun sivuja olin kyllä seurannut jo jonkin aikaa ennen tätä ja miettinyt koulutukseen osallistumista jo pitkään. Tavoitteeni koulutuksen alkaessa oli oppia lisää enkeleistä, noh tavoite kyllä toteutui ja sain enemmänkin. Aloittelijasta osaajaksi. Ja olen oppinut tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa. Olen rauhallisempi, tasapainoisempi, kärsivällisempi kuin aiemmin. Henna, sinun kirjalliset materiaalit ovat ihania kuvineeen ja teksteineen. Ne olivat parasta tässä. Ja parityöskentelyt, olen tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin, huippua <3. Netin kautta opiskelu sopii minulle hyvin, tosin jostain suunnasta on kuulunut ennakkoluuloja netin kautta opiskelusta, mutta minua se ei haittaa. Tähän saa käyttää aikaa sen verran kuin sitä on ja edetä oman aikataulun mukaan.


Sari Karhu - www.hoidoniloa.fi

"Sisäinen rauha ja henkisyys on selvästi läsnä.


Tässä kurssissa on toteutunut kaikki ja enemmänkin mitä edes toivoin oppivani! Kurssin aikana huomasin että voin vain pyytää enkeleitä apuun kun joku asia ei suju tai on paha mieli. Uskallan myös ottaa rennommin asioita ja henkisyyteni kasvoi ihan kauheasti. En koe itseäni mitenkään uskonnolliseksi mutta sisäinen rauha ja henkisyys on selvästi läsnä. En hermostu eikä minua saa millään pahalle tuulelle! Rakkaus kaikkia ja kaikkea kohtaan. Ja olen saanut täältä koulutuksesta mukaani yhden sielunkumppanin ja sitä ei osaa sanoin kuvata mikä yhteys meillä on vaikka emme ole edes tavanneetkaan vielä. Mahtava koulutus, ihanan aito opettaja olet, todellinen valonenkeli!


Kirsti Rosvall

"Myös muut perheenjäsenet, sukulaiset ja tuttavat ovat huomanneet lempeyden lisääntymisen.


Jokaisessa materiaalissa oli jotain tuttua, mutta paljon oli myöskin uutta hyvin mielenkiintoista tietoa. Koulutuksen aikana itsevarmuuteni ja itseni rakastaminen sekä arvostaminen on kovasti kohonnut. Olen paljon lempeämpi ja armollisempi itseäni kohtaan. Myös muut perheenjäsenet, sukulaiset ja tuttavat ovat huomanneet lempeyden lisääntymisen. Myös negatiivisten tunteiden häviäminen tai vähentyminen on ollut todella suuri plussa. Koulutuksessa olen pitänyt sen positiivisesta ilmapiiristä. Kannustavasta materiaalista. Myös tämä netin kautta suoritettava opiskelu on ollut aivan mahtavaa. Ja olen hyvin kiitollinen, että enkelit johdattivat minut sivuillesi. Jos tätä ei olisi ollut, todennäköisesti koulutus tähän olisi jäänyt suorittamatta. Sen verran kaukana olen paikkakunnista, jossa yleensä näitä järjestetään. Olen siis todella kiitollinen teille enkelit ja Henna.


Heli Kinnunen

"Kurssin aikana olen tehnyt isoja päätöksiä, joista aiemmin vain haaveilin.


Tavoitteenani oli saada enemmän itseluottamusta ja -tuntemusta, sekä varmuutta päätöksentekoon sisäistä ääntäni kuunnellen. Ja tietysti tutustua enkeleihin enemmän. Tavoitteeni toteutui täysin, sain valtavasti uutta ymmärrystä asioihin ja rohkeutta. Kurssin aikana olen tehnyt isoja päätöksiä, joista aiemmin vain haaveilin. Nyt uskallan elää omannäköistää elämää muiden ajatuksista riippumatta. Olen myös paljon iloisempi ja onnellisempi, nautin elämästä uudella tavalla. Rakkaus itseäni, muita ihmisiä ja enkeleitä kohtaan on vahvistunut. Luotan siihen, että elämä kantaa ja saan apua, kunhan sitä pyydän. Uskon myös, että asiat sujuvat juuri niin kuin on meidän kaikkien parhaaksi. Nykyään keskustelen enkeleiden kanssa päivittäin, ja kiitän heitä kaikesta, mitä olen saanut, ja mitä tulen saamaan. Olen myös uskaltanut kertoa ystävilleni enkeleistä ja näihin liittyvistä asioista, saan siis jakaa oppimaani myös muille ja auttaa heitä elämässään. Visualisaatiot olivat kurssin parasta antia, samoin pariharjoitukset. Oli ihanaa jutella samanhenkisten ihmisten kanssa, ja nauttia tulkinnoista: sekä tekemisestä, että saamisesta. Netin kautta opiskelu oli oikein hyvä asia: aikataulu oli sopivan joustava.


Salla Vuono

"Nykyisin olen rohkeampi sekä rauhallisempi.


