Tee itsestäsi vastustamaton runsausmagneetti vain viidessä päivässä - ilolla ja taianomaisuudella!

PÄIVÄ 3: OPI VASTAANOTTAMAAN HELPOMMIN NOSTAMALLA KÄSITYSTÄSI OMASTA ARVOSTASI AIDON RAKKAUDEN TAAJUUDELLE

Tänään opit ymmärtämään rahaa välineenä yhä syvällisemmin ja sitä, miten arvojärjestelmämme liittyy rahan vastaanottamiseen. 

  • Ymmärrä miten sinun käsityksesi omasta arvostasi liittyy runsauden helppoon vastaanottamiseen ja miten sinä voit tehdä tähän iloisia muutoksia taianomaisin keinoin

  • Opi tekemään yksinkertainen tehtävä, joka muuttaa sitä, miten koko universumi tulee kohtelemaan sinua jatkossa - ja näin voit avautua ottamaan oman unelmasi iloisemmin vastaan

1 - katso video

2 - TEE TEHTÄVÄT

Seuraava vaihe on tehtäväkirjan läpikäyminen. Tehtäväkirja on pdf-muodossa, eli jos katsot sitä esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista, että sinulla on sovellus, joka avaa pdf-tiedostoja. Voit ladata tällaisen itsellesi maksuttomasti sovelluskaupastasi. 

Tulostettava tehtäväkirja

Voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä tulostettavan tehtäväkirjan. Tallenna tämä laitteellesi ja tulosta sen jälkeen, jolloin pääset kätevästi suoraan täyttämään tehtäväkirjan.

Täytettävä tehtäväkirja

Tämä toinen tehtäväkirja on muuten täysin sama, mutta tämän tehtäväkirjan pystyt täyttämään suoraan tietokoneesi kautta. Tallenna tämä ensin tietokoneellesi (täyttäminen ei välttämättä toimi esim. puhelimen kautta), niin pääset sen jälkeen täyttämään tehtäväkirjassa olevat kohdat.

3 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle (sivun alaosaan). Kerro miltä tuntui tehdä peiliharjoitus - mitä ajatuksia ja tunteita se nosti esille? Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).


Henna Saloranta © Copyright 2023. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com 

>