OPI LUOMAAN ITSELLESI RUNSAUTEEN, VAPAUTEEN JA ONNELLISUUTEEN POHJAUTUVA ELÄMÄ

Pura ikävät rajoitteet rahaan liittyen sekä opi luomaan itsestäsi uusi runsauteen pohjautuva versio, jonka kautta villeimmätkin unelmasi voivat viimeinkin toteutua

OPI TULEMAAN RAJOITTAMATTOMAKSI RAHAN SUHTEEN

Sinullekin on opetettu monenlaisia rahaan liittyviä rajoitteita. Jollain tasolla voit esimerkiksi uskoa, että sitä on vaikea saada, tai että et ole hyvän arvoinen.

Todellisuudessa - raha on yksi helpoimmista asioista manifestoida. Sillä se vastaa aina siihen, mitä sinä uskot itsestäsi ja mahdollisuuksistasi.

Olisitko sinä valmis vapauttamaan itsestäsi tuon version, joka pohjautuu jollain tavalla vielä rajoitteisiin ja tulemaan rajoittamattomaksi runsauden suhteen?

Näytän miten se onnistuu tämän kurssin avulla.

KUVITTELE JOS PIAN OSAISIT:

 • Manifestoida rahaa helposti ja tehokkaasti - sillä osaat pitää itsesi onnistumisen ja avoimuuden tilassa 

 • Saada rahan palvelemaan sinua sen sijasta, että sinun tulee jahdata sitä monimutkaisella ja vaikealla tavalla

 • Luoda itsellesi uudenlaisen rahatodellisuuden, joka pohjautuu syvällisesti sinun omiin unelmiisi oman menneisyytesi sijasta

 • Tehdä nopeita muutoksia ajatteluusi ja tunteisiisi rahan suhteen (sillä osaat intuitiivisesti tutkia energioitasi ja tehdä sinne lopullisia muutoksia)

 • Löytää uudenlaisen luottamuksen ja ilon rahaa kohtaan, sillä osaat vapauttaa itsesi suorittamiseen pohjautuvasta todellisuudesta

YMMÄRRÄ ETTÄ... VIKA EI OLE OLLUT MILLOINKAAN ITSE RAHASSA

Vaan siinä, mitä sinä jollain tasolla saatat uskoa siitä. Sillä se vaikuttaa siihen, miten raha toimii elämässäsi ja minkälaisella tavalla tulet onnistumaan unelmissasi.

Niin pitkään, kuin kannat itsessäsi näitä menneisyyteen pohjautuvia ohjelmointeja, niin pitkään ne rajoittavat sinua ja mahdollisuuksiasi.

Ymmärrä että totuus on paljon kauniimpaa, kuin mitä sinulle on uskoteltu.

Sinäkin elät yltäkylläisessä maailmassa. Ja sinun on aika kokea se myös itse.

OLETKO VALMIS LUOMAAN ITSELLESI RUNSAUTEEN POHJAUTUVAN ELÄMÄN?

ESITTELYSSÄ:

ASIAKKAIDENI PALAUTTEITA KURSSISTA:

Tärkein tavoitteeni oli oppia ymmärtämään suhdettani rahaan ja todella selvittää juurisyyt rahaongelmilleni, jotta pystyisin luomaan rahallista runsautta elämääni! Aikaisemmin en arvostanut itseäni sillä tavalla miten nykyään arvostan. Työ oli vain rahaa varten ja raha vain selviytymistä varten. Rahaa tuli, mutta kaikki myös meni laskuihin ja luottoihin jne. Minua turhautti se noidankehä, jossa elin useita vuosia! En myöskään osannut hemmotella itseäni, koin etten voisi "tuhlata" itseeni..

Kurssin ansiosta aloin iloitsemaan rahasta ihan uudella tavalla! Palkkani myös ihmeellisesti nousi 200€ kurssin aikana ja tämän ansiosta onnistuin laittamaan rahaa säästöön! Ikinä ennen en ole voinut säästää, mutta nyt tuntuu että säästäminen on ihanaa ja helppoa! En joudu luopumaan mistään ja luotan vain täysin siihen että rahaa tulee aina lisää. Minun suhtautuminen rahaan on niin paljon kevyempi, luottavaisempi ja rennompi. Olen paljon avoimempi uusille seikkailuille ja erityisesti nykyään osaan hemmotella itseäni, enkä mieti että "apua voinko todella käyttää rahaa vain turhuuksiin", koska nykyään arvostan itseäni ja tiedän ansaitsevani hyvää! :)

Yhteensä olen manifestoinut tämän kurssin aikana rahaa noin 4050 € ylimääräistä rahaa. Olen myös löytänyt kipinän terveellisiin elämäntapoihin uudelleen, olen yhteensä kurssin aikana pudottanut painoa 10 kg! Rakastan itseäni eri tavalla miten ennen ja huolehdin terveydestäni kokonaisvaltaisesti. Olen päästänyt irti negatiivisista ihmissuhteista, jonka myötä elämääni tuli aivan ihana uusi ystävä! Uskomukseni rahaa kohtaan ovat täysin erilaiset mitä ennen, saan nauttia ja kokea ihania asioita rahan ansiosta. Rakkaus elämää ja kaikkea ympärilläni olevaa vain kasvaa joka päivä. Parisuhteeni on vahvistunut ja olemme löytäneet erilaisen vahvemman yhteyden välillemme. Voisi siis sanoa, että kaikki on muuttunut paremmaksi!

- Roosa


Tulin mukaan kurssille, koska halusin muuttaa elämäni helpommaksi ja oman näköiseksi. Ennen kurssia elämäntilanteeni oli todella stressaava, tein töitä ihan liikaa ja itse työ oli fyysisesti sekä henkisesti todella raskasta. Olin aivan loppu, enkä oikeen tiennyt mitä haluan omalta elämältäni.

Paras asia kurssin kautta se oivallus, että voin vaikuttaa lähes kaikkiin asioihin omassa elämässäni. Olen muuttunut aivan täysin tämän kurssin aikana! Olen paljon rennompi, iloisempi ja sosiaalisempi. En ole enää vanhassa ammatissani, vaan opiskelen aivan uutta alaa ammattikorkeassa. Luotan elämään täysin, tiedän että mistään ei tarvitse selviytyä yksin vaan apua on saatavilla joka asiaan. Syön paljon terveellisemmin ja osaan huomioida kehoni viestejä. Minulla on todella paljon vapaa aikaa ja lomaa. Olen oppinut purkamaan vanhoja uskomuksia itsestäni heti niiden ilmaannuttua pois. Käytä todella paljon arjessani kurssin materiaalia hyödykseni. Samoin ihmissuhteeni on parantuneet, olen myös asettanut omat rahani selkeämmäksi.


Kurssin aikana olen manifestoinut rahaa onnistuneesti, yhteensä yli 20 000 euroa. Olen saanut monta voittoa, sekä tavarapalkintoja. Minulla on tuhansia euroja säästötilillä rahaa. Raha-asiani ovat joka suhteessa paremmalla mallilla kuin ennen. Manifestoin itselleni myös opiskelupaikan ja pääsin ekalla yrittämällä sisään ammattikorkeakouluun, vaikka en ole koskaan ollut kovin hyvä koulussa. Olen myös manifestoinut itseni läpi hyvillä arvosanoilla kursseista. Meillä on myös pohjoisessa koko perheen unelmoima mökki, juuri meidän perheen rakastamassa kohteessa. Käytän manifestointia ihan kaikkeen omassa elämässäni. Kaupassa käynnistä lähtien. Olen löytänyt hyvät juoksulenkkarit alesta ja ruokakaupassa on ollut usein juuri ne tuotteet tarjouksessa mitä olen mennyt hakemaan.

Tämä oman elämän suuri muutos ja kyllä myös minun sisäinen muutos on ollut kaikista paras asia kurssissa. Olen aivan eri ihminen kuin vuosi sitten ja tämän on huomannut myös läheiseni. Ja tätä kirjoittaessani tajuan tämän muutoksen vielä selkeämmin! Kiitos tuhannesti tästä kurssista!

- Nina Siekkinen


Olen elänyt lähes koko elämäni hyvin pienellä tulotasolla, koska olen ollut pitkiä aikoja työttömänä tai tehnyt osa-aikatöitä. Minulla ei ole koskaan ollut vakituista työpaikkaa. Olin kokeillut kaikkia mahdollisia keinoja hankkia rahaa; yritystoimintaa, lottoamista, Jackpottia, raha-arpoja, Kenoa, ennustajan ennustamia lottonumeroita, jopa treidausta, muttei mikään ollut onnistunut. Kesäisin olin aina työtön ja sain odotella työttömyyskorvausta joskus 2 kk. Joku puhelinmyyjä ihmetteli, miten voi Suomessa olla vielä ihminen, jolla ei ole mitään tuloja, mutta minä olin sellainen. Kun ilmoittauduin kurssille, se oli viimeinen mahdollisuuteni tuoda joku muutos elämääni. 

Kurssin aikana tuloni 6-kertaistuivat ja onnistuin myös manifestoimaan haluamani 20 000 euroa tililleni ja tuo summa vielä kasvoi muutaman kuukauden sisällä. Sen jälkeen ei ole enää tarvinnut pelätä, että rahat loppuvat ja on käytännössä varaa ostaa kaikki tarpeellinen. Vaikka olemme tehneet remonttia kellarissa ja autotallissa tuhansien eurojen edestä, eivät rahat ole vähentyneet tilillä. Kävin talvella ulkomaanmatkalla tyttäreni kanssa. Ostimme uuden jääkaapin. Lisäksi olen pystynyt osallistumaan kalleillekin kursseille, jotka olisivat aikaisemmin olleet minulle täysin mahdottomia.

Olen löytänyt kaupoista koko ajan hyviä tarjouksia sekä saanut hieman voittoja lotosta ja kenosta. Olen saanut vakuutuksista rahaa takaisin. Löysin kaiken tarpeellisen valoyritystoimintaani varten, osan alennuskoreista, osan ilmaiseksi tai jonkun lahjoittamana. Lisäksi ideoita on alkanut suorastaan tulvia joka puolelta. Kurssin alussa saamani työpaikka oli elämäni paras ja tuloni 6-kertaistuivat. Työpaikassakin olen kokenut, että minua on arvostettu enemmän kuin monissa aikaisemmissa. 


Olen löytänyt myös ratkaisuja joihinkin ongelmiin, joihin ei ole aikaisemmin ratkaisua löytynyt, vaikka olisin hakenut miten kauan tahansa. Parasta on, että kurssilta saa tsemppiä koko ajan, vaikka välillä on ollut menettää uskonsa, varsinkin alkuvaiheessa, kun mitään ei vielä ollut tapahtunut. Ryhmän vertaistuki on ollut myös mahtava. 


- Sirkku Tunkkari-Yli-Suomu


Osallistuin kurssille, koska halusin vahvistaa manifestointitaitojani ja lisätä runsautta elämääni. Ennen kurssia tuloni olivat melko hyvät, mutta rahat eivät tuntuneet riittävän. Olin aiemminkin manifestoinut rahaa, mutta aika pienin vaikutuksin. En oikein uskonut rahallista runsautta minulle mahdolliseksi.