Kehitystä on omassa itsessäni tapahtunut todella paljon. Nykyisin olen rohkeampi sekä rauhallisempi ja pystyn ottamaan asioihin oikeanlaisen etäisyyden. Pystyn luottamaan nyt siihen, että asioilla on tapana järjestyä. Enkelit vastaavat ja ohjaavat minua, kun vain pyydän ja luotan. Enkä enää arastele kertoa henkisistä asioista ääneen. Parasta koulutuksessa on meidän fb-ryhmä, sekä se, että materiaalin saa lukea pitkälti omassa aikataulussa. Jokaisella on kuitenkin eri elämän rytmi joten nyt pystyi sovittamaan aikataulut. Visualisoinnit ovat aivan ihania. Monesti tullut itku niitä tehdessä, mutta itku on ollut vapauttavaa. Ihanaa kun tulee tunne, että on rakastettu. Nettiopiskelu on hyvä tapa. Ei tarvitse matkustaa muutaman tunnin takia jonnekin vaan voit opiskella juuri silloin kun aikataulut ja mieliala sallii.


Sikke Klemetti

"Olen oppinut luottamaan enkeleihin ja itseeni enemmän.


Mielestäni paras anti on ollut oma mielenrauha. Olen oppinut tarkastelemaan asioita ja tapahtumia sekä omassa että toisten elämässä eri näkökulmista. Pohdin asioita enemmän ja suhtaudun muihin ihmisiin ystävällisemmin. Olen myös armeliaampi itselleni. Olen myös oppinut rajaamaan ajankäyttöä ja sanomaan välillä EI. Pariharjoitusten aikana olen yllättynyt monesti siitä, miten selkeitä viestit voivat olla, vaikka superego yrittää välillä tunkea omia kommenttejaan ja häiritä ajatuksia. Olen lapsesta saakka saanut viestejä ja niitä on vähätelty ja itse olen joskus jopa pelännyt. Nyt tiedän, että mitään pelättävää ei ole.


Maija-Riitta Ahlgren

Miten koulutus järjestetään ja minkälaisia tehtäviä siihen kuuluu?

Koulutus järjestetään nettikurssina, eli voit osallistua siihen missä ja milloin tahansa - et ole sidottu niin tarkasti mihinkään tiettyyn aikaan ja paikkaan. Saat kurssimateriaalia itsellesi kahden viikon välein (pidämme välillä hieman enemmän taukoa).

Materiaaliin kuuluu videoita, kirjallista materiaalia ja visualisaatioita (jotka voit tallentaa omalle koneellesi). Sinulla on ikuinen pääsy materiaaliin - eli voit työskennellä materiaalin parissa koko loppuelämäsi ajan!

Kurssin tärkeisiin harjoituksiin kuuluu enkelivisualisaatioiden kuuntelu, ne hoitavat ja avaavat sinua omalle viisaudellesi yhä vahvemmin. Annan sinulle myös runsaasti erilaisia harjoituksia, joita voit käyttää helposti omassa elämässäsi ja näin avata omia intuitiivisia kykyjäsi ja aistia enkelimaailmaa yhä vahvemmin.

Jaan sinulle myös runsaasti käytännönläheistä tietoutta enkeleiden maailmasta ja energiatyöskentelystä, niin pääset tutustumaan tähän maailmaan yhä vahvemmin ja syvällisemmin. Enkeleiden aistiminen ei todellakaan ole vaikeaa - autan sinua ymmärtämään, että se todellakin on lopulta yllättävän helppoa ja yksinkertaista!

Kurssin edetessä alamme myös tehdä pariharjoituksia (tämä tapahtuu yhteisessä Zoom -tapaamisessa) ja näin pystyt vahvistamaan omaa luottamustasi omiin intuitiivisiin kykyihisi (harjoituksissa opit välittämään viestejä muille enkelimaailmasta). Nämä ovat ehdottomasti paras tapa kasvattaa luottamustasi omiin taitoihisi, juuri nimenomaan näiden avulla sinun henkiset taitosi voivat kehittyä yllättävän nopeasti (vaikka osa sinusta epäilisi ja vastustelisi tätä!).

Kurssin aikataulu

Kurssin neljä ensimmäistä materiaalia käydään läpi itsenäisesti, sen jälkeen käymme läpi seuraavia materiaaleja yhteisessä livelähetyksessä (järjestetään netin kautta).

Livelähetysten ajankohdat (alkaa klo 18:30): 19.7., 26.7., 16.8., 30.8., 13.9., 27.9. ja 18.10.

Näihin on tärkeää päästä osallistumaan (sillä harjoitukset tehdään ainoastaan livelähetyksen aikana). Livelähetys tulee muutenkin olemaan todella hauska ja iloinen kokemus, joten sinne kannattaa tulla todellakin mukaan :)

Jos et jostain syystä pääse aina osallistumaan jokaisella kerralla livelähetykseen, niin se ei haittaa! Muutama ylimääräinen livelähetys järjestetään vielä toiveiden mukaisesti kurssin loppupuolella.

