Tee itsestäsi vastustamaton runsausmagneetti vain viidessä päivässä - ilolla ja taianomaisuudella!

PÄIVÄ 2: TEE YKSINKERTAINEN MUUTOS, JOKA AVAA SINUT VASTAANOTTAMAAN RUNSAUTTA USEISTA ERI LÄHTEISTÄ

Tänään opit ymmärtämään ja kokemaan, miten rahaa voi todellakin virrata sinulle useista helpoista lähteistä (etkä sinä ole sidottu vain yhteen rahalähteeseen!)

  • Opi ymmärtämään, että raha on jatkuvasti sinun ulottuvillasi 24 / 7 ja että sinä voit todellakin vastaanottaa sitä taianomaisesti JUURI NYT ilman, että teet yhtään mitään!

  • Ymmärrä mitä sinun tulee tehdä, että voit päästää irti rajoittuneesta näkemyksestä rahan virtaamisen suhteen, niin että voit itsekin oivaltaa, että sitä voi virrata luoksesi helposti - useista eri lähteistä

1 - katso video

2 - TEE TEHTÄVÄT

Seuraava vaihe on tehtäväkirjan läpikäyminen. Tehtäväkirja on pdf-muodossa, eli jos katsot sitä esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista, että sinulla on sovellus, joka avaa pdf-tiedostoja. Voit ladata tällaisen itsellesi maksuttomasti sovelluskaupastasi. 

Tulostettava tehtäväkirja

Voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä tulostettavan tehtäväkirjan. Tallenna tämä laitteellesi ja tulosta sen jälkeen, jolloin pääset kätevästi suoraan täyttämään tehtäväkirjan.

Täytettävä tehtäväkirja

Tämä toinen tehtäväkirja on muuten täysin sama, mutta tämän tehtäväkirjan pystyt täyttämään suoraan tietokoneesi kautta. Tallenna tämä ensin tietokoneellesi (täyttäminen ei välttämättä toimi esim. puhelimen kautta), niin pääset sen jälkeen täyttämään tehtäväkirjassa olevat kohdat.

3 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle (sivun alaosaan). Kerro miltä tuntui kirjoittaa eri rahalähteitä ja mikä tuntui sinulle "yllättävältä"? Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).


Henna Saloranta © Copyright 2023. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com 

>