Kurssin aikana huomasin kuinka paljon minulla oli irtipäästettävää, jotta sain tilaa uusille asioille elämääni. Yllätyksellisintä oli tasapainon ja runsauden tunteen valtava lisääntyminen. Nyt kurssin käyneenä pystyn manifestoimaan rahaa paljon helpommin. Talouteni on tasapainossa, käytän rahaa viisaasti. Puolessa vuodessa olen saanut talouteni tasapainoon, saanut säästöön rahaa. Lisäksi olen innostunut myös sijoittamisesta. Luotan taloudelliseenkin runsauteen elämässäni. 

Manifestointihaasteen aikana manifestoin itselleni 1000 lisäeuroa. Sain parissa viikossa 2694 euroa lisää palkkaa, sain lisää reikiasiakkaita ja aloitin säästämisen. Kurssin jälkeen sain unelma-asunnon ja asumiskuluni putosivat noin 400 eurolla kuukaudessa! Rahallinen hyöty kurssista on ollut yli 3000 euroa. Muutin heti kurssin jälkeen unelmakotiini. Sitä tarjottiin minulle kurssin aikana viikon sisällä manifestoinnista. Olen laskenut irti uskomuksista, jotka pitivät minua taloudellisessa niukkuudessa. Nyt elän runsasta elämää. Arvostan itseäni enemmän ja uskon olevani kaiken hyvän arvoinen. Elän unelmaelämääni!

Kurssin sisältämät manifestointiharjoitukset avasivat ja puhdistivat paljon vääriä uskomuksia ja antoivat tilaa luottamukselle ja ilolle jokaiseen päivään. Henna esittää asiat ymmärrettävästi ja esimerkeillä asiat avautuvat. Hän antaa paljon hyviä ohjeita ja neuvoja niin manifestointiin kuin omien virheellisten uskomusten irtipäästämiseen. Nautin hänen tavastaan esittää asiat!


- Soili HussoOma suhtautuminen rahaan ennen kurssin alkua oli stressiä aiheuttava ja negatiivinen, ehkä hiukan lamaantunut myös. Kurssin avulla olen saanut purettua negatiivisia uskomuksiani ja tukoksiani rahaan liittyen. Olo on paljon kepeämpi, eikä enää jää kiinni menneeseen, eikä tule stressattua laskuista tai ylimääräisistä menoeristä. Pystyy luottamaan, että kaikki kyllä järjestyy.

Kurssille asettamani tavoite saavuttaa 4000 euron kuukausitulot toteutui jo ennen kolmatta askelta <3 Uudet tavoitteet on siis ollut syytä tehdä.  Ensimmäisen haasteen aikana onnistuin manifestoimaan reilu 1000 euroa. Muuten kurssin aikana olen tosiaan onnistunut manifestoimaan itselleni 4000 euron kuukausitulot sekä ylimääräisen 3000 euroa sekä näiden lisäksi muutakin rahallista hyötyä. Yhteensä rahallista hyötyä on kertynyt reilusti yli 10 000 euroa jo tässä vaiheessa, tämä summahan kasvaa koko ajan.

Oma arki on muuttunut oikeastaan täysin; jos ennen stressasin kaikkea rahaan ja töihin liittyvää, niin nyt vain nautin. Kaikki on muuttunut kurssin aikana: minä olen muuttunut, niin kaikki ympärilläni on muuttunut. Oma suhtautuminen kaikkeen, olen oppinut rakastamaan itseäni ja arvostamaan itseäni, siten vaatimaan parempaa itselleni. Olen löytänyt uusia puolia itsestäni ja lähtenyt miettimään omia urahaaveitani aivan uudemman kerran. Paljon olen ymmärtänyt, miten ja miksi asioita on tapahtunut aiemmin ja sen, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Henna on aivan ihana opettaja <3 Todella kiitollinen saa olla siitä, että minut on johdatettu hänen oppiensa pariin. Henna on todella maanläheinen ja helposti lähestyttävä: hänelle jokainen meistä on selkeästi tärkeä ja hän tosiaan toteuttaa omaa kutsumustaan, sen näkee kaikesta <3 

- Sanna Nissinen

ENNENNÄKEMÄTÖN RAHALLINEN RUNSAUS SISÄLTÄÄ:

Neljä tärkeää runsausaskelta, joiden kautta pystyt luomaan itsellesi runsauteen pohjautuvan uuden identiteetin ja näin avautumaan yhä vahvemmin runsaudelle

ASKEL 1:

Manifestoi 1000 ylimääräistä euroa 21 päivän aikana


Kurssi alkaa tästä bonuksesta ja manifestointitaitojesi aktivoimisesta sitä kautta

Tässä askeleessa opit...

 • Kohottamaan energioitasi korkealle, ylläpitämään korkeita värähtelyitä ja näin pysymään avoimena unelmillesi

 • Rakentamaan itsellesi uusia, positiivisempia ajatuksia rahasta ja sen vastaanottamisesta

 • Opit luomaan itsellesi 1000 ylimääräistä euroa (tai minkä summan valitsetkaan itsellesi)

ASKEL 2:

Ikävien uskomusten purkaminen - nopeasti ja pysyvästi


Opi puhdistamaan itsestäsi puutteisiin pohjautuvia uskomuksia ja näkemyksiä

Tässä askeleessa sinä...

 • Ymmärrät mitä uskomukset ovat, miten ne vaikuttavat elämääsi, manifestointiprosessiin ja energioihisi

 • Opit puhdistamaan puutteisiin pohjautuvia uskomuksia ja ohjelmointeja energioistasi energiatyöskentelyn kautta

 • Opit tekemään pysyvää muutosta ajatuksiisi ja opit tarkistamaan miten paljon sinussa on vielä puhdistettavaa ja onko rajoittavat näkemykset poistuneet sinusta täysin

ASKEL 3:

Runsauden manifestointiin liittyvä prosessi


Opi luomaan itsellesi uusi runsauteen pohjautuva identiteetti

Tässä askeleessa sinä...

 • Ymmärrät selkeän prosessin, jonka kautta voit oppia manifestoimaan itsellesi runsautta tekemällä itsestäsi MAGNEETIN runsaudelle

 • Opit tekemään voimallisia muutoksia alitajuntaasi, uskomuksiisi, ajatuksiisi ja tunteisiisi treenaamalla näitä osioa itsestäsi linjautumaan yhä vahvemmin runsauden taajuudelle

 • Ymmärrät avautumaan runsaudelle, niin että se voi löytää luoksesi yhä helpommin ja taianomaisemmin

ASKEL 4:

Opi manifestoimaan itsellesi 10 000 euroa


Tässä haasteessa sinä opit avaamaan itseäsi 10 000 euron vastaanottamiselle

Tässä askeleessa sinä...

 • Opit manifestoimaan itsellesi suuremman rahasumman ja avautumaan tämän vastaanottamiselle yhä vahvemmin

 • Opit luomaan itsellesi ne ajatukset, uskomukset ja energian, mikä tukee sinua suuremman rahasumman vastaanottamisessa

 • Päästät irti vastustuksesta ja opit asettamaan rahaunelman hyvin syvälle omaan alitajuntaasi, niin että se voi saapua luoksesi helposti

KUN KANNAT ITSESSÄSI VIELÄ RUNSAUSTUKOKSIA:

 • Sinun on vaikeaa vetää puoleesi rahaunelmiasi ja sinun on vaikeaa YLLÄPITÄÄ tätä taajuutta
 • Huomiosi kiinnittyy helposti puutteisiin sekä siihen, mitä sinulla EI ole tällä hetkellä

 • Rahatilanteesi pysyy samankaltaisena, muutoksen luominen tuntuu vaikealta

KUN OLET VAPAA LUOMAAN RUNSAUSUNELMIASI:

 • Pystyt onnistumaan rahaunelmissasi helposti

 • Sinulla on hyvin vankka luottamus rahaa kohtaan ja tiedät, että rahatarpeistasi huolehditaan aina

 • Tiedät että pystyt vaikuttamaan rahatilanteeseesi luomalla iloisia unelmia ja toteuttamalla niitä universumin tuen avustuksella

ENNENNÄKEMÄTÖN RAHALLINEN RUNSAUS SISÄLTÄÄ:

Kahdeksan yhteistä energiapuhdistusta, jossa etsimme sinussa olevat rajoittavat uskomukset rahallisen runsauden edestä ja poistamme nämä uskomukset sinusta.

PUHDISTUS 1:

Avaudu rahan manifestoinnin taianomaisuudelle ja helppoudelle


Vapaudu ikävistä tunteista rahan suhteen ja avaudu luottamukselle

Tässä askeleessa puhdistut...

 • Vanhempiesi / kasvattajiesi ikäviltä näkemyksiltä rahan suhteen (joita kannat vielä jollain tasolla itsessäsi), niin oma voimasi ja totuutesi voi nousta esille yhä vahvemmin

 • Kaikista ikävistä rahaan liittyvistä ajatuksista (puutteet, pelot, riittämättömyys, "aina se häviää" yms.) - opit suhtautumaan siihen luottavaisemmin, kevyemmin ja taianomaisemmin

 • Kaikista rahaan liittyvistä tilanteilta, joihin saatat suhtautua vielä ikävästi (laskut, velat jne.), sillä ne nujertavat luottamuksesi - kun suhtaudut rahaan neutraalimmin, sitä voi virrata luoksesi helpommin

PUHDISTUS 2:

Totaalinen vapautuminen menneisyyden taakoilta ja tukoksilta


Ikävien päätösten, tapahtumien ja syyllisyyden vapauttaminen ja siirtyminen suurempaan luottamukseen

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Kaikilta rahaan liittyviltä ikäviltä tapahtumilta, joihin olet jollain tasolla kiinnittynyt vielä ja joista saatat tuntea syyllisyyttä tai häpeää

 • Menneisyyden taakoista, sitoumuksista, päätöksistä, ja ikävältä karmalta, jotka nujertavat manifestointivoimaasi tässä hetkessä

 • Entisten elämien ikävältä vaikutukselta rahan suhteen (etsimme ne ajat menneisyydestäsi, jotka vaikuttavat sinuun vielä nujertavasti ja poistamme nuo vaikutukset lopullisesti)

PUHDISTUS 3:

Yhdistyminen rikkaaseen, kevyeen ja onnelliseen tulevaisuuteesi


Uudenlaiseen kevyempään, rikkaampaan ja yltäkylläiseen todellisuuteen astuminen

Tässä moduulissa opit...