Kurssi sopii sinulle jos:

 • Et tiedä enkeleistä tai intuitiosta juuri mitään ja haluat oppia lisää tästä aiheesta

 • Enkelit ja intuitiiviset kyvyt ovat sinulle jo jonkin verran tuttu aihe, mutta haluat lisää käytännön kokemuksia tämän aiheen parista ja vahvistaa luottamusta omiin taitoihisi

 • Haluat kehittää henkisiä taitojasi, luottaa niihin yhä vahvemmin ja nostaa elämäsi korkeammalle tasolle, joka on täynnä rakkautta, lempeyttä ja iloa

 • Olet valmis järjestämään ajan ja energian tätä kurssia varten ja olet valmis tulemaan mukaan pariharjoituksiin (vaikka se saattaisi jännittää sinua)

 • Haluat oppia uutta, kehittää itseäsi ja panostaa omaan kehitykseesi työskentelemällä tämän aiheen parissa

Kurssi EI sovi sinulle jos:

 • Et ole valmis järjestämään aikaa tätä kurssia varten

 • Sinulla on jo erittäin vankka suhde enkeleihin ja omaan intuitioosi (jatka silloin vaan samalla tavalla eteenpäin!)

 • Elämäntilanteesi on erittäin epätasapainoinen (sinulla on esimerkiksi vakavia mielenterveydellisiä häiriöitä)

 • Luulet että taitosi kehittyvät itsestään ihan vain pelkästään ostamalla kurssin, etkä ole valmis panostamaan tähän aiheeseen ja käyttämään aikaasi siihen 

 • Et ole valmis toivottamaan elämääsi enemmän rakkautta, valoa ja iloa 

 • Haluat jäädä jumiin nykyiseen, hieman ikävään elämäntilanteeseen, etkä halua purkautua siitä ulos

Tällä kurssilla opit siis:

 • Aistimaan enkelimaailmaa eri tavoin (kuulemaan heidän viestinsä, näkemään heidän energiansa ja tuntemaan heidän rakkautensa) missä ja milloin tahansa - henkiset taitosi ovat käytössäsi joka hetki

 • Vahvistamaan yhteyttäsi omaan viisauteesi, tarkoitukseesi ja sisimpääsi, niin että pystyt rakentamaan elämästäsi yhä vahvemmin juuri sellaisen, mikä tuntuu sinulle oikealta ja sopivalta

 • Tekemään rakkaudellisia ja hoitavia enkelitulkintoja muille ammattimaisesti, rakkaudella ja tavalla, joka pohjautuu sinun omiin lahjoihisi ja vahvuuksiisi

 • Pääsemään eroon turhista peloista, epävarmuuksista ja esteistä, niin että voit viimeinkin elää elämää, jota todella rakastat

 • Kohottamaan energioitasi taianomaisesti yhä vahvemmin rakkauden, luottamuksen, ilon ja mielenrauhan taajuudelle, sillä opit elämään vahvemmin korkeamman viisauden johdatuksessa ja yhteydessä sielusi viisauteen sekä tarkoitukseen

 • Kasvattamaan luottamustasi omiin intuitiivisiin taitoihisi ja erottelemaan erilaisia energioita, niin omat henkiset taitosi voivat toimia elämässäsi vahvasti ja tuoden sinulle luotettavaa informaatiota korkeimmasta viisaudesta

"Tavoitteeni on toteutunut paremmin, kuin osasin toivoa.


Tavoitteenani oli selkeä yhteys enkeleihin, ilon ja rauhan löytyminen sekä rakkaudellisuuden lisääntyminen. Nyt juuri kun tätä kirjoitan voin sanoa, että tavoitteeni on toteutunut paremmin kuin osasin toivoa, olen hyvin kiitollinen tästä enkeleille ja Sinulle Henna. Minulla on hyvin seesteinen olo ja voin hyvin. Tunnen että jotain on vielä syntymässä minussa ja odotan sitä kiitollisena. Erityistä lempiaihetta en osaa sanoa, kaikki on ollut tosi upeita kokonaisuuksia. Netin kautta koulutus on minulle juuri sopiva tapa. Edullinen ja ajankäytön kannalta ihanteellinen. Kiitos paljon Henna ja kumppanit.


Anne Laine

"Sanat ovat kovin rajalliset kaikkeen siihen ihanaan, mitä elämääni on tullut kurssin myötä.


