Miksi sinun kuuluisi saada runsaasti rahaa sielusi tehtävästä (eli henkisestä työstä)?

 

Jaan tässä hieman ajatuksiani rahasta ja henkisyydestä. Ja myös siitä tärkeästä asiasta, mikä tähän liittyy. Näen yleensä niin paljon ihmisiä, joilla olisi paljon annettavaa muille, mutta jostain syystä he hieman piilottelevat taitojaan, tai veloittavat palveluistaan aivan liian vähän. Se johtaa yleensä vain yhteen suuntaan – siihen että väsytään koko omaan tehtävään, eikä sitä pysty sen vuoksi enää välttämättä edes toteuttamaan. On siis tärkeää, että rahan todellinen ja rakkaudellinen merkitys nähdään, eikä siihen suhtauduta enää haitallisesti.

Ensin: Miksi sinun kuuluisi tehdä nimenomaan sellaista työtä, joka on linjassa sielusi tehtävän kanssa?

Meidän jokaisen pitäisi aivan ehdottomasti tehdä sellaista työtä, joka on linjassa sielumme viisauden kanssa, koska juuri silloin tunnemme olevamme parhaimmillamme. Se johtuu tietenkin siitä, että silloin olemme vahvemmin oma itsemme. Oman sielumme tehtävän toteuttaminen on tärkeää myös kaikille muillekin ihmisille. Koska kun toteutamme sitä, elämme vahvemmassa yhteydessä korkeimpaan. Meitä ajaa teoissamme ja valinnoissamme suurempi rakkaus ja palvelu.

Eli kun toteutat sielusi tehtävää työssä, et tee sitä rahan vuoksi. Et ole vaan ”työssä” siksi, kun niin vain ”kuuluu tehdä” ansaitaksesi jostain rahaa ja päästäksesi myöhemmin eläkkeelle, vaan sinulla on paljon tärkeämpi motiivi toiminnassasi takana. Teet sitä ilon, rakkauden ja palvelun vuoksi. Ja mikä tärkeintä; tekisit sitä vaikka et saisikaan rahaa, sillä sinua ajaa oikeasti intohimo sekä rakkaus toisiin ihmisiin. Haluat aidosti auttaa.

Tämän vuoksi sielun tehtävän toteuttaminen työssä on erittäin tärkeää. Se tekee sinun toiminnastasi oikeasti merkityksellistä ja sinua ajaa korkeampi rakkaus kaikessa mitä teet. Ja se vaikuttaa hyvin vahvasti sinun elämääsi ja kaikkiin muihinkin, joita työsi kautta autat.

Mitä sielusi tehtävä käytännössä sitten tekee toisille ihmisille?

Periaatteessa kaikessa yksinkertaisuudessaan sinun sielusi tehtävä on vähentää pelkoja muilta ihmisiltä. Eli oman sielusi tehtävän kautta kasvatat siis rakkautta maailmassa. Meissä elää vain nämä kaksi taajuutta; pelko tai rakkaus. Jos rajoitamme omaa itseämme, jos elämme epävarmuudessa, kaaoksessa, tietämättömyydessä, surussa, vihassa – eli siis kaikenlaisten alempien tuntemusten kautta – elämme peloissa. Ja kun taas löydämme elämäämme enemmän iloa, onnellisuutta, mielenrauhaa ja selkeyttä – kaikkea positiivista ja ihanaa (koska sielumme valo värähtelee tällä tasolla), elämme vahvemmin rakkaudessa.

Sinun sielusi tehtävä on siis erittäin tärkeä koko maailmalle tällä hetkellä. Koska kun katsomme tätä maailman menoa, on aivan täysin selvää, että ihmiset tarvitsevat enemmän rakkautta ja ihmisiä, jotka osaavat vahvistaa tätä heissä lukuisin monin eri tavoin. Maailma tarvitsee siis juuri sinua toteuttamaan sielusi tärkeää tehtävää. Ja sen vuoksi monet heräävät sielunsa tehtävään entistä vahvemmin, koska korkein viisaus haluaa vahvistaa tätä taajuutta maailmassa entistä vahvemmin. Sen vuoksi onkin erittäin tärkeää, että et enää hiljennä tuota sielusi viisautta ja tarvettasi jakaa omaa viisauttasi eteenpäin. Sitä tarvitaan vieläkin suuremmin maailmassa juuri nyt!

Huomaa että voit luonnollisestikin toteuttaa tätä tehtävääsi hyvin monella eri tavalla (esimerkiksi jonkinlaisia tuotteita myymällä, perustamalla upealla rakkausenergialla varustetun kaupan, erilaisia palveluita tarjoamalla – tekemällä vaikkapa henkilökohtaista valmennusta, energiahoitoa, – mitä vaan!). Kaikki työt ovat erittäin henkisiä – sillä kun mietimme elämäämme – tarvitsemme monin eri tavoin toisiamme mahdollistamaan fyysisen elämämme. Kunhan tuo työ, mitä teet, tuntuu sinulle omassa sydämessäsi tärkeältä.