 • Ymmärtämään että et ole yksin luomisen prosessissa, vahvistamme yhteyttäsi universaaliin viisauteen yhteistyön vahvistamiseksi

 • Selkeyttämään visiotasi rahan suhteen yhdistymällä sielusi viisauteen ja leikittelemällä tulevaisuudellasi - sekä näin kutsumaan luoksesi sen, mitä todella haluat

 • Aikakäsitysten muuttaminen ja avautuminen sille, että muutos VOI tapahtua NOPEASTI

 • Ymmärtämään miten HELPPOA rahan manifestointi, saaminen ja kasvattaminen voikaan olla

PUHDISTUS 4:

Nosta käsityksesi omasta arvostasi aidon rakkauden taajuudelle


Ymmärrä, koe ja opi miten arvokas olet - luo se mitä oikeasti ansaitset

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Pienentävistä ajatuksista itsesi, mahdollisuuksiesi ja unelmiesi suhteen ymmärtämällä miten voimallinen ja upea sinä oletkaan

 • Uskomuksista mitkä ovat todellisen arvosi ja aidon, puhtaan rakkauden edessä - opit suhtautumaan itseesi lempeämmin

 • Rajoitteilta itsesi, tulevaisuutesi ja unelmiesi suhteen avautumalla yhä vahvemmin sille kuka sinä todella olet - opit tekemään nopeita muutoksia itseesi sekä suhtautumiseesi iloisella ja helpolla tavalla

PUHDISTUS 5:

Vapaudu omasta ikävästä rahavastustuksestasi


Vapaudu ikävästä rajoittavasta laatikosta, johon olet itsesi elämäsi aikana asettanut

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Kaikilta mielesi tekosyiltä, rajoitteilta ja ikäviltä uskomuksilta, jotka estävät sinun etenemisesi unelmiasi kohti

 • Ikäviltä tavoilta, jotka ovat todellisen potentaalisi edessä löytämällä uusia helppoja ja mukavia tapoja, jotka tukevat unelmiasi ja onnellisuuttasi

 • Vastustukselta, joka saa sinut jumiutumaan elämäntilanteeseen, mihin et ole tyytyväinen - on aika aktivoida voimasi ja vapautua korkeammalle tasolle


PUHDISTUS 6:

Avaudu unelmiesi muutokselle taianomaisin ja helpoin keinoin


Opi ottamaan unelmoimasi ihana muutos vastaan

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Peloistasi muutoksen suhteen - pääset tarkkailemaan muutoksen pelkoa ja vapauttamaan sitä energioistasi

 • Niiltä ikäviltä ajatuksilta ja uskomuksilta, mitkä ylläpitävät jumiutunetta elämäntilannetta

 • Jumiutuneesta tilanteestasi antautumalla universumin ohjaukselle, ihmeille ja eteenpäin kulkemiselle iloisella ja helpolla tavalla

PUHDISTUS 7:

Avaa energiakenttäsi taianomaisille rikkauksille


Tee energiakenttääsi hyvin syvällinen puhdistus, joka mahdollistaa kirkkaan yhteyden taivaallisiin rikkauksiin

Tässä moduulissa koet...

 • Hyvin syvällisen puhdistuksen omaan chakrajärjestelmääsi, joka mahdollistaa sinulle täysin uudenlaisen ja kirkkaan yhteyden runsauteen

 • Miten yhteytesi taianomaiseen runsauteen pystyy vahvistumaan, voimistumaan ilman tarvetta enää sulkeutua ja vastustella

 • Rajoittavilta ajatusmalleilta yhdistymällä todelliseen rajattomaan olemukseesi ja avaamalla universumin ohjaamaan sinua vieläkin vahvemmin

PUHDISTUS 8:

Etene unelmiasi kohti ilolla ja luottamuksella yhdistymällä todelliseen voimaasi


Vapaudu ikävästä rajoittavasta laatikosta, johon olet itsesi elämäsi aikana asettanut

Tässä moduulissa puhdistut...

 • Peloilta ja ajatuksilta, jotka aiheuttavat sen, että et osaa pysyä sillä taajuudella, missä rahaihmeitä tapahtuu koko ajan

 • Ikävältä suhtautumiselta myyntiä /  markkinointia kohtaan

 • Tavoilta, jotka vievät sinut kauas voimastasi yhdistymällä todelliseen potentiaaliisi, josta käsin opit tekemään voimallisia päätöksiä, irrottautumaan harhoilta ja luomaan elämääsi juuri ne asiat, joita haluat

 • Vastustukselta, joka estää sinua näkemästä omaa osaamistasi, ainutlaatuisuuttasi ja lahjojasi sekä hyödyntämään sitä rahallisen runsauden rakentamisessa


ASIAKKAIDENI PALAUTTEITA KURSSISTA:

Ennen kurssia uskoin rahan manifestoinnin olevan työlästä ja hankalaa. Raha aiheutti usein stressiä. Tunsin esimerkiksi aina pienen piston sydämessäni, kun oli jokin lasku maksettavana, tai rahaa ei riittänytkään johonkin haluamaani asiaan. Pelkäsin jatkuvasti tulevaisuutta ja sitä, kuinka rahat riittävät.

Kurssin aikana olen oppinut luottamaan rahaan, osaan käyttää sitä vastuullisemmin ja olen oppinut jopa rakastamaan sitä! Rahan käsittely tuntuu ihanalta, aina kun saan tai annan rahaa, tunnen siinä runsauden värähtelyä. Oman ja työni arvon tunto on kasvanut. Osaan arvostaa itseäni ja työtäni ja sitä kautta saanut manifestoitua menestystä omaan elämääni. Olen päässyt pois suorittamisesta ja oravanpyörästä ja oppinut nauttimaan elämästäni juuri tällaisena ja tarvittaessa voin aina tehdä muutoksia omaan elämääni helpolla tavalla! Nämä muutokset heijastuvat hyvin paljon omaan henkiseen hyvinvointiini, itsevarmuuteeni ja siihen, millaiseksi koen itseni (menestyvänä, hyvänä, rikkaana ja voimallisena naisena). Näen ympärilläni jatkuvasti mahdollisuuksia, joihin on helppo yhdistyä.

Olen saanut hyvityksiä laskuista, kuukaudessa ylimääräistä rahaa n. 200–1000 €, säästöni ovat lisääntyneet ja yritykselläni myynti on kasvanut tasaiseen tahtiin. Tämän kaiken lisäksi olen saanut paljon myös muuta rahan arvoista hyötyä! Kaiken saamani rahalliseksi arvoksi arvioisin olevan yhteensä noin 10 000 euroa.

Hennalta saa jatkuvasti ihania muistutuksia siitä, että kaikki on iloista, helppoa ja yksinkertaista! Oma mieli tahtoo usein vääntää kaiken liian vaikeaksi, mutta olen juuri Hennan koulutuksista saanut parhaiten näitä tärkeitä muistutuksia! Hennasta huokuu enkelimäinen ja iloinen energia, joka vaikuttaa hyvin paljon (positiivisesti) myös omaan arkeeni. Kurssiin kuuluvat Breathworkit yllättivät minut! Luulin ensin niiden olevan vain jotain tylsää hengittelyä, mutta kokeiltuani huomasinkin, kuinka voimallisia ne ovat. Tehtävien yksinkertaisuus ja helppous on myös todella iso plussa!
- Aino Roiha
Ennen kurssia minulla oli hyvin vahvana vanhemmiltani peritty nihkeä suhtautuminen rahaan; "Raha ei kasva puissa," "Ei ole varaa," "Mihin olet taas rahasi käyttänyt." Manifestoinnistakin olin kuullut vasta hiljattain ennen kurssille osallistumistani.


Kurssista olen saanut paljon enemmän, kuin rahaunelmieni toteutumisen. Kurssi on tuonut mukanaan paljon enemmän kuin ajatuksen lisätuloista. Päällimmäisenä mielessäni on uskomusten tunnistaminen ja puhdistaminen sekä sukulinjan puhdistaminen. Myös energiatason kohottamisen oppiminen on ollut mullistavaa. Oloni on huomattavan paljon seesteisempi ja tasaisempi ja osaan suhtautua rohkeammin tulevaisuuteeni. Henna on tuonut asiat hyvin kokonaisvaltaisesti esille maanläheisellä ja ymmärrettävällä tavalla.

Ensimmäisen manifestointihaasteen aikana tavoitteeni oli manifestoida 5000 ylimääräistä euroa, joka toteutui hieman yllättävälläkin tavalla. Olen saanut esim. alennuksia ravintoloissa ja lainaan tavaroita, joita olin jo ostamassa. Olen luomassa koko elämääni ja työtäni uudelle tasolle, tämä kurssi on tuonut rohkeutta siihen. Selkeä taloudellinen hyöty on tulossa. Suhteeni työhön on muuttunut. Uskalsin myös vähentää työtuntejani ja asemani töissä on noussut. Ihmissuhteeni ovat parantuneet, osa jopa korjaantunut välirikon jälkeen. Uskomukseni eri asioiden suhteen olen pystynyt muuttamaan, ja ylipäätään tunnistan uskomuksia ja ymmärrän niiden vaikutuksen. Olen onnellisempi, esim. en tunne enää ahdistusta mistään.
- Hanna


Aikaisemmin suhtautumiseni rahaan oli hyvin negatiivinen ja kontrolloitu. Mietin ja stressasin raha-asioita aivan liiallisesti. Laskin kuinka paljon rahaa täytyy jäädä tilille, että pärjään. Kirjoitin niitä paperille ylös ja aina lopulta meni rahaa niin paljon, ettei koskaan jäänyt sitä summaa tilille, minkä oli aluksi ajatellut. Se oli hyvin stressaavaa ja vei valtavasti voimia.

Kurssin aikana ajatukseni ovat muuttuneet, olen pystynyt päästämään irti vanhasta, stressaavasta ajattelutavastani rahan suhteen. Nykyään luotan ja uskon siihen, että pärjään. Tiedän, että minun ei tarvitse aina miettiä, että riittääkö rahat. Voin ostaa jotain ihanaa itselle, nauttia elämästä ja olla vapaa rahasta tietäen, että rahaa riittää hyvin kaikkiin menoihin. Kaikista yllättävin muutos kurssilla oli kokea se, miten vapauttavaa on elää, kun ei ole enää tarvinnut stressata raha-asioista ja tietää, että ne hoituvat omalla painolla ja parhaalla mahdollisella tavalla. Elämä on nyt paljon parempaa sekä helpompaa. Voin keskittyä niihin ihaniin asioihin, mitkä ovat itselle tärkeitä ja mistä nauttii. Nyt osaan nauttia pienistäkin asioista! 

Olen saanut rahallista hyötyä kurssin aikana useita tuhansia euroja. Olen alkanut arvostamaan itseäni enemmän ja opetellut rakastamaan ja hyväksymään itseni sellaisena, kun olen. Nykyään elän hyvin positiivisella mielellä, osaan iloita pienemmistäkin asioista ja tiedostan, kuinka hyvin minulla asiat on. Olen muuttanut elämääni parempaan suuntaan jokaisella tavalla! Elän nyt tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Olen niin kiitollinen ja iloinen tästä kurssista, koska olen saanut valtavasti apua elämääni, joka on nyt paljon helpompaa ja parempaa. Olen oppinut miten suhtautua rahaan ja miten vapaudun, niin että rahaa tulee luokseni ja että näin tulee todellakin tapahtumaan täydellisesti. Olen oppinut luottamaan, että minua autetaan ja ettei minun tarvitse kantaa yksin kaikkea ja voin antaa raha-asiani universumin hoidettavaksi ja päästää irti rahahuolista.