Tavoitteenani oli itseni kehittäminen ja enkelien löytäminen elämääni ja se kyllä toteutui paremmin, kuin uskalsin ikinä edes ajatella. Enkelien lisäksi elämääni on alkanut tulla ihania valoihmisiä ja kiitän kaikesta tätä kurssia ja ihanaa, rakasta Hennaa. Kurssi on laittanut liikkeelle sellaisen lumipallon, ettei sitä enää voi pysäyttää ja se vain kasvaa kokoajan eteenpäin vyöryessään! Olen kokenut niin valtavaa valoa ja rakkautta, etten osaa sanoin kuvailla. Mahtava tunne on ollut myös, kun on löytänyt itsestään kyvyt kuulla ja aistia enkeleitä ja energioita. Pidin koulutuksessa erityisesti Hennan kannustavasta ja rohkaisevasta, maanläheisestä suhtautumisesta. Kaikesta materiaalista tulvi valoa ja Hennalla on kyky tuoda enkelimaailma maan pinnalle ihan jokapäiväisenä asiana, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ei se ole mystistä ja saavuttamatonta tai vaikeaa, vaan ihan kaikkien ulottuvilla. Netin kautta opiskelu sopi minulle, koska samaan aikaan oma arki ja elämä pyöri väliin aika hektisenäkin. Koin, että näin tämä enkelimaailma juuri tulikin ihan kuin pikkuhiljaa mukaan omaan arkeen, osaksi elämää. Henna, olet rakkaudellinen enkeli-ihminen ja teet todella hyvää työtä, ihan koko universumin laajudella! Kiitos! Kiitos! Kiitos!


Pia

"Enkelit tulivat elämääni jopa niin vahvasti, että perheessäni tapahtui ihania ja yllättäviä muutoksia parempaan ja sain uuden työpaikan.


Enkelit eivät olleet minulle tuttuja ennen koulutuksen alkua. Tavoitteenani oli koulutuksen aikana perehtyä enkeliaiheeseen ja luoda henkilökohtainen suhde enkeleihin, erityisesti omaan suojelusenkeliini. Toivoin myös koulutukselta tietoa enkelihoidoista ja tulkinnoista. Kurssi auttoi saavuttamaan kaikki tavoitteeni ja enemmänkin! Sain elämääni paljon valoa ja iloa kurssista ja uusia näkökulmia moniin henkisen kasvun asioihin! Koulutuksen aikana herkistyin kuuntelemaan inuitiivisia viestejä enkeleiltä ja ylipäätään kuuntelemaan ja olemaan avoin viesteille, joita saan toisilta tasoilta. Mielestäni onnistuin luomaan toivomallani tavalla suhteen enkeleihin. Nettikurssi sopi hyvin elämäntilanteeseeni ja pidin siitä, että opiskelun tahtia ja ajankohtia pystyi sovittamaan omaan elämäntilanteeseen. Koulutuksen parasta antia olivat toimivat harjoitukset, ihanat visuaalisaatiot ja kokemusten jakaminen muiden kurssilaisten kanssa. Olen kiitollinen siitä, että sain niin paljon enkeleitä elämääni kurssin myötä.


Anna

"Aivan ihana kurssi. Anti yllättänyt kaikki mahdolliset odotukset.


Wau, wau ja vielä kerran wau! Niin onnellinen ja kiitollinen olo. Olen kyllä etuoikeutettu päästyäni mukaan. Lähdin kurssille aivan lapsenkengistä.. tietoa enkeleistä siis hyppysellinen kurssille mukaan lähtiessä. Kurssille lähdin oman enkeliyhteyden vahvistaminen mielessäni. Mutta nyt ajatus on kasvanut aivan uusiin ulottuvuuksiin. Ihanaa kun olen saanut vahvistusta ja uskoa omaan enkeli yhteyteen ja osaamiseensa toimia enkeleiden parissa. En löydä sopivia sanoja kuvaamaan ihania tunteitani, mutta onneksi saan ne tuntea koko sydämelläni.


Marjo Nurmi

"Koulutus on tuonut elämääni lisää luottamusta ja uskoa parempaan huomiseen.


Tavoitteenani oli luoda lähempi yhteys enkeleihin ja sainkin heidät avuksi arkeenikin ja luottamusta heidän läsnäoloon. Koulutus on tuonut elämääni lisää luottamusta ja uskoa parempaan huomiseen, visualisaatiot ja meditointi ovat tuoneet positiivista ajattelua ja rauhaa arkeeni ja tulkinnat ovat vahvistaneet intuitiotani ja luottamusta siihen. Kirjallinen materiaali on ollut monipuolista ja on antanut ideoita käytäntöön. Olen ollut tyytyväinen koulutukseen ja netin kautta opiskelu on ollut joustavaa kiireisen arjen keskellä.


Hannele Johansson

"Olen vahvempi ja tyytyväisempi itseeni ja elämääni kuin koskaan ennen.


Tavoitteenani kurssille osallistuessani oli vaikuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen, mutta kyllähän siinä niin kävi että se henkinen hyvinvointi meni edelle aivan itsestään. Olen vahvempi ja tyytyväisempi itseeni ja elämääni kuin koskaan ennen. Koulutuksen aikana aloin suorastaan ahmimaan kaikkea enkeleihin liittyviä kirjoja joita oltiin Valonpolun sivuilla suositeltu. Niistä kirjoista ja kurssimateriaalista on kasvanut aivan uudenlainen ihminen. Rauhallinen, optimistinen, vahvempi ja myötätuntoisempi. Koulutuksen parhaat palat olivat harjoitukset ja uusiin ihaniin ihmisiin tutustuminen! Nettikoulutuksen parasta oli että sai omaan tahtiin lukea materiaalin.


Saga Saranki

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla ja opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.