Mitä siis tapahtuu, jos et voi tehdä henkistä työtäsi?

Jos sinun ei ole mahdollista toteuttaa omaa sielusi tehtävää, on täysin selvää, että et pysty välittämään tuota omaa valoasi sekä rakkauttasi maailmalle. Jos sinun aikasi sekä energiasi menee esimerkiksi sellaiseen työhön, joka ei enää resonoi kanssasi ja vie tarpeettomasti aikaasi sekä energioitasi, silloin se on pois sinun sielusi tehtävästä. Herkkänä sieluna et voi käyttää aikaasi aivan kaikkien asioiden sekä muiden ihmisten mielipiteiden sekä tarpeiden hoitamiseen, vaan sinulla täytyy olla myös itsessäsi tarpeeksi voimaa sekä rauhaa, että voit jakaa sitä muille.

Jos tunnet sydämessäsi tärkeäksi auttaa muita ihmisiä, niin älä enää hiljennä tuota ääntä, äläkä enää ajattele pienesti. Sinun sielusi tehtävä auttaa muuttamaan koko maailmaa. Jos pienennät tuota ääntä, pienennät itseäsi ja tuota valoa, joka voisi valaista parhaimmillaan koko maailmankaikkeudenkin omalla hehkullaan. Ymmärrä että tuo toisten palvelemisen ja suuren toiminnan ääni on korkeinta rakkautta, se vähentää pelkoja pois tästä koko maailmankaikkeudesta.

Raha mahdollistaa siis sinun palvelusi

Palvellaksesi muita ihmisiä, sinun tarvitsee siis saada siitä tarpeeksi rahaa. Et voi toteuttaa sielusi tehtävää, jos omat perustarpeesi eivät ole täytettynä. Sinä tarvitset runsaasti rahaa toteuttaaksesi sielusi tehtävää siinä suuruudessa, minkälaiset visiot sinulla onkaan. Koska sinä olet itsekin herkkä sielu. Sinä tarvitset tietenkin myös itsellesi keinoja, joilla voit purkaa omia pelkojasi (ja tietenkin tarvitset siihen tukea myös muilta – jos hoidat kaiken itse, se on pois muiden palvelusta), että voit palvella yhä vahvemmin ja paremmin muita. Sinä tarvitset keinoja, joiden avulla voit kasvaa itsekin ja kehittyä toisten auttajana. Ja tietenkin tarvitset apua monin eri keinoin, että voit auttaa vahvemmin sekä suuremmin myös muita ihmisiä.

Älä siis näe rahaa enää pahana asiana, äläkä työnnä rahatarpeitasi syrjään piiloon, äläkä enää aliarvioi omaa arvoasi sekä tehtäväsi suuruutta. On täysin selvää, että sinä tarvitset runsaasti rahaa auttaaksesi muita oman elämäntehtäväsi kautta. Mitä yltäkylläisempi sinä olet, sitä enemmän tuet ja autat muita. Ymmärrä että raha auttaa sinua nimenomaan tässä tehtävässä. Se auttaa sinua palvelemaan laajemmin, paremmin ja syvemmin muita.

Raha on vain väline

Raha ei ole siis ähtökohtaisesti lainkaan paha asia. Se on vain väline – se on kolikoita, seteleitä ja numeroita pankkitileillä. Ei mitään muuta! Me itse valitsemme miten suhtaudumme rahaan. Jos suhtaudumme siihen pelon tai välttelyn kautta, se kertoo nimenomaan meistä ja omista uskomuksistamme jotain tärkeää (suhtaudumme silloin siihen pelon ja puutteen kautta, mikä ei ole milloinkaan aito totuus). Näe raha siis hyvänä välineenä. Se auttaa sinua palvelemaan muita. Älä suhtaudu siihen ongelmana, vaan enemmänkin mahdollisuutena ja muista että sinä todellakin ansaitset kaiken hyvän myös fyysisellä tasolla elämääsi. Jumala ja enkelit ovat korkein rakkaus ja tämä taso haluaa tietenkin meille yltäkylläisen elämän kaikillla tasoilla (fyysisellä ja henkisellä). Minkälaisen elämän sinä haluaisit itse omalle lapsellesi?

Miten sinä palvelet parhaiten muita?

Mieti siis omaa sielusi tehtävää ja miten voit palvella vahvemmin muita. Tämä auttaa sinua saamaan suuremman selkeyden sielusi tehtävästä ja niistä olosuhteista, joista käsin sinun kuuluu palvella muita. Sinun tarvitsee rakentaa tarpeeksi hyvät olosuhteet omalle palvelutyöllesi, jotta voit nauttia siitä yhä enemmän. Mieti siis:

 

Palveletko muita ihmisiä paremmin köyhänä vai rikkaana?