Henna on aivan ihana ja hänen opetusvideoitaan on ihana kuunnella. Hän selittää niin selkeästi ja hyvin ja antaa uskoa ja ollut tukena aivan mahtavalla tavalla. Olen niin onnellinen, kun päätin osallistua hänen kurssilleen, hän on antanut niin paljon ja muuttanut elämäni parempaan ja onnellisempaan suuntaan. On ollut ilo tehdä tätä hänen kanssaan. Hän tekee mahtavaa työtä ja auttaa koko sydämestään, ilolla ja rakkaudella. - Minna ForssEnnen kurssia raha oli minulle ahdistava asia, joka tuntui valuvan hukkaan samantien kun sen sai. Manifestointi oli tuttua ennestään mutta minusta tuntui ettei se koskaan oikeasti toiminut. Halusin muuttua ja muuttaa suhtautumistani rahaa kohtaan. Halusin saada runsautta ja vaurautta.

Nykyään kurssin avulla raha ei enää stressaa samoin, kuin ennen. Olen valoisampi, iloisempi ja mieleni on rauhallisempi tulevan suhteen. Kaikki todella järjestyy kyllä. Uskon vakaasti, että kaikki hyvä tulee minulle. Olen saavuttanut eräänlaisen rauhan sisälläni. Olen oppinut arvostamaan itseäni enemmän, asettamaan oman hyvinvoinnin tärkeimmäksi, haluan voida hyvin. Tiedän, että asiat järjestyvat aina parhain päin. Olen myös huomannut, että minulla on jonkin asteinen yhteys enkeleihin ja intuitioni on parempi.

Elämä on ihanaa ja valoisampaa! Olen myös onnistunut manifestoimaan rahaa kurssin aikana. Olen saanut kympistä aina 1500 euroon asti. Tuloni ovat nousseet. Olen pystynyt paremmin maksamaan osamaksuja pois ja helpottamaan eloa.

- EveliinaKurssin kautta lähdin tavoittelemaan tasapainoa talousasioissa ja halusin oppia manifestoimaan itselleni extratuloja. Ennen kurssia en osannut suhtautua rahaan oikein mitenkään järkevästi. Manifestointi aiheena kiinnosti kovasti ja halusin oppia sen. Kurssin kautta olen osannut keskittyä raha-asioihin eri tavalla ja olen huomannut myös muutoksia ajatuksissani.

Jatkuva stressi rahasta loppui! Olen onnistunut manifestoimaan itselleni lisätuloja joka kuukausi, olen myös saanut yllätyksellisiä hyvityksiä laskujen osalta. Olen kokenut muitakin onnistumisia manifestoinnin osalta ja koska omat epäilyni ovat poistuneet, olen osannut luoda esimerkiksi uusia ystävyyssuhteita, jossa en ole ollut aiemmin kovin hyvä. Hennan tyyli opettaa on ihanan selkeä ja sitä kautta pystyy todella ymmärtämään asiat. 

- Minna

Kenelle kurssi sopii?

KURSSI SOPII SINULLE JOS:

 • Uskot manifestointiin, vetovoiman lakiin ja siihen, että pystyt luomaan elämääsi muutoksia luomalla muutoksia omaan sisimpääsi

 • Olet valmis luomaan iloista muutosta omaan elämääsi, ottamaan vahvemmin vastuuta itsestäsi ja nousemaan yhä korkeampaan, uudenlaiseen taajuuteen elämässäsi

 • Tiedät että pystyisit paljon parempaan, mutta et vain osaa tiedostaa MITEN voit yhdistyä tähän osaan itsessäsi

KURSSI EI OLE SINULLE JOS:

 • Ajattelet, että pelkkä kurssille ilmoittautuminen luo muutoksia elämääsi (sinun tarvitsee tehdä sisäistä työtä positiivisten muutosten luomiseen)

 • Energiatyöskentely ei tunnu sinulle sopivalta työskentelytavalta, etkä usko vetovoiman lakiin ja siihen, että voit itse vaikuttaa elämääsi ja unelmiisi

 • Et ole valmis käyttämään aikaa kurssiin, etkä halua tarkastella itsenäisesti omaa sisäistä maailmaasi

KOSKEEKO TÄMÄ SINUA...

 • Sinun on vaikeaa luoda muutosta omaan rahatilanteeseesi - tuntuu että olet jollain tasolla jumissa

 • Tiedät että pystyisit parempaan, mutta et oikein osaa yhdistyä tähän osaan itsessäsi

 • Sinulla on upeita rahaan liittyviä unelmia ja olet valmis onnistumaan niissä

ET VOI KIELTÄÄ SITÄ TOSIASIAA — että sinulla on työstettävää omassa suhtautumisessasi rahaa kohtaan. Ymmärrä että sinun ei todellakaan tarvitse käyttää vuosikausia tämän muuttamiseen.

OLISITKO SINÄ VALMIS VIIMEINKIN KOKEMAAN UPEAN JA IHMEELLISEN MUUTOKSEN RAHATILANTEESSASI?

MIKSI RAHAN MANIFESTOINTI ON SINULLE VAIKEAA JA MITEN TÄMÄN ASIAN VOI MUUTTAA LOPULLISESTI?

Mikään ei todellisuudessa ole vaikeaa, ellet sitten itse ajattele niin. Luultavasti sinäkin kuulut tähän joukkoon, jolle rahan manifestointi tuntuu jollain asteella vaikealta asialta.

Tämä johtuu kaikki omasta ajattelustasi ja syvällä sisimmässäsi olevista uskomuksista.

Valitettavasti sinut siis ohjelmoidaan jo hyvin varhain uskomaan tiettyjä asioita. Ja on jopa tutkittu, että suurin osa ihmisistä tienaa koko elämänsä aikana vain noin 10 % enemmän tai vähemmän kuin omat vanhempansa.

Ja jos puhutaan totta - niin harva onnistuu vapautumaan itsensä näistä menneisyyden ohjelmoinneista. Vaan aika usein nuo samat rajoittavat tarinat jatkuvat koko loppuelämän ajan - rajoittaen sinun mahdollisuuksiasi, unelmiasi ja koko elämääsi.

Ymmärrä että oman elämäsi muuttaminen vaatii vain:
 

 1. Jarrujen poistoa
 2. Kaasun painamista


Eli ikävien rajoittavien näkemystesi käsittelyä ja puhdistamista. Ja uudenlaisen identiteetin (eli ajatusten, uskomusten ja tunteiden) vahvistamista. Näin olet vapaa luomaan itsellesi uudenlaista elämää!

Opi kohoamaan yhä vahvemmin runsauden ja mielenrauhan taajuudelle sekä näin luomaan omia unelmiasi helpommin, iloisemmin ja tehokkaammin

Tällä kurssilla sinä opit:

 • Vapauttamaan itsestäsi rahaan liittyviä rajoittavia näkemyksiä

 • Kasvattamaan luottamusta rahaa kohtaan, vapautumaan rahastressistä

 • Kohottamaan energioitasi runsauden, ilon ja rakkauden taajuudelle

 • Manifestoimaan rahaa iloisemmin, tehokkaammin ja helpommin

Kurssi on avoimena nyt vain rajoitetun ajan!

Kurssin hinta on: 597 €

(saatavilla Paytrailin maksutavat; verkkopankkimaksu, korttimaksu ja osamaksu)

KYLLÄ - tulen mukaan!

UNELMAT EIVÄT TOTEUDU PELKÄSTÄÄN TOIVOMALLA. VAIN LUOMALLA ITSESTÄSI UUSI VERSIO, JOKA OSAA ONNISTUA - HELPOLLA TAVALLA.

Minkälaisen muutoksen voisit luoda omaan rahatilanteeseesi, jos TODELLA päättäisit nyt täysillä panostaa tähän asiaan.

...ikävien näkemysten poistamiseen.
...ja uudenlaisten, runsauteen pohjautuvien näkemysten vahvistamiseen.

Minkälaiset uudet mahdollisuudet voisivat avautua sinulle? Mistä ongelmista olisit täysin vapaa? Ja minkälaiselta tuntuisi elää täällä todellisuudessa? 

Liian kauan olet saattanut vain odotella ja toivoa muutosta. 

Salli itsesi viimeinkin ONNISTUA.

ASIAKKAIDENI MENESTYSTARINOITA:


Aikaisemmin tilanteeni oli melkolailla tiukka ja elin suorastaan niukkuudessa ja rahat ei riittänyt mihinkään. Olin aika masentunut tämän takia. Henkinen tasapaino rupeaa pikkuhiljaa löytymään ja myös keho on muuttunut kurssin aikana terveellisin ruokavalion ansiosta. Paino on pudonnut 22 kg ja kiitollisuus on tullut elämääni jäädäkseen.

Sain koulupaikan sellaiselta alalta, mihin en olisi kuunapäivänä muuten hakenut,, mutta kun keväällä lupasin enkeleille, että teen mitä tahansa mikä vie minua eteenpäin ja on minun korkeimmaksi parhaakseni. Tässä sitä nyt ollaan kiitollisena, että sain kuin sainkin elämäni takaisin ja tätä uutta elämää on vallan mainio elää.


Tässä on tapahtunut jännä juttu. Rahat eivät ole varsinaisesti lisääntyneet, mutta rahan riittävyys on muuttunut. Nyt samasta summasta rahaa jää jopa pikkuisen säästöönkin ja ei ole tarvinnut pihistellä mistään. Raha vaan riittää vaikka järki sanoisi, että nyt se loppuu, mutta ei vaan lopu ja tilipäivänä voin laittaa muutamia kymppejä jemmaankin.

Paras asia kurssissa on ollut elämäni muutos parhaaseen suuntaan mitä toivoa saattaa..Enää ei ole se raha päällimmäisenä sillä tiedän, että se riittää ja kun sitä ei kamalasti ole niin kiitollisuus on tullut paremmin esille ja sit sitä riittää.. Ihan mahtava juttu.. Olen niin innoissani, että ei sitä osaa sanoin kuvata..Olen saanut enkelit ystävikseni.. Ihan huippuhyvä fiilis..

- Seppo Jäntti
Ennen kurssia olin hieman masentunut. Kuljin vähän niin kuin sumussa, laskien senttejä. En uskonut ansaitsevani parempaa. Kurssin aikana itsetuntemukseni ja itsearvostukseni on nousseet. Olen oppinut rakastamaan itseäni ja samalla myös rakkaus perheeseeni on moninkertaistunut. Olen löytänyt kiitollisuuden elämääni. Löytänyt itseni ja sisäisen voimani. 

Kaikista yllätyksellisin muutos kurssissa on ollut se, että olen selkeästi löytänyt luottamuksen elämää kohtaan, se on vahvistunut. Tiedän, että kaikki aina järjestyy. Ilo ja sisäinen valo on astunut matkakumppanikseni. Rauha, levollisuus, luottamus ja usko tulevaan on vahvistunut kurssin aikana! Olen onnistuneesti manifestoinut rahaa kurssin aikana työn ja rahavoittojen muodossa sekä myös muutakin kautta. 21 päivän manifestointihaasteen aikana onnistuin manifestoimaan itsellesni reilusti yli 1000 euroa rahaa! Suurin runsaus on kuitenkin ollut sisäinen kasvu tällä matkalla. Kiitos kiitos kiitos.

