TÄYTÄ ELÄMÄSI RAKKAUDELLA, RUNSAUDELLA JA IHMEILLÄ  ARKKIENKELEIDEN AVUSTUKSELLA

Kohota energiasi ihmeiden ja runsauden taajuuteen vain neljässä päivässä enkeleiden avulla!

 *Saatavilla ainoastaan lyhyen rajoitetun ajan

YMMÄRRÄ ETTÄ UNELMIESI ELÄMÄ ON AINA VAIN YHDEN Ajatuksen päässä.

Miten sinä sitten pystyt yhdistymään tuohon taajuuteen? Avautumalla korkeimmalle itsellesi - ja tässä arkkienkelit ovatkin parhaita asiantuntijoita.

Unelmiesi onnellinen, runsas ja harmoninen elämä tuodaan sinulle, kun opit avautumaan korkeammalle todellisuudelle, missä osaat ottaa vastaan paljon enemmän rakkautta, iloa ja runsautta, kuin mihin olet tottunut tähän asti.

Arkkienkelit avaavat yhteyttäsi omaan korkeimpaan manifestointivisioosi. Heidän avustuksellaan sinä pystyt:

  • Vapautumaan ajatuksista, jotka saavat sinut pienentämään itseäsi

  • Moninkertaistamaan taianomaisuuden ja ihmeiden määrän

  • Onnistumaan unelmissasi paljon nopeammin ja helpommin
  • Yhdistymään sielusi korkeimpiin visioihin

SIIRRY ONGELMIEN RUOKKIMISESTA UNELMIESI TAIANOMAISEEN LUOMISEEN

Hyvin usein sinä olet tottunut keskittymään vain selviytymiseen elämässäsi. Silloin pienennät itseäsi huomattavasti, sillä pyrit vain jollain tasolla "pärjäämään" elämässäsi.

Arkkienkelit auttavat sinua nousemaan tästä puutteisiin pohjautuvasta todellisuudesta korkeampaan taajuuteen, jossa alat luomaan upeaa yltäkylläisyyttä elämääsi kaikille tasoilla.

Tule mukaan tähän haasteeseen ja anna minun näyttää sinulle miten sinäkin pystyt manifestoimaan unelmiasi taianomaisemmalla ja helpommalla tavalla, voimallisten arkkienkeleiden tukemana.

Workshop on päättynyt!

Voi harmi, olet  hieman myöhässä. 

MAAILMA TARVITSEE YHÄ ENEMMÄN VALOVOIMAISIA JA RAKKAUDELLISIA UNELMIENSA TOTEUTTAJIA

Tuletko sinä olemaan yksi heistä?

ARKKIENKELIT AUTTAVAT SINUA:

Parantamaan rajoittavat ajatuksesi ja uskomuksesi sekä yhdistymään siihen näkemykseen, missä todella uskot itseesi, elämääsi ja siihen, että kaikki on mahdollista sinulle

Tietämään ja tunnistamaan mitä sinä TODELLA haluat elämältäsi, niin että sinä voit löytää omat upeimmat unelmasi sekä helpoimman polun kulkea niitä kohti

Kohottamaan energioitasi peloista ja rajoitteista runsauden flowhun, niin että voit edetä unelmiasi kohti ilman kärsimystä, stressiä ja vaikeuksia

Etenemään unelmiasi kohti taianomaisella tavalla, niin että voit kokea ihania ihmeitä ja synkronismia elämässäsi jatkuvasti

Workshop on päättynyt!

Voi harmi, olet hieman myöhässä!

JOKAISENA PÄIVÄNÄ SAAT TÄRKEITÄ TEHTÄVIÄ (VOIT TEHDÄ KOTONASI), JOTKA KOHOTTAVAT ENERGIOITASI RUNSAUDEN TAAJUUDELLE

Workshop sisältää yksinkertaisia ja helppoja tehtäviä (meditaatio, enkelipyyntöjä yms.), jotka on suunniteltu yhdistämään sinut korkeimpaan olemukseesi. Tutustu tarkemmin ohjelmaamme alapuolelta:


Päivä #1
        YHDISTY JA AVAUDU ARKKIENKELEIDEN IHMEILLE

Valitse mitä haluat manifestoida itsellesi tämän haasteen avustuksella ja opettele yhdistymään arkkienkeleiden taianomaiseen taajuuteen. Tutustu arkkienkeliin, joka auttaa sinua yhdistymään manifestoinnin taianomaisuuteen.


Päivä #2
KOHOTA ENERGIOITASI ENKELEIDEN VALON TAAJUUDELLE

Opettele kohottamaan energioitasi yhdistymällä enkeleiden taajuuteen yhä vahvemmin. Opit myös vastaanottamaan enkeleiltä erityisen merkin unelmiisi liittyen. Tutustu arkkienkeliin, joka kohottaa energioitasi nopeasti.


Päivä #3
PIDÄ ITSESI AVOIMENA IHMEILLE, TAIANOMAISUUDELLE JA KEVEYDELLE

Opi pysymään avoimena unelmallesi, niin pystyt onnistumaan unelmassasi 100 % varmuudella. Opit pehmentämään etenemistäsi ilon ja taianomaisuuden kautta. Tutustut arkkienkeliin, joka tekee sinusta magneetin unelmillesi.


Päivä #4
YMMÄRRÄ ENKELIMANIFESTOINNIN #3 TÄRKEINTÄ SALAISUUTTA

Enkelit opettavat sinua elämään runsauden kautta puutteiden sijasta. Tässä yhteisessä livelähetyksessä enkelit opettavat sinua elämään vahvemmin 5. ulottuvuuden runsaudessa. Tutustut myös arkkienkeliin, joka nopeuttaa ja tehostaa manifestointiasi.

KYSYMYS: Milloin workshop alkaa?

Kun liityt mukaan, niin saat linkin ensimmäiseen materiaaliin pian liittymisesi jälkeen. Näin pääset hyvin nopeasti tutustumaan aiheeseen ja aloittamaan oman matkasi unelmiasi kohti.

KYSYMYS: Onko workshopissa tarkkaa aikataulua?

Ei ole ja on :) Saat linkin materiaaliin omaan sähköpostiisi ja voit katsoa ne omassa tahdissasi. Materiaali ei ole kuitenkaan ikuisesti katsottavissa (ne poistetaan haasteen jälkeen), eli kannustan sinua katsomaan ne sillä viikolla kun ne julkaistaan / seuraavan viikon aikana.

KYSYMYS: Onko workshop oikeasti maksuton?

Kyllä. Kaikki workshopin materiaalit ovat täysin maksuttomia, eikä niistä veloiteta minkäänlaisia maksuja missään vaiheessa. Ilmoittautumisen jälkeen saat linkit sisältöön ilmoitettuina ajankohtina ja jos haluat, niin voit milloin vain poistua postituslistalta / koko haasteesta (jos et koe sitä itsellesi hyödylliseksi).

Workshop on päättynyt!

Voi harmi - olet hieman myöhässä.


Henna Saloranta © Copyright 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi

>