 

Mikä elämäntaso tukee sinua parhaiten ja sitä kautta muita ihmisiä, joita haluat auttaa? Tämä on sinun oma valintasi ja vain sinä valitset ne lähtökohdat, joista käsin palvelet. Ja mitä selkeämpi olet siitä, mikä toimii sinulla, sitä upeampi lopputulos sinulla tulee olemaan.

”No mutta eihän henkisestä työstä voi pyytää rahaa”

Valitettavasti välillä törmää vieläkin näihin hassuihin ajatuksiin, joissa henkinen työ (eli oma sielun tehtävä) luokitellaan sellaiseksi, jota pitäisi tehdä ilman rahaa ja pelkästään vapaaehtoistyönä. Tuo on mielestäni kuitenkin erittäin vanhentunut näkemys oman työn, ajan ja energian käytöstä ja jos tätä ei oikeasti ymmärrä, on erittäin todennäköistä, että oma henkinen työ loppuu aikanaan aivan kokonaan. Eikä ole kovin henkistä syytellä muita ihmisiä siitä, että he toteuttavat upeasti sielunsa tehtävää ja saavat siitä rahaa, eikö niin?

Mitä eroa on siinä, oletko selvänäkijä, tai vaikkapa psykologi ja saat siitä rahaa? Ymmärrä että heistä kumpikin voi toteuttaa tässä työssään sielunsa tehtävää – auttavathan he siinä muita ihmisiä. Psykologi on varmasti opiskellut tuota aihetta ja samoin on voinut esimerkiksi selvänäkijäkin (sillä tottakai tuota taitoa voi hioa vieläkin paremmaksi ja sitä kautta palvella vahvemmin muita). Kummatkin haluavat luultavasti auttaa muita ihmisiä ja se on heidän kutsumuksensa. Miksi tästä toisesta työstä on normaalia saada rahaa, mutta toisesta ei? Kumpikin antaa neuvoja, mutta hieman eri välineitä käyttäen. Mielestäni aivan kaikki ammatit voivat olla erittäin henkisiä (mikäs sen henkisempää, kuin olla iloinen työssään, mitä tekeekään), eikä meidän kannata enää tehdä omia luokitelmiamme oikeasta tai väärästä – silloin olemme vain itse hieman hukassa itsemme kanssa.

Ainakin minä mielelläni maksan siitä, että saan apua joltain, joka toteuttaa nimenomaan omaa sielunsa tehtävää, samalla tuen häntä hänen elämäntehtävässään ja autan häntä nousemaan sitä kohti korkeammalle. Ja silloin voin olla tietenkin varma, että saan parasta mahdollista palvelua myös itse, sillä tuo hänen kauttaan virtaava energia kulkeutuu nimenomaan korkeimmasta. Annan rahaa sinne, mihin sitä nimenomaan kuuluisi antaa. Älä siis vaadi alennuksia tai ilmaiseksi jotain, mitä joku toteuttaa näin upeasti muita palvellen. Tue sitä, että muut ihmiset voivat olla sitä, mitä aidoimmillaan ovat. Tue jokaisen sielun visiota, eli aidointa oikeaa olemusta.

Ota siis vastaan sielusi kutsumus ja toteuta sitä rohkeasti sekä laajasti!

Jos teet sielusi tehtävää työnä, älä siis enää piilottele lahjojasi. Henkisyys ja raha todellakin kuuluvat yhteen. On aika hassu sekä vanhentunut näkemys, että rahaa kuuluisi saada kärsimyksen kautta, tekemällä jotain, missä sinun sydämesi ei ole mukana. Eikö tuo ole aika kaukana henkisestä elämäntavasta?

Toteuta siis rohkeasti sitä, mikä on sinulle sydämessäsi tärkeää ja anna kaiken hyvän virrata luoksesi nimenomaan tuosta kanavasta. Et ole täällä kärsimässä, vaan auttamassa juuri omalla ainutlaatuisuudellasi ja omalla osaamisellasi muita ihmisiä. Meidän henkisten ihmisten täytyy olla tänä aikana enemmän esillä, auttaen muita nousemaan peloistaan yläpuolelle rakkauden tasolle. Tämä visio ei tietenkään tapahdu, jos me välttelemme omia lahjojamme ja pidämme ne piilossa.

Muutos maailmassa tapahtuu nimenomaan sitä kautta, että me henkiset ihmiset tulemme enemmän esille omien lahjojemme, osaamisemme sekä sitä kautta apumme kautta. Meidän tarvitsee olla enemmän esillä monella eri tasolla, eikä vaan pelkästään hiljaa omissa visioissamme sekä meditaatioissamme. Maailma tarvitsee enemmän henkisiä ihmisiä, jotka ovat valmiita palvelemaan vieläkin vahvemmin, avoimemmin sekä rohkeammin. Tämä mahdollistaa muutoksen maailmassa, nimenomaan käytännön teot ja askeleet ihmisten auttamiseksi. Henkisyyden tulee näkyä kaikessa mitä teemme sekä sanomme, eikä vain pelkissä ajatuksissamme. Kuuntele siis omaa kutsumustasi ja ota rohkeasti askelia sitä kohti.