 Elämän ilo ja valo on jokapäiväinen ystäväni. Ystävyyssuhteet on syventyneet. Puolisoni kanssa rakkaus on ikäänkuin syttynyt uuteen kukoistukseen. Lapset ja lastenlapset ovat sanoneet että mummu loistaa jälleen. Mummu on valastunut. Tunnen heränneen eloon jälleen. Olen purkanut vanhoja uskomuksia ja löytänyt aidon itseni. Avoimen, iloisen, tyytyväisen itseni. Joka on elämäniloa täynnä. Se on rikkautta se!

- Iiris
Olen erittäin kiitollinen rahakurssille, joka on nostanut minut mahdollisuuteen löytää versio itsestäni, joka ajattelee, tuntee, toimii ja elää positiivisella ja iloisella moodilla. Ihana kun tunnen olevani kaiken hyvän arvoinen.


21 päivän "manifestoi itsellesi 1000 ylimääräistä euroa" ohjelma toi tosi paljon hyvää muutosta elämääni. Onnistuin ensinnäkin manifestoimaan yli odotusten - 1030 euroa itselleni. Niin mieletön fiilis oli siinä, kun ymmärsin, että nyt voin ostaa liput ja lähteä reissuun minkä asetinkin tässä haasteessa tavoitteeksi!! Yhtäkkiä muutaman päivän aikana oli kasassa se yli tonni! Sain jälleen kerran todeta sen, miten me itse luomme todellisuutemme. Voimme elää kiitollisuudessa tai sitten valituksessa. Se on valinta. Joka hetki. 

- Kati Kivinen


Kurssin kautta toivoin, että osaisin pysyä jatkuvasti tai ainakin suurimman osan aikaani runsauden luomisen, luottamuksen, rakkauden ja manifestoinnin taajuudessa. Pääpiirteittäin olen kyllä uskonut ja luottanut siihen, että rahaa tulee aina lisää, kun sitä tarvitsee ja koskaan en joudu pulaan. Tässä on kuitenkin välillä ollut jonkunlainen ristiriita eli aina välillä se luottaminen on ollut kadoksissa tai huomaan, että se ei aina olekaan jostain syystä 100% luottamista ihan sieltä syvimmiltä tasoilta. 

Tehdessäni kurssin aikana hyvin vahvaa sisäistä tutkimusta itseeni, huomasin yllätyksekseni, että minulla oli vielä sitä puhdistettavaa itsestäni. Olen päästänyt irti monista turhista uskomuksistani ja se tuntuu todella hyvältä. Nyt tiedän, että tämä on se syy, miksi en aina ole pysynyt siinä täydellisessä uskossa ja luottamuksessa! Se on juuri ollut minussa se" joku" juttu, miksi olen välillä jumissa manifestoinnin onnistumisessa. Olen saanut paljon lisää mielenrauhaa tämän ymmärryksen myötä.

Kurssin aikana olen manifestoinut manifestointihaasteen aikana muutaman tuhat euroa. Olen saanut myös rahaa säästöön ja sain yllättäen lisäksi palkankorotuksen! Tärkeintä mitä olen saanut kurssin aikana, on juurikin se tietoisuus, kuinka tärkeää itsensä puhdistaminen on kerros kerrokselta näistä turhista uskomuksista, joita en edes itselläni uskonut enää olevan. Olen niin täynnä kiitollisuutta, iloa ja rakkautta.

Henna on ihana, kaunis sielu ja todella perusteellinen opetuksissaan. Hän opettaa hyvin maanläheisesti ja ymmärrettävästi mennen hyvin syvälle ja kaiken alkujuurille opetuksissaan. Mikään ei ainakaan minulta jää epäselväksi ja hänen jatkuva kannustuksensa on aivan ihanaa ja rakastettavaa.

-TarjaHalusin oppia purkamaan negatiivisia ajatuksiani ja tuntemuksiani rahaa kohtaan. Koin olevani jumissa tilanteessani, halusin selkeyttä työskentelyyn enkeleiden kanssa ja vetovoimanlain oikeaan käyttämiseen. Monta vuotta olin tyytynyt tilanteeseeni, en arvostanut itseäni ja se heijastui rahatilanteeseenkin.

Koen tänään olevani arvokas, olen luottavainen ja rauhallinen, säteilen varmuutta. Olen tästä saanut palautettakin. Olen löytänyt vahvistusta oman polun kulkemiseen eli elämäntehtäväni. Olen todella levollinen ja luottavainen, ymmärrän, että olen vastuussa asioista, mutta en syyllistä niistä itseäni. Tiedän, että olen vahvasti menossa kohti unelmiani, olen saanut paljon työkaluja manifestointiin ja työskentelyyn enkeleiden kanssa.

Rahat riittävät nykyisin, rahayllätyksiä tulee lähes päivittäin. Rahayllätykset tulevat yleensä yllättävinä asiakastilauksina. Kysymyksiin "mistähän tänään saan rahayllätyksiä" vastataan aina, samoin "mistähän tähän tarpeeseen tulee runsautta". Työaiat ovat aina järjestyneet ihmeiden kautta haasteisinakin hetkinä. Nykyisin ei tarvitse kuin heittää ilmoille toive, pyyntö, niin se toimitetaan. Tällä viikolla sain nyrkkeilysäkin pilkkahintaan, se vain tulla tupsahti syliin.
Ihmissuhteisiin on tullut selkeyttä ja iloa ja yhdessäolon runsautta. 


- Päivi Järvilehto-Kylänpää

ASIAKKAIDENI MENESTYSTARINOITA:

ASIAKKAIDENI MENESTYSTARINOITA:
Aikaisemmin yritin manifestoida rahaa ja kuvitella, miten sitä tulee luokseni. En kuitenkaan päässyt konkreettisesti tavoitteitani kohti. Ennen kurssia olin hieman sokaistunut ja alistunut omaan tilanteeseeni.


Kurssin avulla sain suuren muutoksen sisälläni aikaan! Olen päässyt konkreettisesti tavoitteitani kohti. Vaihdoin esimerkiksi työpaikkaa, jossa palkkani nousi 500 € kuussa. Olen toteuttanut muitakin muutoksia ja näin edennyt konkreettisesti omissa runsaustavoitteissani. Olen saanut lotossa hieman voittoja, maksuista yllättäviä palautuksia ja vahvistunut luottamuksen tunne on mahdollistanut myös sen, että monet asiat ovat järjestyneet kuin itsestään.

Paras asia kurssissa on ollut oma henkinen kehitys. Nykyään osaan arvostaa itseäni ja olen myös ottanut oman rahatilanteeni haltuun yhä vahvemmin. Osaan myös luottaa itseeni, enkä enää välitä toisten mielipiteistä ja osaan asettaa vahvemmin rajoja sekä pitää kiinni siitä, mitä itse haluan. Nykyään osaan suhtautua asioihin vahvemmin rakkaudella ja lempeydellä. Kiitos Henna <3 <3 <3 sinä sait suuren muutoksen sisälläni aikaan.

- Jari Rosenqvist
Aikaisemmin rahatilanteeni oli haastava ja olin sen vuoksi ahdistunut. Kurssin avulla halusin oppia toteuttamaan unelmiani, joista yksi oli huoleton rahatilanne.

Kurssilta olen saanut hyviä uusia vinkkejä ja tämä on ollut hauskaa. Olen tätä kautta osannut auttaa myös ystäviä, ja heilläkin on omat unelmat toteutuneet sen ansiosta. Oman arvon tunne on vahvistunut ja kohonnut paljon. Olen kuulemma muuttunut, säteilen. Olen positiivisempi, enkä anna tunteiden varsinkin negatiivisten, viedä minua.

Monet asiat ovat järjestyneet todella hyvin. Sain toivomani asunnon ja työpaikan. Olen onnellisempi ja energisempi. Jaksan aloittaa työt aikaisemmin ja pidän nykyään myös huolta siitä, että minulla on myös vapaa-aikaa. Aikaisemmin tein vain töitä ja nukuin vähän. Parasta kurssissa oli oppimani uudet tiedot ja menetelmät, joilla voin lisätä menestymistäni sekä kohottaa tunnetilaani. Nytkin minulla on selkeä unelma, jota olen lähtenyt luomaan ja keskityn siihen, että se toteutuu ihan lähitulevaisuudessa.

- Outi HjelmeroosEnnen kurssia en tiennyt manifestoinnista juuri mitään. Halusin kurssin kautta oppia manifestoimaan parempaa ja runsaampaa elämää itselleni. Halusin myös oppia olemaan lempeämpi itelleni ja lähimmäisilleni.

Minusta on kurssin kautta tullut rauhallisempi muita ihmisiä kohtaan, enkä hermostu niin pahasti yllättävistä vastoinkäymisestä. Olen muuttunut paljon lempeämmäksi itseäni ja muita kohtaan. Rauhaa ja rakkautta tunnen enemmän kuin aikaisemmin. Olen myös onnistunut manifestoimaan arpa-ja lottovoittoja!

Henna on erittäin inspiroiva ja ihana opettaja. Tykkään kuunnella ja katsella opetusvideoita useampaan kertaan. Osaa selittää niin ymmärrettävästi asioita, että tällainen vanhempi opiskelija oppii vähitellen. Siksi omassa tahdissa opiskelu on ollut hyvä tapa oppia.

- Maija Leena


Ennen kurssia olin välinpitämätön rahaa kohtaan enkä oikein uskonut että manifestointi toimisi enää kohdallani. Halusin myös löytää polun takaisin enkeleiden luokse, enkä oikein uskonut, että onnistuisin tässä.

Kurssin kautta tunnen nyt olevani avautuneempi. Olen löytänyt sisäisen rauhan. Olen kasvanut ihmisenä enkä enää stressaa tulevaa. Tuntuu että mieheni kanssa olemme löytäneet taas samalle polulle ja tyttärenikin kommunikoi enemmän kanssani. Olen myös löytänyt takaisin enkeleiden luokse! Olen onnellinen!

Olen manifestoinut useita rahaunelmia kurssin aikana - mm. työstäni ja myös Eurojackpotista. Henna on ihana, luotettava ja asiansa osaava opettaja. Hänen tapansa kertoa asioista on ihmeellinen!

- Emilia Keinonen


"

Tärkein syy osallistua kurssille oli yksinkertaisesti rahattomuus. Palkanmaksuni pitkäaikaisesta työstä oli lopetettu. Sanouduin irti työstäni ja aloitin yrittäjyyden, mutta huomasin, että minun oli vaikea ottaa vastaan rahaa yrittäjänä. Mietin koko ajan, onko palveluni riittävän hyvää, onko se sen maksun arvoista. Ajattelin, että minulla ei ole mahdollisuutta rikastua. Suhtautumiseni oli ylipäätään hyvin kielteinen ja epäuskoinen siihen, että rahan tuleminen olisi helppoa, pikemminkin sen saaminen vaatii paljon kovaa työtä.