Tällä enkelikurssilla sinä opit:

 • Aistimaan enkeleitä eri tavoin ja vahvistamaan yhteyttäsi heidän maailmaansa

 • Tekemään intuitiivisia tulkintoja muille

 • Kasvattamaan luottamustasi intuitioosi

 • Hyödyntämään intuitiotasi eri tavoin

 • Kasvamaan henkisellä polullasi ja kohottamaan energioitasi

Kurssin hinta kokonaismaksulla 597 €

Paytrailin maksutavat; maksukortti, verkkopankki, osamaksu ja mobiilimaksutavat (yhden materiaalin hinta vain 54,27 €)

Tule mukaan kokonaismaksulla


Kurssin hinta osamaksulla 88 € x 7

Maksu veloitetaan maksukortiltasi kerran kuukaudessa ilmoitetun ajan verran - kokonaissummaksi tulee 616 €)

Tulen mukaan osamaksulla

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

Paljonko aikaa kurssin suorittaminen vie?

Kurssimateriaali on pyritty luomaan mahdollisimman tiiviiksi ja lyhyeksi - niin että voit vastaanottaa kaikki tärkeät asiat mahdollisimman mukavassa ja helposti läpikäytävässä paketissa. Materiaali on luotu myös suurella ilolla ja rakkaudella - niin että materiaalia on suuri ilo käydä läpi. Ajallisesti on kuitenkin vaikea arvioida miten paljon aikaa tämä tulee viemään - mutta toki mitä paremmin pystyt keskittymään koulutuksen aiheisiin ja tehtäviin, niin sitä paremman mahdollisuuden tämä tuo sinun omalle kehityksellesi.

Kurssimateriaalin läpikäyminen on myös hyvin yksilöllistä. Jotkut käyvät materiaalin nopeasti läpi ja ovat jo pian valmiita seuraavaan materiaaliin, kun taas joillekin koulutuksen aiheet ja koko prosessi voi viedä enemmän aikaa. Muista että enkelit ovat kuitenkin tukenasi hyvin vahvasti ja he varmasti auttavat sinua järjestämään tarvittaessa aikaa materiaalille.

Milloin kurssi alkaa?

Pääset heti ilmoittautumisen jälkeen tutustumaan itsenäiseen materiaaliin (jota oli yhteensä 4 materiaalia). Yhteiset livelähetykset alkavat heinäkuussa ja pidämme näitä livelähetyksiä aina kaksi kertaa kuussa. Ennen livelähetyksiä sinun kannattaa käydä läpi ainakin ensimmäinen itsenäinen materiaali. Livelähetysten ajankohdat ovat (alkaa klo 18:30): 19.7., 26.7., 16.8., 30.8., 13.9., 27.9. ja 18.10.

Näihin on tärkeää päästä osallistumaan (sillä harjoitukset tehdään ainoastaan livelähetyksen aikana). Livelähetys tulee muutenkin olemaan todella hauska ja iloinen kokemus, joten sinne kannattaa tulla todellakin mukaan :)

Jos et jostain syystä pääse aina osallistumaan jokaisella kerralla livelähetykseen, niin se ei haittaa! Muutama ylimääräinen livelähetys järjestetään vielä toiveiden mukaisesti kurssin loppupuolella.

Miten nopeasti saan hyötyä elämääni tämän kurssin avulla?

On hyvä ymmärtää, että intuitiiviset lahjasi tulevat käyttöösi harjoittelun, luottamuksen ja tälle taidolle avautumisen kautta. Se ei onnistu pakottamisen ja aikataulujen kautta, vaan vaaditaan iloa ja luottamusta tähän koko prosessiin. On siis erittäin vaikeaa sanoa miten nopeasti tämä taito voi aktivoitua sinussa yhä vahvemmin - sillä se riippuu niin monesta tekijästä. 

Jotkut kurssilaiset kokevat todella upeita muutoksia jo lyhyessä ajassa, kun taas toisille tämä vaatii enemmän aikaa ja harjoittelua. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että kun olet valmis aktivoimaan tämän taidon elämääsi ja olet valmis suorittamaan kurssilla annettavia tehtäviä - niin saat varmasti myös omiakin onnistumisia. Saat kaikkeen materiaaliin ja tehtäviin ikuisen pääsyn, eli voit harjoitella näitä asioita vaikkapa koko loppuelämäsi ajan ja sitä kautta tulla koko ajan paremmaksi näissä asioissa!

Kurssiin kuuluvat pariharjoitukset jännittävät, enkä usko että onnistun niissä

Ymmärrän tämän oikein hyvin ja tiedän että pariharjoitukset voivat jännittää todella paljonkin. Monia kurssilaisia jännittää yleensä tämä vaihe, joskus TODELLA paljonkin. Se on toki ymmärrettävää, sillä sinulla ei välttämättä ole juurikaan kokemusta (tai ei ollenkaan!) enkeleiden viesteistä, tai omista intuitiivisista taidoistasi ja varmasti haluat onnistua kovasti! Oma mielesi voi luoda tilanteeseen kovasti paineita, mutta muista että harjoitusparisi on myös samassa tilanteessa. Pariharjoitukset ovat vapaaehtoisia (en voi tietenkään pakottaa sinua osallistumaan niihin), mutta kannustan sinua kuitenkin tulemaan mukaan, vaikka sinua jännittäisi tai epäilyttäisi. Sillä ilman pariharjoituksia sinulla jää todella paljon kurssin annista, hyödyistä ja ihmeistä välistä.

