Tee itsestäsi vastustamaton runsausmagneetti vain viidessä päivässä - ilolla ja taianomaisuudella!

PÄIVÄ 1: #1 TAIANOMAISET TYÖKALUT, JOTKA YHDISTÄVÄT SINUT RUNSAUSIHMEISIIN - HELPOLLA

Tänään opit #2 taianomaista työkalua, jotka alkavat yhdistämään sinua runsauden taianomaiseen taajuuteen helpolla, nopealla ja taianomaisella tavalla

  • Taianomainen työkalu #1, joka auttaa sinua yhdistymään omaan runsausunelmaasi sellaisella tavalla, että sinä voit oikeasti myös ONNISTUA sen vastaanottamisessa

  • Taianomainen työkalu #2, joka auttaa sinua siirtymään puutteista, stressistä ja ongelmista PYSYVÄLLÄ tavalla runsauteen, positiivisiin ratkaisuihin, ihmeisiin ja oman elämäsi korkeimpiin mahdollisuuksiin (kun vain osaat työskennellä sen parissa tehokkaalla ja iloisella tavalla!)

1 - katso video

2 - TEE TEHTÄVÄT

Seuraava vaihe on tehtäväkirjan läpikäyminen. Tehtäväkirja on pdf-muodossa, eli jos katsot sitä esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta, niin varmista, että sinulla on sovellus, joka avaa pdf-tiedostoja. Voit ladata tällaisen itsellesi maksuttomasti sovelluskaupastasi. 

Tulostettava tehtäväkirja

Voit ladata itsellesi alla olevista linkeistä tulostettavan tehtäväkirjan. Tallenna tämä laitteellesi ja tulosta sen jälkeen, jolloin pääset kätevästi suoraan täyttämään tehtäväkirjan.

Täytettävä tehtäväkirja

Tämä toinen tehtäväkirja on muuten täysin sama, mutta tämän tehtäväkirjan pystyt täyttämään suoraan tietokoneesi kautta. Tallenna tämä ensin tietokoneellesi (täyttäminen ei välttämättä toimi esim. puhelimen kautta), niin pääset sen jälkeen täyttämään tehtäväkirjassa olevat kohdat.

3 - JÄTÄ KOMMENTTI

Jätä lopuksi kommenttisi tälle sivulle (sivun alaosaan). Kerro miltä tuntui kirjoittaa "tulevaisuuden minänäsi". Ollaan kaikki suurella ilolla mukana! Huomioi että hymiöt eivät välttämättä näy kommenteissa (sivu muuttaa ne kysymysmerkeiksi).


Henna Saloranta © Copyright 2023. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com 

>