Tee itsestäsi vastustamaton runsausmagneetti vain viidessä päivässä - ilolla ja taianomaisuudella!

PÄIVÄ 4: YMMÄRRÄ MIKÄ ILOINEN KEINO ON NOPEIN TAPA VETÄÄ PUOLEESI RUNSAUTTA (JA JOTA MIELESI USEIN VASTUSTELEE)

Tänään käsittelemme rahan kolmea eri virtausta ja sitä, miten ne liittyvät nimenomaan rahan helppoon vastaanottamiseen.

  • Mikä helppo ja iloinen keino on tehokkain ja voimallisin tapa vetää puoleesi runsautta ja mikä on usein juuri sellainen, jota sinun (puutteisiin tarpeettomasti jumiutunut) mielesi vastustelee

  • Opi ymmärtämään kolmea rahaan liittyvää virtausta ja sitä, miten ne aina linkittyvät toisiinsa (sekä SINUN kykyysi vastaanottaa lisää!)

  • Mikä 1# oivallus auttaa sinua ymmärtämään, että raha ei ole viemässä sinulta mitään pois (vaan täysin päinvastoin), niin voit vapauttaa itsesi ikäviltä näkemyksiltä antamisen suhteen

1 - katso video

2 - TEE TEHTÄVÄT

Seuraava vaihe on tehtäväkirjan läpikäyminen. Tehtäväkirja on pdf-muodossa, eli jos katsot sitä esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista, että sinulla on sovellus, joka avaa pdf-tiedostoja. Voit ladata tällaisen itsellesi maksuttomasti sovelluskaupastasi. 

Tulostettava tehtäväkirja

Voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä tulostettavan tehtäväkirjan. Tallenna tämä laitteellesi ja tulosta sen jälkeen, jolloin pääset kätevästi suoraan täyttämään tehtäväkirjan.

Täytettävä tehtäväkirja

Tämä toinen tehtäväkirja on muuten täysin sama, mutta tämän tehtäväkirjan pystyt täyttämään suoraan tietokoneesi kautta. Tallenna tämä ensin tietokoneellesi (täyttäminen ei välttämättä toimi esim. puhelimen kautta), niin pääset sen jälkeen täyttämään tehtäväkirjassa olevat kohdat.

3 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle (sivun alaosaan). Kerro miltä antamisen tehtävä tuntui ja minkälaisen kohteen tähän valitsit (tai mihin liittyen sait ohjausta)? Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).


Henna Saloranta © Copyright 2023. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com 

>