Tämä ei myöskään ole niin vakava asia, eli tähän voi keskittyä rennolla ja iloisella mielellä! Olen nyt seurannut jo monien satojen kurssilaisten kehittymistä ja voin luvata, että varmasti onnistut kyllä kun uskallat heittäytyä tilanteeseen avoimin mielin! Monet ovat kokeneet ihania onnistumisia ja saavuttaneet luottamusta omiin taitoihinsa juuri pariharjoitusten ansiosta - sen vuoksi ne ovat niin tärkeässä osassa. Moni kurssilainen on lisäksi maininnut jälkikäteen, että juuri pariharjoitukset olivat olleet jännityksestä huolimatta koko kurssin paras asia! Juuri näiden avulla on myös löydetty uusia, ihania ystäviä omaan elämään!

Kurssin ympärillä hääräilee lisäksi todella monta enkeliä, joten et ole koskaan yksin missään tilanteessa. Ymmärrä myös, että harjoituksissa onnistuminen ei lopulta ole sinun harteillasi. Sinä et toimi viestien antajana, vaan enkelit toimivat. Onnistuminen on nimenomaan enkeleiden harteilla. Voit luovuttaa siis osan jännityksestäsi suoraan heille :)

Kuinka tarkka aikataulu kurssissa on?

Nettikurssin hyvä puoli on juuri joustavassa aikataulussa, sinun ei tarvitse käydä materiaaleja samana päivänä läpi, kun saat niihin pääsyn. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun kannattaisi unohtaa materiaali moneksi viikoksi. On siis suositeltavaa, että pysyt koulutuksen tahdissa mukana, sillä näin saat parhaan mahdollisen hyödyn irti koulutuksesta.

Aikataulu ei ole siis kovin tiukka itsenäisen materiaalin osalta, mutta jos haluat saada kokonaisuudesta parhaan hyödyn irti - sinun kannattaa seurata aikataulua (eli parin viikon välein käydä materiaalia läpi ja tehdä harjoituksia). Saat parhaan mahdollisen hyödyn irti koulutuksesta, kun sitoudut järjestämään ajan ja energian koulutuksen tehtäviä ja materiaalia varten.

Osa kurssin materiaaleista ja opetuksesta järjestetään yhteisessä livelähetyksessä, eli näihin on tärkeää päästä osallistumaan mukaan, niin pääsemme yhdessä inspiroitumaan ja käsittelemään aiheita (sekä tekemään harjoituksia yhdessä).

Minulla ei ole MITÄÄN kokemusta enkeleistä tai intuitiosta. Kannattaako tai uskallanko tulla mukaan kurssille?

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta ei vaadita, eli voit hyvin osallistua vaikka et tietäisi mitä enkeli edes tarkoittaa. Käsittelemme aihetta perusasioista lähtien ja voit oikein hyvin tulla mukaan - vaikka sinulla ei olekaan mitään tietoja tai taitoja tästä aiheesta. Eihän olisikaan mitään järkeä osallistua kurssille, jos tietäisit jo kaiken tästä asiasta - kurssi on rakennettu nimenomaan oppimista varten!

Sinun ei tarvitse siis huolehtia siitä, että et tunne aihetta, tai sinulle ei ole henkilökohtaista kokemusta siihen liittyen. Aikaisemminkin on ollut monia kurssilaisia mukana, joilla ei ole ollut aikaisempaa tietoa tai taitoja - kaikki kehittyvät, kun on halua kehittyä ja mielenkiintoa tätä aihetta kohtaan.

Minulla on jo kokemusta enkeleistä. Kannattaako minun tulla mukaan?

Jos sinulla on halua kehittää taitojasi ja saada lisää kokemuksia intuitiostasi ja sen hyödyntämisestä eri tilanteista, niin kurssi voi olla sinulle erittäin antoisa. Aikaisemminkin on ollut kurssilaisia mukana, jotka ovat jo olleet tuttuja enkeleiden kanssa. Kurssi on tuonut heille vielä lisää työvälineitä enkeleiden parissa työskentelyyn, oman intuition hyödyntämiseen sekä vielä enemmän luottamusta omiin taitoihin! Muista kuunnella kuitenkin ensisijaisesti itseäsi ja pyytää enkeleiltä selkeää ohjausta - niin että voit tehdä oikeat valinnat sinun omaan ainutlaatuiseen tilanteeseen liittyen.

Onko koulutus mahdollista maksaa osamaksuna?

