Etkö ole jo kyllästynyt seuraamaan vierestä, kun muut ihmiset pitävät hauskaa, luovat taianomaisesti rikkauksia elämäänsä ja loistavat omassa valossaan?

Oletko valmis ennennäkemättömään runsauteen, iloon, mielenrauhaan ja henkisiin kykyihisi?

On aika herättää tämän kaiken mahdollistava voima, viisaus ja pyhyys sisimmästäsi. Näytän miten teet sen:

Liveworkshop jossa aktivoimme sinut siihen rajattomaan voimaan, jota kannat itsessäsi.

Kiitos kaikille - tapahtuma on jo järjestetty!

Sinussa elää universumin rajaton ja upea taianomainen voima. Valitettavan usein et kuitenkaan osaa elää tämän viisauden, keveyden ja onnellisuuden kautta, koska maailmassa vallitseva pelkopohjainen energia on opettanut sinut eksymään tältä puoleltasi.

Haluan kutsua sinut mukaan yhteiseen aktivointiin, jossa teemme upean aktivoinnin omaan sisäiseen tietäjättäreen yhdistymiseksi, niin että voimme linjautua yhä siihen energiaan, missä kaikki on mahdollista.

Oletko jo valmis vastaamaan KYLLÄ tuohon kutsuun? #notodellakin

Kiitos kaikille - tapahtuma on jo järjestetty!

Kiitos kaikille - tapahtuma on jo järjestetty!

Kuuntele nyt minua:

Yksi osa sinussa kaipaa upeaa muutosta omaan elämään. Lisää rahaa, vapaa-aikaa, läheisyyttä, onnellisuutta ja mielenrauhaa. Ehkä olet jo tehnyt kaikenlaista, että voisit yhdistyä tähän osaan itsessäsi. Onko se kuitenkaan johtanut sinut sinne, minne oikeasti haluat?

Niin kauan kuin olet hukassa omalta valoltasi, viisaudeltasi ja voimaltasi, niin pitkään sinun tarvitsee jatkaa ikuista etsimistäsi. Unelmien toteuttaminen ei vaadi enemmän työtä. Se vaatii sisäisen muutoksen siihen osaan itsessäsi, joka tietää ja osaa kaiken. Sinunkin on aika yhdistyä yhä vahvemmin tähän osaan itsessäsi.

Olisitko sinä (oikeasti) valmis: 

  • aistimaan enkeleitä yhä vahvemmin missä ja milloin haluat?
  • päästämään irti vanhoista ikävistä puutteisiin pohjautuneista ajatuksista ja tunteista?
  • ilmentämään jumalallista olemustasi kaikessa mitä teet, olet ja mihin ryhdyt?
  • Tulemaan superintuitiiviseksi sekä hyödyntämään tätä taitoa jokaisella elämäsi osa-alueella?
  • yhdistymään rohkeuteesi ja voimaasi - elämään ILMAN PELKOA?
  • lisäämään rauhaa, rakkautta ja valoa maailmassa omalla ainutlaatuisella tavallasi?

Kiitos kaikille - tapahtuma on jo järjestetty!

Näin sinun intuition supervoima aktivoidaan:

HUOM! Tämä ilta tulee todellakin olemaan täynnä inspiraatiota, parantavaa energiaa sekä enkeleiden valoa. Jos olet avoin ja vastaanottavainen, tulet todellakin hyötymään illastamme!

Askel #1


Miksi sulkeudut jatkuvasti enkeleiden ohjaukselta ja taivaallisilta ratkaisuilta. Siihen on selkeät syyt, miksi tietoisuutesi on jumissa ja miksi et saa tarpeeksi vahvasti ohjausta universumista. Opi tekemään selkeä ja upea sisäinen muutos, niin  intuition supervoima itsessäsi voi aktivoitua samalla kun vahvistat yhteyttäsi enkeleiden rakkaudelliseen maailmaan

Askel #2


Osa sinussa jarruttelee unelmia kohti kulkemista. Opi kääntämään tämä epäilyn ääni ja energiat helposti ja lopullisesti pois päältä, niin se mitä haluat voi helposti saapua elämääsi ja tietoisuuteesi. Avaudu yhä vahvemmin ja helposti rakkauden energialle, niin tuo herkkä ja viisas puoli itsessäsi voi aktivoitua käyttöösi.

Askel #3


Katso ja yhdisty omaan sisäiseen jumalatarenergiaasi. Näe sisäisin silmin upein versio omasta elämästäsi, mitä kohti sielusi viisaus haluaa sinua kuljettaa. Avadu todellisuuteen, missä intuitiosi toimii ja ohjaa sinua jatkuvasti upeita asioita ja unelmiasi kohti helpolla tavalla - jopa huomaamattasi!

Jos näemme livetapahtumassa, niin tämä upea enkelivisualisaatio on sinun! 

Kun tulet livenä mukaan, saat lahjaksi tämän maksuttoman enkelivisualisaation, jonka avulla pystyt hyödyntämään intuitiotasi tehdessäsi tärkeitä päätöksiä elämässäsi. Voit käyttää tätä vaikka koko loppuelämäsi ajan ja sitä kautta avautua vastaanottamaan mitä haluat, milloin haluat!

Kiitos kaikille - tapahtuma on jo järjestetty!


Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi


>