Oletko valmis aktivoimaan #1 tärkeimmän supervoimasi, joka antaa sinulle ohjauksen, vastaukset ja energian kaikkeen mitä haluat saavuttaa elämässäsi?

Aktivoi oma sisäinen Wonder Woman enkeleiden avustuksella. Opi luomaan unelmiesi elämä taivaallisen helpolla ja taianomaisella tavalla hyödyntäen tärkeintä supervoimaasi - eli taianomaista intuitiotasi tämän mahdollistamiseksi. 

Tapahtuma on järjestetty - kiitos kaikille!

Sinäkin olet kuin Wonder Woman, jolla oli upeat supervoimat käytössään, joista hän ei ollut kuitenkaan pitkään aikaan edes tietoinen, eikä osannut sen vuoksi hyödyntää niitä. Tämä sama upea supervoima elää sinussakin ja on valmis aktivoitumaan sinussa JUURI NYT unelmiesi elämän tueksi.

Oletko jo valmis vastaamaan KYLLÄ tuohon kutsuun? #notodellakin

Sinun supervoimasi tulee sielusi viisaudesta, eli vankasta intuitiosta, yhteydestä korkeimpaan universaaliin rakkauteen. Tuo kaunis feminiininen viisaus on valmis ohjaamaan sinua vahvemmin!

Tapahtuma on järjestetty - kiitos kaikille!

1# syy siihen, miksi elämäsi ei vielä vastaa upeimpia unelmiasi:

Et elä kuunnellen intuitiotasi, vaan sinua johdattaa (usein huomaamattasi ja tiedostamattasi) vanhat muilta perityt pelkoihin ja rajoitteisiin pohjautuvat ohjelmoinnit. Korjataksesi tämän tilanteen, sinun tarvitsee yhdistyä siihen totuuteen, joka sinä todella olet.

Oletko sinä valmis: 

...päästämään irti vanhoista ikävistä puutteisiin pohjautuneista ajatuksista ja tunteista?

...ilmentämään jumalallista olemustasi kaikessa mitä teet, olet ja mihin ryhdyt?

...tulemaan superintuitiiviseksi sekä hyödyntämään tätä taitoa jokaisella elämäsi osa-alueella?

...herättämään uinuvat henkiset taitosi käyttöösi?

...yhdistymään rohkeuteesi ja voimaasi - elämään ILMAN PELKOA?

...lisäämään rauhaa, rakkautta ja valoa maailmassa omalla ainutlaatuisella tavallasi?

Tapahtuma on järjestetty - kiitos kaikille!

Näin sinun intuition supervoima aktivoidaan:

Askel #1


Miksi sulkeudut jatkuvasti enkeleiden ohjaukselta ja taivaallisilta ratkaisuilta. Siihen on selkeät syyt, miksi tietoisuutesi on jumissa ja miksi et saa tarpeeksi vahvasti ohjausta universumista. Opi tekemään selkeä ja upea sisäinen muutos, niin intuition supervoima itsessäsi voi aktivoitua samalla kun sallit itsesi avautua korkeimmalle tarkoituksellesi.

Askel #2


Osa sinussa jarruttelee unelmia kohti kulkemista. Opi kääntämään tämä epäilyn ääni ja energiat helposti ja lopullisesti pois päältä, niin se mitä haluat voi helposti saapua elämääsi ja tietoisuuteesi. Avaudu yhä vahvemmin ja helposti rakkauden energialle, niin tuo herkkä ja viisas puoli itsessäsi voi aktivoitua käyttöösi.

Askel #3


Yleisimmät virheet miksi intuitiiviset taidot ovat vielä "vankilassa". Opi puhdistamaan tämä puoli itsestäsi pois ja avautumaan yhä vahvemmin unelmillesi, runsaudelle ja rakkaudelle. Tämä sisäinen muutos auttaa sinua siirtymään todellisuuteen, missä intuitiosi toimii ja ohjaa sinua jatkuvasti upeita asioita ja unelmiasi kohti helpolla tavalla - jopa huomaamattasi!

Jos näemme livetapahtumassa, niin tämä upea enkelivisualisaatio on sinun! 

Kun tulet livenä mukaan, saat lahjaksi tämän maksuttoman enkelivisualisaation, jonka avulla pystyt hyödyntämään intuitiotasi tehdessäsi tärkeitä päätöksiä elämässäsi. Voit käyttää tätä vaikka koko loppuelämäsi ajan ja sitä kautta avautua vastaanottamaan mitä haluat, milloin haluat!

Tapahtuma on järjestetty - kiitos kaikille!


Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus

Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi


>