Koulutuksen maksutavoissa on valittavana usea eri vaihtoehto - myös osamaksu. Voit maksaa koulutuksen kokonaisuudessaan luottokortilla tai voit valita myös osamaksun. Lisätietoa eri osamaksuvaihtoehdoista voit lukea ilmoittautumissivuilta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Emme voi taata sinulle tiettyjä tuloksia tämän kurssin kautta. Ymmärrä että kaikki palautteet ja tulokset, joita muut ihmiset ovat kokeneet elämässään kurssin avulla, ovat heidän henkilökohtaisia kokemuksiaan ja sinä luot itse omat tuloksesi. Intuition taikavoima kurssi ei lupaa kenellekään mitään tiettyjä muutoksia.

Älä enää katsele sivusta, kun muut "harvat ja valitut" avautuvat omille lahjoilleen ja taianomaisuudelle. Opi sinäkin avaamaan itsesi turvallisesti, mukavasti ja käytännönläheisesti näille asioille. 

Niin voit olla eturivissä tänä aikana, kun mahdollisuudet henkiseen kasvuun, valaistumiseen ja unelmien toteuttamiseen ovat kuin tarjottimella edessäsi.

"Henkisyys kasvoi ja ennen kaikkea luottamus omiin taitoihin kasvoi.


Enkeliaihe oli tuttu, mutta odotin jotain lisää, jotain mitä en tiennyt ja myös ns. vanhan kertausta. Sain kerättyä helmiä koruuni, joka täydentyi erittäin mukavasti. Sain siis koulutuksesta sen mitä hainkin. Tavoitteena oli saada lisää tietoa ja kehittyä henkisellä polulla. Tämä toteutui, henkisyys kasvoi ja ennen kaikkea luottamus omiin taitoihin kasvoi. Kasvoi myös usko siihen, mitä olen aiemminkin kuullut, nähnyt ja tuntenut eli usko ja luottamus enkeleihin kasvoi. Pidän juuri tällaisesta työskentelystä ja olin onnekas kun kaikki parini tavoitin.


Anne Kumpulainen

"Muutos on huima. Usko ja luottamus omaan itseen ja tulevaan on kasvanut suureksi.


Matka on ollut huikea ja olen oppinut valtavasti matkan varrella itsestäni, enkeleistä ja heidän kanssaan työskentelystä. Vaikka vielä tuntuukin, että olen matkallani alkutaipaleella, niin muutos on huima. Usko ja luottamus omaan itseen ja tulevaan on kasvanut suureksi, elämä muuttunut sisäisesti paljon seesteisemmäksi, vaikka suuria vastoinkäymisiäkin on ollut elämässäni. Paljon on kaikenlaista hyvää muutosta tapahtunut, jos kaiken kirjoittaisin, niin siitä saisi kirjan... :) Koulutus on kokonaisuudessaan erittäin ihana, posteja odotti aina innolla ja visualisaatiot ovat huikeita, ihania kokemuksia olen niiden kautta saanut. 


Anne Rajala

"Koen että etenin henkisellä polullani huiman harppauksen eteenpäin.


Olen kovasti etsinyt omaa henkistä polkuani muutaman vuoden ajan sitä löytämättä. Tämän kurssin aikana oli kuin olisin löytänyt kotiin. Tavoitteeni koulutuksesta oli löytää vihjeitä minne suuntaan kulkea. Täytyy sanoa että koulutus täytti ne isommin, kuin osasin odottaakaan, avaamalla kokonaan uuden enkelimaailman eteeni. Koen että etenin henkisellä polullani huiman harppauksen eteenpäin ja huomasin näkökulmani moniin elämäni ongelmiin muuttuneen. Myös suhtautuminen muihin ihmisiin on muuttunut. Kaikki kurssilla käsitellyt aiheet olivat minulle uusia. Positiivinen yllätys oli myös kuinka hyvin opiskelu nettikurssina onnistui. Oli myös antoisaa tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin ja jakaa ajatuksia ja kokemuksia heidän kanssaan. Kurssimateriaali, joka oli todella kattava, tulee olemaan varmasti käytössä tulevaisuudessakin jokapäiväisessä elämässäni. Visualisaatiot olivat kauniita ja niihin oli helppo heittäytyä mukaan. Useammankin kuuntelu kerran jälkeen niistä löytää aina jotain uutta ja ihanaa.


Anu Kalliola

"Olen saanut yhteyden enkeleihin selvemmin. Kaikki tuntuu niin paljon paremmalta ja selkeämmältä juuri nyt.


Tämä koulutus on kehittänyt minua aivan mielettömällä tavalla ja saanut hermoilijasta esiin rauhallisemman ja varmemman ja luotan enkeleiden ohjaukseen nyt entistä varmemmin. Tuntuu, että vaikka vahva olen ollutkin niin se sisäinen vahvuus ja lämpö on minussa silti vain kasvanut. Tiedän nyt että tämä koulutus oli tarkoitettu juuri minulle ja kaikki parini oli tarkoitettu juuri minulle tälle polulle. Sain varmistuksen omille kehittyville kyvyilleni, jotka tämä koulutus on saanut auki ja paljon sain vastauksia elämääni ja työskentelytavat tulevaan. Olen saanut yhteyden enkeleihin selvemmin ja uudella mahtavalla tavalla kommunikoin ja luotan siihen, että osaan välittää viestejä myös muillekin. En voi kyllin kiittää parejani, enkeleitä ja Hennaa tästä ihanasta matkasta kohti uudistunutta elämääni. Kaikki tuntuu niin paljon paremmalta ja selkeämmältä nyt. Tiedän mihin olen matkalla ja kaikella on selkeä tarkoitus myös menneessä. Netin kautta opiskelu on kyllä hieno juttu, sillä muuten tämä ei minulle olisikaan ollut mahdollista.Kiitos Henna ihana valonlähettiläs, joka olet tuonut meille tämän kaiken mahdolliseksi. Ilman sinua maailma olisi pimeämpi paikka <3