Nyt rahan vastaanottaminen on jo helpompaa, vaikka kurssi on minulta vielä hieman kesken. Olen ymmärtänyt sen energeettisen luonteen ja oman arvoni, ansaitsen kaiken hyvän ja runsauden. Kurssilla opittu ja vahvistettu kiitollisuuden tunne on ollut ihana työkalu ja olen huomannut sen tunteen kantavan ihan ihmeellisesti, vaikka en juuri muuta olisikaan osannut tehdä tai ajatella. Asiat vain loksahtelevat paikoilleen. Yllätyksellisin kokemani muutos on oma luottamuksen kasvaminen ja kiitollisuuden tunteeseen virittäytymisen helppous.

Ensimmäisessä manifestointihaasteessa sain reilu 1000 € ja siis saavutin sen jo mukavasti ennen haasteen loppua. Sain myös peräkkäisiä voittoja arvalla. Meditaatioissa olen nähnyt pankkitililläni 4000 € ja nyt viime viikolla sain puhelun, jossa kerrottiin, että saan yllätyksellisesti 4999 euroa tililleni, ihan mahtavaa!!! Olen tajunnut ja tuntenut oman arvoni paremmin. Olen Jumalan kuva/valo/lapsi olen kaiken hyvän runsauden arvoinen, se kuuluu minulle synnyinoikeutena. Jumalan tahto on, että elän runsaudessa ennemminkin, kun kitkuttelen.

Olen nähnyt selkeästi sen ohjelmoinnin, mikä minuun on laitettu. Näen ja tunnen sen myös, että minulla on mahdollisuus rajattomaan runsauteen. Voisin sanoa, että minun uskomukseni ovat muuttuneet ja olen avoimempi, kiitollisempi ja näen enemmän mahdollisuuksia ja uskon, että rahalliset ihmeet ovat mahdollisia joka hetki. Henna on vakuuttava opettaja, sillä hänen oma käytännön kokemus aiheesta tulee materiaalista esille ja näin se lisää omaa luottamusta aiheeseen.

- Tiina


"

Tavoitteena oli kurssin kautta löytää varmuutta ja luottamusta elämään yleensä, päästä valoisempien energioiden virtaan vahvemmin. Aikaisemmin murehdin jatkuvasti rahan riittämistä, saako laskut maksettua ajoissa ja riittääkö vielä ruokaan ja bensaan yms. rahaa. En pitänyt itseäni juuri minkään arvoisena, pidin aina enemmän huolta siitä, että muilla on asiat ensiksi hyvin.

Tällä kurssilla mentiin paljon pintaa syvemmälle aina niihin uskomuksiin asti, miksi runsaus voi olla vaikea saavuttaa. Kurssi on ollut odotettua huomattavasti kattavampi ja laajempi, kuin mitä ennakkoon olin odottanut. Tämä on ollut paras asia kurssissa; se ettei tämä ollut vain kevyt pintaraapaisu tyyliin "vähän keijupölyä tuonne ja raha virtaa". Tässä on menty syvälle itseen työskentelemään, jolloin todellinen muutos voi tapahtua.

Olen sukeltanut pysyvästi ihanaan, pehmoiseen luottamukseen. Otan nykyään paljon rennommin rahaan liittyvät asiat, joiden vuoksi entinen minä olisi jo menettänyt pahimmillaan yöunensakin. Moni asia on järjestynyt paremmaksi, jotkin ovat tuntuneet jopa suoranaisilta ihmeiltä! Säästöni ovat lisääntyneet. Säännölliset tuloni kutakuinkin tuplaantuivat. Joitakin nollalaskuja on tullut, pieniä veikkausvoittojakin. Uuden autonkin sain todella edullisesti, tarjolla oli samaa mallia paljon huonokuntoisempia suuremmalla myyntihinnalla. Nyt sain tosi ihanan auton, joka on pelkkää ajoa vailla :) Rahallinen hyöty yhteensä liikkuu kaikkinensa kurssin ajalta joissakin tuhansissa euroissa.

Kurssin aikana sain kadotetun luovuusvirtaukseni takaisin. Olen opetellut ompelemaan, kunnostamaan huonekaluja ja tekemään kotiin pihasuunnitelmaa sekä suunnitellut itselleni oman pienen "mökin"

- M.R.


"

Kaipasin kurssilta jonkinlaista sisäistä muutosta, koska elämän "suorittaminen" ei enää tuntunut mielekkäältä. Myös rahatilanteeni oli aika huono ja siihen kaipasin myös muutosta. Olin liian kauan risteyksessä, enkä tiennyt mihin suuntaan lähtisin. Oman itsen ja oman työn arvostus taisi tuolloin olla melko alhainen ja rahasuhde tosi huono.

Yllätyksellisin muutos kurssissa on ollut se, että kaikki mitä onnelliseen, iloiseen, runsautta kaikin tavoin sisältävään elämään löytyy itsestä, kun osaa etsiä. En olisi uskonut omaavani tällaisia voimavaroja. Muutos on niin suuri, että ihmettelen sitä joka päivä. Ilman tätä kurssia en olisi tässä taianomaisessa flowssa joka päivä. Löydän ihania asioita kaikesta, olen myös löytänyt enkelit ja heidän apunsa ja siitä olen ikuisesti kiitollinen joka päivä. Olen oppinut kääntämään vastoinkäymiset positiiviseksi voimavaraksi, osaan myös etsiä niistä asioita, joista voin oppia lisää.


Aikaisempi minäni oli paljon stressaantuneempi joka päivä, ei nukkunut hyvin, valitti kaikesta, jne.
Nyt nukun paremmin kuin koskaan ennen, en huolehdi turhista ja olen kiitollinen kaikesta, mitä elämässäni tällä hetkellä on. Tällaista elämäntilannetta en olisi vuosi sitten osannut itselleni haaveillakaan.


Tuloni kolminkertaistuivat kurssin aikana. Työtarjouksia tulee enempi kuin voin ottaa vastaan. Säästöjä olen onnistunut saamaan ja olen voinut myös lahjoittaa rahaa, mikä on aina ollut haaveeni ja siitä olen iloinen. Jos olen suunnitellut jotain hankintaa, eteen on sattunut juuri siihen hankintaan liittyviä edullisia alennuksia. Jos odottamattomat rahalliset hyödyt lasketaan yhteen (kaikkea en ihan tarkalleen muista), niin n. 5000 € olen varmaankin niiden kautta saanut.

- Heli Pekkarinen


"


Kurssilta kaipasin positiivista asennetta ja taloudellista onnistumista, olin aika allapäin ollut jo pitemmän aikaa ennen kurssin alkamista. Nykyään olen paljon rauhallisempi ja luotan paremmin tulevaan. Olen rauhallisempi ja luotan paremmin tulevaan. Annetaan enkeleiden hoitaa asiat. 

Olen onnistunut myös manifestoimaan rahaa yllätyksellisesti. Sain esimerkiksi yllätyksekseni  eräässä arpajaisissa itselleni 700 euron voiton, sekä toistakin kautta noin 7000 euron korvauksen :). Lisäksi olen saanut muutaman velan maksettua pois, joitain on vielä jäljellä, mutta olen niihin saanut tehtyä itselleni suunnitelman.

- Terhi


"


Ennen kurssia tilanteeni oli sellainen, että velkaa oli paljon. Talo myymättä toisella paikkakunnalla. Työ määräaikainen. Rahaa aina niukasti. Toisaalta arvostin itseäni, mutta olen ymmärtänyt, etten sittenkään monella tavalla arvostanut. Kurssin alussa rahaa alkoi tulla heti alussa yllättävästi esim. perheenjäsenen yrityksen kautta. SE yllätti eniten. Että hei, tämä toimii :)


Positiivisuus ja usko tulevaan on lisääntynyt kurssin aikana. Uskon, että selviän vaikeistakin vaiheista ja hyvää on tulossa! Yksi iso muutos myös siinä, etten enää vajoa itsesääliin tai syövereihin pitkäksi aikaa. Alan työstää pahaa oloani ja se muuttuu varsin pian myönteiseksi. Tulee joku yllättävä käänne parempaan! Tulee tunne, että rahaa on aina jossain! :)

Sain taloni myydyksi, joten kokonaisvelkataakkani pieneni noin 90 000 eurolla. Sain 200 euroa viime jouluksi ylimääräistä. Täysi ylläri! Sain myös tiedon, että työryhmäni on saanut 4000 euron apurahan. Perheen yrityksen kautta tulee aina tuloja. Saimme esim. tehtyä pienen lomamatkan kotimaahan viime kesänä yllärinä. Sain nyt myös hiljattain 1000 euroa muuttoon yllättävästi. Tämän saman summan olin laittanut toiveeksi "salaiseen paikkaan" ajatuksella " 1000 euroa ylimääräistä kuukauden aikana. Olen oppinut arvostamaan itseäni ja toisetkin arvostavat silloin. En enää vajoa takaisin huonoon tunnelmaan niin helposti, kun menee paremmin. Ymmärrän, että hyvä kuuluu minullekin!

Ainut manifestointistrategia mikä oikeasti toimii on se taianomaisuus, joka tulee SINUSTA.

Sinun on aika oppia vastaanottamaan se, mitä todella haluat.

OLETKO SINÄ...

…väsynyt siihen, että raha käyttäytyy elämässäsi samankaltaisella tavalla?

…kyllästynyt laimeisiin sekä pieniin unelmiisi ja olet valmis tiedostamaan ihanat, omat ylelliset unelmasi?

…valmis näkemään miten omat runsauden visiosi ja unelmasi tulevat todeksi tänne fyysiseen todellisuuteen sen sijasta että olisit vain ‘toiveikas’ ja luulet, että ehkä jonain päivänä jotain hyvää tapahtuu sinullekin?

…halukas jättämään taaksesi ajan, jossa kuljit tällä polulla aivan yksin?

SILLOIN TÄMÄ ON JUURI SINUA VARTEN.

Opi kohoamaan yhä vahvemmin runsauden ja mielenrauhan taajuudelle sekä näin luomaan omia unelmiasi helpommin, iloisemmin ja tehokkaammin

Tällä kurssilla sinä opit:

 • Vapauttamaan itsestäsi rahaan liittyviä rajoittavia näkemyksiä

 • Kasvattamaan luottamusta rahaa kohtaan, vapautumaan rahastressistä

 • Kohottamaan energioitasi runsauden, ilon ja rakkauden taajuudelle

 • Manifestoimaan rahaa iloisemmin, tehokkaammin ja helpommin

Kurssi on avoimena nyt vain rajoitetun ajan!

Kurssin hinta on: 597 €

(saatavilla Paytrailin maksutavat; verkkopankkimaksu, korttimaksu ja osamaksu)

KYLLÄ - tulen mukaan!

NÄIN KURSSI TOIMII:

Liityt mukaan Ennennäkemätön rahallinen runsaus kurssille!

