Ihana ystäväni, NYT STOP PUUTTEILLE ja PELOILLE! Oletko valmis tekemään voimallisen siirtymän entistä suurempaan runsauteen yhdessä?

LIVEWORKSHOP, jossa sinut aktivoidaan pysymään runsauden flowssa enkeleiden avulla

TÄMÄ AIKA KUTSUU SINUA YHDISTYMÄÄN VAHVEMMIN OMAAN TAIKAVOIMAASI.
TEHDÄÄN SE YHDESSÄ ILOLLA!

Livelähetys järjestetään nettilähetyksenä
torstaina 18.6.2020 klo 18:00

Aikaa jäljellä:

motionmailapp.com

Kiitos kaikille, tapahtuma järjestetty!

LIVELÄHETYKSEEN OSALLISTUVAT SAAVAT LAHJAKSI:

Rahalliselle runsaudelle avautuminen manifestointiäänitteen (arvo 47 €)

  • Keskity manifestoimaan runsauden visiosi taianomaisella tavalla

  • Pysy avoimena visiollesi sen vastaanottamiseksi

  • Keskity vetämään unelmasi puoleesi helpommin ja taianomaisemmin

Kiitos kaikille, tapahtuma järjestetty!

KÄSITTELEMME SEURAAVIA ASIOITA:

Kolme tärkeää elementtiä, joiden avulla opit linjaamaan itsesi elämäntehtäväsi polulle ja luomaan elämästäsi taianomaista!

Askel #1

Miksi raha on (VIELÄ) jotain, mikä katoaa oudosti ulottuviltasi? Miksi rahaunelmiin on niin vaikea luottaa ja onnistua niissä? Miksi rahatilannetta on vaikea muuttaa - pysyvästi? Käydään läpi tämän asian tärkeä ydin, niin voit kokea asiassa pysyvän muutoksen. Opi muuttamaan suhtautumisesi rahaan lopullisesti ja suhtautumaan aiheeseen aidolla rakkaudella, niin rahaa voi viimeinkin virrata - myös sinunkin luoksesi!

Askel #2

Sinäkin saatat toimia rahan suhteen niin, että huomaamattasi valitset jatkuvasti arjessasi ikävän rahatodellisuuden - missä sinulla ei ole tarpeeksi varaa asioihin, joita oikeasti haluat. Tästä syystä samat ikävät kuviot toistuvat - tarpeettomasti! Opettele yksinkertainen systeemi, joka auttaa sinua avautumaan yhä vahvemmin luottamukselle ja unelmillesi, niin ne voivat saapua luoksesi helpommin. Muuta oma nykyinen jumiutunut tilanteesi!

Askel #3

Opi onnistumaan kaikissa unelmissasi ymmärtämällä mikä on sinun tärkein tehtäväsi manifestoimisessa. Avaudu universumin ohjaukselle, merkeille yhä vahvemmin sekä valjasta tässä prosessissa myös oma INTUITIOSI. Opi työskentelemään universumin kanssa tehokkaammin ja toimivammin - niin sinun toiveisiisi voidaan vastata helposti, jopa ennen kuin ehdit edes pyytämään niitä luoksesi!

Kiitos kaikille, tapahtuma järjestetty!


Henna Saloranta © Copyright 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>