Minna

"Olen omassa elämässäni kyennyt tekemään isoja ratkaisuja enkeleiden avustuksella ja tiedän, että olen matkalla unelmaelämääni.


Ennen koulutusta olin työskennellyt energioiden parissa jo yli 10 vuotta. Herkkyyteni ja intuitioni on varmasti kehittynyt entisestään ja uusi vieläkin upeampi maailma on avautumassa. Myös luottamus itseen ja omiin taitoihin valotyöläisenä on kasvanut sekin. Koulutus on antanut minulle valtavan paljon uusia työkaluja itseni ja toisten hoitamiseen. Enkeleiden kanssa työskentely on kyllä aivan ihanaa, niin positiivista ja rakkaudellista. Erityisen hienoa oli kun sain kuunnella kaikessa rauhassa visuaalisaatioita ja tehdä upeita mielikuvamatkoja. Materiaalia tuli koulutuksen aikana niin paljon, että siitä riittää ohjelmaa vielä pitkäksi aikaa. Harjoituksia on kyllä hyödyllistä tehdä jatkossakin ja näin aionkin. Mitään muuta en osannut kaivata tähän koulutukseen. Tämä kyllä täytti kaikki odotukseni ja antoi paljon enemmän kuin osasin ikinä odottaakaan. Voisin suositella kurssia kaikille henkisestä polusta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin jo pidemmälle ehtineillekin. Jokaista se vie varmasti aimo harppauksen eteen päin omalla tiellään.


Pia Wikström

"Olen saanut selkeitä viestejä enkeleiltä ja tuntuu uskomattomalta, etten ole kyennyt aikaisemmin tähän!


Tavoitteenani oli luoda vahvempi enkeliyhteys ja saada selkeitä viestejä enkeleiltä. Tämä on onnistunut. Tavoitteena oli myös saada lisää tietoa enkeleistä ja arkkienkeleistä, sekä muista valon olennoista. Sain enemmän tietoa kuin olisin voinut toivoakaan :) Koulutuksen aikana olen kehittynyt aivan huimasti kaikilla tasoilla. Suurin muutos on varmasti se, että en ole enää väsynyt. Alitajunnasta ja solutasolla asti olen puhdistautunut. Olen saanut purettua vanhoja energiota ja ajatusmalleja ja luonut tilaa uudelle, kaikkien ihanien menetelmien avulla, joita koulutus tarjosi. Olen iloisempi, tasapainoisempi ja valoisampi kuin ennen. En valita enää enkä turhaudu niin helposti. Kiitollisuus on lisääntynyt ihan valtavasti ja näen mahdollisuuksia kaikessa ja kaikissa. Erilaiset menetelmät ja harjoitukset olivat todella tarpeellisia ja tehokkaita. Visualisaatiot olivat aina ihania, itku tuli joka kerta siitä rakkauden määrästä, jota tunsin visualisaatioiden aikana. Pääsin myös lähemmäksi omia enkeleitäni ja muita valon auttajia juuri visualisaatioiden avulla, sekä lähemmäksi korkeampaa itseäni.


Marjo Sánches

Opi avaamaan intuitiiviset taikakykysi hauskalla, yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla ja opettele luomaan itsellesi se elämä, joka vastaa sielusi korkeimpia visioita.

Tällä enkelikurssilla sinä opit:

 • Aistimaan enkeleitä eri tavoin ja vahvistamaan yhteyttäsi heidän maailmaansa

 • Tekemään intuitiivisia tulkintoja muille

 • Kasvattamaan luottamustasi intuitioosi

 • Hyödyntämään intuitiotasi eri tavoin

 • Kasvamaan henkisellä polullasi ja kohottamaan energioitasi

Kurssin hinta kokonaismaksulla 597 €

Paytrailin maksutavat; maksukortti, verkkopankki, osamaksu ja mobiilimaksutavat (yhden materiaalin hinta vain 54,27 €)

Tule mukaan kokonaismaksulla


Kurssin hinta osamaksulla 88 € x 7

Maksu veloitetaan maksukortiltasi kerran kuukaudessa ilmoitetun ajan verran - kokonaissummaksi tulee 616 €)

Tulen mukaan osamaksulla


Henna Saloranta © Copyright 2023. Kaikki oikeudet pidätetään. |
 Tietosuoja  |  Käyttöehdot  |  Vastuuvapaus  |  Ota yhteyttä 
Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>