Saat pääsyn sisältöön

Liityt mukaan salaiseen ryhmään saadaksesi tukea matkallesi

Osallistut kuukausittaisiin energia -puhdistuksiin

Koet uskomattoman muutoksen omassa kyvyssäsi luoda rahaa

Sinusta tulee VOITTAMATON rahan manifestoija

PELOT OVAT OPITTUJA.
RUNSAUS ON SE MITÄ SINÄ TODELLA OLET.

Sinunkin on aika yhdistyä todelliseen itseesi - siihen versioon itsessäsi, joka voi ja pystyy luomaan kaikki unelmansa todeksi - helpolla tavalla, universumin tuella.

ASIAKKAIDENI MENESTYSTARINOITA:

"

Ennen kurssia luulin, että minulla oli ihan hyvä suhtautuminen rahaan, mutta huomasin pian, että otin liikaa asioita itsestään selvyytenä. Myöskin lapsuudessa opittujen uskomusten vaikutus tuli yllätyksenä. Nyt on helpompi havahtua omiin ajatuksiin ja tunteisiin ja hyväksyä myös negatiiviset näkemykset. Enkeleiden kanssa työskentelemään oppiminen on vienyt oman aikansa, mutta nyt sen avun osaa ja muistaa pyytää. Energiat voi kohota hetkessä!

Kaikista yllätyksellisin muutos oli se, kun pystyy yhä pidempiä aikoja olemaan korkeissa energioissa ja kun tulee tarve, niin saa energiatyöskentelyllä taas puhdistettua ja nostettua energiat rakkauden, ilon ja kiitollisuuden, kaiken runsauden taajuuteen. Myös suhde itseeni on muuttunut lempeämmäksi enkelityöskentelyn avulla. Sitä on vaikea kuvata muuten, kuin että enkelten lempeys tarttuu.

21 päivän haasteessa onnistuin manifestoimaan 2500 € ylimääräistä rahaa, joka tuli palkkatyöni ulkopuolelta. Olen saanut hyvityksiä n. 4000 € edestä. Ei ole koskaan elämässäni näin tapahtunut - lisälaskuja on kyllä aina ennen tullut. Kun luin vastaavia kokemuksia kurssin jo käyneiltä, niin ajattelin, että ei itselle voi noin hyvin käydä, mutta nyt kun lukee omia kokemuksia, niin on pakko todeta, että miksen aloittanut enkeleiden kanssa työskentelyä jo aikaisemmin! Henna on taitava työssään, ystävällinen, hyväntahtoinen, haluaa kaikkien oppilaidensa menestyvän, häneen voi luottaa, kaikki voivat olla oma itsensä hänen kursseillaan, ja Henna auttaa aina, kun vain kysytään apua.

- Timi Hilakari


"

Aikaisemmin yritin manifestointia, mutta en kuitenkaan onnistunut helposti. Olen nyt kurssin aikana ottanut "lusikan kauniiseen käteen" rahan suhteen, eli suhtautuminen rahaan ja manifestointiinkin on selkeästi muuttunut. Manifestointi on alkanut selvästi toimimaan. Kurssin aikana sain manifestoitua pieniä ja isohkojakin summia. Rahasta stressaaminen helpotti huomattavasti!

Kurssin alussa pidin tarkkaa kirjaa ylimääräisistä tuloistani. Sitten ne muuttuivatkin niin jokapäiväisiksi, että en ole niitä enää kirjannut. Olin niistä vaan kiitollinen. Tähän saakka rahallinen hyöty kurssista on yhteensä ainakin 10 000 euroa, luultavasti jopa enemmänkin. Rahan lisäksi elämässäni on tapahtunut muitakin positiivisia muutoksia. Olen löytänyt uuden, ihanan työyhteisön sekä uusia ystäviä. Olen niistä hyvin innoissani ja kiitollinen.

Olen selvästi avautunut enemmän. Minusta on tullut suvaitsevaisempi. Olen huomannut energiapuhdistusten ja chakrojen hoidon voiman. Kurssissa on ollut parasta selkeät ohjeet ja harjoitukset. Minulla on monta hyvää ohjetta käytössä edelleenkin päivittäin.

- Leila Kariluoto


"

Rahaan suhtautuminen on muuttunut. Ennen olin ylimielinen, enkä antanut oikeanlaista arvoa rahalle ja sen tuomille mahdollisuuksille. Vähättelin ja olin kateellinen. Nyt osaan olla kiitollinen kaikesta mitä meillä on ja osaan antaa arvon ylitsevuotavalle vauraudelle. Aikaisemmin tuhlasin rahaa, kun yritin tukahduttaa negatiivisia tunteita.

Kurssin aikana olen oppinut ottamaan vastuuta rahasta ja omaisuudesta. Minun asenteeni muuttui täysin. Nykyään olen itselleni rehellisempi ja kiitollisempi kaikesta mitä olen saanut. Olen päässyt kokemaan, että ilon ja ihmeiden kautta tapahtuu ihania asioita!

Kurssin aikana olen manifestoinut 1000 euroa ylimääräistä rahaa ja muutakin ylimääräistä rahaa. Olen myös palkkaakin saanut normaalia enemmän. Vuosiansioni ovat nousseet ihan kuin itsestään! Olen onnistunut manifestoimaan muitakin asioita elämässäni. Painoni on pudonnut 10 kg, olen raitistunut, selkäni on terveempi ja mieleni tasapainoisempi. Myös perheessä on yhteenkuuluvuus ja rakkaus lisääntynyt. Kaikki on onnistunut elämässäni ja olen siitä todella onnellinen! Pidän Hennasta tosi paljon, hän on innostava, myönteinen ja aito ihminen.

- Virpi Kangas


"


Suhtautumiseni rahaan oli negatiivisempi ennen kurssia. Kurssin aikana olen muuttunut paljon avarakatseisemmaksi. Runsautta on kyllä tullut paljon monessa asiassa. Intuitionikin on terästynyt huomattavasti ja olen saanut kokea ihmeellisiä asioita. Voi kuinka iloinen ja onnellinen ollenkaan, vaikka monenmoista on sattunut kurssin aikana. Elämä on helpompaa. Kiitollisuus on lisääntynyt huikeasti. Luottamuksen ja kiitollisuuden lisääntyminen on ollut huomattavaa. Ilo, rakkaus ja levollisuus ovat kasvaneet. Kuuntelen sisäistä viisauttani ja tunnen, jos yhteys ei ole toimiva. Enkelit ovat nyt elämässäni läsnä paljon, paljon enemmän.


Kurssin aikana säästöni ovat lisääntyneet, tuloni kasvaneet ja olen onnistunut manifestoimaan myös yllätysvoittoja! Rahallinen hyöty yhteensä on ollut noin 2000–3000 euron verran tässä vaiheessa. Suurin anti tapahtunut oman itseni suhteen. Koen olevani arvokas omine ajatuksineni ja seison omilla jaloillani. Olen saanut valtavasti tukea suhtautumiseeni itseeni. Rakastan elämääni siihen kuuluvien ihmisten ja asioiden kautta. Kuuntelen omaa itseäni, sisäistä viisauttani enemmän ja tunnen, että siinä kehityn päivä päivältä.

- Anne Eskola


"


Kurssin avulla halusin oppia manifestoimaan, päästämään irti vääränlaisista uskomuksista sekä parantamaan elämänlaatuani. Minulla oli paljon manifestointia estäviä uskomuksia ja tekijöitä. Tunsin mm. etten ansaitse runsautta ja minulla oli lisäksi pelkoja siitä, että mitä tapahtuu jos sitä saan. Puutteen ajattelu, rahat ei riitä jne.

Olen nykyisin paljon rauhallisempi ja seesteisempi, en stressaa asioista niin paljon. Olen "korkeavärähteisempi". Kurssin aikana olen saanut palkankorotuksen sekä muita ylimääräisiä tuloja sekä rahavoittoja. Yhteensä ylimääräistä rahaa on tullut yli 4000 euroa. Olen saanut rahaa myös säästöön.

Olen oppinut arvostamaan itseäni enemmän ja olenkin alkanut kiinnittää huomiota terveelliseen ruokavalioon, painonhallintaan ja muutenkin itsestäni huolehtimiseen henkisesti ja fyysisesti. En stressaa asioilla enää niin paljon, joten jaksan jo kaikkinensa työssäkin paremmin kuin aiemmin. Parempaan suuntaan askel kerrallaan. Parasta kurssissa on ollut väärien uskomusten purkaminen. Niitä on ollut paljon ja jos mietin elämääni taaksepäin, niin kyllähän se on ollut yhtä selviytymistä ja henkistä pahoinvointia niin kauan kuin muistan. Miten jumissa sitä onkaan ollut!

- Anu


"


Halusin osallistua kurssille, koska minulla oli haasteita rahan kanssa ja tunne siitä, etten halua elää niiden kanssa tulevaisuudessa. Manifestointi tuntui vaikealta ja suhtautuminen rahaan oli pelokas sekä voimaton. Kurssin aikana rahatilanteeni on helpottanut, sitä jää kuukausittain yli eli taloutemme on ylijäämäinen. Rahaa tulee myös useammin ja isompina summina yllättävistä lähteistä. Palkitsevinta on ollut se, että tuntuu, että raha ei enää vie minua vaan se on hallinnassani ja toimii kuten minä pyydän.


Manifestointihaasteen aikana manifestoin yhteensä 3000 euroa kahdessa 1500 euron erässä. Muuten olen onnistunut manifestoimaan itselleni 200–400 euron edestä kuukausittain lisätuloja. Myös pieniä lahjoja ja yllätyksiä on alkanut ilmestyä (niitä en saanut koskaan aiemmin!!) sekä lisäksi haluamani tavarat ja esineet ovat alkaneet ilmestyä elämääni ihmeellisellä tavalla. Minun tarvitsee vain ajatella sitä, niin pian sellainen on saatavilla minua varten. Tunnen suurempaa varmuutta itseeni suhteessa siihen, että minulla on mahdollisuus onnistua manifestoinnissa, koska siitä on niin paljon jo todisteita. Henna on todella perusteellinen ja selittää asiat niin, että ne varmasti ymmärtää. Paras asia kurssissa on ollut sen monipuolisuus ja perusteellisuus.

- Henriikka


"


Osallistuin kurssille, koska halusin oppia enemmän rahasta, sillä minulle ei ole opetettu siitä muuta kuin, että sitä on vaikea saada ja että pitää työskennellä paljon, että sitä voi saada. Aikaisemmin raha ei ollut ystäväni, vaan enemmänkin jokin vieras ja kaukainen asia.


Olen kokenut upean muutoksen kurssin aikana! Nykyään olen onnellinen joka päivä. Olen onnellinen jokaisesta rahasummasta mitä saan. Vastaanotan rahaa nyt useammin. Minulla on yhteys universumiin ja enkeleihin. Painoni on pudonnut ja näytän paremmalta. Rohkeuteni on kasvanut ja myös mielenkiintoni rahaa kohtaan. Raha-asiat eivät tunnu enää niin pelottavilta.

