Oletko jo kyllästynyt seuraamaan vierestä, kun muut ihmiset pitävät hauskaa, luovat taianomaisesti rikkauksia elämäänsä ja loistavat omassa valossaan?

Manifestointiohjaaja Henna Salorannan järjestämä:

3 taianomaista askelta, joilla aktivoit OMAN valosi ja intuitiiviset taikakykysi, niin voit viimeinkin avautua unelmiesi elämälle

Aktivoi intuitiosi taikavoima

ja salli runsauden viimeinkin virrata elämääsi

Maksuton nettitapahtuma järjestetään: 
torstaina 13.9.2018 klo 18:30

Tiesitkö ja muistathan, että sinussakin on osa, joka tietää ja osaa kaiken? Valitettavasti maailman harhat ja pelot saavat sinut usein eksymään tältä viisaalta puoleltasi ja sen vuoksi olet oppinut pienentämään samalla myös onnellisuutta, runsautta ja rakkautta elämässäsi. On aika aktivoida tuo sisäinen tietäjätär, niin tuo viisaus voi johdattaa sinut upeimpia seikkailuja ja unelmiasi kohti - helposti!

Tapahtuma on järjestetty - kiitos kaikille!

Näitä asioita opit maksuttomassa tapahtumassa:

Askel 1

Miksi sulkeudut huomaamattasi ENKELEIDEN OHJAUKSELTA


Siihen on selkeät syyt, miksi intuitiosi ei toimi tällä hetkellä. Ymmärrä miksi sinun yhteytesi runsauteen ja ratkaisuihin on tällä hetkellä osittain tukossa ja opi korjaamaan tämä asia lopullisesti.

Askel 2

MITEN JA MIKSI SINUN MIELESI EPÄILYT sabotoivat onnistumisesi


Osa sinussa jarruttelee unelmia kohti kulkemista. Opi kääntämään tämä epäilyn ääni ja energiat helposti ja lopullisesti pois päältä, niin se mitä haluat voi helposti saapua elämääsi ja tietoisuuteesi.

Askel 3

tärkein oivallus aktivoidaksesi intuitiiviset kykysi käyttöösi vahvemmin


Yleisimmät virheet miksi intuitiiviset taidot ovat vielä "vankilassa". Opi puhdistamaan tämä puoli itsestäsi pois ja avautumaan yhä vahvemmin unelmillesi, runsaudelle ja rakkaudelle.

Tapahtuma on järjestetty - kiitos kaikille!

© Valonpolku  I   Rekisteriseloste ja tietosuoja  I   Ota yhteyttä

>