KIITOS KAIKILLE - YHTEINEN TAPAHTUMAMME ON PÄÄTTYNYT!


MAKSUTON LIVETAPAHTUMA NETISSÄ:

Opi pysymään yhteydessä enkeleihin 24/7, löytämään oma elämäntehtäväsi sekä täyttämään elämäsi uskomattomasta upeasta rakkaudesta ja runsaudesta enkeleiden avustuksella.

Livetapahtuma järjestetään livelähetyksenä netissä tiistaina 3.12.2019 klo 19:00

Aikaa jäljellä:

motionmailapp.com

Sinulla saattaa olla hieman hukassa oleva olotila. 

Eikä se olekaan lainkaan ihme. Sillä et ole vielä yhdistynyt omaan taianomaiseen voimaasi.

Ystäväni, sinullakin on olemassa tärkeä, erityinen elämäntehtävä, joka auttaa sinua muuttamaan elämäsi kärsimyksestä upeaan täyttymykseen, henkiseen kasvuun ja yltäkylläisyyteen kaikilla tasoilla.

Tule mukaan yhteiseen enkeli-iltaamme, jossa annan sinulle tärkeitä ja toimivia välineitä oman elämäntehtäväsi tiedostamiseen ja sen toteuttamiseen taianomaisella tavalla enkeleiden tukemana.

Voi harmi - yhteinen iltamme on päättynyt!

Nämä asiat käymme läpi yhteisessä illassamme:

Kolme tärkeää elementtiä, joiden avulla opit linjaamaan itsesi elämäntehtäväsi polulle ja luomaan elämästäsi taianomaista!

Askel #1

Miksi elämäntehtäväsi oivaltaminen, toteuttaminen ja vahvistaminen tuntuu edelleen vain haaveelta ja joltain asialta, mikä on elämäsi ulkopuolella tällä hetkellä? Mitä sinun tarvitsee tehdä, että voit vapautua tästä vanhasta todellisuudesta ja alkaa elämään tavalla, joka on linjassa korkeimpien visioidesi tasolla. Opi vapauttamaan vanhat harhat lopullisesti!

Askel #2

Sinäkin saatat toimia huomaamattasi niin, että linjaat itsesi elämänpolkusi, rakkauden, runsauden ja onnen ohi. Tästä syystä samat ikävät kuviot toistuvat - tarpeettomasti! Opettele yksinkertainen kaksivaiheinen toimintatapa, joka auttaa sinua pysymään avoimena ihmeille, enkeleille sekä intuitiollesi, niin ihmeiden kokeminen ja luominen alkaa olemaan sinulle uutta arkea!

Askel #3

Avaudu tiedostamaan ja selkeyttämään omaa elämäntehtävääsi. Tässä yhteisessä enkelimeditaatiossamme ohjaan sinut tiedostamaan oman elämäntehtäväsi, vastaanottamaan visioita upeimmista unelmistasi sekä tiedostamaan, mikä on sinun lahjasi tälle maailmalle tässä elämässäsi. Opi myös tiedostamaan, miten opit ilolla pitämään itsesi yhdistyneenä tälle polulle.

Tässä palautteita edellisestä enkeli-illastamme:

Jos näemme livetapahtumassa, nämä kolme enkelivisualisaatiota tulevat olemaan SINUN:

HUOM! Nämä annetaan lahjaksi vain heille, ketkä ovat LIVENÄ tapahtumassa mukana.

Luottamukselle avautuminen arkkienkeli Gabrielin avulla - päästä irti huolistasi ja stressin aiheista, vastaanota hoitavaa sekä puhdistava energiaa enkeleiltä samalla kun antaudut yhä vahvemmin syvälle rauhan tunteelle

Korkeimmalle rakkaudelle avautuminen Äiti Marian avustuksella - matkusta Äiti Marian avulla korkeimman rakkauden taajuudelle vahvistamaan rakkauden tunnetta itsessäsi sekä vahvistamaan yhteyttäsi enkeleihin sekä omaan luomisvoimaasi

Sielun korkeimmille visioille avautuminen arkkienkeli Rafaelin avulla - vapaudu ikäviltä näkemyksiltä unelmiasi kohtaan, avaudu runsauden energialle sekä vastaanota enkeleiltä visioita upeimmista unelmistasi sekä tulevaisuudestasi

Voi harmi - yhteinen iltamme on päättynyt!


Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>