Kuukausituloni lisääntyivät 200 euroa kuukaudessa. Manifestointihaasteesta sain 2000 ylimääräistä euroa ja yksin tekemästäni manifestointihaasteesta myös 1000 euroa. Saan pieniä summia rahaa muilta ihmisiltä usein. Olen oppinut sijoittamaan, tätä en ikinä ennen tehnyt. Luotan enemmän universumiin ja enkeleihin ja keskustelen heidän kanssaan. 

Vedän uudenlaisia ihmisiä puoleeni, ihmiset puhuvat minulle enemmän, haluavat ottaa kuvaa, haluavat auttaa. Aloitan enemmän uusia asioita ja olen rohkeampi. Minulla on paljon enemmän energiaa. Henna on hyvä opettaja ja nämä työkalut todella toimivat. Tämä on ollut todella kattava ja toimiva paketti. Olen tykännyt myös yhteisistä breathworkeista, joita tulee ikävä. Ne ovat olleet todella voimallisia minulle. 

-Sini


"


Ennen kurssia elämä oli jumittunut ihan paikoilleen. Olin kodinhoidon tuella kotona hoitamassa kahta alle 5-vuotiasta lasta. Asuimme kerrostalossa, eikä ollut autoa tai oikeastaan mitään suuntaa mihin mennä. Olin juuri eronnut ja muutimme samalla eri paikkakunnalle. Halusin saada vähän ylimääräistä rahaa ja tukea. Ennen kurssia meillä oli todella tiukkaa taloudellisesti, kaikki ostokset piti miettiä tosi tarkasti. Koin etten ole rahan arvoinen ja ettei sitä ole ikinä tarpeeksi.

Huomaan nyt olevani ihan eri ihminen kuin vajaa vuosi sitten. Olen luottavaisempi. Nyt on lisäksi vielä työpaikka, auto ja muutto rivitaloonkin tulossa. Rahaa säästötilillä. Ihan mahtavaa! Kaikista yllättävintä on ollut oivaltaa ja kokea, että minä olen kaiken hyvän arvoinen – ja myös, että kuinka helppoa kaikki lopulta on.

Kurssin aikana tulot ovat kasvaneet 150 %, manifestoin itselleni tietyn suuruiset kk tulot. Olen saanut säästettyä rahaa ensimmästä kertaa moneen vuoteen. Rahan käyttäminen ei tunnu enään pahalta vaan tuntuu hyvältä, kun voi luottaa että sitä tulee lisää koko ajan. Useasti on tullut yllättäviä raha summia about 10- 200 e arvoisia. Monet näistä tuli todella nopeasti (kk-tulot, työpaikka, auto, uusi asunto).

Omat tunteet ovat paljon korkeammalla kuin ennen ja nyt osaan odottaa innolla uutta päivää. Kurssin työkalut ovat nyt osa jokapäiväistä elämää. Parasta on ollut se, että olen saanut elämän takaisin ja voin tehdä siitä sellaisen kuin itse haluan! Minulla on Hennasta tosi hyviä kokemuksia. Hennaa on mukava kuunnella ja jaksaa samoja videoita kuunnella useammankin kerran. Hän kertoo asioista hyvin helppotajuisesti.

- Kurssille osallistunut nainen

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

Miten kurssimateriaalia on mahdollista käydä läpi?

Tämä kurssi on nettikurssi, jonka voit käydä läpi omassa tahdissasi. Suurin osa materiaalistamme on videomateriaalia (jaettu lyhyisiin videopätkiin) ja sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaliin, jolloin voit käydä materiaalia läpi juuri siinä aikataulussa, mikä sopii sinulle. Kurssin alussa kannustan sinua käymään läpi kurssin askeleet, jolloin sinulla on hieman enemmän materiaalia läpikäytävänä kurssin alkupuolella. Tämän jälkeen kun opettamani "perusteet" on hallussa, niin voit hyödyntää niitä omassa arjessasi haluamallasi tavalla. Tämän jälkeen kannustan sinua käymään läpi puhdistukset (yhteensä 8) noin yhden kuukaudessa - tai mikä tuntuukaan sinulle sopivalta aikataulullisesti.

Saanko kurssin aikana tukea Hennalta?

Kurssin aikana sinun on mahdollista esittää kysymyksiä Hennalta kurssisivujen kautta. Näin voit saada tukea omalle polullesi ja vastauksia mieleen nouseviin kysymyksiin. Et ole siis yksin kurssin aikana, vaan sinulla on aina tukea ulottuvillasi (8 kk ajan). 

Paljonko aikaa kurssin suorittaminen vie?

Tämä riippuu hyvin paljon ihmisestä itsestään ja siitä, minkälaisella tahdilla hän etenee materiaaleissa. Alkumateriaalissa on hieman enemmän materiaalia sinulle läpikäytäväksi, että voit oppia kaikki tärkeät perusteet sekä työkalut, joita voit hyödyntää jatkossakin. En yleensä käsittele asioita pintapuolisesti, sen vuoksi on tärkeää, että osaat ymmärtää nämä asiat käytännönläheisellä tavalla - tämä mahdollistaa sinulle uusien tapojen luomisen. Tarkoituksena on pitää sisältö kuitenkin mahdollisimman yksinkertaisena ja helppona, niin että voit oppia yksinkertaiset ja toimivat tavat arkeesi ja sitä kautta luoda tuloksia elämääsi. Varsinaisesti kurssi ei siis vie välttämättä ajallisesti paljon aikaa - mutta tämä tietenkin riippuu myös itsestäsi ja siitä, miten paljon haluat käyttää ja hyödyntää kurssimateriaalia.

Mistä tiedän, että kurssi voi toimia juuri minun kohdallani?

Sinä tiedät, että se voi toimia, koska teet selkeän PÄÄTÖKSEN; valitset että otat apua ja tukea vastaan. Se on tärkein syy sille, miksi kurssi tulee olemaan niin voimallinen. Koko materiaali keskittyy siihen, että sinä voit luoda uudenlaisen version itsestäsi, joka osaa vastaanottaa unelmiaan helpommin. Todennäköisesti tiedät, että muutoksen luominen voi olla vaikeaa, jos et itse muutu. Mutta kun sinä opit muuttumaan, niin silloin ulkopuoleiset tilanteet lähtevät muuttumaan yhä vahvemmin!

Millä maksutavoilla voin maksaa kurssin?

Voit maksaa kurssin kokonaismaksun Paytrailin maksutavoilla. Saatavilla on verkkopankkimaksu, maksukorttimaksu ja Paytrailin tarjoamat osamaksut, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kun valitset osamaksun, niin voit valita omaan tilanteeseesi sopivan maksuajan sekä lyhennyserän. Voit lukea lisää osamaksuvaihtoehdoista ilmoittautumissivuilla.

Voinko osallistua kaikkiin kurssin harjoituksiin?

Kurssilla annan sinulle runsaasti ohjeita oman elämäsi muuttamiseen. Teemme energiapuhdistuksia, joihin pääset puhdistumaan sekä sitä kautta päästämään irti rajoitteistasi. Tämän lisäksi teemme vielä breathwork -hengitysharjoituksia (jotka eivät välttämättä sovi jokaiselle). Jos sinulla on tai on ollut seuraavia terveysongelmia: sydän- ja verisuonitaudit, angiina, astma, sydänkohtaus, korkea verenpaine, glaukooma, verkkokalvon irtauma, osteoporoosi, hiljattain tehty leikkaus tai loukkaantuminen (odota että palaudut siitä kunnolla), mikä tahansa sairaus, johon sinulla on säännöllinen lääkitys, paniikkikohtaus, psykoosi, vakava mielenterveydellinen häiriö, kohtaus, valtimon pullistuma (suvussa historiaa tästä), varmistan ensin lääkäriltäsi, että voit osallistua tähän harjoitukseen. Jos olet raskaana, niin silloin sinun ei tule osallistua breathworkiin (voit tehdä tämän myöhemmin, silloin kun vauva on syntynyt). Muista että breathwork on kuitenkin vain hyvin pieni osa kurssin kokonaisuutta, eli jos et vaikkapa voi osallistua siihen, se ei haittaa, sillä saat paljon muita vinkkejä, ja sinulla tulee sitä kautta olemaan kaikki tarvittava itsesi ja elämäsi muuttamiseen.

Miksi tämä kurssi käsittelee niin paljon uskomusten käsittelyä?

Tämä on sitä todellista työtä, ystäväni! Jos sinä oikeasti haluat manifestoinnin olevan helppoa ja hauskaa, meidän tarvitsee katsoa syvälle itseesi ja siihen painolastiin, joka jarruttelee sinua näiden asioiden kokemisessa.

Olen huomannut, että harva sitoutuu tekemään tätä työtä (ja tarvittavan tehokkailla keinoilla). Ja juuri tämä on se syy siihen, miksi niin monet ihmiset pysyvät jumissa oman elämänsä kohdallaan, eivätkä he osaa luoda haluamaansa kestävää, pysyvää muutosta elämäänsä.

Manifestointi tulee todellakin siis helpottumaan, kun opit parantamaan haavat ja tukokset vastaanottokykysi edestä ja siirtymään siihen elämään, jossa elät yhä vankemmin omista korkeimmista visioistasi käsin.

Manifestointi ei ole toiminut aikaisemmin omassa elämässäni, kannattaako minun edes lähteä kokeilemaan enää uudelleen?

Tottakai! Sinä tulet tänne oppiaksesi UUDEN tavan elää! Kurssi auttaa sinua muuttamaan ajatuksiasi ja energioitasi uuteen suuntaan, se ei kannusta sinua jatkamaan samalla ikävällä tavalla, joka ei ole toiminut menneisyydessäsi. Et varmasti edes olisi täällä, jos sinä olisit jo manifestoinnin ammattilainen, eikö vain ystäväni? Muutos voi tapahtua kohdallasi nimenomaan sitä kautta, että avaudut oppimaan uusia asioita!

VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Emme voi taata sinulle tiettyjä tuloksia tämän kurssin kautta. Ymmärrä että kaikki palautteet ja tulokset, joita muut ihmiset ovat kokeneet elämässään kurssin avulla, ovat heidän henkilökohtaisia kokemuksiaan ja sinä luot itse omat tuloksesi. Ennennäkemätön rahallinen runsaus kurssi ei lupaa kenellekään minkäänlaisia tiettyjä rahallisia tai muunlaisiakaan muutoksia. 

Opi kohoamaan yhä vahvemmin runsauden ja mielenrauhan taajuudelle sekä näin luomaan omia unelmiasi helpommin, iloisemmin ja tehokkaammin

Tällä kurssilla sinä opit:

 • Vapauttamaan itsestäsi rahaan liittyviä rajoittavia näkemyksiä

 • Kasvattamaan luottamusta rahaa kohtaan, vapautumaan rahastressistä

 • Kohottamaan energioitasi runsauden, ilon ja rakkauden taajuudelle

 • Manifestoimaan rahaa iloisemmin, tehokkaammin ja helpommin

Kurssi on avoimena nyt vain rajoitetun ajan!

Kurssin hinta on: 597 €

(saatavilla Paytrailin maksutavat; verkkopankkimaksu, korttimaksu ja osamaksu)

KYLLÄ - tulen mukaan!

Henna Saloranta © Copyright 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>